Teng Tools Glasløfter SL03 120kg
725 kr.
Mere info
Teng Tools Glasløfter SL02 60kg
695 kr.
Mere info
Glasløfter 601
1.600 kr.
Mere info
Glasløfter 600.1
527 kr.
Mere info
Glasløfter teng tools sl01 - sl03
1.082 kr.
Mere info
Glasløfter 603.0 bl
957 kr.
Mere info
Bohle Glasløfter, 2 sugekopper 60/50kg
325 kr.
Mere info
Bohle Glasløfter, 2 sugekopper 70/50kg
375 kr.
Mere info
Bohle Glasløfter, bæreevne: 30 kg.
375 kr.
Mere info
Bohle Glasløfter, bæreevne: 120 kg.
685 kr.
Mere info
Bohle Glasløfter, 3 sugekopper 100kg
475 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne selv. Det er i særdeleshed muligt ved de store byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man læse netbutikkens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort varesortiment, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot glasløfter.
Der kan være forskel på prisen på billige glasløfter alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på lave priser, imens andre har fokus på faglig sparring. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Derved kan du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring omkring glasløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og dermed har folk valget om at handle online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det er der mulighed for at spare fragtomkostningen, samt endda få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, som kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder køber varer fra mange leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af glasløfter online.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der tit er danske, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller glasløfter online på deres webshop.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få gode tilbud.
En masse webshops i små nicher har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Herved vil du opleve endnu mere gavnlig hjælp fra nogle med specialistviden i netop glasløfter.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
glasløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

glasløfter silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

glasløfter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

glasløfter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man bør ikke gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig fundamentalt at have udstyret klar til brug inden du går løs med byggeriet. I øvrigt er det afgørende at medtage omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
2Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Derfor må du løbende se vejrforudsigelserne lige før projektets start, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i det komplicerede byggeprojekt.
3Du bør tænke over om du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde få assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du søger hjælp fra en fagmand er det lukrativt at få tilbud fra diverse håndværkere.
4Muligvis kan det blive essentielt at du har de relevante byggematerialer indkøbt i god tid før du indleder projektet. Du får god gavn af at notere en overskuelig indkøbsseddel som samler alt du har brug for, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
5Du har adgang til en verden af guides og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er kilde til betydelige mængder udbytterig info, i særlig grad når man benytter engelske søgeord.
6Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til projektet, især når der er tale om krævende byggeprocesser. Store byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere bliver det mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
7I visse tilfælde kan man hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
8I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet et budget for projektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive en fordel at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan nedfælde prisen på dem enkeltvis.
9Du må aldrig glemme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskyttelse med henblik på mulige ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
10Før du optager dit byggeprojekt er det højst vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Der viser sig som regel ubelejlige hovedpiner i forbindelse med avancerede projekter, og altså er det afgørende at der er afsat passende plads i handlingsplanen, så man er selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
12Godt forarbejde vil være metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør udarbejde en gennemarbejdet agenda, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din strategi.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En del forretninger på nettet giver nu om stunder flere billige fragtformer til glasløfter. En af favoritterne er lige nu afhentningssteder, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Den er altså super gnidningsløs, samt mange gange endda den billigste type af levering.

Du bør endvidere udse dig at få pakken leveret til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig gennemsnitligt en anelse mere bekostelig, men tillige meget smart for glasløfter online. Den mindst kostelige metode til levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket kræver at du opholder dig i nærheden af internet webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på glasløfter er ekstremt essentiel ifald du har behov for pakken inden for få dage, og i det øjemed er det uden tvivl centralt at vi studerer leveringstiden ved glasløfter. Temmelig mange online selskaber – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på en række af deres varenumre online, hvilket er underforstået at bestillingen fuldbyrdes forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varerne på posthuset før lagermedarbejderne får fri.

En hel del online webshops yder fragt uden gebyr på glasløfter online, men undertiden er det så nødvendigt at man shopper for et fastslået beløb. Derudover kunne man udse dig den prisbilligste leveringsløsning, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig glasløfter online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder fx klik-og-hent på glasløfter i disse områder:

Risskov, Herning, Åbyhøj, Lillerød, Højbjerg, Ishøj, Ballerup, Ikast, Hobro, Haderslev, Allerød, Lystrup, Taastrup, Nærum, Roskilde, Brønshøj, Hillerød, Vejle, Holstebro, Vanløse, Albertslund, Haslev, Silkeborg, Hedensted, Glostrup, Fredericia, Tårnby, Sønderborg, Søborg, Kokkedal, Brønderslev, Middelfart, Vordingborg, Greve, Aalborg, Charlottenlund, Virum, Valby, Horsens, Næstved, Frederiksberg, Gladsaxe, Nyborg, Værløse, Helsingør, Ringsted, Tilst, Skanderborg, Rudersdal, Nørresundby, Herlev, Brabrand, Hørsholm, Viborg, Frederikssund, Skive, Køge, Struer, Hvidovre, Gentofte, Frederikshavn, Varde, Slagelse, Kalundborg, Solrød Strand, Hjørring, Thisted, Aabenraa, Nykøbing Falster, Rødovre, Birkerød, Farum, Dragør, Vallensbæk, Svendborg, Randers, Lyngby, Stenløse, Jyllinge, Rønne, Korsør, Brøndby, Holbæk, Hedehusene, København, Odense, Frederiksværk, Aarhus, Kolding, Ølstykke, Grenaa, Nakskov, Esbjerg, og Odder, .

