Byghjem.dk

Gradmåler

Gradmåler 500 x 1000 mm m/dobbel skala
1.376 kr.
Mere info
Gradmåler Diesella 150 x 200 mm med dobbel skala
261 kr.
Mere info
Gradmåler Diesella 200 x 300 mm med dobbel skala
359 kr.
Mere info
Gradmåler Diesella 120x150 mm aflæsing: 0,05°
576 kr.
Mere info
Gradmåler Diesella 80 x 120 mm med dobbel skala
181 kr.
Mere info
Gradmåler 400 x 800 mm m/dobbel skala
849 kr.
Mere info
Gradmåler Diesella 120 x 150 mm med dobbel skala
218 kr.
Mere info
Gradmåler Diesella 300 x 500 mm med dobbel skala
625 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring gradmåler.
Det er selvfølgelig super relevant at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Flere byggecentre præsterer et enormt sortiment, og nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot gradmåler.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse webshoppens regler.
Du vil finde variationer i prisen på billige gradmåler fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og pga. det har mange chancen for at bestille online og transportere varerne personligt. Derved kan du overveje at undgå leveringsgebyret, og ovenikøbet hente varerne straks.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra mange leverandører, med det formål at du så kan handle fra et stort udvalg af gradmåler online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Diverse nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. På grund af det er det forventeligt at du får mere indsigtsfuld hjælp fra mennesker der er eksperter i lige præcis gradmåler.
Hovedparten af nichebutikker er mindre firmaer, som tit har danske ejere, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du køber gradmåler online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
gradmåler jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gradmåler bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag ca. 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

gradmåler silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

gradmåler harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske burde det overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du burde skaffe hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Ifald du tager imod assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at indhente en pris fra flere firmaer.
2Inden du går i gang med byggeriet må det være ubeskriveligt fundamentalt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de påkrævede byggematerialer klar på forhånd inden du indleder eksekveringen. Du kan sammensætte en simpel liste hvorpå der noteres alt det du har brug for, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
4Du skal for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko der beskytter dig med henblik på potentielle skader. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
5Der kommer ofte overraskende bump på vejen ved omfattende opgaver, og følgelig kan det vise sig værdifuldt at der afsættes god nok plads i agendaen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå i mål.
6For projekter udenfor kan vejret få en stor rolle. På grund af dette bør du løbende undersøge vejrprognosen i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde dit avancerede projekt.
7Det kan være nyttigt at indhente assistance til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om omfangsrige projekter. Flere ombygninger kræver mere end en person. Dertil vil det være mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
8Der kan findes utrolig mange guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er formidler af utrolig meget brugbar information, i særlig grad forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
9I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få når ombygningen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
10Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et budget for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne undersøge den billigste pris på hver eneste af dem.
11Du må ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har det til disposition akkurat som du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medregne de medfølgende udgifter i din økonomi.
12Godt forarbejde vil være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør lave en klar handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt derudover en nummerorden. Vær realistisk i udarbejdelsen af handlingsplanen.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er hamrende overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er hamrende imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Mange e-forretninger tilbyder nu en hel del forskellige billige leveringsløsninger til gradmåler. En der er meget almindelig er for nærværende afhentningssteder, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Metoden er altså usædvanlig gnidningsløs, samt tit desuden den prisbilligste fragtform.

Du burde ligeledes tænke over at vælge afsending til dit hus eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig i regelen en kende mere pebret, men til gengæld temmelig gnidningsløs for gradmåler online. Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket beroer på at du har bopæl i nærheden af internet selskabets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på gradmåler kan vise sig at være yderst relevant hvis vi skal bruge pakken om få sekunder, så derfor er det fuldt ud passende at man ser det forventede leveringstidspunkt for gradmåler. Adskillige e-forhandlere – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags levering på deres primære varer online, som dog tager udgangspunkt i at der bestilles tidligere end et fastsat klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt skippet afsted inden personalet får fri.

Nogle online selskaber tilbyder fragt uden beregning på gradmåler online, men for det meste er det under forudsætning af at du shopper for en bestemt sum. I øvrigt skal du udvælge den prisbilligste leveringsmåde, der typisk vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

En del webshops tildeler click-and-collect hvor du handler billig gradmåler online men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler eksempelvis click-and-collect på gradmåler i følgende områder:

Lystrup, Haslev, Hobro, Frederikshavn, Herlev, Valby, Solrød Strand, Brabrand, Roskilde, Vanløse, Hedehusene, Brønshøj, Aarhus, Aalborg, Viborg, Rudersdal, Holbæk, Gladsaxe, Silkeborg, Odder, Skive, Hvidovre, Struer, Thisted, Lyngby, Hillerød, Randers, Varde, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Næstved, Glostrup, Virum, Tårnby, Taastrup, Risskov, Nærum, Ishøj, Vallensbæk, Farum, Greve, Brøndby, Aabenraa, Stenløse, Herning, Ikast, Frederikssund, Hørsholm, Esbjerg, Nørresundby, Køge, Værløse, København, Helsingør, Vordingborg, Allerød, Dragør, Slagelse, Horsens, Nakskov, Kokkedal, Vejle, Søborg, Jyllinge, Skanderborg, Højbjerg, Kolding, Brønderslev, Lillerød, Ballerup, Odense, Holstebro, Åbyhøj, Birkerød, Rødovre, Haderslev, Rønne, Albertslund, Fredericia, Middelfart, Gentofte, Korsør, Grenaa, Tilst, Svendborg, Frederiksberg, Sønderborg, Nyborg, Ølstykke, Ringsted, Hjørring, Charlottenlund, Kalundborg, og Hedensted, .

