Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 300 DG PRO
34.622 kr.
Mere info
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MBS 530 DGA-V
76.407 kr.
Mere info
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MBS 350 DGA-V
64.650 kr.
Mere info
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 300 GD-V PRO
38.157 kr.
Mere info
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 350 VAG
161.607 kr.
Mere info
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 350 DG-VR PRO
51.450 kr.
Mere info
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MSB 440 DGH
161.232 kr.
Mere info
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 280 GD-V
31.182 kr.
Mere info
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MBS 350 DGA
62.925 kr.
Mere info
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 315 DG-VR Pro
43.229 kr.
Mere info
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav DGS 460 H
85.969 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du tjekke firmaets regningslinjer.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige geringsbåndsav fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder de bedste tilbud, og nogle tilbyder faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er absolut super afgørende at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af geringsbåndsav.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest muligt ved de velkendte byggecentre.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør vurdere om det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare geringsbåndsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler varer fra mange specialbutikker, så du kan bestille fra et stort udvalg af geringsbåndsav online.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder findes nær dig, og derved har man chancen for at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det kan man slippe for leveringsomkostningen, samt sågar få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få bedre priser.
Flertallet af nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, måske sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler geringsbåndsav online på deres hjemmeside.
Mange nichefokuserede netbutikker har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse varer. Altså forventes det at du får ekstremt informativ assistance fra personale der er eksperter i lige præcis geringsbåndsav.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

geringsbåndsav harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

geringsbåndsav silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

geringsbåndsav bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

geringsbåndsav jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må på ingen måde negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning der beskytter dig mod hændelige risici. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især når du ikke får hjælp fra en fagmand.
2Muligvis kan det blive fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug forud for at du begynder byggeprocessen. Du har fordel af at udarbejde en simpel indkøbsseddel som samler hver eneste ting der skal bruges, og som det næste tjekke materialerne, med det formål at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
3Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggeprocessen, navnlig ved større ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Endvidere må det være mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
4For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den årsag skal du jævnligt se vejrvarslen i de dage der er op til arbejdets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned i samme sekund som du er gået i gang med dit svære byggeprojekt.
5Man skal på ingen måde undvære grej. Tit vil det vise sig en fordel at du har grejet til disposition før du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover en fordel at tage højde for disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
6Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være økonomisk at nedskrive alle omkostninger, og så finde frem til mulige tilbud på hver enkelt.
7Du burde måske tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan købe assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Ifald du henter eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
8Godt forarbejde viser sig som nøglen til at komme i mål med projektet. Du anbefales at nedskrive en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af planen.
9Du kan indhente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald ombygningen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeprojektet påvirker miljøet.
10Der kommer utvivlsomt utidige problematikker når det kommer til svære opgaver, og herved viser det sig betydningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i agendaen, som gør at man er ubekymret om at have tid nok til det.
11Længe før du indleder byggeprojektet er det højst essentielt at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12Der findes en hel række instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube faciliterer betydelige mængder almennyttig oplysning, særligt hvis man benytter den engelske version.
De mest folkekære byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ultra godt arbejde. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En hel del internet butikker yder til alt held mange forskellige billige leveringsmodeller til geringsbåndsav. Et hit er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren når det passer dig. Den er nemlig ret så ligetil, samt i mange tilfælde endvidere den mest billige leveringsløsning.

Du kan også tænke over at bestille pakken til levering til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig desværre en lille smule mere omkostningsfuld, men omvendt rigtig nem for geringsbåndsav online. Den billigste fragtmetode er dog at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du lever nærved internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på geringsbåndsav kan være rigtig betydningsfuld hvis man skal bruge produktet med det samme, så herved er det særdeles klogt at du ser det forventede leveringstidspunkt for geringsbåndsav. De fleste online butikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter online, der dog er regnet ud fra at bestillingen laves forud for et besluttet tidspunkt, så de garanteret kan nå at få ordren afsendt forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

Flere byggeforretninger yder levering uden betaling på geringsbåndsav online, men undertiden kræver det at man bestiller for en bestemt sum. Som alternativ bør du vælge den billigste slags levering, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted.

En hel del kæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig geringsbåndsav online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på geringsbåndsav i disse byer:

Greve, Frederiksberg, Brabrand, Virum, Haslev, Solrød Strand, Ringsted, Thisted, Køge, Viborg, Højbjerg, Glostrup, Nørresundby, Hedehusene, Sønderborg, Struer, Værløse, Aabenraa, Rønne, Frederikshavn, Gentofte, Esbjerg, Skanderborg, Nyborg, Randers, Taastrup, Haderslev, Silkeborg, Hvidovre, Allerød, Nakskov, Kalundborg, Farum, Fredericia, Ishøj, Roskilde, Charlottenlund, Nærum, Svendborg, Holstebro, Slagelse, Skive, Hillerød, Hjørring, Vallensbæk, Gladsaxe, Brønderslev, Rødovre, Brøndby, Kokkedal, Ballerup, Lyngby, Vanløse, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Jyllinge, Tilst, Middelfart, Stenløse, Dragør, Risskov, Vejle, Herning, Hørsholm, Ikast, Valby, Herlev, Hobro, Aalborg, Albertslund, Birkerød, Korsør, Åbyhøj, Helsingør, Grenaa, Ølstykke, Lystrup, Søborg, Odense, Brønshøj, Vordingborg, Odder, Frederikssund, Aarhus, Varde, Tårnby, København, Kolding, Horsens, Holbæk, Lillerød, Rudersdal, Hedensted, og Næstved, .

