Gode idéer til vandsjov i haven

Når solen skinner fra en klar sommerhimmel, så er det bare med at få gang i en masse vandsjov i haven. Det er til stor glæde for både børn og voksne samt unge og gamle, og der vil altid være en eller anden form for vandsjov, som tiltaler den enkelte. 

En havepool er lækker for alle

At kunne nedsænke sin varme krop i en dejlig havepool er noget, som alle vil sætte pris på. Har du pladsen til det, bør du investere i en eller anden form for havepool, så hele familien kan nyde den. Dine venner vil helt sikkert også komme meget mere på besøg, hvis du har en lækker havepool.

Skyd løs med vandpistoler

Der findes nærmest ikke noget bedre og sjovere end at jagte hinanden med en vandpistol. Det er en aktivitet, der bringer det store grin frem. Og mon ikke alle ønsker at blive ramt, hvis der eksempelvis er hedebølge?

Lav en vandglidebane

Har du et sted i haven, hvor det går nedad? Så kan du give dig i kast med at lave en vandglidebane, så I alle sammen kan få jer en velfortjent glidetur. Det kræver ikke andet end en presenning, sæbevand samt en vandslange. Herefter er der timevis af sjov og ballade. 

Brug vandsprederen til noget sjovt

Hvis du har en vandspreder, som du bruger til eksempelvis at vande køkkenhaven, kan du ligeledes bruge den til noget sjovt. Du kan blandt andet stille den midt på græsplænen, så alle, der tør at få koldt vand på sig, kan få glæde af den.