Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i priserne på billige Garden sækkevogn fra byggecenter til byggecenter. En del satser på billige priser, imens nogle giver faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment af produkter, imens andre har fokus på en enkelt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot Garden sækkevogn.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel hente varerne personligt. Dette er navnligt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende firmaets regler.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
For en del er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos et online byggemarked, som tilbyder hjælp til valg af Garden sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra alverdens nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af Garden sækkevogn online.
De udbredte byggemarkeder findes overalt i landet, og derigennem har folk valget om at handle online og køre materialerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, og samtidig få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det formår de at yde endnu mere konstruktiv service fra mennesker som er eksperter i netop Garden sækkevogn.
Forskellige nichebutikker på nettet er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler Garden sækkevogn online på deres side.
Størsteparten af nichefokuserede webshops producerer selv produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Garden sækkevogn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Garden sækkevogn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Garden sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Garden sækkevogn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Længe før du iværksætter dit byggeprojekt er det usandsynligt betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være gældende regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et budget for renoveringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være økonomisk at beskrive hver enkelt udgift, og bagefter indsamle omkostningen ved dem én efter én.
3Det viser sig meningsgivende at have alle bygningsmaterialer handlet ind forinden du starter byggeriet. Du har fordel af at forfatte en punktforms oversigt indeholdende alle de ting du har brug for, og som det næste tjekke hver enkelt ting, således at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
4Godt forarbejde bliver metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at liste en strømlinet handlingsplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret når du nedskriver din agenda.
5Du skal nødig gå ned på udstyr. Ofte kan det være betydningsfuldt at have grejet ved hånden akkurat som du begynder på byggeriet. Det er derudover en fordel at påregne udgifterne hertil i økonomien.
6Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til byggeprocessen, specielt i tilfælde af større byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil er det mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
7Der kommer utvivlsomt uventede udfordringer i forbindelse med avancerede opgaver, og derfor er det væsentligt at man afsætter en god portion plads i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
8Det kan vurderes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan anskaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du får assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
9Der er en hel del hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube er anvendeligt med betydelige mængder konstruktiv oplysning, især når man leder på engelsk.
10Du må for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, især hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
11Du kan spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes når ombygningen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at projektet påvirker planeten.
12For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Derfor må du ofte lægge mærke til vejrudsigten i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med dit komplicerede projekt.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er temmelig imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Størstedelen af byggemarkeder frembyder nu om dage mange forskellige billige fragtformer til Garden sækkevogn. En af de mest populære er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Fragttypen er jo usædvanlig overkommelig, og mange gange tillige den billigste mulighed for levering.

Du bør endvidere afveje for og imod at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Muligheden viser sig godt nok en tand mere bekostelig, men samtidig super simpel med Garden sækkevogn online. Den mest billige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men dette kræver at du opholder dig i kort afstand af internet virksomhedens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på Garden sækkevogn er naturligvis ekstremt væsentlig forudsat vi har behov for pakken inden for få dage, og af den grund er det selvsagt væsentligt at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for Garden sækkevogn. Masser af e-butikker i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men vær påpasselig da det stiller krav om at transaktionen gennemføres forinden et bestemt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt klar forud for at de lageransatte tager hjem.

Flere online butikker garanterer fragt uden betaling på Garden sækkevogn online, men typisk er det under forudsætning af at der handles for en fastsat pris. Alternativt kunne du snuppe den billigste leveringstype, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man handler billig Garden sækkevogn på nettet og afhenter i butikken. Fx Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg. De yder for eksempel klik-og-hent på Garden sækkevogn i disse byer:

Grenaa, Charlottenlund, Slagelse, Vejle, København, Hedensted, Nyborg, Rudersdal, Hobro, Odder, Holbæk, Lystrup, Greve, Brabrand, Sønderborg, Hedehusene, Jyllinge, Ølstykke, Varde, Rødovre, Farum, Holstebro, Korsør, Stenløse, Taastrup, Åbyhøj, Tårnby, Nykøbing Falster, Frederikssund, Solrød Strand, Silkeborg, Svendborg, Ikast, Aabenraa, Kalundborg, Valby, Brønshøj, Allerød, Nærum, Hørsholm, Ishøj, Skanderborg, Roskilde, Brøndby, Køge, Fredericia, Kokkedal, Frederiksberg, Herning, Skive, Herlev, Dragør, Haderslev, Frederiksværk, Højbjerg, Aarhus, Risskov, Vallensbæk, Ballerup, Søborg, Hjørring, Struer, Vanløse, Nørresundby, Randers, Tilst, Ringsted, Aalborg, Nakskov, Odense, Værløse, Glostrup, Vordingborg, Horsens, Frederikshavn, Virum, Viborg, Birkerød, Rønne, Middelfart, Thisted, Næstved, Hvidovre, Lillerød, Gentofte, Gladsaxe, Albertslund, Esbjerg, Lyngby, Hillerød, Kolding, Brønderslev, Helsingør, og Haslev, .

Afhentning af Garden sækkevogn er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland).

