Byghjem.dk

Gasbrænder

Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Mere info
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Mere info
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Mere info
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Mere info
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Mere info
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Mere info
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Mere info
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige gasbrænder fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod andre vil have et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende butikkens handelsbetingelser.
Såfremt du vil have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed i de gængse byggecentre.
For de fleste er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage gode råd til valg af gasbrænder.
Nogle byggekæder fremviser et enormt produktudvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varetype. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot gasbrænder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra diverse nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af gasbrænder online.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og derigennem har man mulighed for at handle online og fragte varerne på eget initiativ. Derfor har du chancen for at slippe for fragten, samt sågar have varerne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere producerer selv de varer som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online bør du få en billig pris.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Derfor kan du få endnu mere indsigtsfuld vejledning fra ansatte som er specialister i netop gasbrænder.
Mange specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der typisk er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du handler gasbrænder online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gasbrænder bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

gasbrænder jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

gasbrænder silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af cirka 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at projektet har positiv betydning for planeten.
2Der viser sig utvivlsomt overraskende problemer når det handler om svære opgaver, og pga. dette kan det være væsentligt at man har afsat god plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
3Det kan være en god idé at få assistance til ens byggeprojekt, specielt hvis det er omfangsrige arbejdsopgaver. Flere projekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere minderigt når man er flere om det.
4Du har adgang til mange artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube giver en masse anvendelig information, især forudsat at du kigger på engelsk.
5For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således kan du hyppigt lægge mærke til vejrprognosen i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå begynder at regne absolut lige når du er gået i gang med dit vigtige byggeprojekt.
6Godt forarbejde vil altid være kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at lave en effektiv agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din dagsorden.
7Du bør aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hjelm og sko der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt hvis du ikke får assistance fra en fagmand.
8Det kan vise sig af stor betydning at have samtlige materialer til disposition forinden du begynder byggeprocessen. Du kunne forfatte en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, hvormed du er overbevist om at alt er klar.
9Det er essentielt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så du har et overblik over økonomien. Det er sundt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør notere ens købspris for dem alle sammen.
10Du burde måske tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere burde investere i assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Hvis du tager imod hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at lede efter prisoverslag fra flere leverandører.
11Inden du opstarter arbejdet kan det være ubeskriveligt vigtigt at være sikker på, at dit projekt overholder loven. Alt efter din bopæl kan der være diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du bør ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at have værktøjet klar før du begynder på byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at medregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er absolut godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

De fleste webbutikker i Danmark frembyder i dag mange forskellige billige leveringsmidler til gasbrænder. En der er meget anvendt er efterhånden pakkeshops, hvor du selv kan afhente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså ultra bekvem, samt oftest tilmed den mest letkøbte løsning til levering.

Du burde alternativt vælge at vælge levering til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Muligheden viser sig gerne en tak dyrere, men også ret så bekvem ved køb af gasbrænder online. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, hvilket dog betinges af at du har bopæl i nærheden af e-forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på gasbrænder kan vise sig at være super central forudsat du behøver dine nye varer øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldkommen meningsfuldt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved gasbrænder. En del internet butikker – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at transaktionen gennemføres før et fastsat tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få pakken ud af døren forinden de pakkeansatte har fri.

En hel del internet butikker byder på fragt uden gebyr på gasbrænder online, men oftest kræves det at du aftager for en bestemt pris. Alternativt skulle du overveje den mest letkøbte slags levering, der tit vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

De største netbutikker udlover afhentning hvor man køber billig gasbrænder online og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af gasbrænder i følgende områder:

Nørresundby, Hvidovre, Værløse, Glostrup, Kokkedal, Jyllinge, Ishøj, Nykøbing Falster, Ballerup, Esbjerg, Hobro, Valby, Ringsted, Tilst, Taastrup, København, Birkerød, Holbæk, Risskov, Vallensbæk, Greve, Brønderslev, Nakskov, Holstebro, Horsens, Nærum, Skive, Virum, Solrød Strand, Ikast, Struer, Køge, Grenaa, Farum, Lystrup, Odense, Frederiksberg, Lyngby, Silkeborg, Rudersdal, Hørsholm, Slagelse, Viborg, Skanderborg, Randers, Odder, Hillerød, Korsør, Frederikssund, Aabenraa, Sønderborg, Søborg, Frederiksværk, Nyborg, Herning, Dragør, Brabrand, Roskilde, Middelfart, Højbjerg, Lillerød, Stenløse, Brøndby, Rødovre, Aalborg, Haslev, Tårnby, Vanløse, Gentofte, Haderslev, Kolding, Hjørring, Frederikshavn, Hedehusene, Næstved, Vordingborg, Fredericia, Charlottenlund, Brønshøj, Ølstykke, Helsingør, Kalundborg, Åbyhøj, Aarhus, Albertslund, Allerød, Svendborg, Rønne, Varde, Gladsaxe, Hedensted, Herlev, Vejle, og Thisted, .

Afhentning ift. gasbrænder er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland).