Klik-og-hent af glasløfter er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger for eksempel billig glasløfter og køb glasløfter. Vi ser derudover typisk mennesker søge efter eksempelvis glasløfter tilbud, glasløfter online og glasløfter priser, plus de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Priser på glasløfter

Det er efterhånden i høj grad smart for alle og enhver at sammenholde priser på billige glasløfter online fra flere outlets på nettet, og følgelig har flertallet af e-butikker set sig nødsaget til at nedsætte udsalgspriserne på glasløfter en hel del, og derudover byde på gebyrfri levering.

Dog kan det imidlertid vise sig gunstigt at sammenligne enkelte e-shops efter tilbud og udsalg på glasløfter online inden du placerer ordren, sådan at du er garanteret at få den laveste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Man bør lige meget hvad være obs på, at hvis en internet forhandler forhandler billige glasløfter online til en pris der kan virke utrolig gunstig, burde det ofte være en indikator for en snydagtig internet butik. Køb med kort er ikke desto mindre inkluderet i en lovbestemmelse, der bistår os overfor falske forretninger på nettet.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at dække regningen på glasløfter over flere uger. Dette foreslåes som regel ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Bygma.

Når vi kigger i tallene står det markant, at netshoppere mange gange kigger efter bl.a. glasløfter priser og billig glasløfter. Foruden dette oplever man som regel online shoppere søge efter fx glasløfter tilbud, glasløfter online og køb glasløfter.

Analyser eksisterende kunders ratings

Trustpilot indebærer immervæk gunstige muligheder for at undersøge en længere række øvrige køberes betragtninger og af den grund kan det være til hjælp, at du læser online butikkens omtaler før du shopper billige glasløfter online.

Facebook genererer på samme måde ganske gode chancer for at få kendskab til e-forretningens troværdighed. I øvrigt møder vi faktisk online varehuse i Danmark som tilbyder folk at afgive en kritik af deres køb, som ligeledes må udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige glasløfter online hos en butik burde de sådan set læse dens regler, det er dog mange gange en omfattende opgave, især på de kendte byggekæder som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne derfor være at bemærke om internet forretningen er verificeret af e-mærket, som ofte er et bevis på at internet forhandleren opretholder de officielle regler, foruden at forretningen tit monitoreres af jurister der er inde i vedtægterne på området.

Det giver dig genvej til assistance, når du får udfordringer med din shopping med glasløfter. Yderligere er det godt at køber er sat ind i de mest essentielle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af glasløfter online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet forhandleren garanterer.

I den relation er det på samme måde afgørende, at man når som helst gemmer ens faktura, således man i fremtiden kan vidne om bestillingen af glasløfter, ligegyldig om man har handlet ved Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg eller Jem og Fix.

Poul F gav 5 stjerner

Rigtig god service

Martin D gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Else C gav 5 stjerner

Det virker bare.

Henrik B gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til indkøb via nettet
1Inden nogen bestiller billige glasløfter i en internet webshop kunne de reelt gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog normalt en tidskrævende opgave. Yderligere foreslår vi at køber er påpasselig med de mest relevante bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af billige glasløfter online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed netshoppen tilsikrer.
2Antal dages levering er naturligvis ualmindeligt afgørende hvis du absolut skal bruge pakken fluks, og herved er det skam essentielt at vi gransker den anslåede leveringstid ved glasløfter. Mange e-firmaer i Danmark giver billig dag-til-dag fragt på utallige produkter, der dog er afhængig af at handlen laves forinden et aftalt klokkeslæt.
3Trustpilot præsterer nogle ærlige chancer for at gennemgå en lang række andre kunders vurderinger og derfor er det prisværdigt, at du udforsker webshoppens ratings forud for at du bestiller billige glasløfter online. Facebook genererer tilsvarende uden sammenligning gavnlige genveje til at få indblik i netbutikkens troværdighed.
4Vi går generelt ind for at finde ud af om webbutikken er e-mærket, grundet at det typisk er en sikkerhed for at online shoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, udover at online webshoppen nu og da kontrolleres af specialister som forstår de gældende regler. Inden nogen handler billige glasløfter på en netshop burde de til hver en tid overveje virksomhedens vilkår.
5Den mindst kostelige leveringsløsning er unægtelig selv at hente ordren, men det er betinget af at du er tæt på online forretningens tilholdssted. Den leveringsmåde er selvfølgelig yderst betydningsfuld ifald du har behov for glasløfter straks. Alternativt så lover nogle få outlets på nettet fragtfri levering, men for det meste kun ifald du shopper for et konkret beløb.
6Nogle få e-handler i Danmark sikrer gratis levering på glasløfter, men tit er det så nødvendigt at du køber for en præcis sum. Ellers kan man udvælge den mest billige form for fragt, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen viser sig gennemsnitligt derudover ultra fleksibel. Den billigste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
7Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af en retningslinje, der støtter os overfor fup internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at finansiere betalingen ude i fremtiden.
8En masse internet outlets frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmodeller til glasløfter. En af de mest populære er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Den er altså vældig fleksibel, samt desuden ydermere den mest letkøbte form for levering.
9Det er efterhånden ualmindeligt smertefrit for købere at søge information om priser online på billige glasløfter fra flere e-forretninger, og til tak tilbyder flere internet handler i Danmark gratis fragt. Derfor kan det imidlertid blive profitabelt at sammenligne nogle internet forhandlere efter billige priser før du handler, sådan at du er garanteret at få den mindst kostelige pris.