Er du på udkig efter galvaniseret rionet? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 galvaniseret rionet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du skal kende de regler butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du tjekke byggeshoppens regler.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige galvaniseret rionet fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på billige priser, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Flere byggecentre fremviser et bredt sortiment af produkter, imens andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot galvaniseret rionet.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af galvaniseret rionet.
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Det er specielt muligt i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og dermed har kunderne valget om at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette kan man undvære fragtomkostningen, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra diverse specialbutikker, så du kan vælge fra et stort sortiment af galvaniseret rionet online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du handler galvaniseret rionet online på deres side.
De fleste nicheforretninger på nettet er eksperter i de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund bør du få super god assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis galvaniseret rionet.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

galvaniseret rionet harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

galvaniseret rionet silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag over 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

galvaniseret rionet bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

galvaniseret rionet jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig altid pludselige problemer i tilfælde med store projekter, og følgelig vil det være vigtigt at der afsættes en god portion tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
2Inden du indleder dit byggeprojekt kan det blive vildt betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
3Måske kan det blive vigtigt at du har de relevante materialer tilgængelige i god tid før du går til værks med dit byggeprojekt. Du har fordel af at notere en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og dernæst efterse listen, hvormed du er overbevist om at du har husket det hele.
4Du skal aldrig fattes arbejdsredskaber. Tit kan det være betydningsfuldt at du har det til disposition før du starter arbejdet. Du må heller ikke glemme at indkalkulere udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
5For udendørs opgaver kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag må du ofte se vejrudsigten i den tid der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at regne når du netop er gået i gang med dit avancerede projekt.
6Man kan hente offentlig støtte til ombygninger. Det får man såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter dermed at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
7Du burde måske overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt bør have hjælp fra en professionel til dele af byggeprocessen. Såfremt du tager imod eksperthjælp kan det være fornuftigt at notere tilbud fra flere foretagender.
8Det kan vise sig nødvendigt at få assistance til projektet, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige byggerier. Nogle opgaver bør udføres af flere personer. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
9Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive fornuftigt at nedskrive samtlige omkostninger, og så indsamle udgiften ved dem alle sammen.
10Godt forarbejde bliver vejen til succes med projektet. Du anbefales at udarbejde en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver planen.
11Der kan findes en verden af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med enorme mængder anvendelig viden, specielt såfremt du benytter engelske søgeord.
12Du må aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm som skåner dig overfor mulige uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt hvis du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En hel del internet selskaber frembyder nu om stunder en række forskellige billige fragtmetoder til galvaniseret rionet. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo ekstremt smertefri, og ofte tillige den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du kan derudover udse dig at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Leveringstypen bliver undertiden en lille smule dyrere, men tillige usædvanlig let ift. galvaniseret rionet online. Den mindst kostelige fragttype er dog selv at hente varerne, men det står og falder med at du har bopæl lige ved online shoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på galvaniseret rionet er jo ret aktuel om du skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så herved er det temmelig centralt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved galvaniseret rionet. Temmelig mange e-firmaer i Danmark – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig dag-til-dag fragt på en række af deres varer online, men som trods alt nødvendiggør at orden realiseres før et fast klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få produktet betjent inden de logistikansatte tager hjem.

Nogle e-handler i Danmark sikrer gratis levering på galvaniseret rionet online, men for det meste kun såfremt der bestilles for et præcist beløb. Som alternativ skal du overveje den prisbilligste type af levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

Temmelig mange netshops giver afhentning hvor man bestiller billig galvaniseret rionet derhjemme men afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene tilbyder fx click-and-collect på galvaniseret rionet i følgende byer:

Silkeborg, Skive, Svendborg, Rødovre, Holbæk, Roskilde, Ikast, Fredericia, Thisted, Lystrup, Horsens, Odder, Randers, Hillerød, Haslev, Åbyhøj, Birkerød, Aalborg, Herning, Albertslund, Brabrand, Vejle, Hjørring, Risskov, Struer, Kokkedal, Hedensted, Charlottenlund, Ishøj, Farum, Rudersdal, Ølstykke, Viborg, Brønderslev, Hedehusene, Slagelse, Vanløse, Aarhus, Søborg, Lillerød, Nærum, Køge, Vallensbæk, Kalundborg, Taastrup, Hobro, Korsør, Grenaa, Helsingør, Stenløse, Frederiksværk, Dragør, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Næstved, Lyngby, Tilst, Skanderborg, København, Ballerup, Vordingborg, Brønshøj, Greve, Kolding, Allerød, Tårnby, Valby, Holstebro, Brøndby, Rønne, Virum, Jyllinge, Solrød Strand, Herlev, Frederiksberg, Hvidovre, Ringsted, Værløse, Middelfart, Haderslev, Varde, Nyborg, Nørresundby, Nakskov, Odense, Aabenraa, Højbjerg, Sønderborg, Glostrup, Hørsholm, Gladsaxe, Frederikssund, Gentofte, og Esbjerg, .

Click-and-collect for galvaniseret rionet er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at online shoppere jævnligt søger fx galvaniseret rionet priser og galvaniseret rionet tilbud. Foruden dette oplever man typisk folk efterspørge bl.a. billig galvaniseret rionet, køb galvaniseret rionet og galvaniseret rionet online, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Gode tilbud på galvaniseret rionet

Det er jo super uproblematisk for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige galvaniseret rionet online i blandt diverse webshops, og ergo har en lang række netshops fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på galvaniseret rionet enormt, og ydermere love fragt uden beregning.

