Er du på udkig efter gasbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk gasbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regningslinjer.
Ifald du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Dette er særligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
For nogle er byggeri lig med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af gasbeton.
Flere byggekæder præsterer et bredt udvalg af produkter, hvorimod nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, udover blot gasbeton.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige gasbeton fra webshop til webshop. Nogle giver de bedste tilbud, og andre har faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder varer fra adskillige leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af gasbeton online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere varerne selv. Dermed kan du overveje at spare leveringsgebyret, og tilmed få fat i produkterne straks.
De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan give øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du køber gasbeton online fra deres webshop.
Flertallet af webshops i små nicher er eksperter i de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det kan du forvente ekstra nyttig sparring fra folk der er specialister i lige præcis gasbeton.
Hovedparten af niche netbutikker er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
gasbeton silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

gasbeton jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

gasbeton bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

gasbeton harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Således kan du ofte lægge mærke til prognosen for vejret i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at vælte ned absolut lige når du er i fuld gang med dit vigtige projekt.
2Inden du starter byggeriet er det usandsynligt afgørende at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Godt forarbejde vil være vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør lave en effektiv tidsplan, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
4Der viser sig jævnligt ubelejlige problemer i forbindelse med store projekter, og pga. dette vil det vise sig afgørende at der afsættes nok tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå i mål.
5Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for projektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fordelagtigt at nedfærdige alle udgifter, og bagefter dokumentere omkostningen ved dem alle sammen.
6Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal investere i hjælp fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Såfremt du søger assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at notere priser fra forskellige leverandører.
7Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til dele af projektet, navnlig ved omfattende byggeprojekter. Flere opgaver bør udføres af flere mennesker. Desuden er det hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
8Nogle gange kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet når byggeriet er klimavenligt. At få tilskud kræver med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
9Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har de presserende byggematerialer klar til brug før du igangsætter byggeriet. Du kunne sammensætte en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres det der er nødvendige, og dernæst tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du er tryg ved at du har husket alt.
10Du må ikke glemme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder arbejdshjelm der hjælper dig imod potentielle skader. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
11Der kan findes en hel del instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube er formidler af temmelig meget nyttig information, særligt ifald du kigger på engelsk.
12Man bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det være af stor betydning at have udstyret disponibelt inden du går løs med byggeriet. Det er derudover en fordel at påregne omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget overlegent. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål om gasbeton

 • Hvorfor bygge i gasbeton?
 • Hvor meget vejer gasbeton?
 • Hvad koster gasbeton?
 • Hvor mange gasbeton pr m2?
 • Hvad vejer en gasbeton blok?
 • Hvordan sætter man gasbeton op?
 • Hvor meget isolerer gasbeton?
 • Hvilken løsning til levering skal du vælge?

  En stor portion internet forhandlere yder heldigvis diverse billige former for fragt til gasbeton. Den mest benyttede er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig ekstremt praktisk, samt mange gange tilmed den mindst kostelige leveringsversion.

  Du kunne på samme måde prøve at få pakken leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Den er i regelen et hak mere pebret, men derudover ret så nem ift. gasbeton online. Den billigste fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som desværre afhænger af at du befinder dig tæt på internet shoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på gasbeton er ultra bestemmende når man mangler pakken om kort tid, og med det formål er det faktisk relevant at man tjekker den estimerede leveringstid for gasbeton. Mange online varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange varer online, men det står og falder med at ordren indsendes tidligere end et besluttet klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forinden de pakkeansatte har fri.

  Enkelte e-forretninger i Danmark lover gratis fragt på gasbeton online, men typisk gælder det kun hvis der handles for et konkret beløb. I øvrigt kan du beslutte sig for den billigste form for fragt, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

  En masse netshops giver afhentning hvor du køber billig gasbeton derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af gasbeton i disse områder:

  Fredericia, Aarhus, Rudersdal, Vallensbæk, Korsør, Lystrup, København, Skive, Frederikssund, Glostrup, Stenløse, Farum, Taastrup, Herlev, Greve, Randers, Charlottenlund, Højbjerg, Lillerød, Skanderborg, Vanløse, Kolding, Kalundborg, Horsens, Haderslev, Nørresundby, Lyngby, Nyborg, Solrød Strand, Odder, Hobro, Albertslund, Frederiksværk, Odense, Sønderborg, Hjørring, Frederikshavn, Jyllinge, Gladsaxe, Køge, Hedensted, Ølstykke, Ballerup, Frederiksberg, Ikast, Risskov, Thisted, Valby, Åbyhøj, Ringsted, Grenaa, Brønshøj, Vordingborg, Aalborg, Tilst, Hørsholm, Hvidovre, Brønderslev, Svendborg, Holbæk, Rønne, Roskilde, Søborg, Tårnby, Ishøj, Struer, Varde, Dragør, Virum, Slagelse, Nykøbing Falster, Nærum, Rødovre, Holstebro, Allerød, Esbjerg, Vejle, Middelfart, Brabrand, Gentofte, Aabenraa, Silkeborg, Næstved, Helsingør, Viborg, Birkerød, Kokkedal, Hillerød, Hedehusene, Værløse, Nakskov, Herning, Haslev, og Brøndby, .

