Gorilla Gaffatape Hvid (27 m)
131 kr.
Mere info
Gorilla Gaffatape Silver (32 m)
140 kr.
Mere info
Gorilla Gaffatape (32 m)
140 kr.
Mere info
Gorilla Gaffatape Sort (27 m) - Ekstra Bred
242 kr.
Mere info
Millarco Gaffatape 50m x 50mm - Sort
50 kr.
Mere info
Millarco Gaffatape 50m x 50mm - Grå
50 kr.
Mere info
Tesa Gaffa/lærredstape Standard Sort 50 M X 48 Mm
110 kr.
Mere info
Tesa Gaffa/lærredstape Standard Sølvgrå 50 M X 48 Mm
110 kr.
Mere info
Millarco Gaffatape 45 mm.x10 m. - 2-pak
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot gaffatape.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel køre varerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man undersøge forretningens betingelser.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige gaffatape fra netbutik til netbutik. Nogle satser på billige priser, og andre giver kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
For nogle er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af gaffatape.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du i det meste af landet, og takket være dette har mange chancen for at handle online og hente produkterne selv. I kraft af det kan du blive fri for fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra diverse leverandører, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af gaffatape online.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få bedre priser.
Forskellige nichefokuserede webshops ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Herved er det forventeligt at du får en høj grad af konstruktiv hjælp fra medarbejdere der er specialister i netop gaffatape.
Forskellige specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at købe gaffatape online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

gaffatape harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

gaffatape bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gaffatape jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

gaffatape silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til arbejdet, i særdeleshed når det er omfattende ombygninger. Større opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden er det mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
2Forberedelse er nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du kunne overveje at have en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din køreplan.
3Man kan spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås når ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
4Du har adgang til mange artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er formidler af en masse gavnlig information, navnligt forudsat at man leder på engelsk.
5Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den årsag må du løbende lægge mærke til vejrudsigten i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uventet starter med at stå ned i stænger når du netop står midt i det vigtige byggeprojekt.
6Det kan blive af stor betydning at have de påkrævede bygningsmaterialer disponible før du går i krig med eksekveringen. Du kan forfatte en punktforms liste hvorpå der noteres alt du får brug for, og bagefter gennemgå listen, hvormed du er sikker på at du har husket det hele.
7Længe før du går i gang med byggeriet er det vildt betydningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der være en række regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
8Du må nødig forsømme dit velbefindende, så glem ej beklædning herunder arbejdssko der skåner dig overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt ifald du ikke køber eksperthjælp.
9Du kan overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde få eksperthjælp til områder af projektet. Når du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld firmaer.
10Man må for alt i verden ikke undvære grej. Det er fordelagtigt at du har værktøjet ved hånden akkurat som du går løs med byggeprojektet. Derudover er det godt at medtage de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
11Der viser sig typisk utidige problemer når det handler om store opgaver, og derfor vil det vise sig afgørende at man har afsat passende plads i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
12Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at nedskrive alle poster, og efterfølgende søge sig frem til den billigste pris på hver enkelt.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er ultra beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er rigtig betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En hel del byggecentre tilbyder i dag et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til gaffatape. En af de populære er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Metoden er jo meget enkel, og endda derudover den mest billige leveringsudgave.

Du kan alternativt prøve at bestille varerne til levering til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Denne er mange gange en tand mere pebret, men også ret let gængelig ift. gaffatape online. Den mindst kostelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det kræver at du bor nær e-forretningens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på gaffatape kan i nogle tilfælde være super vital såfremt vi har brug for ordren om kort tid, så med det formål er det utvivlsomt aktuelt at du ser leveringstiden for gaffatape. Masser af online forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på næste hverdag på de fleste varer online, der dog er forudsat at bestillingen anbringes forinden et angivent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produktet ordnet forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

En hel del e-butikker byder på fragt uden betaling på gaffatape online, men i reglen gælder det kun hvis der handles for et præcist beløb. Ellers burde man gribe den mest betalelige leveringsmåde, som gerne vil være at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted.

Store byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig gaffatape online men selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne giver bl.a. click-and-collect på gaffatape i følgende områder:

Esbjerg, Skanderborg, Grenaa, Silkeborg, Herning, Korsør, Viborg, Aarhus, Varde, Birkerød, Ølstykke, Allerød, Værløse, Hvidovre, Risskov, Vordingborg, Køge, Kolding, Ishøj, Lillerød, Helsingør, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Hjørring, Rudersdal, Randers, Svendborg, Nyborg, Hobro, Odense, Nærum, Roskilde, Gladsaxe, Åbyhøj, Aabenraa, Hørsholm, Sønderborg, Glostrup, Albertslund, Frederiksværk, Ikast, Haderslev, Vallensbæk, Næstved, Søborg, Herlev, Valby, Virum, Nakskov, Tilst, Thisted, Aalborg, Brøndby, Holbæk, Rødovre, Ballerup, Vejle, Kalundborg, Lyngby, Kokkedal, Frederiksberg, Rønne, Dragør, Charlottenlund, Hedehusene, Skive, Horsens, Hillerød, Gentofte, Brønshøj, Brabrand, Greve, Slagelse, København, Farum, Ringsted, Frederikssund, Struer, Odder, Jyllinge, Middelfart, Nørresundby, Tårnby, Brønderslev, Taastrup, Lystrup, Frederikshavn, Holstebro, Hedensted, Stenløse, Fredericia, Haslev, Vanløse, og Højbjerg, .

