Gasfilter 6051 a1
388 kr.
Mere info
Gasfilter HSP ABE2K1HGP3, alu
724 kr.
Mere info
Gasfilter HSP AXP3, XL, plast
1.696 kr.
Mere info
Gasfilter a1b1e1 315
500 kr.
Mere info
Gasfilter 6055 a2
550 kr.
Mere info
Gasfilter k1 316
486 kr.
Mere info
Gasfilter HSP A2 T01
1.086 kr.
Mere info
Gasfilter a2b2e2 294
493 kr.
Mere info
Gasfilter pro2 a2
111 kr.
Mere info
Gasfilter 6059 abek1
585 kr.
Mere info
Gasfilter pro2 abe1
109 kr.
Mere info
Gasfilter a2 218
333 kr.
Mere info
Gasfilter HSP A2B2, plast
1.199 kr.
Mere info
Gasfilter pro2 abek1
137 kr.
Mere info
Gasfilter a1b2e2k1 sr 597
717 kr.
Mere info
Gasfilter ax 298
403 kr.
Mere info
Gasfilter ax2 pro2000
198 kr.
Mere info
Gasfilter Sundstrøm
426 kr.
Mere info
Gasfilter 6057 abe1
488 kr.
Mere info
Gasfilter a2 sr 518
380 kr.
Mere info
Gasfilter abe1 sr 515
534 kr.
Mere info
Gasfilter HSP A2B2P3, plast
1.583 kr.
Mere info
Gasfilter ABEK1-P3 GVS Elipse
379 kr.
Mere info
Gasfilter 6054 k1
573 kr.
Mere info
Gasfilter pro2 a1
101 kr.
Mere info
Gasfilter abek 297
467 kr.
Mere info
Gasfilter a1b1e1 adflo 837242
734 kr.
Mere info
Gasfilter HSP A2P3, plast
1.319 kr.
Mere info
Gasfilter HSP A2, plast
943 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et stort sortiment af produkter, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot gasfilter.
Der er forskel på salgspriserne på billige gasfilter hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder de bedste priser, og andre vil have faglig sparring. Du bør tænke på hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ ved de kendte byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage sparring omkring gasfilter.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Det er absolut meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes i det meste af landet, og hermed har du tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra adskillige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af gasfilter online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Følgelig bør du få super nyttig hjælp fra mennesker med specialistviden i lige præcis gasfilter.
Forskellige små butikker er små firmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe gasfilter online hos dem.
Størsteparten af små butikker er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

gasfilter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gasfilter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

gasfilter harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

gasfilter silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Nogle gange kan man få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at ombygningen har betydning for planeten.
2Du skal ikke gå ned på udstyr. Ofte kan det være betydningsfuldt at du har det klar til brug forinden du starter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at tillægge de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
3Ofte vil det vise sig afgørende at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være økonomisk at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst søge sig frem til eventuelle tilbud på dem én og én.
4Der viser sig stort set altid pludselige bump på vejen når det gælder større opgaver, og altså vurderes det afgørende at man har afsat en del tid i tidsplanen, så man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
5Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det være temmelig essentielt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du må på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så husk påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælp overfor eventuelle ulykker. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
7Potentielt kan det blive værdifuldt at du har samtlige byggematerialer disponible før du går i krig med dit byggeprojekt. Du har fordel af at sammenfatte en overskuelig note hvorpå der noteres hver eneste ting som er nødvendige, og så gennemgå hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
8Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor bør du løbende tage notits af udsigten ift. vejret lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned absolut lige når du vil i gang med det komplekse byggeprojekt.
9Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør nedskrive en struktureret handlingsplan, som viser hvilke gøremål der laves på hvilken dag, samt derudover en rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af strategien.
10Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er store arbejdsopgaver. Enkelte byggerier behøver flere personer. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
11Der er alverdens instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. Særligt YouTube supporterer dig med ret så meget anvendelig viden, særligt ifald du søger på engelsk.
12Du kan tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde have professionel hjælp til områder af arbejdet. Når du indhenter professionel hjælp er der penge at spare ved at tage imod tilbud fra flere selskaber.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er absolut flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

