Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. På grund af det bør du handle hos en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af Ghibli industristøvsuger.
Flere byggemarkeder sælger et bredt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare Ghibli industristøvsuger.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets regningslinjer.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige Ghibli industristøvsuger fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt ved de gængse byggekæder.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i nærheden af dig selv, og af den grund har de fleste mulighed for at købe online og køre varerne på egen hånd. På grund af det er det muligt at slippe for fragtomkostningen, samt sågar hente varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele i.
De gængse byggekæder samler varer fra flere leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af Ghibli industristøvsuger online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på deres varer, da de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du modtage endnu mere begavet rådgivning fra ansatte som er specialister i netop Ghibli industristøvsuger.
Diverse nicheforhandlere styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
De fleste nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du køber Ghibli industristøvsuger online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Ghibli industristøvsuger silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Ghibli industristøvsuger bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Ghibli industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Ghibli industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til ens byggeprojekt, især hvis det er krævende byggeopgaver. Flere ting gør krav på flere mennesker. Samtidig vil det vise sig bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
2Muligvis vil det vise sig afgørende at have samtlige bygningsmaterialer klar i god tid før du går i krig med eksekveringen. Du bør sammenfatte en hurtig indkøbsseddel med det du får brug for, og så gennemløbe materialerne, med det formål at du er tryg ved at du har husket det hele.
3Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for optimeringen, så du har styr på økonomien. Det bør blive fornuftigt at notere samtlige udgifter, og herefter kortlægge mulige tilbud på dem enkeltvis.
4I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt er det ganske essentielt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
5Du må ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig strategisk at have udstyret tilgængeligt idet du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at inkludere de her omkostninger i byggeriets regnskab.
6Glem ikke at du kan hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis byggeriet er energi- og miljøvenligt. Det kræver dermed at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
7Der viser sig uden tvivl ubelejlige problemstillinger i forbindelse med omfangsrige opgaver, og pga. dette kan det vise sig væsentligt at man har afsat passende tid i agendaen, med det formål at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
8For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Derfor skal du løbende tjekke meldingerne om vejret i forbindelse med projektets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på det vigtige projekt.
9Der kan findes en verden af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube supporterer dig med utrolig meget anvendelig information, særligt når du bruger engelske søgeord.
10Du bør tage til overvejelse hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en fagperson til dele af det. Ifald du tager imod assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at tage imod forslag fra diverse selskaber.
11Godt forarbejde vil være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du må udarbejde en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, med en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du udarbejder din dagsorden.
12Du må ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på mulige risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke køber eksperthjælp.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ultra flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er rigtig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En masse e-forhandlere udlover i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmodeller til Ghibli industristøvsuger. En af de mest moderne er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig meget bekvem, samt i mange tilfælde endvidere den mest letkøbte leveringsform.

Du kan ligeledes vælge at få varerne bragt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig jævnligt en tak mere omkostningsfuld, men til gengæld rigtig problemfri for Ghibli industristøvsuger online. Den mest billige leveringsmulighed er utvivlsomt at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du er i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Ghibli industristøvsuger kan være ualmindeligt udslagsgivende om vi absolut skal bruge varerne lige om lidt, så af den grund er det relativt vigtigt at vi besigtiger leveringstiden ved Ghibli industristøvsuger. Temmelig mange e-shops – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags levering på en lang række varenumre online, hvilket dog er påkrævet at bestillingen gennemføres forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen på posthuset inden medarbejderne tager hjem.

Nogle e-handler i Danmark sikrer portofri fragt på Ghibli industristøvsuger online, men ofte er det forudsat at der aftages for en præcis sum. Derudover skal man udse dig den mest billige løsning til levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkeder tildeler afhentning hvor du køber billig Ghibli industristøvsuger på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Silvan. De tilbyder blandt andet klik-og-hent på Ghibli industristøvsuger i disse byer:

Struer, Nørresundby, Rudersdal, Thisted, Køge, Risskov, Helsingør, Ballerup, Hedensted, Tårnby, Vanløse, Ølstykke, Frederikssund, Rødovre, Brøndby, Vallensbæk, Virum, Kolding, Valby, Esbjerg, Ishøj, Kalundborg, Skive, Albertslund, Brønshøj, Stenløse, Næstved, Skanderborg, Gentofte, Charlottenlund, Frederikshavn, Nærum, Dragør, Varde, Brabrand, Hobro, Ringsted, Nykøbing Falster, Glostrup, Viborg, Aabenraa, Vejle, Nakskov, Holstebro, Odense, Tilst, Værløse, Hvidovre, Birkerød, Solrød Strand, Højbjerg, Nyborg, Hørsholm, Grenaa, Aalborg, Herning, Slagelse, Hjørring, Søborg, Gladsaxe, Haderslev, Farum, Kokkedal, Hillerød, Ikast, Frederiksværk, Rønne, Greve, Aarhus, Odder, Lystrup, Vordingborg, Middelfart, Lillerød, Jyllinge, Allerød, Frederiksberg, Korsør, Sønderborg, Silkeborg, Horsens, Lyngby, Herlev, Fredericia, København, Hedehusene, Roskilde, Åbyhøj, Taastrup, Haslev, Svendborg, Brønderslev, Randers, og Holbæk, .

