Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige Gardol løvsuger hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på lave priser, imens andre har fokus på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Du bør vide hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge forretningens regningslinjer.
Nogle byggecentre udbyder et bredt udvalg af produkter, imens øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare Gardol løvsuger.
Når du skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af Gardol løvsuger.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder produkter fra mange nicheshops, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af Gardol løvsuger online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og på grund af det har de fleste adgang til at bestille online og hente varerne selv. Derfor har du mulighed for at slippe for fragten, samt sågar få fat i varerne nu og her.
De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er eksperter i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således vil du opleve mere brugbar rådgivning fra ansatte der er eksperter i lige præcis Gardol løvsuger.
Alverdens specialiserede netshops er små firmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at købe Gardol løvsuger online på deres side.
De fleste nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online får du en skarpere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag over 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gardol løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gardol løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Gardol løvsuger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gardol løvsuger silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være en fordel at du har udstyret ved hånden før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at tage højde for de medfølgende udgifter i din økonomi.
2Det kan vise sig aktuelt at have de påkrævede byggematerialer klar til brug på forhånd inden du indleder din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en overskuelig liste som indeholder de materialer du har brug for, og så efterse materialerne, så du er tryg ved at du har styr på det.
3Før du opstarter arbejdet må det være rimeligt afgørende at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
4Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprojektet, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned når du lige er godt i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Der kommer ofte pludselige bump på vejen i tilfælde med avancerede opgaver, og af den grund vil det vise sig essentielt at man afsætter passende tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
6Planlægning er metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at nedskrive en velovervejet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din handlingsplan.
7Typisk vil det vise sig fornuftigt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være fordelagtigt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og bagefter nedfælde ens udgift ved dem en ad gangen.
8I visse tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det fås når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
9Du kunne overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere bør købe hjælp fra en professionel til dele af det. Ifald du vil benytte hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at tage imod forslag fra en håndfuld leverandører.
10Det kan være til god gavn at få assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når det er større ombygninger. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere personer. Ydermere må det blive mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
11Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx sko og hjelm som skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke har professionel hjælp.
12Du har adgang til en verden af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube yder assistance med enormt meget brugbar information, især hvis man benytter engelske ord i din søgning.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er utrolig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er absolut flot. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

De fleste byggemarkeder udlover i vore dage diverse forskellige billige leveringsløsninger til Gardol løvsuger. En af de mest moderne er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når der er tid til det. Muligheden er altså temmelig ligetil, og desuden derudover den billigste leveringsmodel.

Du bør endvidere påtænke at bestille pakken til levering hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Den er gennemsnitligt en smule dyrere, men også vældig smertefri ved køb af Gardol løvsuger online. Den mest betalelige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter ordren, som jo beroer på at du bor i kort afstand af webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på Gardol løvsuger er særligt afgørende om man absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så i det øjemed er det uden tvivl aktuelt at man checker leveringstidspunktet på Gardol løvsuger. Temmelig mange shops på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre online, men vær påpasselig da det beroer på at bestillingen fuldbyrdes før et nøjagtigt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få bestillingen klar før de lageransatte holder fyraften.

Nogle få webbutikker præsterer levering uden beregning på Gardol løvsuger online, men typisk er det påkrævet at du køber for et præcist beløb. Som alternativ burde man udse dig den mest prisbevidste metode til levering, hvilket mange gange er at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

En masse webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du køber billig Gardol løvsuger online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus. De giver fx klik-og-hent på Gardol løvsuger i følgende områder:

Esbjerg, Horsens, Haslev, Brabrand, Lystrup, Rudersdal, Næstved, Frederikshavn, Hobro, Virum, Grenaa, Herlev, Risskov, Frederiksværk, Lillerød, Værløse, Lyngby, Taastrup, København, Skive, Tilst, Brønderslev, Viborg, Nærum, Gladsaxe, Aarhus, Kolding, Dragør, Slagelse, Sønderborg, Højbjerg, Nørresundby, Birkerød, Brøndby, Åbyhøj, Rødovre, Frederikssund, Silkeborg, Middelfart, Albertslund, Hedensted, Hedehusene, Hvidovre, Helsingør, Kokkedal, Aalborg, Odder, Søborg, Brønshøj, Varde, Charlottenlund, Valby, Thisted, Glostrup, Korsør, Køge, Frederiksberg, Ikast, Hjørring, Aabenraa, Ølstykke, Vejle, Farum, Herning, Ballerup, Holstebro, Vanløse, Haderslev, Gentofte, Hillerød, Holbæk, Svendborg, Roskilde, Vallensbæk, Kalundborg, Randers, Nykøbing Falster, Nyborg, Nakskov, Ishøj, Skanderborg, Rønne, Solrød Strand, Jyllinge, Vordingborg, Stenløse, Odense, Allerød, Hørsholm, Fredericia, Greve, Tårnby, Struer, og Ringsted, .

