Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Mere info
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Mere info
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Mere info
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Mere info
Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Mere info
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Mere info
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Mere info
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Mere info
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Mere info
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Mere info
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Mere info
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Mere info
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du handle hos en webshop, hvor du får råd og vejledning til valg af girafsliber.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne personligt. Det er først og fremmest muligt ved de udbredte byggecentre.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige girafsliber fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder gode priser, hvorimod øvrige giver service. Du må tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder udbyder et enormt produktsortiment, og andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot girafsliber.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor tjekke firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler varer fra alle mulige producenter, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af girafsliber online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har flertallet valget om at bestille online og hente materialerne personligt. Dermed har man mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
En masse niche webshops er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du køber girafsliber online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig kan du modtage endnu mere god sparring fra nogle som er eksperter i netop girafsliber.

akku, elektrisk, gulv, kombi, professionel, Bosch, Dewalt, Eibenstock, Einhell, Festool, Flex, Herkules, Makita, Metabo, Millarco, Mirka, Mitsutomo, Power Craft, ProBuilder, Ryobi, Scheppach, 710w, lys, beton, gasbeton, gulv, loft, terrasse, træ, træterrasse, udendørs

De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

girafsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

girafsliber bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

girafsliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig væsentligt at have samtlige bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du begynder arbejdet. Du bør nedskrive en punktforms oversigt indeholdende hver eneste ting du får brug for, og som det næste tjekke oversigten, således at du føler dig tryg ved at alt er klar.
2Godt forarbejde viser sig som kilden til succes med dit byggeprojekt. Du anbefales at forfatte en klar arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
3Det kan overvejes at sikre sig assistance til dele af projektet, ikke mindst ved vigtige projekter. Krævende opgaver kræver flere folk. Ydermere viser det sig bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
4Du skal for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor potentielle uheld. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en fagmand.
5Der præsenterer sig uden tvivl uventede problematikker i tilfælde med store opgaver, og pga. dette vil det være væsentligt at der er afsat en del tid i tidsplanen, så man føler sig overbevist om at komme i mål.
6Forinden du optager byggeprocessen kan det blive højst betydningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Man vil aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have grejet til disposition når du påbegynder arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
8Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et budget for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er en fordel at nedskrive samtlige udgiftsposter, og efterfølgende indsamle den billigste pris på dem én og én.
9Ved opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du tit tjekke udsigten ift. vejret lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er gået i gang med det omfattende byggeprojekt.
10Du har mulighed for at spørge om offentlig støtte til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. Støtten kræver altså at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
11Du kunne overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan have assistance fra en professionel til opstarten af det. Ifald du får professionel hjælp kan det være fornuftigt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
12Der kan findes en verden af artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder ret så meget nyttig viden, særligt når du benytter den engelske version.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er hamrende betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En række internet webshops udlover i dag flere billige former for fragt til girafsliber. En af de populære er p.t. at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer den dag der passer dig. Denne er nemlig i høj grad hensigtsmæssig, samt tit endda den billigste leveringsform.

Du kan endvidere påtænke at vælge levering til din adresse eller ud til dit arbejde. Løsningen er sædvanligvis en sjat mere pebret, men endda ultra nem for girafsliber online. Den mest billige leveringsmåde vil dog altid være at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af internet selskabets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på girafsliber er meget relevant om vi står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og i det øjemed er det naturligvis klogt at du ser nærmere på leveringstiden ved girafsliber. Adskillige netshops i Danmark – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, som nødvendiggør at du bestiller forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen betjent inden logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte forretninger på nettet sikrer fri fragt på girafsliber online, men i reglen kræver det at der handles for en fastsat pris. Derudover skulle du udvælge den mest letkøbte leveringsmanér, som gerne vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted.

Masser af kæder tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig girafsliber online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder fx klik-og-hent på girafsliber i disse byer:

Haderslev, Køge, Kolding, Skive, Valby, Solrød Strand, Grenaa, Svendborg, Nørresundby, Viborg, Hjørring, Aabenraa, Struer, Hvidovre, Vejle, Gladsaxe, Aarhus, Farum, Nakskov, Lillerød, Rudersdal, Lyngby, Jyllinge, Frederiksværk, Odense, Tårnby, Brønshøj, Hedehusene, Kokkedal, Vanløse, Aalborg, Ikast, Rønne, Glostrup, Kalundborg, Virum, Birkerød, Hobro, Højbjerg, Næstved, Charlottenlund, Skanderborg, Nyborg, Rødovre, Roskilde, Varde, Brøndby, Risskov, Sønderborg, Ølstykke, Værløse, Hedensted, Brabrand, Odder, Holstebro, Horsens, Thisted, Nærum, Stenløse, Ringsted, Tilst, Taastrup, Slagelse, Vallensbæk, Randers, Gentofte, Vordingborg, Fredericia, Søborg, Middelfart, Herning, Ishøj, København, Greve, Hørsholm, Holbæk, Haslev, Helsingør, Allerød, Hillerød, Herlev, Silkeborg, Albertslund, Korsør, Frederikssund, Frederiksberg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Dragør, Ballerup, Brønderslev, Lystrup, Esbjerg, og Åbyhøj, .

Klik-og-hent for girafsliber er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Amager, Lolland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland).