Click-and-collect for Ghibli industristøvsuger er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Amager, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange søger blandt andet Ghibli industristøvsuger priser og køb Ghibli industristøvsuger. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere lede efter eksempelvis Ghibli industristøvsuger online, billig Ghibli industristøvsuger og Ghibli industristøvsuger tilbud, plus de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Gode tilbud på Ghibli industristøvsuger

Det er i dag særligt ligetil for købere at finde de bedste priser på billige Ghibli industristøvsuger online fra forskellige forretninger på nettet, og til tak har en hel del internet webshops ikke kunne lade være med at nedsætte salgspriserne på Ghibli industristøvsuger voldsomt, og ovenikøbet love fragt uden beregning.

Det kan stadigvæk være tiden værd at eftergå en række shops på nettet efter udsalg og tilbud på Ghibli industristøvsuger online før du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at få den laveste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Man må lige meget hvad være så påvagt, at såfremt en e-handler afhænder billige Ghibli industristøvsuger online for en tilbudspris der anses for utopisk letkøbt, kan det undertiden være et bevis på en uoprigtig internet webshop. Bestillinger med kort er på den anden side en del af en lovbestemmelse, der hjælper folk overfor uærlige internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at klare omkostningerne til Ghibli industristøvsuger over en periode. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Når der ses på tallene er det markant, at online shoppere ofte søger efter fx Ghibli industristøvsuger tilbud og billig Ghibli industristøvsuger. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge efter eksempelvis køb Ghibli industristøvsuger, Ghibli industristøvsuger priser og Ghibli industristøvsuger online.

Tjek tidligere kunders synspunkter

Trustpilot leverer absolut hensigtsmæssige genveje til at undersøge flere nuværende kunders iagttagelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du efterforsker webshoppens kritik forinden du køber billige Ghibli industristøvsuger online.

Facebook fremskaffer på samme måde ret så nyttige metoder til at få kendskab til e-forhandlerens popularitet. Desuden ser vi nogle online firmaer som gør det muligt at notere en vurdering af virksomhedens service, som også bør anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige Ghibli industristøvsuger online på en e-shop burde de altid tyde forhandlerens handelsvilkår, men det er undertiden et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

En anden løsning kunne derfor være at efterse om online virksomheden er støttet af e-mærket, hvilket skulle være en erklæring om at webbutikken føjer de gældende danske regler, og at e-firmaet lejlighedsvis besigtiges af specialister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din genvej til hjælpende service, hvis du får vanskeligheder ved din shopping med Ghibli industristøvsuger. Dertil er det anbefalelsesværdigt at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende bestemmelser der gælder for købet af Ghibli industristøvsuger online, som fx den ombytningsret virksomheden lover.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man altid beholder sin købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af Ghibli industristøvsuger, hvad end man handler fra Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

Erik gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Rasmus B gav 4 stjerner

God til prisen

Hanne Mortensen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Inger gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til online shopping
1Flere e-forretninger giver nu om stunder en lang række forskellige billige fragtmetoder til Ghibli industristøvsuger. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså særligt let, og oftest også den mindst kostelige leveringsmåde.
2En hel del internet varehuse tilbyder fragt uden betaling på Ghibli industristøvsuger, men ofte er det så præmissen at du aftager for et fastslået beløb. Derudover skulle du udvælge den prisbilligste mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde er at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Fragttypen er tit omvendt temmelig overkommelig. Den mindst kostelige fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
3Før nogen bestiller billige Ghibli industristøvsuger hos en internet webshop behøver de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig morsomt. Ydermere slår vi et slag for at køber er omhyggelig omkring de mest essentielle forhold der har betydning for købet af billige Ghibli industristøvsuger online, som fx hvilken byttepolitik webbutikken kører med.
4Vi går generelt ind for at finde ud af om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det burde være en tilkendegivelse af at internet forretningen efterlever de danske love, og at e-forretningen jævnligt overvåges af fagmænd som behersker de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige Ghibli industristøvsuger på en internet shop bør de faktisk studere shoppens forretningsvilkår.
5Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en ordning, som støtter os overfor uoprigtige e-butikker. Som en anden løsning burde du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du vil betale pengene over tid.
6Leveringshastigheden er selvfølgelig særligt essentiel hvis vi har behov for produktet inden for få dage, så i det øjemed er det i sandhed centralt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt for Ghibli industristøvsuger. En lang række webbutikker tilsiger billig 1 hverdags levering på mange produkter, som påkræver at bestillingen realiseres inden et konkret tidspunkt.
7Det er ret fleksibelt for folk at søge information om priser online på billige Ghibli industristøvsuger hos forskellige online shops, og med det motiv lover flere internet virksomheder gratis levering. Derfor kan det trods alt vise sig udbytterigt at prøve forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.
8Den billigste form for fragt vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men dette beroer på at du opholder dig i nærheden af e-butikkens lager. Den leveringsmodel er jo temmelig udslagsgivende ifald man har behov for Ghibli industristøvsuger omgående. Alternativt så sikrer flere internet forretninger levering uden gebyr, men ofte er det kun gældende hvis man handler for en fastsat sum.
9Trustpilot leverer relativt tiltalende løsninger til at vurdere en længere række øvrige forbrugeres tanker og på grund af dette er det godt, at du eftersøger online virksomhedens ratings forinden du handler billige Ghibli industristøvsuger online. Facebook præsterer desuden en lang række pålidelige løsninger til at få et kig ind i internet forretningens troværdighed.