Plus Glashegn frosted 90X127 cm
1.399 kr.
Mere info
Plus Frosted Glashegn skråelement inkl. 6 beslag - 175356-1
1.799 kr.
Mere info
Plus Glashegn Frosted inkl. 4 runde beslag - B 90 cm x H 91 cm
999 kr.
Mere info
Hortus Glashegnspakke 6 Moduler Inkl. Stolper, Stolpehat & Beslag
5.899 kr.
Mere info
Plus Glashegn Lamineret inkl. 4 beslag - B 90 cm x H 91 cm
1.199 kr.
Mere info
Plus Glashegn Lamineret inkl. 4 runde beslag - B 90 cm x H 91 cm
1.299 kr.
Mere info
Hortus Glashegnspakke 3 Moduler Inkl. Stolper, Stolpehat & Beslag
3.049 kr.
Mere info
Hortus Glashavehegn 1000x1000 Mm
749 kr.
Mere info
Plus Frosted Glaselement - 86x127 cm - Hærdet 6 mm frosted glas - 1753605
1.099 kr.
Mere info
Plus Glashegn Lamineret inkl. 4 runde beslag - B 90 cm x H 91 cm
1.499 kr.
Mere info
Plus Glashegn m/silketryk inkl. 4 runde beslag - B 90 cm x H 91 cm
899 kr.
Mere info
Plus Glashegn frosted 90X91 cm
899 kr.
Mere info
Plus Glashegn m/silketryk 90x91cm inkl. 4 glasbeslag, 6mm hærdet glas
799 kr.
Mere info
Plus Glashegn 90x180cm inkl. 6 glasbeslag, 6mm hærdet glas
1.099 kr.
Mere info
Plus Glashegn Frosted inkl. 4 beslag - B 90 cm x H 91 cm
1.399 kr.
Mere info
Plus Glashegn 90x127cm inkl. 6 glasbeslag, 6mm hærdet glas
999 kr.
Mere info
Plus Glashegn 90x91cm inkl. 4 glasbeslag, 6mm hærdet glas
649 kr.
Mere info
Plus Frosted Glaselement - 86x91 cm - Hærdet 6 mm frosted glas - 1753905
649 kr.
Mere info
Hortus Glas Hegns Tillægs Modul Inkl. Stolper, Stolpehat & Beslag
949 kr.
Mere info
Hortus Glashavehegn 500x1000 Mm
599 kr.
Mere info
Hortus Sort Aluminiumsfod
109 kr.
Mere info
Plus Glashegn 55,4x176 cm. 6mm hærdet glas 175342-1
799 kr.
Mere info
Plus Basic gelændersystem - B 90 cm x H 98 cm - Galvaniseret
799 kr.
Mere info
Plus Glashegn inkl. 4 stk. runde beslag - B 90 cm x H 91 cm
749 kr.
Mere info
Plus Cubic rist inkl. måtte - B 40 cm x H 80 cm
619 kr.
Mere info
Plus Frosted Glaselement - 86x91 cm - Lamineret 8 mm frosted glas - 1753907
1.149 kr.
Mere info
Plus Glashegn frosted 90X180 cm
1.599 kr.
Mere info
Hortus Glas Hegns Tillægs ½ Modul Inkl. Stolper, Stolpehat & Beslag
799 kr.
Mere info
Hortus Glashegnspakke 1 Modul Inkl. Stolper, Stolpehat & Beslag
1.149 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare glashegn.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige glashegn hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på de bedste priser, imens nogle har faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør man undersøge forretningens betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Derved bør du handle hos et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp til valg af glashegn.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne personligt. Det er i høj grad en mulighed i de store byggemarkeder.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i store dele af landet, og pga. det har man valget om at købe online og transportere varerne på egen hånd. Af den grund har man mulighed for at undgå fragtgebyret, samt sågar få varerne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige leverandører, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af glashegn online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du køber glashegn online på deres webshop.
Forskellige specialiserede netshops producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Alverdens online nichebutikker er specialister i deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo får du formentlig ekstra begavet rådgivning fra personale som er eksperter i lige præcis glashegn.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

glashegn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

glashegn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af over 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

