Bosch løvsuger ALS 25 - 2500 W
885 kr.
Mere info
Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på priserne på billige Garden løvsuger alt efter hvor du handler online. En del satser på lave priser, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For en del er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Derfor bør du vælge en online byggeshop, hvor du kan få gode råd til valg af Garden løvsuger.
Det er absolut super relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Nogle byggekæder tilbyder et stort varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot Garden løvsuger.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggekæder.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et stort udvalg af Garden løvsuger online.
De kendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og på grund af det har mange mulighed for at handle online og transportere varerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at undvære leveringsgebyret, samt tilmed have produkterne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og velkendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Alverdens nichebutikker på internettet er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du køber Garden løvsuger online på deres webshop.
Mange specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du opleve super nyttig rådgivning fra personale som er eksperter i netop Garden løvsuger.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Garden løvsuger silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Garden løvsuger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Garden løvsuger bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Garden løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Længe før du indleder byggeprocessen må det være usandsynligt essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
2Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, specielt hvis det er store byggeprocesser. Enkelte ting gør krav på mere end en person. Samtidig viser det sig bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
3Der er utrolig mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til enorme mængder anvendelig info, særligt såfremt man bruger engelske søgeord.
4Der viser sig uden tvivl uforudsete hovedpiner i tilfælde med større byggeprojekter, og på grund af det vil det være essentielt at der er afsat nok tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det være en fordel at du har værktøjet til rådighed forinden du starter byggeprocessen. Du bør huske at indregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
6Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter altså at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
7Du skal unden ingen omstændigheder negligere din sikkerhed, så husk beklædning såsom sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
8Godt forarbejde viser sig som kilden til at komme i mål med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være realistisk når du nedskriver din handlingsplan.
9Muligvis vil det vise sig afgørende at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt inden du igangsætter dit arbejde. Du kan udarbejde en hurtig oversigt som samler alle de ting som er nødvendige, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
10For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag bør du ofte tage notits af vejrforudsigelserne i perioden for byggeriets start, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned når du lige arbejder hårdt på det svære projekt.
11Det kan overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde investere i professionel hjælp til delelementer af byggeriet. Såfremt du benytter hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at tage imod forslag fra diverse håndværkere.
12Ofte vil det være vigtigt at nedskrive et budget for dit projekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er sundt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til den billigste pris på hver eneste af dem.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er yderst imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

En række firmaer på nettet frembyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsformer til Garden løvsuger. En yndling er i vore dage udleveringssteder, hvor du selv kan hente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo ualmindeligt enkel, og ofte ligeledes den prisbilligste leveringstype.

Du kan alternativt udse dig at vælge at få sendt hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig desværre en tand mere omkostningsfuld, men endda meget problemfri for Garden løvsuger online. Den prisbilligste løsning til levering vil dog altid være at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til internet forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på Garden løvsuger kan vise sig at være ekstremt vital i tilfælde af at du har brug for produkterne om kort tid, og af den grund er det ret så afgørende at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved Garden løvsuger. En masse e-forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer online, men vær obs på at det er påkrævet at du bestiller inden et nøjagtigt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt afsted inden de pakkeansatte har fri.

Indtil flere byggecentre yder levering uden gebyr på Garden løvsuger online, men tit er det kun gældende hvis man køber for en bestemt pris. Desuden kan man udvælge den mindst kostelige fragtløsning, der i de fleste tilfælde vil blive at få bragt din ordre til et udleveringssted.

En række byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor man handler billig Garden løvsuger hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene yder eksempelvis afhentning af Garden løvsuger i følgende byer:

Silkeborg, Nørresundby, Thisted, Fredericia, Ringsted, Søborg, Korsør, Haderslev, Aabenraa, Brøndby, København, Kolding, Sønderborg, Virum, Farum, Slagelse, Vanløse, Brønshøj, Greve, Haslev, Varde, Hørsholm, Hjørring, Solrød Strand, Rudersdal, Hobro, Horsens, Odense, Skive, Gentofte, Taastrup, Ikast, Vallensbæk, Nyborg, Brabrand, Frederikshavn, Aalborg, Valby, Herlev, Nakskov, Ishøj, Næstved, Hvidovre, Brønderslev, Tilst, Hedensted, Nykøbing Falster, Jyllinge, Kokkedal, Stenløse, Birkerød, Dragør, Ølstykke, Kalundborg, Randers, Albertslund, Højbjerg, Frederiksværk, Rødovre, Grenaa, Lyngby, Holstebro, Hillerød, Glostrup, Skanderborg, Gladsaxe, Vejle, Svendborg, Tårnby, Struer, Køge, Rønne, Nærum, Helsingør, Viborg, Holbæk, Esbjerg, Herning, Odder, Roskilde, Charlottenlund, Aarhus, Lillerød, Åbyhøj, Allerød, Ballerup, Lystrup, Frederiksberg, Hedehusene, Værløse, Risskov, Middelfart, Vordingborg, og Frederikssund, .

Klik-og-hent af Garden løvsuger er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden).