Derfor kan det imidlertid vise sig indbringende at inspicere et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på galvaniseret rionet online forinden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at antage den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark og Davidsen.

Du må imidlertid være klar over, at ifald en internet handler reklamerer billige galvaniseret rionet online til salg for en tilbudspris der kan virke helt fantastisk lav, så burde det ofte være et bevis på en uoprigtig e-handler. Betalinger med kort er på den anden side en del af en anordning, hvilket assisterer køberen imod fup e-forhandlere.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Alternativt burde du benytte en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale betalingen af galvaniseret rionet ude i fremtiden. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som fx 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Ses der på tendenserne står det klart, at online shoppere mange gange efterspørger eksempelvis galvaniseret rionet priser og billig galvaniseret rionet. Foruden dette ser vi jævnligt folk efterspørge for eksempel køb galvaniseret rionet, galvaniseret rionet online samt galvaniseret rionet tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg galvaniseret rionet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot resulterer i egentlig strålende muligheder for at blive klogere på mange aktuelle forbrugeres synspunkter og derfor støtter vi, at du besigtiger e-forhandlerens anmeldelser før du shopper billige galvaniseret rionet online.

Facebook giver dig tilsvarende regulære anstændige metoder til at få en idé om netbutikkens troværdighed. I øvrigt møder vi en række internet forhandlere som giver folk mulighed for at meddele en omtale af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige galvaniseret rionet online hos en shop kunne man principielt overveje netbutikkens handelsvilkår, det er dog mange gange en omfattende opgave, især hos de kendte byggekæder som Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne være at tjekke om internet shoppen er e-mærket, fordi det almindeligvis er en indikation om at netshoppen overholder gældende dansk lovgivning, foruden at e-forretningen rutinemæssigt overvåges af fagfolk som mestrer lovgivningen.

Det giver dig mulighed for at få bistand, hvis du møder dilemmaer ved dit køb af galvaniseret rionet. Dertil er det smart at du er på vagt for de mest vedkommende retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af galvaniseret rionet online, for eksempel hvilken returrettighed webbutikken tilsikrer.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens købsbekræftelse, således man senere kan bevise sit køb af galvaniseret rionet, uanset om man shopper hos Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus eller Stark.

Thomas D gav 5 stjerner

Bestilte online

Mads Mortensen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Hans Poulsen gav 5 stjerner

Fremragende!

Rasmus gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Det har vist sig at være temmelig smertefrit for købere at søge sig frem til priser online på billige galvaniseret rionet på flere online webshops, og derfor yder utallige online shops billig fragt. Men det kan alligevel vise sig udbytterigt at efterprøve diverse internet butikker efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at antage den bedste pris.
2Forinden nogen bestiller billige galvaniseret rionet på en internet virksomhed bør man de facto tage stilling til e-butikkens regler, men det er uden tvivl ikke særlig spændende. Tilsvarende er det godt at køberen er på vagt for de mest centrale regler der kan spille ind i forbindelse med købet af billige galvaniseret rionet online, eksempelvis den byttepolitik virksomheden tilsikrer.
3Den mest betalelige fragttype er dog selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du lever lige ved internet forretningens arbejdslager. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være yderst essentiel om du mangler galvaniseret rionet om kort tid. Alternativt så garanterer flere forhandlere på nettet gebyrfri levering, men i reglen gælder det kun hvis der bestilles for en konkret pris.
4Trustpilot frembyder aldeles passende genveje til at kontrollere diverse forhenværende køberes kritik og herved støtter vi, at du kigger på internet forretningens vurderinger forinden du shopper billige galvaniseret rionet online. Facebook giver dig ligeledes fuldt ud strålende metoder til at få indblik i online virksomhedens troværdighed.
5Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under en orden, som begunstiger folk imod bedrageriske internet virksomheder. Alternativt burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du hellere vil betale pengene i flere bidder.
6Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være en indikator for at internet selskabet efterfølger de danske regler, og at e-forhandleren tit besigtiges af sagkyndige der er indført i de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige galvaniseret rionet hos en shop på nettet burde man i reglen kigge på forhandlerens handelsbetingelser.
7Leveringshastigheden kan være ret så essentiel når vi står og skal bruge ordren omgående, og med det formål er det ret så vigtigt at du studerer leveringstiden på galvaniseret rionet. En masse e-forhandlere tilsiger billig levering på næste hverdag på en masse varenumre, der dog er underforstået at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastslået klokkeslæt.
8Enkelte internet forhandlere yder gratis levering på galvaniseret rionet, men i mange tilfælde kun når du indkøber for en fastsat sum. Ellers skal man vælge den mest prisbevidste leveringsudgave, som ofte vil være at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen er gennemsnitligt ligeledes usædvanlig hensigtsmæssig. Den mest billige fragttype vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
9Temmelig mange internet virksomheder foreslår på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsformer til galvaniseret rionet. Den mest anvendte er i dag levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente pakken lige når det passer dig. Denne er altså vældig simpel, og typisk ydermere den mest letkøbte leveringsudgave.