glashegn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

glashegn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er muligt at få offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet påvirker miljøet.
2Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, navnlig hvis det er krævende arbejdsopgaver. Enkelte ting stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
3Før du opstarter arbejdet kan det blive højst betydningsfuldt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der være forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du vil under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det være erstatteligt at du har det disponibelt inden du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medtage disse udgifter i din økonomiske plan.
5Ofte vil det være vigtigt at have et regnskab for arbejdet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er behjælpeligt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og så tjekke beløbet for dem alle sammen.
6Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med arbejdet. Du må lave en velovervejet plan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af oversigten.
7Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette kan du tit holde øje med vejrmeldingerne når du nærmer dig arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned bedst som du vil i gang med det avancerede projekt.
8Der kommer stort set altid uventede udfordringer når det gælder omfattende byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig meningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i køreplanen, således at man er afslappet omkring at komme i mål.
9Potentielt kan det blive meningsgivende at du har alle bygningsmaterialer indkøbt før du indleder eksekveringen. Du kan med fordel sammenfatte en simpel huskeliste med hver eneste ting du har brug for, og bagefter granske hvert enkelt punkt, hvormed du sikrer dig at du har det hele.
10Du kan finde en hel række hjælpeartikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til overvældende meget nyttig info, i særlig grad forudsat at du leder på engelsk.
11Du skal aldrig forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdssko der beskytter dig mod mulige uheld. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
12Du burde måske overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Når du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at lede efter forslag fra diverse foretagender.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket klart er hamrende betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Flere internet foretagender giver til alt held alverdens billige fragttyper til glashegn. En af dem der er mest populær er i øjeblikket levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig yderst enkel, og desuden tillige den billigste leveringsform.

Du burde endvidere overveje at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er almindeligvis en lille smule dyrere, men samtidig ret praktisk for glashegn online. Den mindst kostelige type af levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på internet forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på glashegn er selvfølgelig ret så aktuel ifald man har behov for ordren nu og her, og af den grund er det rimelig klogt at vi ser leveringstidspunktet for glashegn. En stor portion internet outlets – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag levering på en masse produkter online, hvilket er regnet ud fra at bestillingen laves forinden et bestemt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få pakken ud af døren forinden personalet tager hjem.

En række online butikker garanterer levering uden omkostninger på glashegn online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man køber for en konkret pris. I øvrigt kan du udse dig den mest billige leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde er at få kørt din ordre til en pakkeshop.

En lang række netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig glashegn hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen og 10-4. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på glashegn i disse områder:

Gentofte, Vanløse, Virum, Haderslev, Vallensbæk, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Køge, Kolding, Højbjerg, Dragør, Rudersdal, Middelfart, Herlev, Silkeborg, Hobro, Albertslund, Næstved, Helsingør, Holbæk, Stenløse, Skanderborg, Struer, Frederiksværk, Brabrand, Aabenraa, Varde, Glostrup, Solrød Strand, Gladsaxe, Åbyhøj, Ishøj, Brøndby, Søborg, Ikast, Frederikssund, Sønderborg, Slagelse, Nørresundby, Hedehusene, Randers, Lystrup, Greve, Brønderslev, Vordingborg, Kalundborg, Rødovre, Ølstykke, Taastrup, Nakskov, Viborg, Nærum, Holstebro, Hedensted, Hvidovre, Birkerød, Ringsted, Roskilde, Lillerød, Hillerød, Frederikshavn, Korsør, Thisted, Nyborg, Odense, Herning, Hjørring, Fredericia, Tårnby, Risskov, Aarhus, Horsens, Farum, Lyngby, Aalborg, Haslev, Rønne, Allerød, København, Skive, Svendborg, Kokkedal, Brønshøj, Værløse, Odder, Jyllinge, Tilst, Grenaa, Ballerup, Vejle, Hørsholm, Esbjerg, Valby, og Charlottenlund, .

Klik-og-hent for glashegn er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når man kigger i statistikkerne står det klart, at mennesker jævnligt leder efter fx billig glashegn og køb glashegn. Foruden dette ser man tit netshoppere kigge efter fx glashegn tilbud, glashegn priser samt glashegn online, foruden de store byggecentre som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Få den bedste pris på glashegn

Det er efterhånden vældig ukompliceret for enhver at tjekke tilbud på billige glashegn online hos forskellige online outlets, og på grund af dette har en lang række forhandlere på nettet set sig tvunget til at sænke prisen på glashegn helt i bund, og i øvrigt yde gratis fragt.

