Er du på udkig efter gipsplader? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er XL-Byg.dk, som sælger 100 m2 for kun 1.864 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 gipsplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.864 kr.Køb
2.067 kr.Køb
2.480 kr.Køb
2.612 kr.Køb
2.702 kr.Køb
3.146 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.505 kr.Køb
4.156 kr.Køb
5.633 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udendørs til væg til køkken til garage til brandsikring til vådrum til gulv til gulvvarme til loft til indendørs til fyrrum til lydisolering til badeværelse

Varianter: med isolering med flamingo lyddæmpende akustik med huller lydisolerende

Størrelser: 9 mm 90×240 cm 120×240 cm 10 mm 40×60 cm 6 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige gipsplader fra webshop til webshop. Nogle giver gode tilbud, hvorimod andre har fokus på kompetent sparring. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt produktudvalg, hvorimod andre har fokus på en bestemt type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot gipsplader.
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
For en del er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Derved kan du handle hos en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring gipsplader.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man tjekke webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder varer fra flere specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af gipsplader online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og hermed har kunderne mulighed for at handle online og transportere varerne selv. Takket være dette har man chancen for at undvære fragten, samt ovenikøbet have produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således bør du modtage ekstra kyndig assistance fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis gipsplader.
Størstedelen af små butikker er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, måske sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at handle gipsplader online fra deres webshop.
Forskellige specialiserede webshops er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark
gipsplader bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

gipsplader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gipsplader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

gipsplader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der ligger endeløse instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube er anvendeligt med enorme mængder gavnlig info, især forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
2Det kan vise sig at være vigtigt at lave et budget for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive fornuftigt at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør gennemgå udgiften ved dem én og én.
3Du bør regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Når du søger professionel assistance er der penge at spare ved at få forslag fra diverse firmaer.
4Planlægning bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du anbefales at sammensætte en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær realistisk når du laver din handlingsplan.
5Forinden du igangsætter arbejdet kan det være ultra centralt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
6Der præsenterer sig stort set altid utidige vanskeligheder når det gælder krævende byggeprojekter, og altså kan det være essentielt at man afsætter en del tid i agendaen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
7Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, specielt når det er krævende byggerier. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere personer. Derudover må det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
8For byggeprojekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag kan du jævnligt lægge mærke til meldingerne om vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i dit vigtige projekt.
9Du bør aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj såsom sko og hjelm som hjælper dig mod mulige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
10Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de påkrævede materialer disponible forud for at du iværksætter dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammensætte en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og så gennemløbe listen, således at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
11Man må ikke stå uden det nødvendige udstyr. Det er uundværligt at have udstyret disponibelt inden du indleder arbejdet. Du bør huske at inkludere de her udgifter i dit økonomiske overblik.
12Nogle gange kan man søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
De bedst vurderede byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk imponerende. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er meget imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål hvad angår gipsplader

 • Hvordan spartler jeg gipsplader?
 • Hvad koster gipsplader?
 • Hvilke gipsplader?
 • Hvor mange gipsplader skal jeg bruge?
 • Hvad vejer gipsplader?
 • Hvordan sætter man gipsplader op?
 • Hvordan monteres gipsplader?
 • Hvilken vej skal gipsplader vende?
 • Hvad består gipsplader af?
 • Hvordan skærer man gipsplader?
 • Hvilken leveringsversion er bedst?

  Mange online forhandlere giver efterhånden diverse forskellige billige muligheder for levering til gipsplader. Den mest anvendte er i dag levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente din ordre præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo meget ligetil, samt ofte endda den billigste leveringsmulighed.

  Du kunne ligeledes forsøge at vælge at få udbragt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er somme tider en sjat dyrere, men ligeledes usædvanlig smertefri for gipsplader online. Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, hvilket dog er betinget af at du har bopæl med kort afstand til internet webshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på gipsplader kan i nogle tilfælde være temmelig aktuel forudsat vi har brug for dine nye varer om et øjeblik, og derfor er det uden tvivl meningsfuldt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved gipsplader. De fleste online selskaber – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, men som trods alt antager at ordren lægges før et angivent tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få ordren ud af døren forinden personalet får fri.

