Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragten, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Det er hovedsageligt et alternativ hos de store byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt vareudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare Gerni industristøvsuger.
Du bør kende de regler butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du kende webshoppens betingelser.
Du kan finde forskelle i prisen på billige Gerni industristøvsuger fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på lave priser, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan du med fordel bestille ved en netbutik, som tilbyder råd og vejledning til valg af Gerni industristøvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder produkter fra talrige producenter, og af den grund kan du købe fra et bredt udvalg af Gerni industristøvsuger online.
De udbredte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har man chancen for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man valget om at undgå fragten, samt tilmed få produkterne nu og her.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, hvilket medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du når du handler Gerni industristøvsuger online fra deres webshop.
Diverse nichefokuserede webshops producerer selv produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
Mange specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Følgelig kan du forvente ekstremt gavnlig service fra mennesker som er specialister i netop Gerni industristøvsuger.
De største byggekæder i Danmark
Gerni industristøvsuger silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gerni industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gerni industristøvsuger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gerni industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man må nødig gå ned på grej. Ofte kan det vise sig afgørende at have grejet klar inden du begynder på arbejdet. Du må heller ikke glemme at påregne de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du skal have en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der løses på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du laver din tidsplan.
3Husk at regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal tilkøbe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du indhenter hjælp fra en fagperson kan det godt betale sig at indhente tilbud fra diverse virksomheder.
4Ved projekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. På grund af dette kan du jævnligt tjekke meldingerne om vejret lige før arbejdets start, så du slipper for at det uanmeldt begynder at vælte ned netop som du er gået i gang med dit svære byggeprojekt.
5Der kan findes en verden af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er anvendeligt med en masse konstruktiv info, navnligt når du bruger den engelske version.
6Det er af stor betydning at nedskrive et budget for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive en god idé at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man kunne dokumentere ens udgift ved dem alle sammen.
7Du bør på ingen måde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som arbejdshjelm som sikrer dig mod mulige skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
8Forud for at du starter byggeprocessen kan det blive yderst afgørende med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de presserende materialer tilgængelige forinden du går i gang med arbejdet. Du har fordel af at lave en hurtig liste med alt det du skal bruge, og efterfølgende tjekke listen, med øje for at du bliver sikker på at du har det hele.
10Det anbefales at få en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når det kommer til væsentlige byggeprocesser. Større projekter kræver mere end en person. Ydermere bør det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
11Der præsenterer sig stort set altid uforudsete hovedpiner når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette er det afgørende at man afsætter rimelig tid i handlingsplanen, som gør at man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
12Du kan hente offentligt tilskud til renoveringer. Det gives såfremt ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
De højest ratede byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En række online virksomheder tildeler efterhånden diverse billige fragtløsninger til Gerni industristøvsuger. En af de populære er nu om dage afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er altså yderst fremkommelig, og oftest tillige den mest letkøbte fragtmetode.

Du kunne lige så vel forsøge at vælge at få udbragt hjem til dig eller til dit arbejde. Leveringsformen bliver beklageligvis en lille smule mere pebret, men omvendt temmelig gnidningsløs for Gerni industristøvsuger online. Den mindst kostelige leveringsudgave er dog at du selv henter ordren, hvilket afhænger af at du befinder dig med kort afstand til e-handlens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på Gerni industristøvsuger kan i nogle tilfælde være ualmindeligt relevant ifald vi absolut skal bruge dine nye produkter nu og her, og med det formål er det uden tvivl fornuftigt at du undersøger leveringstidspunktet på Gerni industristøvsuger. En lang række internet varehuse – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på mange produkter online, men husk at det betinges af at du bestiller forinden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen skippet afsted forinden medarbejderne har fri.

Visse internet virksomheder tilbyder portofri fragt på Gerni industristøvsuger online, men typisk kræver det at der handles for en fastsat sum. Alternativt bør du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde er at få bragt din pakke til en pakkeshop.

Masser af netshops yder klik-og-hent hvor du handler billig Gerni industristøvsuger på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus. Byggekæderne udlover eksempelvis click-and-collect på Gerni industristøvsuger i følgende byer:

Vejle, Frederikshavn, Allerød, Vanløse, Værløse, Hedehusene, Fredericia, Lyngby, Hjørring, Skive, Aarhus, Skanderborg, Rudersdal, Varde, Struer, Herning, Hillerød, Brabrand, Holstebro, Rønne, Gladsaxe, Gentofte, Frederikssund, Lystrup, Brønderslev, Køge, Frederiksværk, Virum, Stenløse, Taastrup, Korsør, Næstved, Vallensbæk, Albertslund, Hvidovre, Slagelse, Odder, Hørsholm, Grenaa, Solrød Strand, Ringsted, Kalundborg, Brønshøj, Hedensted, Åbyhøj, Svendborg, Jyllinge, Nykøbing Falster, Brøndby, Haslev, Helsingør, Tårnby, Højbjerg, Vordingborg, Odense, Birkerød, Greve, Ølstykke, Kokkedal, Ballerup, Nærum, Aalborg, Ikast, Rødovre, Nakskov, Thisted, Valby, Aabenraa, Ishøj, Dragør, Silkeborg, Nørresundby, Randers, Glostrup, København, Nyborg, Hobro, Haderslev, Farum, Roskilde, Esbjerg, Middelfart, Charlottenlund, Holbæk, Frederiksberg, Herlev, Kolding, Viborg, Risskov, Lillerød, Søborg, Sønderborg, Horsens, og Tilst, .

