TJEP GRF 34/105 GAS 2G sømpst., m/2 batt., lader og kuffert
7.681 kr.
Mere info
TJEP Gas 165mm
98 kr.
Mere info
TJEP Gas 165mm
98 kr.
Mere info
TJEP CP-40 GAS 2G sStålsømpi., m/2 batt., lader og kuffert
5.762 kr.
Mere info
TJEP FS-40 GAS 2G klammepist., m/2 batt., lader og kuffert
7.411 kr.
Mere info
TJEP Klammepist PQZ-75 GAS 2G m/2 batt., lader og kuffert
6.736 kr.
Mere info
TJEP HA-35 GAS 2G Haften pist., m/2 batt., lader og kuffert
6.736 kr.
Mere info
TJEP Helårsgas 165mm Til Sømpistoler
129 kr.
Mere info
TJEP Gas 165mm, f/TJEP GRF 34/105 GAS
129 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige gaspistol hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver gode priser, imens øvrige har fokus på service. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover bare gaspistol.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt i de udbredte byggekæder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring gaspistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler produkter fra diverse nichebutikker, og som følge af dette kan du købe fra et bredt sortiment af gaspistol online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og som følge af det har flertallet mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du forvente ekstra erfaren vejledning fra personale med specialistviden i lige præcis gaspistol.
En masse specialiserede webshops er små firmaer, der tit er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du bestiller gaspistol online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

gaspistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

gaspistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

gaspistol silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

gaspistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag over 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal for alt i verden ikke undvære grej. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har det parat forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at påregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
2Det er afgørende at have de presserende materialer disponible på forhånd inden du starter byggeriet. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel liste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og dernæst eftergå punkterne, således at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
3Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Således må du jævnligt undersøge vejrvarslen i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at regne netop som du er midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Husk at reflektere over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Når du søger eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra flere foretagender.
5Det kan vise sig at være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive økonomisk at kortlægge hver eneste udgiftspost, og bagefter nedfælde ens omkostning ved dem en ad gangen.
6Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig aldeles essentielt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt renoveringen bidrager positivt til klimaet. Støtten kræver altså at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
8Du må unden ingen omstændigheder glemme sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod hændelige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
9Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til projektet, især hvis det er store ombygninger. Flere projekter kræver flere folk. Derudover bør det være hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Du kan finde vældig mange hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er kilde til en masse konstruktiv oplysning, især forudsat at man kigger på engelsk.
11Forberedelse vil være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør lave en effektiv køreplan, som viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
12Der kommer ofte uventede udfordringer ved svære opgaver, og af den grund kan det være værdifuldt at man afsætter en del tid i agendaen, som gør at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest folkekære byggecentre
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ultra overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som jo er absolut flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

De fleste e-shops frembyder i vore dage et stort udvalg af billige leveringsformer til gaspistol. En yndling er efterhånden pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo rigtig praktisk, og i mange tilfælde ydermere den mest betalelige leveringsmåde.

Du kunne endvidere påtænke at få pakken leveret hjem til dig eller til når du er på job. Løsningen viser sig ofte en tak mindre billig, men omvendt usædvanlig hensigtsmæssig med gaspistol online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men det betinges af at du er i kort afstand af internet shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på gaspistol er jo ualmindeligt vital om man skal bruge pakken om kort tid, og i det øjemed er det rigtig centralt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid for gaspistol. Masser af online forhandlere – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag fragt på massevis af varer online, hvilket dog forudsætter at ordren lægges før et fast tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få produktet fikset inden lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere internet selskaber garanterer fragt uden omkostninger på gaspistol online, men ofte under forudsætning af at der shoppes for en præcis sum. Ellers kunne man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

De store netbutikker yder klik-og-hent hvor du køber billig gaspistol hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Bygma. De giver for eksempel afhentning af gaspistol i disse byer:

Solrød Strand, Brabrand, Vanløse, Viborg, Aabenraa, Middelfart, Roskilde, Silkeborg, Kalundborg, Tilst, Rønne, Odense, Åbyhøj, Lyngby, Ishøj, Greve, Brønshøj, Farum, Ølstykke, Frederiksberg, Næstved, Hjørring, Højbjerg, Jyllinge, Glostrup, Hobro, Holstebro, Nyborg, Rudersdal, Fredericia, Sønderborg, Frederikshavn, Valby, Haslev, Holbæk, Randers, Lystrup, Skive, Thisted, Værløse, Hedensted, Nørresundby, Gladsaxe, Struer, Charlottenlund, Odder, Hørsholm, Frederiksværk, Aarhus, Grenaa, Horsens, Ballerup, Gentofte, Birkerød, Ringsted, Ikast, Svendborg, København, Hillerød, Tårnby, Vejle, Kolding, Vordingborg, Haderslev, Dragør, Risskov, Herning, Nykøbing Falster, Aalborg, Nærum, Slagelse, Vallensbæk, Korsør, Lillerød, Hedehusene, Taastrup, Nakskov, Virum, Søborg, Hvidovre, Kokkedal, Esbjerg, Køge, Brønderslev, Skanderborg, Frederikssund, Varde, Allerød, Brøndby, Albertslund, Rødovre, Herlev, Stenløse, og Helsingør, .