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis gasbrænder tilbud og køb gasbrænder. Foruden dette ser vi typisk netshoppere lede efter fx gasbrænder online, gasbrænder priser og billig gasbrænder, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

hobby, hånd, håndholdt, kraftig, lille, mini, professionel, stor, Rothenberger, Weber, slange, vogn, brændeovn, båd, camping, haven, indendørs, jern, kød, køkken, smykker, sølv, traktor, udendørs, ukrudt

Tilbud på gasbrænder

Det er i dag yderst smart for folk at finde de laveste priser på billige gasbrænder online fra flere internet forhandlere i Danmark, og følgelig har adskillige e-firmaer været presset til at at nedbringe priserne på gasbrænder kolossalt, og ovenikøbet yde fri fragt.

Derfor kan det imidlertid være gavnligt at eftergå et par forskellige internet webshops efter billige priser på gasbrænder online forinden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man skal imidlertid ikke overse, at hvis en webbutik tilbyder billige gasbrænder online til salg for en salgspris der er utrolig billig, bør det for det meste være et bevis på en svindel internet webshop. Køb med betalingskort er dog indbefattet af et regelsæt, hvilket dækker kunden imod uærlige online forhandlere.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere beløbet til gasbrænder over tid. Det foreslåes typisk ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Ses der på tendenserne er det markant, at online shoppere tit søger efter fx gasbrænder tilbud og gasbrænder online. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere lede efter bl.a. køb gasbrænder, gasbrænder priser samt billig gasbrænder.

Analyser andre menneskers evalueringer

Trustpilot genererer ret så fordelagtige genveje til at beskue mange nuværende konsumenters tanker og herved er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer online webshoppens kritik forinden du handler billige gasbrænder online.

Facebook resulterer i ydermere ganske fantastiske metoder til at få indtryk af e-firmaets kundefokus. I øvrigt ses en række outlets på nettet som tilbyder folk at meddele en kritik af deres køb, som tillige må tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige gasbrænder online hos en internet shop behøver de reelt tage stilling til virksomhedens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Et alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er et bevis på at online webshoppen accepterer de danske regler, foruden at den regelmæssigt besigtiges af specialister der forstår lovene på området.

Det er en rigtig god anledning til støtte, når du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din shopping med gasbrænder. Dertil støtter vi at man er på vagt for de mest basale betingelser der indvirker på købet af gasbrænder online, eksempelvis den ombytningsrettighed online virksomheden bruger.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering, således man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af gasbrænder, hvad end man handler ved 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen eller Bauhaus.

Susanne gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Camilla Andersen gav 4 stjerner

SUPER

Erik Jørgensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Kim R gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til online indkøb
1Den mindst kostelige leveringsmåde er unægtelig at du selv henter produkterne, men den løsning kræver at du har bopæl i nærheden af internet butikkens tilholdssted. Den leveringstype er jo super udslagsgivende når vi har behov for gasbrænder inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle få netbutikker fragt uden gebyr, men undertiden kræves det at du handler for en præcis sum.
2Trustpilot leverer regulære fine løsninger til at iagttage en længere række tidligere forbrugeres evalueringer og derved er det godt, at du verificerer online firmaets anmeldelser forud for at du køber billige gasbrænder online. Facebook frembringer lignende egentlig fine metoder til at få kendskab til e-forretningens pålidelighed.
3Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, siden det skulle være en påvisning af at internet firmaet opretholder de danske love, og at webbutikken hyppigt gennemses af eksperter som er meget fortrolige de gældende love. Forinden folk shopper billige gasbrænder på en internet butik behøver man sådan set tyde netbutikkens handelsbetingelser.
4Temmelig mange forhandlere på nettet tildeler i vore dage en række forskellige billige leveringsformer til gasbrænder. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er nemlig ultra enkel, og typisk desuden den mindst kostelige leveringsløsning.
5En række online outlets byder på fragt uden betaling på gasbrænder, men ofte kun såfremt der handles for en bestemt sum. Ellers må man tage den prisbilligste fragtform, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem lige så vel ualmindeligt problemfri. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
6Forud for at folk køber billige gasbrænder i en forhandler på nettet burde de faktisk tage stilling til webbutikkens forretningsaftale, det er dog oftest ikke super spændende. Ligeså går vi ind for at kunden er obs på de mest vitale vilkår der har indflydelse på handlen med billige gasbrænder online, for eksempel hvilken ombytningsret shoppen benytter.
7Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af et regulativ, som støtter køberen imod uærlige internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere prisen i flere bidder.
8Leveringshastigheden er jo ret så aktuel hvis vi skal bruge din pakke omgående, så af den grund er det bestemt aktuelt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på gasbrænder. Flere firmaer på nettet annoncerer billig dag-til-dag levering på mange af deres varer, hvilket er regnet ud fra at ordren laves forud for et bestemt klokkeslæt.
9Det er jo efterhånden ret så nemt for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige gasbrænder i blandt forskellige outlets på nettet, og derfor præsterer masser af internet shops gebyrfri levering. Dog kan det imidlertid blive nyttigt at sammenholde nogle få netbutikker efter rabat og tilbud forud for at du køber, således at du er tryg ved at indhente den mest betalelige pris.