Afhentning ift. geringsbåndsav er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Ses der på statistikkerne står det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter blandt andet køb geringsbåndsav og geringsbåndsav online. Derudover oplever man jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. billig geringsbåndsav, geringsbåndsav priser og geringsbåndsav tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Bedste tilbud på geringsbåndsav

Det er jo efterhånden særligt overkommeligt for almindelige dødelige at analysere priser på billige geringsbåndsav online fra diverse e-butikker, og følgelig har massevis af internet firmaer været presset til at at mindske prisniveauet på geringsbåndsav voldsomt, og endda garantere gratis fragt.

Derfor kan det imidlertid vise sig lønnende at tjekke diverse internet foretagender efter rabatter og tilbud på geringsbåndsav online forud for at du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Man bør dog ikke undervurdere, at ifald en internet forhandler tilbyder billige geringsbåndsav online på tilbud til en salgspris som kan ses som himmelråbende overkommelig, så kan det mange gange være en indikator for en uærlig internet forhandler. Kortkøb er ikke desto mindre dækket ind under Indsigelsesordningen, der begunstiger dig imod uærlige online webshops.

Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afbetale beløbet til geringsbåndsav over tid. Dette tilbydes typisk ved nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som fx Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi kigger i data står det markant, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. geringsbåndsav tilbud og billig geringsbåndsav. Foruden dette ser vi som regel folk søge fx geringsbåndsav online, køb geringsbåndsav samt geringsbåndsav priser.

Gennemsøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot tilbyder dig i højeste grad passelige genveje til at vurdere en hel del øvrige konsumenters kritik og derved slår vi et slag for, at du besigtiger internet forretningens anmeldelser inden du handler billige geringsbåndsav online.

Facebook giver dig ligeledes ret så fine muligheder for at få indtryk af e-firmaets kundefokus. Derudover er der mange webbutikker hvor du kan aflevere en vurdering af deres køb, som desuden kan anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige geringsbåndsav online på en webbutik bør man altid betragte forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig interessant, specielt med de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Et nemt alternativ er at granske om internet webshoppen er e-mærket, som er en sikring om at internet butikken opfylder de officielle regler, og at den ofte undersøges af sagkyndige som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Dette er desuden din lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din handel med geringsbåndsav. Ydermere slår vi et slag for at kunden er vaks omkring de mest vedkommende betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af geringsbåndsav online, for eksempel hvilken returret webbutikken lover.

I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens kvittering, således man senere vil kunne vidne om sit køb af geringsbåndsav, hvad end man har handlet fra Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg eller Stark.

Anne gav 5 stjerner

Rigtig god service

Charlotte M gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Jette O gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Martin gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 gode råd til internetshopping
1Forinden folk bestiller billige geringsbåndsav i en shop på nettet bør man de facto bese e-shoppens forretningsvilkår, dog er det tit ikke super interessant. Ligeså er det prisværdigt at kunden er hensynstagende til de mest basale betingelser der er gældende for handlen med billige geringsbåndsav online, eksempelvis den returpolitik internet firmaet lover.
2Mange netbutikker i Danmark yder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsudgaver til geringsbåndsav. Et hit er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente din nyindkøbte vare når du har tid. Fragtløsningen er nemlig virkelig uproblematisk, og desuden tilmed den prisbilligste leveringsudgave.
3Den billigste fragtform vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men det er betinget af at du lever nærved internet butikkens bopæl. Den løsning er virkelig bestemmende såfremt vi har brug for geringsbåndsav øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer indtil flere forhandlere på nettet fragt uden beregning, men oftest afkræver det at man køber for en konkret pris.
4Vi anbefaler generelt at undersøge hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, siden det almindeligvis er et bevis på at netshoppen imødekommer de gældende danske regler, foruden at butikken tit vurderes af sagkyndige som behersker de gældende vilkår. Forinden nogen køber billige geringsbåndsav hos en butik på nettet bør de sådan set tyde shoppens betingelser.
5En hel del online butikker garanterer fragtfri levering på geringsbåndsav, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ skulle du gribe den billigste leveringstype, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted. Muligheden bliver almindeligvis ligeledes super fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog altid være selv at hente produkterne.
6Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er indbefattet af et lovbud, hvilket sikrer dig som køber imod falske online forhandlere. Som et alternativ bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, ifald du agter at klare omkostningerne over en periode.
7Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så afgørende om du har behov for varen inden for få dage, så med det formål er det naturligvis vigtigt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt ved geringsbåndsav. En lang række online varehuse stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på adskillige varenumre, som imidlertid er underforstået at transaktionen realiseres inden et konkret tidspunkt.
8Det er jo temmelig smart for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige geringsbåndsav i blandt forskellige internet virksomheder, og så garanterer mange online selskaber fragt uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at udforske nogle enkelte e-handler efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
9Trustpilot giver dig aldeles gode løsninger til at bese en stor portion øvrige kunders reflektioner og derved kan det være til hjælp, at du eftersøger online butikkens anmeldelser før du bestiller billige geringsbåndsav online. Facebook giver dig lignende sådan set gode genveje til at få kendskab til internet firmaets kundetilfredshed.