  Enkelte outlets på nettet frembyder fragtfri levering på gipsplader online, men undertiden kun ifald du bestiller for et konkret beløb. Som alternativ burde man overveje den mest letkøbte leveringsmodel, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

  En del netshops udlover afhentning hvor man handler billig gipsplader hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne foreslår blandt andet click-and-collect på gipsplader i følgende områder:

  Brønshøj, Taastrup, Thisted, Vanløse, Frederiksberg, Virum, Helsingør, Farum, Stenløse, Hedehusene, Ikast, Vejle, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Haslev, Lystrup, Allerød, Odense, Ringsted, Kokkedal, Brøndby, Kalundborg, Odder, Horsens, Skive, Lyngby, Solrød Strand, Haderslev, København, Tårnby, Birkerød, Esbjerg, Højbjerg, Slagelse, Aabenraa, Lillerød, Varde, Nakskov, Sønderborg, Dragør, Vordingborg, Værløse, Valby, Hobro, Struer, Brønderslev, Jyllinge, Grenaa, Gentofte, Herning, Svendborg, Søborg, Aarhus, Herlev, Nærum, Hedensted, Kolding, Hvidovre, Korsør, Nyborg, Gladsaxe, Hillerød, Ballerup, Rudersdal, Rønne, Randers, Skanderborg, Albertslund, Holstebro, Køge, Middelfart, Aalborg, Silkeborg, Risskov, Vallensbæk, Hørsholm, Greve, Holbæk, Viborg, Tilst, Glostrup, Fredericia, Ishøj, Brabrand, Nørresundby, Frederiksværk, Næstved, Charlottenlund, Ølstykke, Roskilde, Hjørring, Åbyhøj, Rødovre, og Frederikssund, .

  Click-and-collect af gipsplader er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

  Når man kigger i statistikkerne står det klart, at online shoppere som regel kigger efter fx gipsplader online og køb gipsplader. Foruden dette ser vi tit folk søge efter blandt andet gipsplader tilbud, billig gipsplader og gipsplader priser, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

  Den bedste pris på gipsplader

  Det er i dag virkelig simpelt for enhver at sammenligne priser på billige gipsplader online hos forskellige internet varehuse, og følgelig har langt de fleste internet outlets været presset til at at nedskære salgspriserne på gipsplader helt i bund, og i øvrigt garantere fri fragt.

  Dog kan det ikke desto mindre være smart at sammenholde flere internet handler efter tilbud på gipsplader online forinden du færdiggør din shopping, således at du er garanteret at opnå den billigste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og Jem og Fix.

  Man bør trods alt være så påpasselig, at ifald en internet webshop annoncerer billige gipsplader online på tilbud til en pris som virker helt fantastisk favorabel, kunne det ofte være en varsel om en uægte internet webshop. Køb med kort er i hvert fald omfavnet af et regulativ, som garanterer køber overfor uærlige internet forretninger.

  Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil finansiere beløbet til gipsplader over en periode. Det foreslåes som regel hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark og 10-4.

  Ved kig i søgedata fremstår det klart, at mennesker ofte søger for eksempel køb gipsplader og gipsplader online. Man ser derudover tit online shoppere lede efter for eksempel gipsplader priser, billig gipsplader samt gipsplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gipsplader er 1864 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulvvarme til lydisolering til loft til væg til køkken til badeværelse til garage til gulv til fyrrum til indendørs til brandsikring til vådrum til udendørs

  Varianter: akustik med huller med isolering med flamingo lyddæmpende lydisolerende

  Størrelser: 90×240 cm 10 mm 120×240 cm 6 mm 40×60 cm 9 mm

  Gennemsøg folks vurderinger

  Trustpilot resulterer i stort set fornemme muligheder for at tolke mange nuværende køberes iagttagelser og derfor støtter vi, at du vurderer online forhandlerens kritik før du shopper billige gipsplader online.