Afhentning af Gardol løvsuger er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når der ses på tallene står det tydeligt, at mennesker jævnligt søger bl.a. Gardol løvsuger priser og Gardol løvsuger online. Derudover ser vi som regel folk kigge efter for eksempel Gardol løvsuger tilbud, billig Gardol løvsuger samt køb Gardol løvsuger, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Gode tilbud på Gardol løvsuger

Det er efterhånden super enkelt for folk at analysere tilbud på billige Gardol løvsuger online fra forskellige internet foretagender, og så har flertallet af outlets på nettet set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på Gardol løvsuger markant, og ovenikøbet yde fri fragt.

Men det kan trods alt vise sig gunstigt at efterprøve nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud på Gardol løvsuger online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Man må trods alt ikke undervurdere, at såfremt en netshop forhandler billige Gardol løvsuger online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som grænseløst lav, bør det for det meste være et karakteristika der viser en falsk netshop. Kortkøb er ikke desto mindre dækket ind under en anordning, der garanterer kunden overfor falske e-butikker.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre omkostningerne til Gardol løvsuger ude i fremtiden. Dette fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata står det markant, at netshoppere typisk søger efter for eksempel køb Gardol løvsuger og Gardol løvsuger online. Foruden dette oplever man tit internet shoppere lede efter fx Gardol løvsuger tilbud, Gardol løvsuger priser og billig Gardol løvsuger.

Udforsk eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot præsterer stort set fordelagtige muligheder for at verificere en hel del eksisterende konsumenters vurderinger og af den grund er det at foretrække, at du tolker internet webshoppens kritik forinden du lægger din bestilling på billige Gardol løvsuger online.

Facebook bringer dig endvidere i højeste grad nyttige muligheder for at få kendskab til online firmaets kundefokus. Her ses nogle firmaer på nettet som gør det muligt at udforme en vurdering af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige Gardol løvsuger online hos en e-forhandler bør man principielt tyde forhandlerens handelsaftale, det er dog bare ikke videre spændende, især hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

En anden mulighed kunne derfor være at tjekke hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, fordi det generelt er en indikation om at e-firmaet anerkender de officielle regler, samt at internet virksomheden regelmæssigt monitoreres af jurister der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Dette er desuden din mulighed for assistance, ifald du møder udfordringer med din bestilling af Gardol løvsuger. Yderligere kan det anbefales at kunden er vidende om de mest relevante reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af Gardol løvsuger online, til eksempel den bytteret internet selskabet garanterer.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid sikrer ens kvittering, således man senere kan vidne om sin bestilling af Gardol løvsuger, ligegyldig om man har bestilt fra Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg eller Stark.

Inge Møller gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Helle gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Else gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Maria Andersen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Leveringsdygtigheden kan være ret vigtig forudsat man har brug for dine nye varer fluks, og herved er det relativt essentielt at du undersøger leveringstidspunktet for Gardol løvsuger. Temmelig mange internet webshops stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, men det betinges af at transaktionen realiseres før et fastsat tidspunkt.
2Vi går generelt ind for at granske hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en antydning af at online webshoppen efterlever gældende dansk lovgivning, og at netshoppen hyppigt revideres af sagkyndige som kender til reglerne på området. Forud for at nogen bestiller billige Gardol løvsuger hos en netbutik burde de når alt kommer til alt studere e-shoppens handelsaftale.
3Den billigste leveringsløsning er unægtelig at du selv henter pakken, men dette betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet butikkens arbejdslager. Den leveringsudgave er meget central i tilfælde af at man har brug for Gardol løvsuger fluks. Alternativt så sikrer en række online butikker levering uden betaling, men ofte kun ifald du bestiller for et fastsat beløb.
4Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, som sikrer dig som kunde overfor fup e-forretninger. Som alternativ kunne du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at afbetale prisen over en længere periode.
5Det er jo efterhånden meget smertefrit for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige Gardol løvsuger på tværs af internet virksomheder, og med det motiv tilbyder en lang række e-butikker billig levering. Men det kan ikke desto mindre blive rentabelt at tjekke diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat forinden du shopper, så man er tryg ved at modtage den mest attraktive pris.
6En hel del shops på nettet frembyder til alt held et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til Gardol løvsuger. En af de mest moderne er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså vældig smertefri, og endda også den mest prisbevidste leveringstype.
7Trustpilot resulterer i absolut gavnlige løsninger til at gennemrode ganske mange andre konsumenters bedømmelser og derved anbefales det, at du analyserer e-butikkens bedømmelser før du bestiller billige Gardol løvsuger online. Facebook yder også egentlig fine muligheder for at få en idé om e-firmaets kundefokus.
8Indtil flere e-butikker tilbyder fragt uden betaling på Gardol løvsuger, men i reglen er det betinget af at der købes for en fastsat pris. Som alternativ skal man overveje den mest billige leveringsmanér, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Leveringstypen er ofte på den anden side ualmindeligt ligetil. Den mest prisbevidste leveringsversion er dog selv at hente produkterne.
9Forud for at folk køber billige Gardol løvsuger hos en internet shop kunne de i princippet gennemlæse shoppens forretningsaftale, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde. Tilmed er det fornuftigt at du er omhyggelig omkring de mest aktuelle forhold der kan have betydning for bestillingen af billige Gardol løvsuger online, som for eksempel den byttepolitik online forhandleren kører med.