Click-and-collect af gradmåler er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Amager, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter for eksempel gradmåler tilbud og gradmåler online. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge efter blandt andet gradmåler priser, billig gradmåler og køb gradmåler, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Spar penge på gradmåler

Det er jo meget uproblematisk for forbrugerne at sammenligne priser på billige gradmåler online i blandt forskellige e-firmaer, og til gengæld har flere outlets på nettet været tvunget til at nedsætte priserne på gradmåler helt i bund, og endda garantere fragt uden omkostninger.

Dog kan det ikke desto mindre være gavnligt at sammenholde nogle enkelte internet firmaer efter billige priser på gradmåler online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Man skal alligevel være klar over, at ifald en netbutik afhænder billige gradmåler online til salg for en pris der anses for uendeligt billig, så er det tit være et faresignal om en uærlig netshop. Kortbestillinger er i hvert fald dækket ind under en vedtægt, der redder folk overfor uoprigtige butikker på nettet.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du benytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at honorere regningen på gradmåler af flere omgange. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Ses der på statistikkerne er det markant, at online shoppere jævnligt leder efter bl.a. gradmåler online og gradmåler priser. Derudover oplever vi ofte online shoppere søge for eksempel gradmåler tilbud, køb gradmåler og billig gradmåler.

Læs andre menneskers meninger

Trustpilot tilbyder dig tilpas stabile genveje til at inspicere en stor portion øvrige forbrugeres oplevelser og derfor er det at foretrække, at du efterforsker e-shoppens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige gradmåler online.

Facebook tilbyder dig lige så vel fuldt ud hensigtsmæssige muligheder for at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed. Tilmed er der faktisk internet butikker som gør det muligt at meddele en vurdering af ordreforløbet, hvilket desuden kan tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige gradmåler online på en netbutik bør man i reglen læse deres forretningsaftale, det er dog typisk en tidskrævende opgave, særligt hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

En nemmere løsning kan være at se om online forretningen er medlem af e-mærket, da det bør være et bevis på at e-handlen følger den officielle danske lovgivning, og at hjemmesiden fra tid til anden gennemses af eksperter som er meget fortrolige reglerne på området.

Det giver dig genvej til hjælpende service, for så vidt du udsættes for besvær med din handel med gradmåler. Derudover er det fornuftigt at du er vidende om de mest aktuelle regler der kan influere på købet af gradmåler online, for eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken har.

I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man stadigvæk gemmer ens faktura, så man altid vil kunne eftervise bestillingen af gradmåler, uanset om man bestiller ved Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus eller 10-4.

Susanne gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Christian gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Jan D gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Kim Thomsen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til din online shopping
1Vi tilråder generelt at kontrollere om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en tryghed om at internet forretningen anerkender de danske retningslinjer, udover at internet forhandleren undertiden besigtiges af fagfolk der mestrer vedtægterne på området. Forinden folk bestiller billige gradmåler i en e-butik kan de egentlig studere butikkens vilkår.
2En hel del webbutikker i Danmark frembyder i øjeblikket mange forskellige billige fragtmuligheder til gradmåler. Det mest populære er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså temmelig nem, samt tit ligeledes den billigste leveringsudgave.
3Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af en retningslinje, som forsvarer dig imod uoprigtige online outlets. Som alternativ burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække prisen over tid.
4Enkelte e-firmaer byder på gratis levering på gradmåler, men oftest forudsætter det at der erhverves for en præcis sum. I øvrigt burde man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsversion, som oftest er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted. Løsningen bliver beklageligvis på den anden side super fremkommelig. Den mest prisbevidste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
5Det er rigtig praktisk for alle at vurdere prisniveauet online på billige gradmåler i blandt flere online forhandlere, og på grund af dette tilbyder masser af e-handler levering uden omkostninger. Det kan stadigvæk vise sig lukrativt at besigtige et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris.
6Den prisbilligste leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den løsning står og falder med at du er lige ved netbutikkens tilholdssted. Den leveringsmodel er ret væsentlig om vi absolut skal bruge gradmåler om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle enkelte online varehuse fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde under forudsætning af at du aftager for en konkret sum.
7Inden nogen handler billige gradmåler hos en internet webshop bør de til hver en tid granske butikkens handelsbetingelser, det er dog tit ikke specielt ophidsende. Tilsvarende tilrådes det at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale vilkår der har indvirkning på købet af billige gradmåler online, til eksempel den ombytningspolitik online forretningen lover.
8Trustpilot yder de facto fortræffelige genveje til at verificere en stor portion forhenværende kunders synspunkter og derved er det fornuftigt, at du evaluerer webshoppens omtaler inden du bestiller billige gradmåler online. Facebook byder på desuden temmelig hæderlige genveje til at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed.
9Fragttiden er jo meget udslagsgivende ifald man mangler dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det forholdsvis passende at vi tjekker den forventede leveringstid ved gradmåler. Temmelig mange internet varehuse stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre, men husk at det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt klokkeslæt.