Når der ses på tallene er det klart, at mennesker typisk leder efter eksempelvis Garden løvsuger online og Garden løvsuger tilbud. Foruden dette ser man jævnligt mennesker lede efter eksempelvis Garden løvsuger priser, køb Garden løvsuger og billig Garden løvsuger, plus de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Den bedste pris på Garden løvsuger

Det er efterhånden super enkelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige Garden løvsuger online i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og altså har masser af webshops været tvunget til at presse udsalgspriserne på Garden løvsuger enormt, og endda yde portofri fragt.

Til gengæld kan det trods alt være fordelagtigt at efterprøve et par internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på Garden løvsuger online forinden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Man skal trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en e-handler reklamerer billige Garden løvsuger online for en pris som kan virke utrolig god, burde det tit være et tegn på en uoprigtig online virksomhed. Køb med betalingskort er på den anden side indbefattet af en lovbestemmelse, der forsvarer os overfor uægte internet selskaber.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage pengene til Garden løvsuger af flere omgange. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som fx XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at netshoppere ofte søger efter bl.a. Garden løvsuger priser og billig Garden løvsuger. Man ser derudover jævnligt mennesker søge efter fx køb Garden løvsuger, Garden løvsuger tilbud og Garden løvsuger online.

Se nærmere på tidligere køberes ratings

Trustpilot leverer super fordelagtige løsninger til at blive klogere på en stor gruppe andre køberes reflektioner og derved er det anbefalelsesværdigt, at du gransker online shoppens ratings før du bestiller billige Garden løvsuger online.

Facebook indebærer lige så vel absolut gode chancer for at få indtryk af e-butikkens kundetilfredshed. I øvrigt er der en del e-shops hvor kunder kan skrive en bedømmelse af deres køb, som tilmed bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige Garden løvsuger online på en netshop kan de de facto tyde netshoppens handelsaftale, det er dog typisk ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark og Jem og Fix.

En anden mulighed er at efterse hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, hvilket bør være et kendetegn for at internet selskabet understøtter de opstillede regler, tillige med at online butikken nu og da vurderes af fagmænd som har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig mulighed for en håndsrækning, ifald du bliver udsat for problemstillinger i processen med din handel med Garden løvsuger. Endvidere anbefaler vi at man er vidende om de vigtigste reglementer der gælder for bestillingen af Garden løvsuger online, som fx den ombytningsrettighed internet shoppen tilbyder.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man stadig bevarer sin kvittering på e-mail, således man altid vil kunne påvise købet af Garden løvsuger, uafhængig af om man har handlet ved Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

Louise Rasmussen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Hanne N gav 4 stjerner

Alt var i orden

Susanne Andersen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Bente gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til online shopping
1Flere online shops yder fragt uden gebyr på Garden løvsuger, men for det meste forudsætter det at der erhverves for et konkret beløb. I øvrigt må man vælge den mest billige leveringsmåde, som oftest er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted. Fragtmetoden er desværre ydermere vældig ukompliceret. Den billigste slags levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
2Det er jo efterhånden super bekvemt for købere at sammenholde priser online på billige Garden løvsuger hos forskellige netshops, og herved garanterer flere e-firmaer fragt uden beregning. Men det kan immervæk vise sig rentabelt at kontrollere diverse e-handler efter tilbud forud for at du køber, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
3En lang række online virksomheder giver nu en række forskellige billige fragtmetoder til Garden løvsuger. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente pakken når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig super fleksibel, samt mange gange ligeledes den mest letkøbte type af levering.
4Generelt går vi ind for at granske om online forretningen er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en sikring om at online webshoppen forstår de officielle regler, og at online shoppen løbende ses til af eksperter der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Forinden nogen handler billige Garden løvsuger på en forretning på nettet bør man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens regler.
5Før folk shopper billige Garden løvsuger i en netbutik behøver de sådan set tage stilling til netbutikkens handelsvilkår, dog er det tit et tidskrævende arbejde. Ligeså er det smart at du er påpasselig med de vigtigste vedtægter gældende for shopping af billige Garden løvsuger online, for eksempel hvilken returneringsret hjemmesiden kører med.
6Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af et regulativ, som garanterer kunden imod fup internet forhandlere. Alternativt bør du vælge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil honorere betalingen i flere bidder.
7Trustpilot resulterer i altid stabile muligheder for at gennemgå diverse andre brugeres betragtninger og derved foreslåes det, at du betragter online virksomhedens anmeldelser før du bestiller billige Garden løvsuger online. Facebook resulterer i derudover en række gavnlige metoder til at få kendskab til internet forretningens troværdighed.
8Leveringsdygtigheden er selvfølgelig meget central om vi absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, og af den grund er det virkelig væsentligt at du gransker den forventede leveringsdato på Garden løvsuger. Flere online forretninger tilbyder billig dag-til-dag levering på mange af deres varer, der dog regnes ud fra at ordren laves forinden et konkret tidspunkt.
9Den mest prisbevidste leveringsmåde er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket forudsætter at du bor med kort afstand til netbutikkens lager. Den fragtmetode er jo usædvanlig central ifald du behøver Garden løvsuger lige om lidt. Alternativt så tilbyder visse e-butikker fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man aftager for en fastsat pris.