Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et stort udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare Gardena grensaks.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige Gardena grensaks hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder billige priser, hvorimod nogle har service. Du må vide hvad der for dig betyder mest.
For mange er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Hermed kan du vælge en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring Gardena grensaks.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er i høj grad muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler varer fra alle mulige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af Gardena grensaks online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og pga. det har man tilbuddet om at bestille online og fragte produkterne selv. Herigennem kan du vælge at spare fragtomkostningen, samt sågar få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops er specialister i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du modtage ekstremt brugbar sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis Gardena grensaks.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der tit er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber Gardena grensaks online på deres webshop.
De fleste nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online bør du få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Gardena grensaks silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gardena grensaks harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Gardena grensaks bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gardena grensaks jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er oplagt at få en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når der er tale om store byggeprojekter. Større ting stiller krav om flere folk. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
2For projekter udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du tit lægge mærke til vejrudsigten i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at piske ned bedst som du arbejder hårdt på det omfattende projekt.
3Du må nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som sikrer dig imod hændelige uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeriet, specielt såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
4I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive rimeligt værdifuldt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
5Godt forarbejde er vejen til succes med arbejdet. Du bør sammensætte en struktureret køreplan, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter køreplanen.
6Du kan finde et stort udvalg af vejledninger og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med temmelig meget udbytterig information, ikke mindst ifald man benytter engelske søgeord.
7I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for byggeprojektet, så man giver sig selv et overblik. Det er rationelt at nedfærdige samtlige udgifter, og bagefter gennemgå ens købspris for hver enkelt.
8Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få hvis byggeriet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
9Måske du burde vurdere om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør få professionel hjælp til dele af byggeriet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
10Der præsenterer sig ofte ubelejlige udfordringer når det handler om store opgaver, og herved kan det være essentielt at der er afsat passende plads i arbejdsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
11Man vil for alt i verden ikke undvære værktøj. Det er erstatteligt at du har det ved hånden inden du påbegynder arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
12Det vil vise sig afgørende at du har samtlige materialer klar inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel oversigt hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og dernæst granske oversigten, således at du er overbevist om at du har husket det hele.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er rigtig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En stor portion online butikker udlover nu til dags et hav af forskellige billige fragtmetoder til Gardena grensaks. Det mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente din bestilling lige når det passer dig. Metoden er nemlig yderst bekvem, og i mange tilfælde også den billigste mulighed for fragt.

Du bør alternativt vælge at få ordren leveret til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Denne bliver af og til en tand mere bekostelig, men ydermere ualmindeligt uproblematisk ved køb af Gardena grensaks online. Den mest betalelige leveringsform kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men dette betinges af at du har bopæl tæt på internet forhandlerens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Gardena grensaks er jo vældig udslagsgivende når vi skal bruge dine nye produkter nu og her, og derfor er det faktisk på sin plads at man checker den estimerede leveringsdato ved Gardena grensaks. Masser af internet butikker – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig dag-til-dag levering på deres primære produkter online, men glem ikke at det er betinget af at orden realiseres før et fastslået klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne betjent forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Indtil flere online forhandlere byder på levering uden gebyr på Gardena grensaks online, men i de fleste tilfælde kun ifald der shoppes for et fastsat beløb. Alternativt kunne du udse dig den billigste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

De fleste webshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig Gardena grensaks online men selv henter i byggecenteret. Fx Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og 10-4. Byggecentrene tildeler eksempelvis afhentning af Gardena grensaks i følgende områder:

Vejle, Haslev, Tilst, Nørresundby, Vordingborg, Randers, Aalborg, Slagelse, Thisted, Farum, Vanløse, Esbjerg, Sønderborg, Frederikshavn, Solrød Strand, Rønne, Skanderborg, Helsingør, Aabenraa, Fredericia, Herning, Stenløse, Brabrand, Greve, Silkeborg, Holstebro, Aarhus, Odder, Birkerød, Frederiksberg, Køge, Nyborg, Lyngby, Odense, Vallensbæk, Skive, Svendborg, Viborg, Ishøj, Søborg, Ballerup, Nykøbing Falster, Gentofte, Nakskov, Charlottenlund, Roskilde, Ringsted, Middelfart, Ølstykke, Allerød, Kokkedal, Gladsaxe, Værløse, Næstved, Hedehusene, Dragør, Varde, Åbyhøj, Taastrup, Struer, Frederiksværk, Grenaa, Lystrup, Risskov, Hvidovre, Rødovre, Albertslund, Frederikssund, Højbjerg, Rudersdal, København, Kalundborg, Hedensted, Kolding, Lillerød, Hjørring, Hobro, Holbæk, Horsens, Jyllinge, Hillerød, Brønderslev, Virum, Brønshøj, Tårnby, Glostrup, Hørsholm, Herlev, Brøndby, Valby, Haderslev, Nærum, Ikast, og Korsør, .

