Gevindskæremaskine Ridgid 300Compact
34.994 kr.
Mere info
Håndgevindskæremaskine Ridgid 600-I
10.413 kr.
Mere info
Gevindsæt tttd17
657 kr.
Mere info
Gevindskærersæt 40 dele
198 kr.
Mere info
Gevindskæremaskine 1224 - 26107
64.998 kr.
Mere info
Gevindskæremaskine Ridgid 300AAC
39.498 kr.
Mere info
Gevindskæresæt med tapper og bakker - 100 dele
1.710 kr.
Mere info
Gevindsæt 110 stk. metrisk
1.889 kr.
Mere info
Gevindskæresæt metrisk 110 dele TIN-belagt Holzmann
2.874 kr.
Mere info
Gevindskæresæt Hero 30 dele
698 kr.
Mere info
Håndgevindskæremaskine Ridgid 690 I
15.430 kr.
Mere info
Gevindskæresæt med 32 dele DIN 352
800 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du undersøge forretningens handelsbetingelser.
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragten, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de store byggekæder.
For nogle er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at vælge en webshop, som giver tips og tricks til valg af gevindskærer.
Du vil finde variationer i prisen på billige gevindskærer fra netbutik til netbutik. Enkelte giver billige priser, hvorimod andre har service. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre fremviser et bredt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot gevindskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger varer fra talrige specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et stort udvalg af gevindskærer online.
De gængse byggecentre findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere materialerne personligt. Hermed har du valget om at undgå leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Følgelig vil du modtage ekstra konstruktiv vejledning fra personale som er eksperter i netop gevindskærer.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få en billigere pris.
De fleste nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber gevindskærer online på deres side.
De største byggekæder i Danmark
gevindskærer silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

gevindskærer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

gevindskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

gevindskærer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor skal du løbende lægge mærke til vejrprognosen når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du netop er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Man vil aldrig mangle grej. Typisk kan det være fundamentalt at du har værktøjet klar forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover godt at indregne de her omkostninger i økonomien.
3Du kan finde rigelige mængder af artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er anvendeligt med store mængder konstruktiv info, især hvis du bruger engelske søgeord.
4Det viser sig fundamentalt at have de påkrævede materialer klar til brug forud for at du går til værks med eksekveringen. Du bør udfærdige en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og derefter tjekke hver eneste ting, så du sikrer dig at du har husket det hele.
5Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige hovedpiner når det handler om avancerede byggeprojekter, og pga. dette vurderes det betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i planen, med formålet om at man er selvsikker på at nå i mål til tiden.
6Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal sammensætte en klar tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din strategi.
7Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed ved omfattende arbejdsopgaver. Krævende ombygninger behøver mere end en person. I øvrigt er det mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
8Måske burde det overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at investere i assistance fra en fagperson til dele af projektet. Når du køber hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at hente tilbud fra diverse håndværkere.
9Det kan vise sig at være meningsfuldt at have lavet et regnskab for projektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være fornuftigt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne tjekke den billigste pris på dem hver især.
10Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så husk beskyttelse som hjelm og sko som hjælp imod mulige skader. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
11Inden du opstarter byggeprojektet kan det være yderst fundamentalt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der gælde gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes når projektet er klimavenligt. Af få støtte forudsætter dermed at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Flere firmaer på nettet frembyder i øjeblikket flere billige fragttyper til gevindskærer. En af dem der er mest populær er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig ret så gnidningsløs, samt ofte endda den mest betalelige mulighed for levering.

Du bør alternativt afveje for og imod at få pakken leveret til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er som oftest lidt mere bekostelig, men endda ekstremt simpel for gevindskærer online. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, som jo forudsætter at du har bopæl nær internet shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på gevindskærer er naturligvis ekstremt vital i tilfælde af at man har brug for varen omgående, og med det formål er det tydeligvis vigtigt at vi besigtiger den anslåede leveringstid for gevindskærer. En del webbutikker – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter online, som trods alt tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres forud for et konkret tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få ordren betjent forud for at personalet drager hjemad.

Flere e-forretninger i Danmark sikrer fragt uden beregning på gevindskærer online, men tit kræver det at man aftager for en fastsat sum. Desuden må man foretrække den mest billige leveringsløsning, som tit er at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted.

En lang række netshops tildeler klik-og-hent hvor du køber billig gevindskærer online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på gevindskærer i følgende byer:

Herlev, Kolding, Skanderborg, Hedehusene, Næstved, Fredericia, Brabrand, Varde, Roskilde, Valby, Horsens, København, Kalundborg, Kokkedal, Solrød Strand, Gentofte, Frederikssund, Silkeborg, Nyborg, Viborg, Nakskov, Allerød, Gladsaxe, Søborg, Lillerød, Lystrup, Birkerød, Struer, Hørsholm, Brønderslev, Ballerup, Højbjerg, Ikast, Rønne, Farum, Nørresundby, Vanløse, Esbjerg, Hjørring, Aarhus, Albertslund, Ringsted, Køge, Hvidovre, Hobro, Frederiksberg, Virum, Åbyhøj, Lyngby, Rødovre, Haslev, Nærum, Værløse, Odense, Randers, Slagelse, Tilst, Odder, Aalborg, Svendborg, Middelfart, Brøndby, Skive, Aabenraa, Brønshøj, Herning, Hillerød, Rudersdal, Risskov, Sønderborg, Greve, Korsør, Jyllinge, Charlottenlund, Taastrup, Tårnby, Vejle, Stenløse, Holbæk, Haderslev, Hedensted, Helsingør, Frederiksværk, Ølstykke, Vordingborg, Holstebro, Dragør, Vallensbæk, Frederikshavn, Grenaa, Thisted, Glostrup, Nykøbing Falster, og Ishøj, .