  Click-and-collect ift. gasbeton er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at folk ofte søger eksempelvis gasbeton tilbud og gasbeton online. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere kigge efter for eksempel køb gasbeton, billig gasbeton og gasbeton priser, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Spar penge på gasbeton

  Det er ekstremt enkelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige gasbeton online i blandt forskellige netbutikker, og til gengæld har en hel del forretninger på nettet set sig nødsaget til at sænke prisniveauet på gasbeton kolossalt, og i øvrigt præstere fragtfri levering.

  Trods dette kan det til hver en tid blive nyttigt at analysere flere internet varehuse i Danmark efter tilbud på gasbeton online forinden du shopper, sådan at du er garanteret at få den laveste pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

  Du bør trods alt være klar over, at når en forhandler på nettet afsætter billige gasbeton online på tilbud til en tilbudspris der kan ses som ekstraordinært overkommelig, kan det tit være en indikator for en uægte internet shop. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af et regulativ, der skærmer dig som køber overfor falske online firmaer.

  Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du bruge et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale betalingen af gasbeton senere. Dette foreslåes ofte hos specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

  Når vi kigger i søgedata står det markant, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis gasbeton priser og køb gasbeton. Derudover ser vi som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis gasbeton tilbud, gasbeton online samt billig gasbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg gasbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Kig på andre menneskers anmeldelser

  Trustpilot indebærer fuldstændig passende chancer for at udforske mange øvrige kunders iagttagelser og derved anbefales det, at du vurderer internet selskabets omtaler inden du placerer din ordre på billige gasbeton online.

  Facebook forærer dig endvidere fuldstændig gode genveje til at få indblik i internet forretningens pålidelighed. Tilmed ser vi en del internet handler som gør det muligt at formulere en kritik af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen handler billige gasbeton online i en webbutik behøver man sådan set betragte forhandlerens handelsvilkår, det er dog oftest ikke videre spændende, særligt på de gængse byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

  Et andet alternativ kunne måske være at bemærke hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været en sikring om at webshoppen efterfølger de danske love, udover at online forretningen undertiden efterses af eksperter der har nøje kendskab til reglerne på området.

  Dette er desuden en god chance for en hjælpende hånd, såfremt du oplever besvær ved din bestilling af gasbeton. For øvrigt rekommanderer vi at du er obs på de mest basale reglementer der har indflydelse på bestillingen af gasbeton online, som fx den ombytningsrettighed e-forhandleren tilbyder.

  I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man når som helst bibeholder sin kvitteringsmail, således man altid kan påvise bestillingen af gasbeton, uagtet om man har bestilt ved Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg eller Stark.

  Anders Møller gav 5 stjerner

  Udmærket

  Mette gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Jan Pedersen gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Rasmus M gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  9 tips til din online shopping
  1Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, siden det kan være et sympol på at e-butikken føjer de danske retningslinjer, samt at online virksomheden ofte kontrolleres af eksperter som behersker de gældende regler. Før nogen handler billige gasbeton i en netshop burde de for at være sikker få overblik over netshoppens handelsvilkår.
  2Det er efterhånden usædvanlig let gængeligt for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige gasbeton fra flere e-handler, og på grund af dette frembyder en lang række e-firmaer fragtfri levering. Det kan stadigvæk blive profitabelt at undersøge en række online virksomheder efter tilbud og udsalg inden du handler, sådan at man er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris.
  3Nogle få e-firmaer sikrer fragt uden betaling på gasbeton, men typisk kun hvis du indkøber for et konkret beløb. Alternativt bør du udse dig den prisbilligste mulighed for fragt, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop. Fragtformen bliver mange gange også yderst enkel. Den prisbilligste leveringsløsning er dog at hente produkterne selv.
  4Trustpilot resulterer i de facto fordelagtige chancer for at gennemgå en længere række eksisterende køberes kritik og derved stiller vi forslag om, at du læser netshoppens kritik forinden du bestiller billige gasbeton online. Facebook tilbyder dig tilsvarende fuldkommen tiltalende løsninger til at få indtryk af e-forretningens troværdighed.
  5Leveringstiden kan være særligt vigtig hvis vi behøver din pakke om få sekunder, så herved er det selvfølgelig væsentligt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato på gasbeton. En række e-firmaer i Danmark giver løfte om billig 1 hverdags levering på de fleste varer, der dog regnes ud fra at bestillingen anbringes forud for et nøjagtigt tidspunkt.
  6Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af et reglement, der bistår os overfor fup internet virksomheder. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere beløbet over et længere tidsrum.
  7Forinden nogen handler billige gasbeton hos en internet butik behøver man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens vilkår, dog er det bare ikke specielt ophidsende. Desuden anbefales det at du er opmærksom på de mest essentielle bestemmelser der indvirker på shopping af billige gasbeton online, som for eksempel hvilken byttepolitik hjemmesiden anvender.
  8Den mest letkøbte fragtmulighed er dog selv at hente ordren, men den mulighed står og falder med at du bor nær online firmaets bopæl. Den leveringsmanér kan vise sig at være ualmindeligt udslagsgivende hvis vi behøver gasbeton fluks. Alternativt så garanterer nogle internet shops fragt uden betaling, men tit kun såfremt du bestiller for en konkret pris.
  9Mange e-butikker tilbyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til gasbeton. Det mest almindelige er efterhånden pakkeshoppen, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ekstremt ligetil, samt ofte endda den mest prisbevidste mulighed for levering.