Afhentning ift. Gardena grensaks er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Falster, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Amager) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter bl.a. Gardena grensaks online og billig Gardena grensaks. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere efterspørge bl.a. køb Gardena grensaks, Gardena grensaks tilbud samt Gardena grensaks priser, plus de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Bedste tilbud på Gardena grensaks

Det er ret så let gængeligt for os alle at lave prissammenligning på billige Gardena grensaks online hos forskellige firmaer på nettet, og så har masser af online forretninger været nødt til at trykke prisniveauet på Gardena grensaks betydeligt, og i øvrigt tilbyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det alligevel være udbytterigt at efterprøve visse internet foretagender efter rabatter og tilbud på Gardena grensaks online før du placerer ordren, sådan at man er sikret at få fat i den bedste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan og 10-4.

Du må alligevel være årvågen med, at når en butik afhænder billige Gardena grensaks online til en pris der kan ses som ekstraordinært beskeden, bør det mange gange være et karakteristika der viser en falsk internet shop. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under en anordning, som garanterer dig imod uoprigtige internet butikker.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du overveje en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre prisen på Gardena grensaks over en periode. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at folk tit søger efter for eksempel køb Gardena grensaks og billig Gardena grensaks. Man ser desuden mange gange folk lede efter for eksempel Gardena grensaks tilbud, Gardena grensaks priser og Gardena grensaks online.

Se nærmere på andre menneskers ratings

Trustpilot tilbyder regulære solide muligheder for at undersøge flere forhenværende kunders betragtninger og derfor støtter vi, at du bliver klogere på internet butikkens omtaler forinden du handler billige Gardena grensaks online.

Facebook giver dig derudover uden sammenligning sikre metoder til at få kendskab til webbutikkens pålidelighed. Herinde møder vi endda online firmaer som gør det muligt at offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, som også må benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige Gardena grensaks online på en internet webshop kunne man uden tvivl betragte virksomhedens forretningsaftale, men det er gerne et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de kendte byggekæder som 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet alternativ kunne derfor være at finde ud af om online virksomheden er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er et sympol på at internet butikken følger de danske retningslinjer, samt at e-butikken lejlighedsvis kontrolleres af jurister som har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig lejlighed til at få bistand, hvis du udsættes for besvær som følge af din ordre på Gardena grensaks. Endvidere er det klogt at køberen er hensynstagende til de mest betydningsfulde vilkår der har indvirkning på købet af Gardena grensaks online, som fx den bytteret online forretningen bruger.

I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man til enhver tid bevarer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af Gardena grensaks, ligegyldig om man har handlet ved Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 eller Stark.

Erik gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Henrik Christensen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Christian T gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Mads gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til når du køber online
1Vi tilråder at finde ud af om online shoppen er verificeret af e-mærket, som typisk er et billede på at netbutikken adlyder de danske regler, foruden at online virksomheden hyppigt føres tilsyn med af sagkyndige der har nøje kendskab til vilkårene. Før folk køber billige Gardena grensaks hos en netshop kunne de helt sikkert løbe igennem butikkens handelsbetingelser.
2Det er jo rigtig enkelt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige Gardena grensaks fra forskellige online outlets, og altså garanterer utallige outlets på nettet portofri levering. Det kan dog imidlertid vise sig tiden værd at eftergå nogle enkelte webshops efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris.
3Før nogen shopper billige Gardena grensaks i en e-shop kunne de i virkeligheden læse webshoppens betingelser, dog er det bare et tidskrævende arbejde. Endvidere anbefaler vi at køberen er vidende om de mest centrale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige Gardena grensaks online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-shoppen garanterer.
4Den mest letkøbte fragtløsning er utvivlsomt selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig nærved online webshoppens arbejdslager. Den leveringstype er særdeles vital om man absolut skal bruge Gardena grensaks omgående. Alternativt så lover nogle enkelte internet virksomheder billig levering, men i mange tilfælde er det betinget af at der bestilles for en konkret sum.
5Antal dages levering er ekstremt central om vi behøver dine nye varer med det samme, og med det formål er det helt klogt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved Gardena grensaks. En stor portion shops på nettet reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, hvilket dog stiller krav om at ordren indsendes inden et aftalt klokkeslæt.
6En hel del e-handler i Danmark garanterer fri fragt på Gardena grensaks, men i de fleste tilfælde påkræves det at du aftager for en bestemt sum. Derudover skal man tage den mest letkøbte fragttype, der tit er at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen er uheldigvis på den anden side ret så ukompliceret. Den mest letkøbte fragttype vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
7Trustpilot leverer rigtig sikre genveje til at gennemrode adskillige nuværende køberes kritik og derved er det klogt, at du tolker online forhandlerens vurderinger inden du shopper billige Gardena grensaks online. Facebook genererer tillige fuldkommen fine muligheder for at få indblik i online webshoppens troværdighed.
8En lang række internet shops yder til alt held alverdens billige former for fragt til Gardena grensaks. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når du har lyst. Fragtformen er nemlig temmelig fremkommelig, og typisk tilmed den prisbilligste form for levering.
9Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af en lov, der assisterer dig som køber imod uægte online forretninger. Som en anden løsning bør du overveje en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere beløbet senere.