En stor portion online forhandlere tilbyder til alt held diverse billige leveringsmetoder til gasfilter. En yndling er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo ualmindeligt smertefri, samt typisk derudover den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du bør omvendt prøve at bestille produkterne til levering til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig gerne en sjat mere pebret, men endvidere ekstremt fleksibel ift. gasfilter online. Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som dog betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet forretningens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på gasfilter er naturligvis super central om du står og skal bruge varen om et øjeblik, og herved er det virkelig klogt at vi efterser den anslåede leveringsdato på gasfilter. En række online forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags fragt på mange af butikkens produkter online, som alligevel beroer på at handlen gemmenføres forud for et aftalt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne pakket forinden medarbejderne tager hjem.

Indtil flere webbutikker præsterer gebyrfri levering på gasfilter online, men i de fleste tilfælde kræver det at du indkøber for en fastsat pris. Som alternativ må man snuppe den billigste mulighed for fragt, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En del webbutikker tildeler click-and-collect hvor man køber billig gasfilter derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne giver eksempelvis afhentning af gasfilter i følgende byer:

Ringsted, Horsens, Hillerød, Aarhus, Nakskov, Frederiksberg, Rønne, Højbjerg, Birkerød, Søborg, Vallensbæk, Hedensted, Viborg, Ikast, Hedehusene, Hjørring, Valby, Kokkedal, Allerød, Hvidovre, Herning, Grenaa, Hørsholm, Farum, Gentofte, Svendborg, Middelfart, Silkeborg, Helsingør, Vordingborg, Greve, Haslev, Kolding, Tilst, Odense, Virum, Nykøbing Falster, Odder, Thisted, Glostrup, Lillerød, Åbyhøj, Rødovre, Stenløse, Gladsaxe, Varde, Lyngby, Rudersdal, Brabrand, Nørresundby, Nærum, Dragør, København, Værløse, Haderslev, Vejle, Brøndby, Herlev, Slagelse, Skive, Roskilde, Frederiksværk, Ølstykke, Brønderslev, Skanderborg, Risskov, Sønderborg, Taastrup, Esbjerg, Brønshøj, Kalundborg, Solrød Strand, Holstebro, Frederikssund, Korsør, Aabenraa, Køge, Næstved, Vanløse, Lystrup, Nyborg, Fredericia, Hobro, Tårnby, Aalborg, Jyllinge, Frederikshavn, Ishøj, Albertslund, Holbæk, Ballerup, Randers, Charlottenlund, og Struer, .

Afhentning af gasfilter er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager).

Når vi ser på data fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. billig gasfilter og gasfilter tilbud. Foruden dette oplever man tit folk søge efter fx gasfilter priser, køb gasfilter samt gasfilter online, plus de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Få rabat på gasfilter

Det er meget let for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige gasfilter online fra diverse forhandlere på nettet, og for det har adskillige online forhandlere ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på gasfilter drastisk, og ovenikøbet sikre levering uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk vise sig lønnende at undersøge nogle enkelte internet webshops efter tilbud og udsalg på gasfilter online forud for at du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Du skal imidlertid ikke overse, at hvis en online virksomhed afsætter billige gasfilter online til salg for en tilbudspris der anses for uforståeligt fremragende, så kan det mange gange være en varsel om en fup shop. Shopping med kort er imidlertid indbefattet af en foranstaltning, der assisterer køberen overfor svindlende online butikker.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre prisen på gasfilter senere. Dette fås som regel ved specialiserede webshops, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved kig i statistikkerne står det klart, at folk som regel kigger efter bl.a. gasfilter priser og køb gasfilter. Foruden dette oplever man tit mennesker kigge efter for eksempel gasfilter online, gasfilter tilbud og billig gasfilter.

