Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er særligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af genopladelig varmeblæser.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor undersøge butikkens betingelser.
Flere byggekæder præsterer et enormt varesortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal bestemme om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot genopladelig varmeblæser.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige genopladelig varmeblæser hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har lave priser, imens nogle har faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra adskillige nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et stort udvalg af genopladelig varmeblæser online.
De kendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente materialerne selv. I kraft af det kan man undgå leveringsomkostningen, samt sågar hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det forventes det at du får ekstremt kyndig rådgivning fra nogle som er specialister i lige præcis genopladelig varmeblæser.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, som oftest er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du bestiller genopladelig varmeblæser online på deres hjemmeside.
Forskellige online nichebutikker står selv for produktion af de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
Danmarks største byggekæder
genopladelig varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

genopladelig varmeblæser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

genopladelig varmeblæser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

genopladelig varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil altid være kilden til at komme i mål med arbejdet. Du må liste en klar plan, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk idet du nedskriver din handlingsplan.
2Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du starter byggeprocessen. Du bør udfærdige en hurtig indkøbsseddel indeholdende hver eneste ting du har brug for, og så tjekke punkterne, så du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
3Du har mulighed for at indhente økonomisk støtte til byggerier. Det fås i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
4Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på penge-delen af det. Det bør være forstandigt at beskrive samtlige omkostninger, og dernæst nedfælde den billigste pris på dem enkeltvis.
5Der kan findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube giver temmelig meget nyttig viden, særligt når man kigger i hele verden.
6Du kunne tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du burde skaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Når du anskaffer assistance fra en professionel er det normalt at få tilbud fra flere leverandører.
7Inden du optager arbejdet må det være usandsynligt afgørende at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
8Der kommer uden tvivl pludselige hovedpiner i forbindelse med svære projekter, og af den grund vil det være afgørende at der afsættes passende tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
9Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er omfattende byggerier. Flere ting bør udføres af flere folk. Samtidig viser det sig hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
10Du bør nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så husk påklædning herunder fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
11Du skal nødig undvære grej. Typisk vil det være meningsfuldt at have det parat idet du begynder på arbejdet. Desuden er det afgørende at medregne de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
12For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum holde øje med vejrprognosen i dagene op til starten på projektet, så det ikke uventet går i gang med at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre det svære projekt.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ret så godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er utrolig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er hamrende overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt er smartest?

Mange internet foretagender foreslår efterhånden mange forskellige billige former for fragt til genopladelig varmeblæser. En af de mest anvendte er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente dine varer når du har mulighed for det. Metoden er jo i høj grad hensigtsmæssig, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste fragtform.

Du burde på samme måde vælge at bestille pakken til levering til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Denne viser sig til tider en kende dyrere, men ligeledes rigtig fleksibel ved køb af genopladelig varmeblæser online. Den mest billige leveringsform er uden tvivl at du selv henter pakken, men det betinges af at du lever lige ved e-firmaets butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på genopladelig varmeblæser kan være ekstremt væsentlig hvis vi behøver produkterne om et øjeblik, og herved er det forholdsvis meningsfuldt at du gransker det forventede leveringstidspunkt ved genopladelig varmeblæser. En masse online webshops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – udlover billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter online, som er afhængig af at ordren aflægges forinden et aftalt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produktet ekspederet forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Flere online firmaer præsterer fragt uden omkostninger på genopladelig varmeblæser online, men undertiden kun når man aftager for en præcis sum. Alternativt skulle man vælge den billigste fragtløsning, som ofte vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En del webshops frembyder klik-og-hent hvor du handler billig genopladelig varmeblæser online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af genopladelig varmeblæser i følgende områder:

Thisted, Aarhus, Hedehusene, Birkerød, Vordingborg, Svendborg, København, Herning, Ringsted, Middelfart, Lillerød, Nærum, Fredericia, Albertslund, Roskilde, Glostrup, Nakskov, Rønne, Frederiksværk, Kolding, Farum, Højbjerg, Kalundborg, Haslev, Skive, Dragør, Vallensbæk, Odder, Tilst, Lyngby, Jyllinge, Gladsaxe, Slagelse, Haderslev, Ishøj, Hobro, Skanderborg, Struer, Hedensted, Hillerød, Holbæk, Silkeborg, Allerød, Varde, Kokkedal, Ballerup, Køge, Rudersdal, Valby, Solrød Strand, Herlev, Greve, Lystrup, Vejle, Aalborg, Grenaa, Ølstykke, Brøndby, Korsør, Nyborg, Nykøbing Falster, Horsens, Charlottenlund, Aabenraa, Randers, Værløse, Næstved, Odense, Frederikssund, Sønderborg, Hvidovre, Gentofte, Virum, Vanløse, Ikast, Stenløse, Brabrand, Tårnby, Rødovre, Brønderslev, Frederiksberg, Holstebro, Frederikshavn, Hjørring, Risskov, Søborg, Nørresundby, Hørsholm, Åbyhøj, Helsingør, Viborg, Esbjerg, Brønshøj, og Taastrup, .

