Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Mere info
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Mere info
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Mere info
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Mere info
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Mere info
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Mere info
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Mere info
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige gasbrænder til jern fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle giver et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre fremviser et enormt vareudvalg, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot gasbrænder til jern.
Du bør kende de betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du tjekke webshoppens handelsbetingelser.
For de fleste er byggeri lig med diverse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, som tilbyder information omkring gasbrænder til jern.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede nær dig, og derigennem har flertallet tilbuddet om at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. På grund af det kan du vælge at undvære leveringsomkostningen, og sågar have varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af gasbrænder til jern online.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du køber gasbrænder til jern online på deres side.
Størstedelen af nichefokuserede webshops står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billig pris.
En masse nichebutikker på internettet har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Således kan du få en høj grad af konstruktiv vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis gasbrænder til jern.
De største byggecentre i Danmark
gasbrænder til jern silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

gasbrænder til jern harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

gasbrænder til jern bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

gasbrænder til jern jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske du burde regne på hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde have hjælp fra en ekspert til noget af byggeriet. Hvis du får hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld firmaer.
2Der viser sig næsten altid overraskende problemer når det kommer til større byggeprojekter, og som følge heraf er det afgørende at der afsættes nok tid i tidsplanen, med formålet om at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
3I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes ifald byggeriet er godt for miljøet. At få tilskud kræver altså at ombygningen forbedrer planeten.
4Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med arbejdet. Du bør sammensætte en gennemarbejdet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke dage, med en tilhørende nummerorden. Vær skarp idet du sammensætter strategien.
5Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være strategisk at have værktøjet tilgængeligt forinden du begynder på dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at indkalkulere disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst hvis det er større byggeprojekter. Omfangsrige ting behøver flere mennesker. Dertil bliver det hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
7Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj såsom hjelm og sko der sikrer dig mod potentielle risici. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
8Ved udendørs opgaver kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således skal du tit tage notits af prognosen for vejret når du nærmer dig byggeriets start, så du undgår at det mod forventning starter med at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre det svære projekt.
9Muligvis kan det blive at have noget at sige at have samtlige materialer til rådighed forud for at du begynder dit byggeprojekt. Du har fordel af at sammenfatte en punktforms note hvor der bør fremgå alt hvad der skal bruges, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
10Inden du indleder dit byggeprojekt er det rimeligt vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Der kan findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til enorme mængder almennyttig info, specielt forudsat at man søger på engelsk.
12Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være en fordel at beskrive samtlige udgifter, og dernæst gennemgå ens omkostning ved dem hver især.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er fantastisk godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er hamrende overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er meget imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion er bedst?

En masse online selskaber frembyder i vore dage alverdens billige leveringsmodeller til gasbrænder til jern. Det mest almindelige er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig rigtig fleksibel, og mange gange derudover den billigste leveringstype.

Du kunne endvidere forsøge at få ordren sendt til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Denne er jævnligt en lille smule mere bekostelig, men omvendt rigtig nem for gasbrænder til jern online. Den mest betalelige leveringstype er dog at du selv henter varerne, men det forudsætter at du bor med kort afstand til webshoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på gasbrænder til jern er naturligvis særligt afgørende forudsat du absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, så i det øjemed er det virkelig fornuftigt at du studerer tidshorisonten for levering for gasbrænder til jern. En del internet butikker – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange varer online, men det beroer på at ordren gennemføres forud for et givent klokkeslæt, så de kan nå at få produktet afsendt inden de logistikansatte har fyraften.

En række online firmaer byder på fragtfri levering på gasbrænder til jern online, men oftest er det så præmissen at man shopper for en konkret sum. Som alternativ bør man gribe den mindst kostelige fragtform, som ofte vil blive at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

Temmelig mange kæder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig gasbrænder til jern online og selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og Stark. De udlover for eksempel klik-og-hent på gasbrænder til jern i følgende områder:

Virum, Værløse, Hørsholm, Nærum, Lystrup, Aalborg, Nykøbing Falster, Nakskov, Åbyhøj, Farum, Risskov, Randers, Vallensbæk, Tilst, Køge, Taastrup, Svendborg, Rødovre, Varde, København, Haderslev, Frederiksberg, Brabrand, Horsens, Vanløse, Ringsted, Hobro, Aarhus, Kalundborg, Ballerup, Viborg, Næstved, Brøndby, Hedehusene, Solrød Strand, Brønderslev, Kolding, Vordingborg, Skanderborg, Sønderborg, Silkeborg, Odder, Greve, Rønne, Odense, Nørresundby, Haslev, Frederiksværk, Rudersdal, Fredericia, Ikast, Gladsaxe, Esbjerg, Ishøj, Korsør, Allerød, Middelfart, Hjørring, Lyngby, Skive, Frederikssund, Nyborg, Thisted, Herlev, Valby, Hillerød, Charlottenlund, Herning, Tårnby, Grenaa, Vejle, Stenløse, Struer, Hvidovre, Gentofte, Frederikshavn, Lillerød, Dragør, Hedensted, Holbæk, Ølstykke, Roskilde, Søborg, Brønshøj, Birkerød, Kokkedal, Slagelse, Aabenraa, Holstebro, Helsingør, Albertslund, Højbjerg, Jyllinge, og Glostrup, .

Click-and-collect for gasbrænder til jern er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man ser på data bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. gasbrænder til jern priser og køb gasbrænder til jern. Derudover oplever vi mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis gasbrænder til jern online, billig gasbrænder til jern og gasbrænder til jern tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark og Bygma.

