Byghjem.dk

Fugtmåler

Fugtmåler overflade T660
2.499 kr.
Mere info
Fugtmåler T610
8.498 kr.
Mere info
BM22 Fugtmåler med nåle
249 kr.
Mere info
Fugtmåler T510 med nåle Kgk
2.499 kr.
Mere info
BM31 Fugtmåler
774 kr.
Mere info
Fugtmåler til træ EM 4G
440 kr.
Mere info
Greisinger Fugtmåler GMH3830 m. kuffert og tilbehør
6.744 kr.
Mere info
Greisinger Fugtmåler GMH3830 (kun instrumentet)
4.125 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg af produkter, imens andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare fugtmåler.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke forretningens regningslinjer.
For de fleste er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, som giver sparring omkring fugtmåler.
Ifald du har brug for varerne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Dette er specielt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige fugtmåler fra byggecenter til byggecenter. En del har gode priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og takket være dette har mange adgang til at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. I kraft af det har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggemarkeder køber varer fra adskillige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af fugtmåler online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få en skarpere pris.
Mange webshops i små nicher er eksperter i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Ergo forventes det at du får ekstra begavet assistance fra mennesker der er eksperter i netop fugtmåler.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, som typisk er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du handler fugtmåler online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

fugtmåler silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

fugtmåler harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

fugtmåler jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

fugtmåler bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når det er store ombygninger. Flere byggerier behøver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
2Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til ombygninger. Det fås forudsat at ombygningen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
3Det kan vise sig essentielt at have de relevante materialer klar på forhånd inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammensætte en simpel oversigt hvor der bør fremgå alt du får brug for, og som det næste tjekke hver enkelt ting, så du er sikker på at alt er på sin plads.
4Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at lave en gennemarbejdet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret idet du laver din køreplan.
5Der præsenterer sig som regel uventede vanskeligheder i tilfælde med omfattende opgaver, og ergo kan det være af stor betydning at der afsættes god plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
6Du må ikke undvære udstyr. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har grejet klar når du iværksætter arbejdet. Det er desuden godt at indregne de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
7Du må for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ej påklædning som fx sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor hændelige skader. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst når du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
8Længe før du opstarter arbejdet kan det være ufatteligt værdifuldt at man sikrer sig, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Der kan findes en verden af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til ret så meget udbytterig oplysning, særligt ifald du leder på engelsk.
10Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr stor betydning. På grund af dette bør du jævnligt undersøge vejrprognosen i dagene op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at vælte ned i samme sekund som du er midt i dit vigtige projekt.
11Du burde måske overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Såfremt du køber assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at hente prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
12Ofte vil det vise sig fornuftigt at have et budget for istandsættelsen, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være en fordel at tage noter til alle udgiftsposter, og bagefter notere billige priser på dem enkeltvis.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er temmelig betryggende. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

Flere internet varehuse udlover i dag en lang række forskellige billige muligheder for levering til fugtmåler. Førstevalget hos mange er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken når du har tid. Fragtformen er nemlig rigtig praktisk, og typisk ydermere den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du bør omvendt foretrække at få det leveret hjem til dig eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig godt nok et hak mere bekostelig, men også ualmindeligt ligetil ift. fugtmåler online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den mulighed stiller krav om at du lever nær online forretningens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på fugtmåler er naturligvis usædvanlig relevant om du mangler din pakke straks, så i det øjemed er det helt essentielt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt for fugtmåler. En del online forretninger – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre online, som nødvendiggør at transaktionen realiseres forud for et fastsat tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få varerne klargjort før logistikpersonalet har fri.

