Gode idéer til drømmehaven

Har du altid gået og drømt om den perfekte have, som man kan slappe af i og måske dyrke lækre grøntsager i om sommeren? For naturmennesket er det altafgørende at have et sted udenfor, hvor man kan koble af. Her er et par idéer til gode tilføjelser, du kan inkorporere i din have.

Det hyggelige drivhus

Er der noget bedre end at snige sig ind i et drivhus og nuppe et par solmodne tomater eller hjemmedyrkede agurker? Hvis du altid har drømt om at kunne selvforsyne en smule, så er drivhuset et rigtig skønt projekt at kaste sig ud i. Undersøg først hvor stort et drivhus, du har behov for. Skal der kun lige være til planterne, eller ønsker du. at man også kan sidde derinde i stole eller en sofa? Du kan få lavet et drivhus tilpasset præcis dine behov. Drivhusglas på mål kan nemlig findes på nettet, så du kan skræddersy drivhusets størrelse og form efter dine ønsker. Det kan faktisk være rigtig hyggeligt at kunne nyde en kop te eller en god bog i drivhusets varme, når det er efterår eller vinter, så der er mange måder at bruge et drivhus på!

Områder til afslapning

Man kan med fordel inddele sin have i forskellige zoner, når man er i gang med planlægningen af haven. Her kan du planlægge særlige områder, der lægger op til afslapning i haven. Det kan være en hængekøje i skyggen eller en bænk det sted, der er allersmukkest at sidde. Måske du vil lave et hyggeligt lille bålsted, hvor man kan hygge sammen med venner og familie med ristede skumfiduser eller snobrød over bål. Det kan også være, det er tid til at planlægge terrassen. Nye havemøbler der ikke er nedslidte og beskidte eller evt. en lækker grill. Så er du klar til havefester med alle, du holder af!