Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Mere info
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra et online byggecenter, hvor du kan få information omkring Gardena plænelufter.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige Gardena plænelufter hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have gode tilbud, hvorimod andre tilbyder en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad du helst vil have.
Det er selvsagt meget relevant at se, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Nogle byggecentre fremviser et bredt produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot Gardena plænelufter.
Hvis du skal bruge varerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder varer fra talrige leverandører, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af Gardena plænelufter online.
De gængse byggekæder findes nær dig, og derigennem har man chancen for at købe online og hente materialerne selv. Derfor har du mulighed for at undgå fragtgebyret, samt samtidig få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, som tit er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du handler Gardena plænelufter online hos dem.
Flertallet af webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig forventes det at du får endnu mere konstruktiv assistance fra personale som er eksperter i netop Gardena plænelufter.
Størsteparten af nichebutikker styrer selv produktionen af de varer som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Gardena plænelufter silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Gardena plænelufter jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gardena plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gardena plænelufter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør vurdere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må skaffe professionel hjælp til afslutningen af byggeriet. Hvis du får hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere tilbud fra flere selskaber.
2Det er afgørende at have et udgiftsbudget for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det bør være forstandigt at nedfærdige alle udgiftsposter, og så indsamle den billigste pris på dem én efter én.
3Planlægning bliver kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at sammensætte en gennemarbejdet strategi, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din plan.
4For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Således skal du med jævne mellemrum tage notits af vejrudsigten når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er startet på det avancerede projekt.
5Der kommer typisk uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til omfattende opgaver, og derfor vurderes det afgørende at man afsætter god tid i agendaen, så man er tryg ved at man får det færdiggjort.
6Der findes ekstremt mange guides og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube supporterer dig med enormt meget brugbar information, specielt hvis man bruger engelske søgeord.
7Forinden du igangsætter byggeprocessen kan det blive vanvittigt centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Du bør nødig glemme dit eget helbred, så glem ej beklædning som fx arbejdshjelm der hjælper dig overfor mulige skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især når du ikke får eksperthjælp.
9Det kan blive afgørende at have de presserende materialer klar til brug forinden du påbegynder dit arbejde. Du kunne med fordel nedskrive en overskuelig liste indeholdende hver eneste ting som er nødvendige, og så granske listen, således at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
10I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald projektet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte kræver altså at ombygningen influerer positivt på planeten.
11Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til dele af projektet, i særdeleshed ved krævende byggeprojekter. Omfangsrige opgaver behøver flere folk. I øvrigt må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
12Man vil for alt i verden ikke undvære grej. Typisk vil det vise sig strategisk at have grejet klar forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at tillægge omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
Danskernes foretrukne byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er hamrende betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

En masse forhandlere på nettet frembyder i dag et bredt udvalg af billige former for levering til Gardena plænelufter. Den mest benyttede er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo ualmindeligt let gængelig, og ofte endvidere den mest betalelige metode til levering.

Du kan ligeledes planlægge at få produkterne bragt til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver oftest en anelse mindre billig, men ydermere temmelig problemfri med Gardena plænelufter online. Den prisbilligste leveringsmulighed er dog at hente varerne selv, men dette betinges af at du bor i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på Gardena plænelufter kan være super udslagsgivende såfremt du behøver produkterne nu og her, og i det øjemed er det relativt meningsfuldt at man checker det anslåede leveringstidspunkt på Gardena plænelufter. Masser af internet webshops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 hverdags levering på en hel del produkter online, som er regnet ud fra at bestillingen laves før et fastslået tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klargjort forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

En række online webshops sikrer gratis levering på Gardena plænelufter online, men oftest kræver det at der handles for en konkret sum. Som alternativ bør man overveje den mest betalelige fragttype, hvilket gerne vil blive at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

En lang række byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig Gardena plænelufter derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Bygma. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på Gardena plænelufter i disse byer:

Roskilde, Herning, Varde, Helsingør, Sønderborg, Gentofte, Tilst, Jyllinge, Hedensted, Brabrand, Gladsaxe, Odense, Hobro, Farum, Næstved, Randers, Lystrup, Hjørring, Rudersdal, København, Rønne, Brønderslev, Stenløse, Søborg, Ballerup, Holstebro, Haderslev, Aalborg, Fredericia, Frederikshavn, Kolding, Åbyhøj, Lillerød, Korsør, Hillerød, Vejle, Greve, Rødovre, Frederiksberg, Holbæk, Viborg, Thisted, Ølstykke, Brønshøj, Taastrup, Birkerød, Hedehusene, Nykøbing Falster, Haslev, Grenaa, Risskov, Frederikssund, Skanderborg, Glostrup, Værløse, Ikast, Struer, Kokkedal, Brøndby, Skive, Ringsted, Vanløse, Middelfart, Vallensbæk, Lyngby, Charlottenlund, Vordingborg, Køge, Albertslund, Virum, Kalundborg, Slagelse, Hørsholm, Hvidovre, Aabenraa, Dragør, Herlev, Frederiksværk, Ishøj, Nørresundby, Aarhus, Solrød Strand, Tårnby, Horsens, Svendborg, Højbjerg, Valby, Silkeborg, Nakskov, Odder, Nyborg, Allerød, Nærum, og Esbjerg, .

Klik-og-hent af Gardena plænelufter er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland).

