Glasfiberbåndmål pc-50m c
990 kr.
Mere info
Glasfiberbåndmål pc-30m a
658 kr.
Mere info
Glasfiberbåndmål 30m 234792
258 kr.
Mere info
Glasfiberbåndmål pc-30m c
731 kr.
Mere info
Glasfiberbåndmål 20m 034296
137 kr.
Mere info
Glasfiberbåndmål 10m 034295
104 kr.
Mere info
Glasfiberbåndmål pc-50m a
879 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse byggemarkedets betingelser.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For en del er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, som giver råd og vejledning til valg af glasfibermålebånd.
Du vil finde ulighed i priserne på billige glasfibermålebånd alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste priser, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du bør vide hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil spare fragten, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed hos de kendte byggekæder.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt produktsortiment, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden blot glasfibermålebånd.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggecentre findes i store dele af landet, og pga. det har mange tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at undvære fragtgebyret, samt sågar få varerne på kortere tid.
De udbredte byggecentre samler varer fra mange forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du vælge fra et bredt sortiment af glasfibermålebånd online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således er det forventeligt at du får super anvendelig sparring fra personale som er eksperter i netop glasfibermålebånd.
Størsteparten af niche netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du handler glasfibermålebånd online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
glasfibermålebånd jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

glasfibermålebånd bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

glasfibermålebånd silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

glasfibermålebånd harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forberedelse vil altid være metoden til succes med arbejdet. Du må have en klar tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
2Du bør vurdere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du må investere i hjælp fra en fagperson til delelementer af det. Hvis du vil benytte assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra flere entreprenører.
3Forud for at du påbegynder byggeriet kan det være ganske betydningsfuldt at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4I mange tilfælde vil det være afgørende at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på udgifterne. Det vil blive en god idé at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man kunne gennemgå prisen på hver enkelt.
5Der kan findes en verden af artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder en masse almennyttig info, navnligt ifald du benytter engelske søgeord.
6Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, især ift. større byggeprojekter. Nogle ting bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
7Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så husk arbejdstøj såsom arbejdssko der skåner dig mod eventuelle risici. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
8Du bør aldrig mangle udstyr. Ofte vil det vise sig fordelagtigt at have grejet til disposition før du påbegynder byggeriet. Du bør i øvrigt huske at indregne disse udgiftsposter i byggeriets budget.
9I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes hvis renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten kræver med andre ord at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
10For projekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt tjekke vejrudsigten når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at regne netop som du er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
11Der præsenterer sig jævnligt uforudsete vanskeligheder i forbindelse med krævende opgaver, og på grund af det er det meningsfuldt at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
12Det vil vise sig fundamentalt at have de nødvendige materialer parat på forhånd inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du kunne forfatte en enkel oversigt indeholdende alt du skal bruge, og bagefter tjekke oversigten, hvormed du føler dig sikker på at alt er klar.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

Masser af online firmaer yder i øjeblikket alverdens billige metoder til levering til glasfibermålebånd. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig super overkommelig, og endda tillige den mest billige leveringsudgave.

Du kan endvidere afveje for og imod at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Den bliver oftest en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld ultra ligetil for glasfibermålebånd online. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter ordren, hvilket er betinget af at du befinder dig nær internet webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på glasfibermålebånd kan i nogle tilfælde være rigtig central såfremt man har brug for dine nye produkter fluks, så herved er det i sandhed relevant at vi ser den estimerede leveringstid ved glasfibermålebånd. De fleste online shops – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes inden et fastslået tidspunkt, så de kan nå at få pakken ordnet før lagerpersonalet tager hjem.

Enkelte e-forhandlere byder på fragtfri levering på glasfibermålebånd online, men tit kun ifald der indkøbes for en præcis sum. I øvrigt bør man gribe den mest prisbevidste leveringsmodel, som tit er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted.

Store kæder foreslår afhentning hvor man handler billig glasfibermålebånd hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne udlover eksempelvis click-and-collect på glasfibermålebånd i følgende områder:

Brabrand, Tårnby, Vallensbæk, Vanløse, Tilst, Dragør, Hobro, Aalborg, Charlottenlund, København, Korsør, Grenaa, Nyborg, Brønshøj, Lystrup, Frederikssund, Taastrup, Herning, Kolding, Åbyhøj, Haslev, Struer, Aarhus, Herlev, Odder, Hedensted, Kokkedal, Nørresundby, Esbjerg, Ikast, Haderslev, Gladsaxe, Ringsted, Risskov, Slagelse, Thisted, Sønderborg, Brønderslev, Rudersdal, Holbæk, Frederiksberg, Værløse, Hørsholm, Glostrup, Rødovre, Nakskov, Brøndby, Gentofte, Ishøj, Birkerød, Stenløse, Holstebro, Ølstykke, Næstved, Valby, Skive, Randers, Horsens, Middelfart, Varde, Vordingborg, Jyllinge, Aabenraa, Albertslund, Virum, Roskilde, Helsingør, Odense, Hjørring, Fredericia, Silkeborg, Greve, Højbjerg, Skanderborg, Søborg, Frederikshavn, Hedehusene, Nykøbing Falster, Viborg, Farum, Frederiksværk, Lillerød, Allerød, Nærum, Ballerup, Rønne, Lyngby, Køge, Vejle, Kalundborg, Svendborg, Solrød Strand, Hvidovre, og Hillerød, .

Click-and-collect ift. glasfibermålebånd er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager).