Klik-og-hent ift. Gerni industristøvsuger er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at mennesker mange gange kigger efter blandt andet køb Gerni industristøvsuger og Gerni industristøvsuger tilbud. Man ser derudover som regel mennesker lede efter blandt andet Gerni industristøvsuger online, Gerni industristøvsuger priser samt billig Gerni industristøvsuger, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Bygma og Davidsen.

Gode priser på Gerni industristøvsuger

Det er jo efterhånden ret så fleksibelt for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige Gerni industristøvsuger online hos forskellige internet handler, og herved har utallige webshops været tvunget til at trykke priserne på Gerni industristøvsuger en hel del, og endda tilbyde fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det immervæk være gavnligt at se nærmere på et par internet selskaber efter rabatter og tilbud på Gerni industristøvsuger online inden du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark og Bygma.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en internet handler afsætter billige Gerni industristøvsuger online for en udsalgspris som kan ses som uhørt god, burde det mange gange være et tegn på en svindel online virksomhed. Betalinger med kort er heldigvis inkluderet i et regelsæt, der hjælper kunden overfor bedrageriske online selskaber.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at godtgøre betalingen af Gerni industristøvsuger over en længere periode. Det fås ofte ved online nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere ofte søger for eksempel Gerni industristøvsuger tilbud og billig Gerni industristøvsuger. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere efterspørge bl.a. køb Gerni industristøvsuger, Gerni industristøvsuger online samt Gerni industristøvsuger priser.

Undersøg eksisterende kunders meninger

Trustpilot leverer sådan set fine genveje til at efterforske ret mange eksisterende køberes opfattelser og herved er det prisværdigt, at du kigger nærmere på online webshoppens ratings inden du færdiggør din shopping med billige Gerni industristøvsuger online.

Facebook tilbyder lige så vel altid fordelagtige genveje til at få indtryk af online virksomhedens troværdighed. Desuden møder vi nogle internet varehuse hvor kunder kan ytre en anmeldelse af virksomhedens service, som også kan anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før folk køber billige Gerni industristøvsuger online på en webbutik kan de til hver en tid gennemgå deres forretningsaftale, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde, især ved de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan og 10-4.

En anden valgmulighed kunne derfor være at kontrollere om online butikken er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er et tegn på at e-shoppen imødekommer de danske regler, udover at e-firmaet tit monitoreres af fagfolk der mestrer de gældende regulativer.

Dette er desuden din mulighed for en hjælpende hånd, for så vidt du får vanskeligheder ved din bestilling af Gerni industristøvsuger. Desuden anbefaler vi at kunden er påpasselig med de mest vedkommende regler der indvirker på købet af Gerni industristøvsuger online, eksempelvis den returret internet virksomheden lover.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man når som helst gemmer sin købsbekræftelse, således man en anden gang kan dokumentere købet af Gerni industristøvsuger, uafhængig af om man har handlet ved XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen eller Bauhaus.

Kim N gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Maria Møller gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Inge gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Mads gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til din online shopping
1Inden nogen shopper billige Gerni industristøvsuger på en online butik burde man for at være sikker have øje for forhandlerens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke videre interessant. Ligeledes er det at foretrække at køberen er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser i forbindelse med handlen med billige Gerni industristøvsuger online, fx den returret online forretningen bruger.
2Trustpilot medfører stort set tiltalende løsninger til at kigge på en række andre konsumenters opfattelser og af den grund foreslår vi, at du eksaminerer online butikkens bedømmelser inden du handler billige Gerni industristøvsuger online. Facebook byder på tilsvarende uden sammenligning hæderlige chancer for at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed.
3Nogle enkelte online forhandlere præsterer fri fragt på Gerni industristøvsuger, men tit er det betinget af at du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt bør man overveje den billigste leveringsmodel, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver i regelen ligeledes meget praktisk. Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl selv at hente varerne.
4Leveringstiden er vældig vital om du skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og med det formål er det øjensynligt vigtigt at du kontrollerer tidshorisonten for levering for Gerni industristøvsuger. En række internet virksomheder yder billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, men som imidlertid tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres inden et aftalt klokkeslæt.
5De fleste e-forhandlere tildeler til alt held diverse forskellige billige leveringsmuligheder til Gerni industristøvsuger. Den mest anvendte er lige nu at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Muligheden er altså meget ligetil, samt typisk ligeledes den mest prisbevidste fragttype.
6Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som støtter køberen imod snydagtige forhandlere på nettet. Som et alternativ bør du vælge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at honorere pengene af flere omgange.
7Den mest letkøbte leveringsløsning er uden tvivl selv at hente varerne, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på online webshoppens bopæl. Den leveringsmodel kan være rigtig vigtig når vi behøver Gerni industristøvsuger om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle få online selskaber gratis fragt, men for det meste kun hvis der købes for en præcis sum.
8Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, siden det almindeligvis er en forsikring om at internet forretningen føjer de danske retningslinjer, samt at webshoppen fra tid til anden ses til af specialister der forstår retningslinjerne. Forinden folk shopper billige Gerni industristøvsuger hos en internet handler bør man helt sikkert få overblik over forhandlerens regler.
9Det er jo særdeles praktisk for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige Gerni industristøvsuger fra flere online varehuse, og så præsterer en hel del e-forhandlere portofri fragt. Trods dette kan det alligevel blive gavnligt at checke nogle få online shops efter tilbud før du handler, således at du er sikret at opnå den skarpeste pris.