  Facebook frembringer tilsvarende ret så solide muligheder for at få indblik i netbutikkens popularitet. Derudover møder vi nogle e-butikker hvor man kan notere en vurdering af ordreforløbet, som ydermere kan drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen køber billige gipsplader online på en e-forretning behøver de utvivlsomt gennemgå dens betingelser, det er dog mange gange ikke særlig morsomt, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

  Et alternativt forslag kan derfor være at bemærke hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er en erklæring om at e-firmaet imødekommer dansk lovgivning, foruden at online shoppen lejlighedsvis kontrolleres af jurister der har ekspertise inden for lovene på området.

  Desuden tilbydes du mulighed for en håndsrækning, såfremt du skulle få problemer i processen med din ordre på gipsplader. Ligeledes støtter vi at man er sat ind i de væsentligste betingelser gældende for bestillingen af gipsplader online, fx den byttepolitik online butikken anvender.

  I relation til det er det også afgørende, at man når som helst gemmer ens ordrekvittering, således man en anden gang kan vidne om bestillingen af gipsplader, hvad end man har handlet ved Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller Stark.

  Jan gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Poul Petersen gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Hanne gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Christian Christiansen gav 4 stjerner

  Hurtigt og let

  9 tips til indkøb via nettet
  1Den billigste metode til levering vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du bor nærved online butikkens hjemsted. Den leveringstype er selvfølgelig meget aktuel ifald man har brug for gipsplader inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle e-forretninger i Danmark billig levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der bestilles for et præcist beløb.
  2Temmelig mange online forhandlere tildeler nu om stunder et bredt udvalg af billige muligheder for levering til gipsplader. En af de mest moderne er p.t. afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså ultra gnidningsløs, samt mange gange også den mest prisbevidste form for fragt.
  3Forud for at nogen shopper billige gipsplader hos en online virksomhed burde man når alt kommer til alt gennemløbe netbutikkens handelsaftale, dog er det typisk et tidskrævende arbejde. Dertil anbefales det at køber er vidende om de primære vedtægter gældende for købet af billige gipsplader online, for eksempel den returret shoppen anvender.
  4Vi tilråder generelt at granske om online shoppen er medlem af e-mærket, siden det generelt er en garanti for at online forhandleren overholder de danske retningslinjer, samt at online webshoppen løbende efterses af fagmænd der har meget erfaring med reglementet på området. Forud for at nogen køber billige gipsplader i en online forretning kunne man egentlig have øje for deres regler.
  5Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en foranstaltning, som hjælper dig som kunde imod uægte online firmaer. Som et alternativ kan du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at afdrage beløbet af flere omgange.
  6Fragttiden er selvfølgelig usædvanlig aktuel i tilfælde af at man mangler dine nye produkter straks, og herved er det skam fornuftigt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for gipsplader. En del e-forhandlere annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, men det er påkrævet at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået klokkeslæt.
  7Flere online virksomheder præsterer fragt uden betaling på gipsplader, men oftest kræves det at du shopper for et bestemt beløb. Derudover burde man beslutte sig for den billigste leveringsmetode, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop. Muligheden bliver uheldigvis endvidere rigtig simpel. Den mest billige form for fragt vil dog altid være at hente varerne selv.
  8Det er i dag ekstremt overkommeligt for alle at tjekke tilbud online på billige gipsplader i blandt flere firmaer på nettet, og derved yder en lang række internet webshops fragt uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid vise sig gavnligt at eftergå nogle e-handler efter rabat og tilbud forud for at du handler, så man er sikker på at få fat i den laveste pris.
  9Trustpilot præsterer temmelig solide muligheder for at analysere adskillige tidligere kunders betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du evaluerer online shoppens omtaler inden du bestiller billige gipsplader online. Facebook indebærer på samme måde ultra fantastiske chancer for at få indtryk af online webshoppens kundefokus.