Analyser folks erfaringer

Trustpilot genererer adskillige nyttige muligheder for at evaluere en række andre konsumenters bedømmelser og på grund af dette er det smart, at du undersøger webshoppens ratings før du færdiggør din shopping med billige gasfilter online.

Facebook bringer dig for øvrigt relativt fremragende genveje til at få et kig ind i online webshoppens popularitet. Derudover møder vi faktisk netbutikker hvor kunder kan tilkendegive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket desuden må tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige gasfilter online i en e-butik kan de for at være på den sikre side kigge på shoppens vilkår, det er dog normalt ikke super interessant, især på de velkendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma og 10-4.

Et alternativt forslag kan være at undersøge om internet firmaet er medlem af e-mærket, som generelt er en erklæring om at internet webshoppen accepterer de danske regler, tillige med at webshoppen af og til besigtiges af sagkyndige der forstår lovgivningen.

Desuden giver det dig genvej til at få hjælp, ifald du bliver udsat for udfordringer med dit indkøb af gasfilter. Desuden er det godt at man er klar over de mest aktuelle betingelser der kan have indflydelse på købet af gasfilter online, for eksempel den returneringsret hjemmesiden tilbyder.

I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man permanent gemmer ens købsbekræftelse, så man senere vil kunne bekræfte bestillingen af gasfilter, uagtet om man har handlet fra Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg eller Davidsen.

Michael gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Charlotte D gav 4 stjerner

Det virker bare.

Jens gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Anna Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til internetshopping
1Før nogen køber billige gasfilter i en e-forretning kunne de reelt sætte sig ind i virksomhedens forretningsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig spændende. Tillige er det at foretrække at køber er vidende om de mest relevante retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige gasfilter online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet butikken kører med.
2Fragtperioden kan vise sig at være vældig vital når du skal bruge din pakke straks, og herved er det naturligvis relevant at man checker tidshorisonten for levering for gasfilter. En masse online outlets præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter, som står og falder med at transaktionen gennemføres inden et bestemt klokkeslæt.
3Den mest letkøbte form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket forudsætter at du bor tæt på internet virksomhedens lager. Den form for levering kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant forudsat du mangler gasfilter med det samme. Alternativt så tilbyder en række shops på nettet fri fragt, men typisk afkræver det at man køber for en konkret sum.
4Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af Indsigelsesordningen, som forsvarer køberen overfor uærlige online forhandlere. Som et alternativ burde du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du agter at honorere prisen over flere uger.
5Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at internet selskabet forsvarer de danske retningslinjer, og at butikken hyppigt undersøges af sagkyndige som kender reglementet på området. Forinden nogen handler billige gasfilter på en netshop burde man til hver en tid bese netshoppens forretningsvilkår.
6Nogle få webshops tilbyder levering uden betaling på gasfilter, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du køber for en fastsat pris. Alternativt bør du foretrække den mindst kostelige type af levering, som typisk er at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted. Løsningen viser sig mange gange ligeledes særdeles ligetil. Den billigste leveringsform vil dog altid være at hente produkterne selv.
7Størstedelen af internet virksomheder frembyder til alt held diverse forskellige billige fragtformer til gasfilter. En favorit er nu om stunder levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså ultra problemfri, og desuden ydermere den mest prisbevidste metode til levering.
8Trustpilot byder på de facto anstændige genveje til at udforske en stor portion aktuelle konsumenters evalueringer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du læser internet shoppens bedømmelser inden du køber billige gasfilter online. Facebook præsterer lignende ultra fine chancer for at få indsigt i e-butikkens pålidelighed.
9Det er jo ekstremt praktisk for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige gasfilter på tværs af internet varehuse, og ergo yder de fleste internet selskaber i Danmark portofri fragt. Men det kan til hver en tid vise sig gunstigt at sammenligne nogle forskellige netshops efter udsalg og tilbud forud for at du køber, så man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.