Derfor kan det imidlertid blive indbringende at prøve forskellige shops på nettet efter rabatter og tilbud på glashegn online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at såfremt en internet forhandler frembyder billige glashegn online på tilbud til en tilbudspris der virker ufattelig beskeden, er det for det meste være et karakteristika der viser en bedragerisk netshop. Handler med kort er trods alt en del af en ordning, som hjælper køber overfor svindlende online virksomheder.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at klare beløbet til glashegn over tid. Det fås som regel i specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere tit søger fx glashegn priser og glashegn online. Man ser derudover tit online shoppere efterspørge fx køb glashegn, billig glashegn samt glashegn tilbud.

Analyser tidligere kunders ratings

Trustpilot byder på ret så pålidelige genveje til at beskue adskillige forhenværende konsumenters iagttagelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du studerer internet firmaets anmeldelser forud for at du bestiller billige glashegn online.

Facebook fremskaffer endvidere en lang række nyttige løsninger til at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi nogle online firmaer hvor det er muligt at nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, som desuden bør drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige glashegn online på en internet handler bør de helt sikkert skimme shoppens handelsaftale, men det er ofte et tidskrævende arbejde, særligt ved de store byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4 og Stark.

Et nemmere alternativ er at finde ud af hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en tilkendegivelse af at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at forretningen løbende overvåges af eksperter der forstår de gældende regulativer.

Dette er desuden en god mulighed for at få bistand, såfremt du forvoldes udfordringer ved din bestilling af glashegn. Ligeledes tilrådes det at man er opmærksom på de grundlæggende vedtægter der kan have betydning for bestillingen af glashegn online, som eksempelvis den bytteret e-butikken har.

I den relation er det desuden essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin kvitteringsmail, så man senere kan dokumentere sin bestilling af glashegn, ligegyldig om man har bestilt fra Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller 10-4.

Else gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Mette Andersen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Morten Mortensen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Lars A gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til internetshopping
1Indtil flere forhandlere på nettet sikrer fragt uden omkostninger på glashegn, men ofte er det betinget af at der bestilles for en konkret pris. Ellers må du vælge den mest betalelige form for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få bragt pakken til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver beklageligvis også rigtig uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsmodel er unægtelig selv at hente produkterne.
2Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens hjemsted. Den leveringsform kan vise sig at være ret vigtig forudsat vi behøver glashegn straks. Alternativt så lover nogle enkelte e-forretninger i Danmark gebyrfri levering, men tit kræves det at der erhverves for et fastslået beløb.
3Forud for at folk køber billige glashegn i en online webshop behøver man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser, men det er gerne ikke særlig spændende. Foruden dette kan det anbefales at man er omhyggelig omkring de væsentligste bestemmelser der kan influere på købet af billige glashegn online, f.eks. hvilken returret online shoppen lover.
4Det er i dag ualmindeligt let for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige glashegn fra flere webbutikker, og for det lover flere internet forretninger i Danmark levering uden omkostninger. Trods dette kan det imidlertid blive gavnligt at studere indtil flere online firmaer efter billige priser inden du shopper, så du er garanteret at modtage den mest betalelige pris.
5Leveringshastigheden er naturligvis temmelig bestemmende ifald vi absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så derfor er det relativt vigtigt at vi finder den estimerede leveringstid ved glashegn. Temmelig mange internet butikker garanterer billig dag-til-dag fragt på en hel del varer, men som imidlertid er underforstået at bestillingen indsendes inden et konkret klokkeslæt.
6Trustpilot byder på en lang række anstændige chancer for at kontrollere ret mange andre konsumenters tanker og af den grund støtter vi, at du iagttager e-forhandlerens ratings før du handler billige glashegn online. Facebook fremskaffer også en række fantastiske metoder til at få en idé om internet virksomhedens kundefokus.
7Vi tilråder at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, siden det typisk er et tegn på at internet virksomheden overholder den officielle danske lovgivning, udover at internet butikken fra tid til anden besigtiges af specialister som mestrer de gældende regulativer. Før nogen shopper billige glashegn på en internet virksomhed kan man utvivlsomt sætte sig ind i shoppens handelsbetingelser.
8Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en lovbestemmelse, som assisterer køberen imod snydagtige outlets på nettet. Som et alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at klare betalingen over flere uger.
9En lang række internet butikker frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsløsninger til glashegn. En der er meget anvendt er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo ekstremt let gængelig, og oftest tilmed den mest letkøbte form for fragt.