Få den bedste pris på gasbrænder til jern

Det er ret fleksibelt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige gasbrænder til jern online på diverse e-firmaer, og til tak har utallige outlets på nettet fundet det uundgåeligt at nedskære udsalgspriserne på gasbrænder til jern kolossalt, og ydermere yde gratis fragt.

Det kan dog imidlertid være indbringende at besigtige visse internet forhandlere efter tilbud på gasbrænder til jern online forinden du shopper, således at man er velinformeret til at få fat i den bedste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en shop på nettet afsætter billige gasbrænder til jern online på tilbud til en pris som virker mystisk gunstig, er det tit være et signal om en snydagtig internet handler. Køb med betalingskort er på den anden side en del af Indsigelsesordningen, som beskytter dig som køber overfor fup forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage regningen på gasbrænder til jern over tid. Det foreslåes typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at folk mange gange leder efter eksempelvis køb gasbrænder til jern og gasbrænder til jern online. Vi ser derudover mange gange internet shoppere lede efter eksempelvis billig gasbrænder til jern, gasbrænder til jern tilbud samt gasbrænder til jern priser.

Læs nuværende kunders oplevelser

Trustpilot forærer dig fuldstændig tiltalende chancer for at analysere ret mange eksisterende brugeres opfattelser og derfor tilråder vi, at du tager et kig på netshoppens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige gasbrænder til jern online.

Facebook tilbyder dig desuden fuldkommen passende chancer for at få indtryk af netshoppens troværdighed. Her ser vi endda e-handler hvor kunder kan frembringe en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes burde bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige gasbrænder til jern online på en e-shop kunne de sådan set se på webbutikkens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende, i særdeleshed på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

En anden løsning kan være at kontrollere hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, som typisk er et sympol på at e-handlen forstår de officielle regler, foruden at e-butikken løbende kigges til af fagmænd som forstår de gældende love.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, ifald du møder problemstillinger som følge af din shopping med gasbrænder til jern. Endvidere tilrådes det at køberen er vidende om de mest betydningsfulde regler der kan have indflydelse på købet af gasbrænder til jern online, for eksempel hvilken returret internet shoppen tilbyder.

I relation til det er det tilmed essesentielt, at man permanent gemmer sin ordremail, således man når som helst kan bevidne sit køb af gasbrænder til jern, uafhængig af om man handler hos XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

Anna gav 5 stjerner

Fremragende service.

Morten O gav 4 stjerner

Alt ok

Inge Møller gav 5 stjerner

Rigtig god service

Christian gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 tips til online shopping
1Trustpilot byder på helt strålende genveje til at blive klogere på forskellige eksisterende forbrugeres reflektioner og herved kan det anbefales, at du bliver klogere på internet webshoppens bedømmelser før du shopper billige gasbrænder til jern online. Facebook resulterer i lige så vel regulære fine metoder til at få en idé om netbutikkens popularitet.
2Leveringstidspunktet er jo ret essentiel forudsat man har brug for dine nye varer lige om lidt, og herved er det rigtig afgørende at vi checker leveringstiden for gasbrænder til jern. De fleste internet firmaer lover billig 1 hverdags levering på en lang række varer, hvilket står og falder med at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt.
3Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en anordning, som bistår dig som kunde overfor bedrageriske internet butikker. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at dække pengene i flere bidder.
4Det er yderst overkommeligt for enhver at sammenholde priser online på billige gasbrænder til jern i blandt flere webbutikker, og følgelig lover flertallet af internet butikker levering uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk blive gunstigt at undersøge enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, således at man er sikret at indhente den bedste pris.
5Den mest prisbevidste leveringstype er utvivlsomt at hente pakken selv, som desværre afhænger af at du er i nærheden af internet firmaets hjemsted. Den leveringsmulighed kan være ret aktuel når vi har brug for gasbrænder til jern nu og her. Alternativt så frembyder en hel del online selskaber levering uden beregning, men i de fleste tilfælde kun ifald du køber for en bestemt pris.
6Inden nogen bestiller billige gasbrænder til jern på en e-forhandler kunne de sådan set løbe igennem forhandlerens betingelser, men det er for det meste ikke specielt ophidsende. Derudover anbefaler vi at køber er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser der gælder for shopping af billige gasbrænder til jern online, eksempelvis den returpolitik online shoppen garanterer.
7Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er en indikation om at internet forhandleren efterkommer de gældende danske regler, tillige med at hjemmesiden rutinemæssigt efterses af sagkyndige som er meget bekendte med retningslinjerne. Før nogen bestiller billige gasbrænder til jern på en internet butik kunne de de facto granske forhandlerens handelsaftale.
8Visse online firmaer byder på gratis fragt på gasbrænder til jern, men oftest afkræver det at du køber for en bestemt sum. I øvrigt må man udse dig den mest billige metode til levering, hvilket tit vil være at få bragt dine varer til et udleveringssted. Fragttypen er i regelen omvendt ualmindeligt ukompliceret. Den mest billige løsning til levering er dog selv at hente ordren.
9En lang række outlets på nettet giver til alt held alverdens billige leveringsmidler til gasbrænder til jern. En af de mest populære er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine varer når der er tid til det. Leveringsformen er jo vældig let gængelig, og i mange tilfælde ydermere den billigste type af levering.