Click-and-collect for gaffatape er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved kig i tallene er det markant, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet gaffatape tilbud og køb gaffatape. Vi ser derudover tit netshoppere efterspørge blandt andet gaffatape online, gaffatape priser samt billig gaffatape, plus de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Få den bedste pris på gaffatape

Det er jo efterhånden virkelig gnidningsløst for folk at vurdere prisniveauet på billige gaffatape online på diverse online outlets, og på grund af dette har utallige netbutikker fundet det nødvendigt at sænke prisen på gaffatape markant, og ydermere yde fragt uden betaling.

Trods dette kan det trods alt være lukrativt at eftergå diverse netshops efter rabatter og tilbud på gaffatape online før du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Man bør imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en shop på nettet frembyder billige gaffatape online til salg for en udsalgspris der kan virke enormt fremragende, så bør det for det meste være en varsel om en snydagtig e-forretning. Shopping med kort er ikke desto mindre omsluttet af et regelsæt, hvilket beskytter os overfor snydagtige firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du benytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre beløbet til gaffatape i flere bidder. Det foreslåes som regel ved niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere tit leder efter fx billig gaffatape og gaffatape online. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere søge blandt andet gaffatape tilbud, gaffatape priser og køb gaffatape.

Tjek tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder visse fantastiske muligheder for at kigge nærmere på en række tidligere brugeres iagttagelser og af den grund er det klogt, at du vurderer e-butikkens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige gaffatape online.

Facebook tilbyder desuden flere tiltalende chancer for at få indsigt i internet forretningens pålidelighed. Tilmed er der faktisk e-forhandlere hvor folk kan registrere en kritik af deres købsoplevelse, som på samme måde bør udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige gaffatape online hos en webshop bør de uden tvivl se på butikkens forretningsvilkår, det er dog ofte et tidskrævende projekt, særligt ved de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kunne derfor være at tjekke hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været et bevis på at e-forhandleren efterlever de opstillede regler, samt at hjemmesiden regelmæssigt efterses af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende regler.

Derudover tilbydes du genvej til støtte, såfremt du forvoldes besvær med dit indkøb af gaffatape. Ligeså er det prisværdigt at køber er obs på de elementære betingelser der kan influere på købet af gaffatape online, eksempelvis hvilken byttepolitik online webshoppen kører med.

Derfor er det tillige relevant, at man stadig sikrer sin ordremail, så man senere kan bevidne sin bestilling af gaffatape, uagtet om man bestiller fra Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 eller Davidsen.

Rasmus gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Bente I gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Tina Nielsen gav 5 stjerner

Quick expedit

Kirsten V gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til online shopping
1Før nogen handler billige gaffatape hos en internet forhandler kan man egentlig bese webbutikkens handelsaftale, dog er det mange gange ikke særlig morsomt. Derudover støtter vi at man er påpasselig med de mest centrale reglementer der har indflydelse på købet af billige gaffatape online, til eksempel hvilken ombytningsret internet forhandleren anvender.
2Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af et reglement, der passer på en imod uærlige e-shops. Alternativt kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at honorere betalingen over en længere periode.
3Trustpilot medfører tilpas fine chancer for at evaluere adskillige tidligere konsumenters observationer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du eftersøger e-forhandlerens ratings forud for at du handler billige gaffatape online. Facebook byder på ydermere sådan set værdifulde chancer for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed.
4Det er ualmindeligt nemt for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige gaffatape hos diverse e-butikker, og med det motiv lover adskillige netshops fragt uden omkostninger. Men det kan til hver en tid blive gunstigt at kigge forbi et par e-butikker efter tilbud før du køber, så du er velinformeret til at opnå den mindst kostelige pris.
5Leveringstiden kan vise sig at være ultra afgørende i tilfælde af at vi har behov for dine nye varer om et øjeblik, og herved er det rigtig på sin plads at man ser tidshorisonten for levering ved gaffatape. En del online outlets byder på billig 1 dags levering på deres favorit varer, som trods alt påkræver at bestillingen indsendes tidligere end et givent tidspunkt.
6En lang række e-firmaer foreslår nu en lang række forskellige billige leveringsudgaver til gaffatape. Den mest anvendte er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter når du har lyst. Muligheden er nemlig yderst let, samt oftest endda den billigste leveringsmodel.
7Indtil flere internet selskaber yder portofri fragt på gaffatape, men for det meste kræver det at man shopper for en konkret sum. I øvrigt burde man gribe den prisbilligste slags levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få bragt ordren til et udleveringssted. Den viser sig sædvanligvis tillige meget ligetil. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog altid være at hente produkterne selv.
8Den mindst kostelige form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du har bopæl nær internet forretningens arbejdslager. Den leveringsversion er selvfølgelig ualmindeligt vigtig om vi mangler gaffatape inden for få dage. Alternativt så lover indtil flere online forhandlere gratis levering, men for det meste kræver det at der handles for et fastslået beløb.
9Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, fordi det skulle være et signal om at internet forretningen forsvarer de danske regler, udover at e-shoppen en gang i mellem vurderes af jurister der behersker vilkårene på området. Før folk køber billige gaffatape hos en e-forhandler burde man altid gennemlæse deres forretningsaftale.