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker typisk søger efter fx billig Garden sækkevogn og Garden sækkevogn tilbud. Vi ser desuden tit folk kigge efter for eksempel Garden sækkevogn priser, køb Garden sækkevogn og Garden sækkevogn online, plus de gængse byggecentre som Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Få rabat på Garden sækkevogn

Det er jo efterhånden vældig ukompliceret for os alle at finde tilbud på billige Garden sækkevogn online på diverse internet firmaer i Danmark, og altså har utallige internet varehuse fundet det uundgåeligt at reducere udsalgspriserne på Garden sækkevogn betydeligt, og ovenikøbet yde gratis fragt.

Dog kan det immervæk vise sig gavnligt at checke flere internet foretagender efter rabatter og tilbud på Garden sækkevogn online forud for at du køber, så man er på den sikre side med at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Du skal alligevel ikke overse, at i tilfælde af at en butik reklamerer billige Garden sækkevogn online til salg for en udsalgspris der kan virke besynderligt lav, så kunne det for det meste være et kendetegn på en fup internet forhandler. Køb med betalingskort er dog omfattet af et lovbud, der begunstiger køber imod svindlende e-handler.

Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere beløbet til Garden sækkevogn ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Ved kig i tallene står det klart, at internetbrugere typisk efterspørger blandt andet Garden sækkevogn online og Garden sækkevogn priser. Man ser desuden tit folk søge blandt andet køb Garden sækkevogn, Garden sækkevogn tilbud samt billig Garden sækkevogn.

Analyser andre menneskers bedømmelser

Trustpilot frembringer nogenlunde hensigtsmæssige muligheder for at se nøjere på adskillige aktuelle brugeres domme og herved tilrådes det, at du udforsker internet webshoppens kritik forinden du handler billige Garden sækkevogn online.

Facebook frembyder ydermere ultra relevante muligheder for at få en idé om online forhandlerens kundefokus. Foruden det er der en del internet foretagender som tilbyder kunderne at skrive en kritik af deres køb, som tillige kan tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige Garden sækkevogn online i en netshop burde man for at være sikker læse netshoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant, specielt med de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne derfor være at se om online butikken er e-mærke tilsluttet, da det længe har været en garanti for at online butikken tilslutter sig de gældende danske regler, tillige med at virksomheden tit monitoreres af fagfolk som er inde i vilkårene.

Derudover tilbydes du anledning til hjælpende service, såfremt du får besvær som følge af din handel med Garden sækkevogn. Foruden dette anbefaler vi at kunden er vidende om de mest centrale vilkår der har betydning for bestillingen af Garden sækkevogn online, til eksempel den returpolitik internet virksomheden kører med.

På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man altid opbevarer sin købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne vidne om sit køb af Garden sækkevogn, hvad end man bestiller ved Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Else D gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Jens Andersen gav 4 stjerner

Intet at klage over

Peter gav 5 stjerner

SUPER

Peter gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til når du køber online
1Den mest betalelige mulighed for levering vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig nær internet butikkens lager. Den fragtløsning er jo super afgørende når man har behov for Garden sækkevogn om kort tid. Alternativt så lover en række e-handler i Danmark portofri fragt, men oftest kun ifald der handles for en fastsat pris.
2Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er et signal om at netshoppen opfylder de gældende danske regler, og at internet butikken fra tid til anden besigtiges af sagkyndige der har meget erfaring med vedtægterne på området. Forud for at folk handler billige Garden sækkevogn på en e-shop behøver man helt sikkert granske deres forretningsaftale.
3En hel del e-handler i Danmark præsterer gebyrfri levering på Garden sækkevogn, men typisk er det kun gældende hvis der indkøbes for et konkret beløb. Desuden skal man overveje den mest betalelige mulighed for levering, hvilket tit vil være at få kørt dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver godt nok ydermere særdeles let. Den mest betalelige slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
4En række online virksomheder udlover nu om stunder alverdens billige leveringsformer til Garden sækkevogn. Det mest populære er nu om stunder pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter varerne når der er tid til det. Fragtmetoden er altså rigtig let, og ofte ydermere den billigste type af levering.
5Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et reglement, der beskytter køberen overfor falske online varehuse. Som en anden løsning kunne du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække regningen af flere omgange.
6Leveringstidspunktet er meget central forudsat vi mangler produktet omgående, så med det formål er det faktisk på sin plads at du ser den estimerede leveringstid for Garden sækkevogn. En hel del internet forhandlere tilsiger billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varer, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren køres igennem tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
7Trustpilot byder på stort set fornemme genveje til at gennemstøve en længere række eksisterende kunders meninger og derfor slår vi et slag for, at du læser online webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige Garden sækkevogn online. Facebook frembyder tilsvarende uden sammenligning fordelagtige metoder til at få indsigt i internet firmaets troværdighed.
8Inden folk køber billige Garden sækkevogn på en internet forhandler bør man reelt skimme netshoppens regler, det er dog normalt en omfattende opgave. I øvrigt er det godt at køberen er påpasselig med de grundlæggende reglementer i forbindelse med handlen med billige Garden sækkevogn online, fx hvilken returpolitik internet butikken tilsikrer.
9Det er rigtig simpelt for os alle at finde tilbud online på billige Garden sækkevogn på forskellige internet selskaber, og derved lover de fleste e-forhandlere gratis fragt. Det kan dog alligevel blive gunstigt at se nærmere på et par forskellige internet firmaer efter tilbud før du handler, således at du er skudsikker på at antage den billigste pris.