Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt ved de gængse byggekæder.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot Garden grensaks.
For en del er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring Garden grensaks.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige Garden grensaks hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på lave priser, hvorimod nogle har service. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler produkter fra talrige nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af Garden grensaks online.
De kendte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet tilbuddet om at bestille online og hente produkterne selv. Takket være dette kan man undvære fragten, og samtidig få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette er det forventeligt at du får ekstra anvendelig hjælp fra ansatte som er specialister i lige præcis Garden grensaks.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
Mange niche webshops er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du bestiller Garden grensaks online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark
Garden grensaks jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Garden grensaks harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Garden grensaks bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Garden grensaks silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt kan det vise sig ganske fundamentalt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning der hjælper dig med henblik på mulige skader. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i arbejdet, navnlig hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
3Måske burde det overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i professionel hjælp til noget af det. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage en pris fra flere firmaer.
4Typisk vil det være essentielt at lave et regnskab for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive sundt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kan undersøge omkostningen ved dem én og én.
5Du skal nødig mangle værktøj. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har det parat idet du iværksætter byggeriet. Husk også at indregne omkostningerne hertil i din økonomi.
6Der kommer stort set altid uventede vanskeligheder ved omfattende projekter, og følgelig vil det være afgørende at man afsætter en god portion plads i kalenderen, med det formål at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
7Det kan være en god idé at spørge om assistance til arbejdet, især når det er omfattende byggerier. Omfangsrige ombygninger behøver mere end en person. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
8Det kan blive betydningsfuldt at du har alle bygningsmaterialer klar inden du går i gang med dit byggeprojekt. Du kan med fordel forfatte en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting du har brug for, og som det næste eftergå materialerne, med det formål at du er sikker på at alt er på sin plads.
9Ved udendørs byggeprojekter har vejret meget at sige. På grund af dette kan du tit se meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uanmeldt begynder at regne bedst som du er midt i dit krævende byggeprojekt.
10Du har adgang til vældig mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube faciliterer vældig meget konstruktiv info, særligt forudsat at man kigger i hele verden.
11Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet ifald renoveringen bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter dermed at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
12Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at forfatte en effektiv dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ualmindeligt overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En del shops på nettet frembyder nu et stort udvalg af billige leveringsløsninger til Garden grensaks. En af de mest benyttede er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine varer den dag der passer dig. Løsningen er altså usædvanlig smart, samt typisk også den mest prisbevidste leveringsform.

Du bør lige så vel planlægge at bestille varerne til levering til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Den viser sig ofte en kende mere pebret, men lige så vel ekstremt problemfri ved køb af Garden grensaks online. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket beroer på at du har bopæl i kort afstand af online forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på Garden grensaks er jo temmelig bestemmende såfremt man behøver varerne omgående, og i det øjemed er det utvivlsomt væsentligt at man gransker tidshorisonten for levering ved Garden grensaks. Størstedelen af forhandlere på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig 1 hverdags levering på en række produkter online, som trods alt antager at orden realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen på posthuset forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Nogle få e-butikker garanterer portofri levering på Garden grensaks online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man køber for en bestemt pris. Som alternativ skulle du udse dig den billigste leveringstype, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

Store webshops tilbyder afhentning hvor man køber billig Garden grensaks online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne foreslår for eksempel klik-og-hent på Garden grensaks i følgende byer:

Vordingborg, Odense, Helsingør, Aabenraa, Albertslund, Haderslev, Højbjerg, Dragør, Åbyhøj, Hobro, Svendborg, Rudersdal, Næstved, Virum, Varde, Greve, Herning, Hillerød, Korsør, Gentofte, København, Grenaa, Solrød Strand, Jyllinge, Frederiksværk, Rødovre, Lystrup, Skive, Nykøbing Falster, Sønderborg, Ølstykke, Hjørring, Silkeborg, Glostrup, Brabrand, Middelfart, Lillerød, Thisted, Viborg, Ikast, Taastrup, Rønne, Nakskov, Kokkedal, Frederikshavn, Hedensted, Risskov, Nærum, Frederikssund, Aarhus, Søborg, Fredericia, Haslev, Struer, Farum, Herlev, Vallensbæk, Odder, Stenløse, Kolding, Brønshøj, Hedehusene, Aalborg, Ishøj, Roskilde, Hørsholm, Ballerup, Esbjerg, Skanderborg, Frederiksberg, Vanløse, Holstebro, Lyngby, Gladsaxe, Kalundborg, Horsens, Køge, Nørresundby, Brøndby, Ringsted, Tårnby, Allerød, Hvidovre, Tilst, Slagelse, Birkerød, Brønderslev, Holbæk, Valby, Charlottenlund, Randers, Værløse, Vejle, og Nyborg, .