Ved indkig i søgedata står det klart, at online shoppere typisk leder efter blandt andet girafsliber online og girafsliber tilbud. Foruden dette ser vi tit internet shoppere søge for eksempel girafsliber priser, køb girafsliber samt billig girafsliber, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Rabat på girafsliber

Det har vist sig at være usædvanlig uproblematisk for os alle at søge sig frem til priser på billige girafsliber online fra flere shops på nettet, og herved har langt de fleste e-butikker været tvunget til at tvinge prisen på girafsliber eftertrykkeligt, og derudover byde på levering uden betaling.

Det kan stadigvæk blive gunstigt at studere nogle forskellige internet forretninger efter tilbud og rabatter på girafsliber online før du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at modtage den skarpeste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Du må bare være klar over, at når en internet webshop udlover billige girafsliber online på tilbud til en pris som virker helt fantastisk billig, så kunne det ofte være en indikator for en uærlig butik. Handler med kort er på den anden side omfattet af et regulativ, hvilket sikrer dig som køber overfor falske internet shops.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage regningen på girafsliber over en periode. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Når der ses på data bliver det markant, at netshoppere mange gange søger blandt andet girafsliber priser og køb girafsliber. Vi ser derudover ofte folk søge efter blandt andet billig girafsliber, girafsliber online samt girafsliber tilbud.

Analyser tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot leverer faktisk fantastiske chancer for at læse mange andre kunders reflektioner og herved er det fornuftigt, at du eftergår online webshoppens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige girafsliber online.

Facebook tilbyder dig tillige nogenlunde passelige muligheder for at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Herinde ser vi nogle internet handler som giver kunderne mulighed for at meddele en omtale af ordreforløbet, hvilket også burde benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige girafsliber online på en e-handler burde man for at være på den sikre side tage stilling til netshoppens forretningsaftale, dog er det naturligvis et omfattende arbejde, især hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Alternativet kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er et sympol på at e-forhandleren forsvarer de officielle regler, foruden at online virksomheden en gang i mellem tilses af fagmænd som forstår de gældende love.

Desuden får du lejlighed til at få bistand, når du oplever besvær med din ordre på girafsliber. I øvrigt er det en hjælp at kunden er obs på de mest vedkommende forhold der kan have indvirkning på købet af girafsliber online, eksempelvis hvilken ombytningsret webbutikken anvender.

I den sammenhæng er det tillige relevant, at man permanent beholder sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bevidne sit køb af girafsliber, uagtet om man handler hos Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

Marianne Johansen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Lars K gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Lone gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Louise I gav 4 stjerner

Bestilte online

9 tips til online indkøb
1Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en regel, hvilket værner folk overfor uoprigtige internet foretagender. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afdrage omkostningerne over en periode.
2Det er i dag meget bekvemt for internetbrugere at analysere priser online på billige girafsliber hos diverse internet virksomheder, og følgelig lover de fleste internet handler i Danmark portofri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre være lønsomt at udforske diverse online varehuse efter billige priser forinden du gennemfører din handel, så du er sikker på at skaffe sig den billigste pris.
3Trustpilot fører til temmelig fine muligheder for at dechifrere en række forhenværende køberes vurderinger og af den grund er det smart, at du efterforsker e-handlens kritik inden du shopper billige girafsliber online. Facebook frembyder tilsvarende fuldt ud ønskværdige metoder til at få et kig ind i internet shoppens popularitet.
4Forud for at folk shopper billige girafsliber i en online webshop kan man i virkeligheden kigge på shoppens handelsaftale, men det er bare ikke særlig morsomt. For øvrigt er det godt at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige girafsliber online, for eksempel den ombytningspolitik internet selskabet benytter.
5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være usædvanlig central om vi står og skal bruge ordren øjeblikkeligt, så i det øjemed er det helt relevant at vi gransker den estimerede leveringsdato for girafsliber. En hel del internet shops garanterer billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter, men vær vagtsom da det står og falder med at du når at bestille før et angivent klokkeslæt.
6Den mest letkøbte leveringsmåde vil utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket beroer på at du bor med kort afstand til e-shoppens hjemsted. Den fragtmetode er jo meget betydningsfuld ifald man har behov for girafsliber om et øjeblik. Alternativt så yder nogle enkelte butikker på nettet fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kun såfremt der købes for en konkret pris.
7Generelt foreslår vi at se hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, siden det burde være et bevis på at internet forretningen føjer de opstillede regler, tillige med at internet virksomheden hyppigt gennemses af fagfolk som er meget bekendte med retningslinjerne. Inden folk handler billige girafsliber i en e-forhandler kan man reelt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens betingelser.
8Visse online firmaer sikrer fragtfri levering på girafsliber, men i reglen er det forudsat at der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ burde du beslutte sig for den mest billige leveringsmulighed, hvilket ofte vil være at få bragt ordren til et udleveringssted. Leveringsmetoden er sædvanligvis ydermere særdeles smertefri. Den mindst kostelige leveringsmetode er unægtelig at du selv henter pakken.
9Flere e-forretninger udlover nu til dags et bredt udvalg af billige fragttyper til girafsliber. Det mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er altså ultra fleksibel, samt oftest endvidere den mest betalelige type af levering.