Ved kig i statistikkerne er det klart, at internet shoppere tit søger eksempelvis glasfibermålebånd tilbud og billig glasfibermålebånd. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel glasfibermålebånd priser, køb glasfibermålebånd samt glasfibermålebånd online, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

Tilbud på glasfibermålebånd

Det er i dag særdeles simpelt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige glasfibermålebånd online på tværs af forretninger på nettet, og af den grund har utallige internet outlets fundet det uundgåeligt at trykke udsalgspriserne på glasfibermålebånd betydeligt, og ydermere byde på gebyrfri levering.

Trods dette kan det trods alt blive indbringende at studere nogle enkelte internet butikker efter tilbud og udsalg på glasfibermålebånd online før du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at modtage den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Du skal dog være så påvagt, at hvis en e-handler afsætter billige glasfibermålebånd online for en pris der kan virke ubegribelig gunstig, kan det tit være et bevis på en snydagtig internet shop. Bestillinger med kort er dog en del af et regelsæt, hvilket garanterer en overfor fup webbutikker.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at afbetale prisen på glasfibermålebånd i flere bidder. Det tilbydes typisk ved niche webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Ses der på tendenserne bliver det markant, at mennesker ofte søger bl.a. køb glasfibermålebånd og billig glasfibermålebånd. Foruden dette oplever man typisk folk søge efter eksempelvis glasfibermålebånd online, glasfibermålebånd priser og glasfibermålebånd tilbud.

Gennemsøg andre menneskers anmeldelser

Trustpilot resulterer i en lang række stabile muligheder for at eftergå diverse eksisterende brugeres opfattelser og af den grund er det smart, at du efterforsker internet webshoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige glasfibermålebånd online.

Facebook præsterer tillige fuldt ud fortræffelige genveje til at få en idé om netbutikkens kundetilfredshed. Derudover møder vi endda internet handler som tilbyder folk at frembringe en vurdering af ordreforløbet, som tilmed bør anvendes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige glasfibermålebånd online i en shop kan de principielt se på netshoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Alternativet kan være at tjekke om online forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det generelt er et tegn på at online firmaet forstår de opstillede regler, foruden at e-firmaet nu og da evalueres af fagmænd som er meget bekendte med lovene på området.

Derudover giver det dig mulighed for at få hjælp, for så vidt du får besvær som følge af din handel med glasfibermålebånd. Ydermere foreslår vi at man er påpasselig med de mest essentielle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af glasfibermålebånd online, fx den ombytningsret e-shoppen har.

Derfor er det desuden essesentielt, at man permanent opbevarer ens købsbekræftelse, således man når som helst kan bekræfte bestillingen af glasfibermålebånd, ligegyldig om man shopper ved 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

Jesper Madsen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anna Rasmussen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Louise P gav 5 stjerner

Intet at klage over

Jette Møller gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til køb på nettet
1Det er i dag i høj grad let for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige glasfibermålebånd i blandt flere e-firmaer, og ergo yder de fleste internet virksomheder gratis fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at sammenligne et par forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris.
2Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en regel, der sikrer dig som kunde overfor uoprigtige e-handler. Alternativt burde du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage beløbet af flere omgange.
3Den mest betalelige løsning til levering er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket kræver at du befinder dig i kort afstand af online forretningens lager. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende ifald vi skal bruge glasfibermålebånd om kort tid. Alternativt så præsterer nogle få online forretninger levering uden gebyr, men ofte afkræver det at man shopper for en konkret pris.
4Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket burde være en påvisning af at internet webshoppen forsvarer de danske retningslinjer, og at netshoppen hyppigt efterses af sagkyndige som forstår bestemmelserne på området. Forud for at folk shopper billige glasfibermålebånd i en e-forretning kan man faktisk studere butikkens handelsaftale.
5En række netbutikker i Danmark foreslår nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til glasfibermålebånd. En der er meget almindelig er i øjeblikket levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot de bestilte produkter præcis når det passer dig. Muligheden er altså meget gnidningsløs, og mange gange derudover den mest letkøbte leveringsform.
6Trustpilot leverer stort set fantastiske chancer for at finde ud af en hel del tidligere kunders reflektioner og på grund af dette stiller vi forslag om, at du eftersøger online virksomhedens bedømmelser forinden du bestiller billige glasfibermålebånd online. Facebook leverer for øvrigt ret fine metoder til at få indsigt i internet firmaets kundefokus.
7Nogle få internet butikker frembyder fragt uden gebyr på glasfibermålebånd, men i mange tilfælde kun hvis man handler for en bestemt sum. Som alternativ kan du gribe den mindst kostelige fragtløsning, hvilket gerne er at få leveret varerne til en pakkeshop. Løsningen bliver gerne lige så vel ret praktisk. Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt at du selv henter ordren.
8Før nogen shopper billige glasfibermålebånd hos en forhandler på nettet burde man helt sikkert studere netbutikkens betingelser, det er dog oftest ikke særlig morsomt. Foruden dette tilråder vi at køberen er på vagt for de mest vedkommende retningslinjer der er gældende for shopping af billige glasfibermålebånd online, som for eksempel den returrettighed internet butikken lover.
9Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særdeles vital i tilfælde af at man har behov for dine nye varer fluks, og derfor er det nemlig essentielt at du checker leveringstidspunktet på glasfibermålebånd. Adskillige forhandlere på nettet giver løfte om billig 1 hverdags levering på de fleste produkter, men vær vagtsom da det antager at der bestilles forinden et bestemt tidspunkt.