Afhentning af Garden grensaks er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Når der ses på tallene bliver det markant, at online shoppere som regel søger efter fx Garden grensaks tilbud og Garden grensaks online. Derudover oplever man ofte netshoppere søge efter eksempelvis billig Garden grensaks, Garden grensaks priser og køb Garden grensaks, plus de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Den bedste pris på Garden grensaks

Det er jo usædvanlig enkelt for internetbrugere at prissammenligne på billige Garden grensaks online fra diverse e-butikker, og altså har utallige webbutikker været presset til at at nedsætte prisniveauet på Garden grensaks en hel del, og endda tilbyde levering uden betaling.

Det kan dog alligevel vise sig lukrativt at checke nogle enkelte e-firmaer efter tilbud på Garden grensaks online inden du køber, således at du er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Du skal trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en e-shop udbyder billige Garden grensaks online til en pris der er helt fantastisk billig, kunne det undertiden være en varsel om en falsk butik. Køb med kort er dog dækket ind under en forordning, hvilket passer på dig som kunde overfor falske internet forhandlere.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at betale omkostningerne til Garden grensaks over tid. Det tilbydes som regel i nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Ved indkig i søgedata står det markant, at online shoppere mange gange kigger efter blandt andet Garden grensaks online og billig Garden grensaks. Derudover oplever vi tit netshoppere søge efter eksempelvis køb Garden grensaks, Garden grensaks tilbud og Garden grensaks priser.

Udforsk andre menneskers erfaringer

Trustpilot fremskaffer relativt relevante muligheder for at inspicere mange tidligere konsumenters vurderinger og på grund af dette tilråder vi, at du betragter internet virksomhedens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige Garden grensaks online.

Facebook tilbyder lignende i højeste grad fremragende løsninger til at få kendskab til webshoppens pålidelighed. Foruden det ser vi en del online shops i Danmark som tilbyder folk at aflevere en evaluering af virksomhedens service, som tillige burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige Garden grensaks online hos en internet handler kunne de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsaftale, det er dog bare et omfattende projekt, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Et alternativ kan derfor være at granske hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, som burde være en indikation om at e-butikken anerkender dansk lovgivning, og at e-forhandleren af og til ses til af fagmænd som behersker lovene på området.

Desuden får du mulighed for støtte, såfremt du møder vanskeligheder med din shopping med Garden grensaks. Herudover er det godt at køber er på vagt for de mest aktuelle regler der gælder for bestillingen af Garden grensaks online, eksempelvis hvilken bytteret netbutikken kører med.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man når som helst sikrer sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne vidne om sin bestilling af Garden grensaks, uagtet om man har købt fra Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark eller Bauhaus.

Christian E gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Erik Thomsen gav 4 stjerner

I gør det super godt

Marianne Kristensen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Erik Sørensen gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i en retningslinje, der passer på folk overfor uoprigtige internet shops. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage regningen over en længere periode.
2Vi tilråder at finde ud af om online butikken er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en antydning af at internet selskabet følger de danske love, og at den nu og da ses til af sagkyndige der har meget erfaring med vilkårene på området. Før nogen handler billige Garden grensaks på en netshop kan man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsaftale.
3Trustpilot bringer dig flere nyttige muligheder for at vurdere en stor gruppe tidligere konsumenters omtaler og på grund af dette kan det være til hjælp, at du bliver klogere på online butikkens anmeldelser før du køber billige Garden grensaks online. Facebook frembyder endvidere visse stabile løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens popularitet.
4Inden folk bestiller billige Garden grensaks hos en online butik kunne man i reglen kigge på butikkens vilkår, det er dog oftest et tidskrævende arbejde. Yderligere anbefales det at man er obs på de elementære reglementer gældende for bestillingen af billige Garden grensaks online, til eksempel hvilken byttepolitik hjemmesiden tilbyder.
5Den billigste løsning til levering er uden tvivl at du selv henter varerne, men det kræver at du befinder dig tæt på online forhandlerens hjemsted. Den fragttype kan være rigtig vital om vi har brug for Garden grensaks omgående. Alternativt så lover nogle enkelte internet selskaber levering uden beregning, men tit påkræves det at man aftager for en præcis sum.
6En masse internet outlets giver nu om stunder et bredt udvalg af billige former for fragt til Garden grensaks. En af de mest moderne er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre når du har lyst. Fragttypen er jo særligt smertefri, og mange gange ligeledes den billigste slags levering.
7Leveringsdygtigheden er ret vigtig såfremt man mangler din ordre lige om lidt, og af den grund er det aldeles essentielt at du besigtiger leveringstidspunktet for Garden grensaks. En hel del internet virksomheder frembyder billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter, hvilket dog stiller krav om at ordren aflægges forinden et bestemt klokkeslæt.
8Flere e-firmaer garanterer fri fragt på Garden grensaks, men oftest afkræver det at der shoppes for en fastsat pris. Desuden skal man foretrække den mest prisbevidste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver sædvanligvis til gengæld særdeles problemfri. Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
9Det er i dag ret så enkelt for folk at finde tilbud online på billige Garden grensaks på flere netbutikker, og af den grund garanterer en lang række internet virksomheder fragt uden betaling. Derfor kan det imidlertid blive gunstigt at prøve en række internet webshops efter billige priser forinden du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at modtage den mest attraktive pris.