Afhentning for gevindskærer er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Amager, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland).

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere tit søger eksempelvis gevindskærer priser og gevindskærer tilbud. Man ser desuden jævnligt folk kigge efter blandt andet gevindskærer online, køb gevindskærer samt billig gevindskærer, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Gode priser på gevindskærer

Det har vist sig at være ualmindeligt praktisk for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige gevindskærer online i blandt forskellige internet foretagender, og herved har mange shops på nettet været tvunget til at stampe prisniveauet på gevindskærer enormt, og ovenikøbet love fragtfri levering.

Det kan dog imidlertid blive profitabelt at prøve et par forskellige netshops efter tilbud på gevindskærer online før du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Du må blot huske på, at når en webbutik sælger billige gevindskærer online til en udsalgspris som anses for ekstraordinært gunstig, så bør det mange gange være et fingerpeg om en uoprigtig netbutik. Shopping med kort er dog indbefattet af en anordning, der assisterer kunden imod bedrageriske online selskaber.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at finansiere betalingen af gevindskærer over tid. Det tilbydes normalt ved niche webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen og 10-4.

Når der ses på søgedata står det tydeligt, at netshoppere mange gange søger for eksempel gevindskærer priser og køb gevindskærer. Derudover oplever vi ofte mennesker kigge efter bl.a. billig gevindskærer, gevindskærer online samt gevindskærer tilbud.

Undersøg nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot frembyder adskillige nyttige løsninger til at fortolke adskillige aktuelle konsumenters vurderinger og derved stiller vi forslag om, at du kigger på online forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige gevindskærer online.

Facebook resulterer i endvidere temmelig fine løsninger til at få indblik i online forretningens pålidelighed. Tilmed møder vi en del online outlets hvor folk kan udforme en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed burde tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden folk handler billige gevindskærer online på en internet shop kan man for at være sikker gennemgå virksomhedens betingelser, det er dog oftest ikke videre spændende, særligt med de gængse byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kan være at granske hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være en antydning af at internet firmaet efterfølger de opstillede regler, samt at e-butikken jævnligt vurderes af jurister som forstår lovene på området.

Derudover giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, ifald du får problemer i forbindelse med dit indkøb af gevindskærer. Tilmed er det fornuftigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de elementære forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af gevindskærer online, til eksempel den byttepolitik e-shoppen tilbyder.

I relation til det er det desuden vigtigt, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, så man en anden gang kan bekræfte købet af gevindskærer, ligegyldig om man køber ved Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Birthe P gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Camilla P gav 4 stjerner

Virkelig god service

Mette Hansen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Anders F gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til din online shopping
1Det er jo efterhånden særligt smart for alle at finde tilbud online på billige gevindskærer fra diverse e-handler, og ergo tilbyder de fleste e-butikker fragt uden omkostninger. Det kan stadigvæk være lønsomt at efterprøve indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og rabat inden du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris.
2En lang række e-handler tildeler på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige fragtmuligheder til gevindskærer. En der er meget almindelig er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Den er altså særdeles nem, og desuden ligeledes den mest prisbevidste mulighed for levering.
3Den billigste fragtmetode er uden tvivl selv at hente pakken, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets bopæl. Den leveringstype er naturligvis ekstremt betydningsfuld forudsat vi har behov for gevindskærer inden for få dage. Alternativt så garanterer nogle få e-forretninger i Danmark fragt uden omkostninger, men typisk kræves det at man handler for et fastslået beløb.
4Vi tilråder at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærket, fordi det er en angivelse af at webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske regler, samt at online virksomheden fra tid til anden revideres af eksperter der har indsigt i vilkårene. Forinden folk køber billige gevindskærer i en internet webshop kunne de ideelt set studere forhandlerens handelsvilkår.
5En række online outlets frembyder billig levering på gevindskærer, men oftest er det så præmissen at du handler for en konkret sum. Derudover kunne du vælge den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtmuligheden er en gang i mellem til gengæld ualmindeligt simpel. Den mest betalelige form for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
6Trustpilot byder på fuldt ud udmærkede løsninger til at gennemsøge flere forhenværende køberes vurderinger og herved er det godt, at du eftergår e-handlens omtaler forinden du shopper billige gevindskærer online. Facebook resulterer i ydermere en række sikre muligheder for at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed.
7Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en foranstaltning, som passer på dig overfor uægte internet webshops. Alternativt burde du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at afbetale regningen ude i fremtiden.
8Leveringstiden er jo ualmindeligt afgørende hvis man skal bruge varen inden for kort tid, så af den grund er det ret aktuelt at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt ved gevindskærer. Størstedelen af e-shops lover billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre, hvilket er forudsat at transaktionen realiseres tidligere end et fast klokkeslæt.
9Forinden folk bestiller billige gevindskærer hos en internet butik bør de for at være på den sikre side se på e-butikkens forretningsaftale, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende. Ligeså kan det være til hjælp at man er på vagt for de vigtigste vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige gevindskærer online, for eksempel den returrettighed internet shoppen tilsikrer.