Klik-og-hent for gaspistol er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Lolland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at online shoppere tit søger efter blandt andet billig gaspistol og køb gaspistol. Vi ser derudover som regel folk lede efter blandt andet gaspistol tilbud, gaspistol priser og gaspistol online, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma og 10-4.

Få rabat på gaspistol

Det er i dag rigtig gnidningsløst for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige gaspistol online i blandt flere e-firmaer, og ergo har masser af e-butikker set sig nødsaget til at nedbringe udsalgspriserne på gaspistol markant, og ydermere frembyde fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det stadigvæk være smart at tjekke forskellige internet butikker efter tilbud og rabatter på gaspistol online før du handler, således at du er garanteret at få den skarpeste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre huske på, at ifald en shop på nettet reklamerer billige gaspistol online til salg for en pris som er utopisk billig, kan det for det meste være et signal om en svindel e-butik. Kortkøb er imidlertid indbefattet af et regelsæt, der garanterer kunden overfor svindlende online webshops.

Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at honorere prisen på gaspistol over flere uger. Dette tilbydes som regel ved online nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt kigger efter for eksempel gaspistol online og gaspistol tilbud. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere kigge efter eksempelvis køb gaspistol, gaspistol priser samt billig gaspistol.

Gennemsøg nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot fremskaffer nogle fremragende chancer for at inspicere mange eksisterende kunders observationer og herved er det prisværdigt, at du sonderer online shoppens kritik inden du handler billige gaspistol online.

Facebook tilbyder ligeledes super fornemme muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed. Foruden det ser vi endda e-butikker hvor folk kan udforme en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere bør bruges til at afveje hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige gaspistol online i en webshop kunne de ideelt set løbe igennem netbutikkens betingelser, dog er det normalt et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Et andet forslag kunne måske være at se hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, siden det bør være et billede på at internet forretningen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, tillige med at internet selskabet ofte undersøges af jurister der har nøje kendskab til reglementet på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at få assistance, ifald du bliver udsat for problemstillinger med din shopping med gaspistol. Derudover er det prisværdigt at køber er sat ind i de mest centrale reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af gaspistol online, som eksempelvis den bytteret forretningen tilbyder.

I den forbindelse er det også relevant, at man stadigvæk bevarer sin faktura, så man fremadrettet kan eftervise købet af gaspistol, uafhængig af om man køber ved Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen eller 10-4.

Marianne Poulsen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Peter B gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Mads gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Hanne gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til internetshopping
1En række internet forretninger yder til alt held mange forskellige billige fragtmuligheder til gaspistol. En der er meget populær er lige nu afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din pakke den dag der passer dig. Leveringsformen er altså meget problemfri, og tit tillige den mest prisbevidste type af levering.
2En række internet selskaber lover levering uden gebyr på gaspistol, men i mange tilfælde kræves det at man bestiller for et fastslået beløb. Desuden burde man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsudgave, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragttypen viser sig godt nok samtidig ret enkel. Den billigste løsning til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
3Trustpilot tilbyder dig en lang række fantastiske chancer for at inspicere en stor gruppe eksisterende køberes meninger og derfor er det godt, at du sonderer internet butikkens vurderinger inden du handler billige gaspistol online. Facebook fører til desuden faktisk habile løsninger til at få en idé om e-firmaets kundefokus.
4Forud for at folk handler billige gaspistol på en webshop kunne de altid skimme deres handelsbetingelser, men det er gerne et tidskrævende arbejde. Ligeledes anbefales det at køber er på vagt for de fundamentale betingelser der gælder for bestillingen af billige gaspistol online, til eksempel hvilken ombytningsret webbutikken tilbyder.
5Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være super væsentlig når du har behov for dine nye varer fluks, så af den grund er det i sandhed vigtigt at du studerer det anslåede leveringstidspunkt på gaspistol. En række firmaer på nettet annoncerer billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forud for et besluttet tidspunkt.
6Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, da det kan være en garanti for at webshoppen efterfølger de gældende danske regler, udover at online firmaet hyppigt føres tilsyn med af sagkyndige der er indført i reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige gaspistol hos en e-forretning kunne de reelt gennemlæse shoppens regler.
7Den mindst kostelige leveringsmetode vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens bopæl. Den mulighed for fragt er selvfølgelig usædvanlig afgørende ifald du skal bruge gaspistol straks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online outlets billig levering, men oftest er det under betingelse af at du handler for en fastsat pris.
8Det er i dag virkelig gnidningsløst for forbrugerne at finde tilbud online på billige gaspistol fra forskellige e-handler, og af den grund præsterer adskillige internet firmaer billig levering. Det kan dog imidlertid blive udbytterigt at undersøge nogle forskellige internet foretagender efter tilbud og rabat forinden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af et regelsæt, som bistår folk imod snydagtige e-handler. Alternativt bør du benytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at klare pengene i flere bidder.