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger eksempelvis køb Gardena plænelufter og Gardena plænelufter online. Derudover oplever vi typisk netshoppere søge efter for eksempel Gardena plænelufter priser, Gardena plænelufter tilbud og billig Gardena plænelufter, plus de velkendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Få rabat på Gardena plænelufter

Det er efterhånden usædvanlig praktisk for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige Gardena plænelufter online på flere internet shops, og herved har en lang række online shops været presset til at at tvinge udsalgspriserne på Gardena plænelufter voldsomt, og i øvrigt tilbyde billig fragt.

Trods dette kan det trods alt være fordelagtigt at besigtige nogle internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på Gardena plænelufter online inden du shopper, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mest billige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Man bør blot være så påpasselig, at i tilfælde af at en online forretning sælger billige Gardena plænelufter online til salg for en pris der er enormt tiltalende, kan det mange gange være en varsel om en falsk e-butik. Køb med kort er dog en del af en retningslinje, som assisterer dig som kunde overfor svindlende e-handler.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere pengene til Gardena plænelufter ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere som regel søger bl.a. Gardena plænelufter tilbud og køb Gardena plænelufter. Foruden dette ser vi tit mennesker efterspørge bl.a. billig Gardena plænelufter, Gardena plænelufter online samt Gardena plænelufter priser.

Gennemsøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot byder på adskillige gode muligheder for at eftersøge adskillige aktuelle konsumenters omtaler og på grund af dette er det smart, at du eftersøger internet webshoppens vurderinger før du placerer din ordre på billige Gardena plænelufter online.

Facebook tilbyder for øvrigt tilpas fremragende løsninger til at få indblik i internet shoppens pålidelighed. Her møder vi en række webshops hvor man kan udforme en kritik af virksomhedens service, som tilmed bør benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige Gardena plænelufter online på en butik behøver de for at være sikker få overblik over webshoppens forretningsaftale, det er dog tit ikke særlig sjovt, særligt på de gængse byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at bemærke hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket ofte er et billede på at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, tillige med at internet webshoppen nu og da tilses af sagkyndige som er inde i de gældende regulativer.

Det giver dig lejlighed til at få assistance, for så vidt du får problemstillinger i processen med dit indkøb af Gardena plænelufter. Tilmed støtter vi at køber er sat ind i de fundamentale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af Gardena plænelufter online, eksempelvis den bytteret butikken lover.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man når som helst bevarer sin faktura, således man fremadrettet kan bevidne købet af Gardena plænelufter, ligegyldig om man handler fra Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan eller Stark.

Lene P gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Charlotte Sørensen gav 4 stjerner

Det virker bare.

Ole gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Hanne gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot tilbyder sådan set troværdige muligheder for at eksaminere flere aktuelle køberes synspunkter og herved er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger online forretningens ratings forud for at du shopper billige Gardena plænelufter online. Facebook fører til lige så vel evigt gode muligheder for at få et kig ind i netshoppens popularitet.
2Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det generelt er en forsikring om at netbutikken tilslutter sig de gældende danske regler, tillige med at e-forhandleren tit kontrolleres af fagfolk som er meget fortrolige vilkårene. Forinden nogen handler billige Gardena plænelufter i en online webshop bør man i princippet få overblik over shoppens forretningsbetingelser.
3Den billigste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket afhænger af at du befinder dig tæt på internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være yderst vital hvis du har brug for Gardena plænelufter om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle få online firmaer fragt uden betaling, men typisk kræves det at der aftages for en konkret pris.
4En række e-forretninger i Danmark præsterer fri fragt på Gardena plænelufter, men i reglen er det kun gældende hvis der aftages for en fastsat pris. Ellers skulle man foretrække den mest betalelige leveringsform, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre pakken til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig sædvanligvis til gengæld særdeles praktisk. Den mest prisbevidste fragtform er unægtelig selv at hente produkterne.
5Det er jo meget let for internetbrugere at prissammenligne online på billige Gardena plænelufter hos forskellige forretninger på nettet, og derved præsterer flertallet af e-butikker levering uden betaling. Derfor kan det immervæk vise sig gunstigt at besigtige nogle enkelte internet foretagender efter tilbud og udsalg forud for at du køber, således at man er sikker på at få den mest betalelige pris.
6Leveringshastigheden er jo ultra bestemmende ifald du behøver ordren om få sekunder, så derfor er det tydeligvis passende at man finder den estimerede leveringsdato på Gardena plænelufter. Temmelig mange butikker på nettet frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer, men vær vagtsom da det påkræver at bestillingen realiseres forinden et bestemt tidspunkt.
7Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af en lov, som assisterer dig overfor uægte internet shops. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre prisen ude i fremtiden.
8Forud for at folk bestiller billige Gardena plænelufter på en forhandler på nettet behøver de helt sikkert gennemlæse shoppens handelsbetingelser, det er dog undertiden et omfattende arbejde. Derudover stiller vi forslag om at man er omhyggelig omkring de elementære retningslinjer der kan influere på købet af billige Gardena plænelufter online, som eksempelvis den ombytningspolitik hjemmesiden tilsikrer.
9En lang række online varehuse tildeler nu om dage et stort udvalg af billige fragtformer til Gardena plænelufter. En af de populære er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente din ordre når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig vældig bekvem, og typisk ydermere den mest letkøbte form for fragt.