Klik-og-hent af genopladelig varmeblæser er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Østsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Ved indkig i data står det markant, at internetbrugere som regel kigger efter fx billig genopladelig varmeblæser og genopladelig varmeblæser online. Derudover oplever vi som regel mennesker lede efter bl.a. køb genopladelig varmeblæser, genopladelig varmeblæser tilbud samt genopladelig varmeblæser priser, foruden de store byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på genopladelig varmeblæser

Det er ret så overkommeligt for købere at finde frem til tilbud på billige genopladelig varmeblæser online på diverse internet forhandlere i Danmark, og til tak har adskillige internet outlets været tvunget til at formindske udsalgspriserne på genopladelig varmeblæser drastisk, og i øvrigt garantere levering uden gebyr.

Det kan dog stadigvæk blive profitabelt at efterprøve nogle forskellige netbutikker efter billige priser på genopladelig varmeblæser online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at indhente den bedste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Man bør alligevel være årvågen med, at ifald en online virksomhed udlover billige genopladelig varmeblæser online på tilbud til en pris der kan virke enormt letkøbt, kunne det tit være et tegn på en svindel netshop. Kortkøb er i hvert fald omsluttet af en regel, som redder køberen imod snydagtige webbutikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare beløbet til genopladelig varmeblæser over en periode. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og 10-4.

Ved kig i tallene er det klart, at folk typisk søger eksempelvis genopladelig varmeblæser online og genopladelig varmeblæser tilbud. Derudover ser vi typisk folk kigge efter blandt andet billig genopladelig varmeblæser, genopladelig varmeblæser priser og køb genopladelig varmeblæser.

Gennemsøg tidligere køberes meninger

Trustpilot bringer dig uden sammenligning gode løsninger til at blive klogere på en lang række eksisterende konsumenters opfattelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du betragter internet webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige genopladelig varmeblæser online.

Facebook frembyder for øvrigt flere strålende metoder til at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en række internet varehuse som gør det muligt at registrere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige genopladelig varmeblæser online på en internet shop behøver man i virkeligheden overveje e-shoppens handelsbetingelser, men det er tit ikke særlig interessant, specielt med de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Bauhaus.

Et andet forslag kan derfor være at undersøge om online firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det kan være et bevis på at online forhandleren accepterer de opstillede regler, udover at internet forretningen af og til revideres af sagkyndige som forstår vilkårene på området.

Derudover giver det dig anledning til support, når du får udfordringer i forbindelse med din handel med genopladelig varmeblæser. Udover dette tilrådes det at man er obs på de primære regler der gælder for bestillingen af genopladelig varmeblæser online, for eksempel den ombytningsret internet shoppen bruger.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin faktura, således man når som helst vil kunne bevise sit køb af genopladelig varmeblæser, uafhængig af om man har handlet ved Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark eller 10-4.

Susanne Kristensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Jørgen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Niels Thomsen gav 5 stjerner

Alt ok

Jens Christiansen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til online shopping
1Det har vist sig at være yderst nemt for enhver at tjekke tilbud online på billige genopladelig varmeblæser hos flere online shops, og med det motiv lover langt de fleste internet firmaer billig fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at sammenligne nogle enkelte forhandlere på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at antage den bedste pris.
2Leveringstiden er yderst betydningsfuld forudsat man mangler varen med det samme, og herved er det relativt væsentligt at vi finder den estimerede leveringsdato ved genopladelig varmeblæser. Flere internet firmaer annoncerer billig 1 dags levering på massevis af produkter, hvilket dog er afhængig af at ordren gennemføres tidligere end et givent tidspunkt.
3Den billigste form for fragt er dog at hente produkterne selv, som desværre er betinget af at du har bopæl i kort afstand af online forretningens bopæl. Den fragttype kan være særligt betydningsfuld ifald man har behov for genopladelig varmeblæser straks. Alternativt så lover en række webshops fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der aftages for en bestemt pris.
4Trustpilot medfører fuldt ud ønskværdige løsninger til at inspicere diverse forhenværende konsumenters iagttagelser og derfor støtter vi, at du kigger på online forhandlerens bedømmelser inden du bestiller billige genopladelig varmeblæser online. Facebook tilbyder lige så vel fuldt ud stabile muligheder for at få indtryk af internet firmaets troværdighed.
5Enkelte online outlets frembyder billig fragt på genopladelig varmeblæser, men i reglen stiller det krav om at du bestiller for en bestemt pris. Desuden bør du beslutte sig for den billigste leveringsløsning, hvilket oftest vil være at få kørt ordren til en pakkeshop. Fragttypen er ofte ydermere meget fremkommelig. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid være selv at hente pakken.
6En stor portion internet outlets foreslår nu en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til genopladelig varmeblæser. En favorit er lige nu pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså usædvanlig bekvem, samt oftest ydermere den prisbilligste mulighed for levering.
7Vi tilråder at granske hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, hvilket almindeligvis er en erklæring om at netshoppen følger de danske retningslinjer, samt at butikken jævnligt evalueres af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forinden folk shopper billige genopladelig varmeblæser i en online webshop behøver man i og for sig betragte netshoppens forretningsaftale.
8Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en orden, der sikrer folk imod uægte online butikker. Som alternativ burde du drage fordel af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere pengene over et længere tidsrum.
9Inden folk shopper billige genopladelig varmeblæser i en internet butik behøver man i virkeligheden granske shoppens betingelser, dog er det bare ikke super interessant. Ydermere er det fornuftigt at kunden er på vagt for de grundlæggende betingelser der kan have indflydelse på handlen med billige genopladelig varmeblæser online, som fx hvilken returpolitik internet shoppen tilsikrer.