Visse online outlets byder på fragtfri levering på fugtmåler online, men typisk kun såfremt man indkøber for et konkret beløb. Som alternativ kunne man snuppe den billigste leveringsmetode, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Masser af netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man handler billig fugtmåler online og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan og 10-4. Byggecentrene foreslår fx klik-og-hent på fugtmåler i følgende områder:

Sønderborg, Vejle, Ringsted, Vordingborg, Frederikshavn, Ølstykke, Aabenraa, Albertslund, Rødovre, Højbjerg, Tilst, Næstved, Valby, Hvidovre, Nykøbing Falster, Jyllinge, Ishøj, Korsør, Ballerup, Silkeborg, Skive, Slagelse, Hobro, Dragør, Frederiksberg, Vallensbæk, Greve, Brønshøj, Tårnby, Solrød Strand, Fredericia, Nakskov, Svendborg, Lystrup, Varde, Kokkedal, Aarhus, Nyborg, Charlottenlund, København, Gentofte, Odder, Hørsholm, Hjørring, Køge, Frederikssund, Kalundborg, Grenaa, Rudersdal, Skanderborg, Ikast, Stenløse, Brabrand, Åbyhøj, Helsingør, Hedensted, Randers, Herlev, Middelfart, Holstebro, Holbæk, Virum, Hillerød, Vanløse, Gladsaxe, Frederiksværk, Struer, Hedehusene, Birkerød, Viborg, Søborg, Brøndby, Nørresundby, Thisted, Glostrup, Horsens, Rønne, Lillerød, Odense, Nærum, Aalborg, Roskilde, Brønderslev, Haslev, Kolding, Taastrup, Risskov, Haderslev, Esbjerg, Herning, Allerød, Værløse, Farum, og Lyngby, .

Click-and-collect ift. fugtmåler er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ved kig i data er det tydeligt, at folk mange gange kigger efter blandt andet billig fugtmåler og fugtmåler tilbud. Derudover ser vi tit internet shoppere søge efter for eksempel fugtmåler priser, køb fugtmåler samt fugtmåler online, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

digital, elektrisk, gulv, professionel, Bosch, Duro, Morsø, Rawlink, Ryobi, Stanley, beton, brænde, campingvogn, hjemmet, indendørs, jord, kælder, murværk, træ, udendørs, væg

Gode tilbud på fugtmåler

Det har vist sig at være særdeles bekvemt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige fugtmåler online hos diverse webshops, og for det har en lang række internet varehuse set sig nødsaget til at formindske prisen på fugtmåler kolossalt, og ovenikøbet yde gratis levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig indbringende at analysere nogle enkelte webshops efter udsalg og tilbud på fugtmåler online før du handler, så du er skråsikker på at indhente den laveste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Man skal bare huske på, at ifald en forhandler på nettet udlover billige fugtmåler online for en salgspris der kan virke uforståeligt billig, er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup online forretning. Kortkøb er heldigvis indbefattet af en anordning, som hjælper os imod uoprigtige online butikker.

Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du overveje en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at afdrage beløbet til fugtmåler over en periode. Dette fås som regel ved specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus og Bygma.

Når man ser på data er det klart, at online shoppere mange gange efterspørger eksempelvis køb fugtmåler og fugtmåler priser. Man ser desuden ofte folk søge efter for eksempel billig fugtmåler, fugtmåler online og fugtmåler tilbud.

Læs tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot resulterer i helt strålende muligheder for at se nærmere på en række eksisterende kunders omtaler og på grund af dette kan det anbefales, at du ser nærmere på webshoppens ratings forinden du placerer din ordre på billige fugtmåler online.

Facebook forærer dig ligeledes uden sammenligning belejlige muligheder for at få indtryk af internet firmaets troværdighed. Derudover møder vi mange online selskaber i Danmark hvor folk kan notere en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde kan bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige fugtmåler online hos en e-handler bør de ideelt set skimme forhandlerens handelsaftale, det er dog oftest et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det generelt er en sikring om at internet shoppen efterkommer de danske retningslinjer, udover at internet forretningen fra tid til anden kontrolleres af fagfolk som har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Det er en rigtig god chance for at blive assisteret, ifald du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit køb af fugtmåler. Desuden foreslår vi at man er på vagt for de væsentligste regler gældende for bestillingen af fugtmåler online, for eksempel hvilken returret online forhandleren lover.

På grund af dette er det tilmed relevant, at man stadigvæk bevarer ens kvittering på e-mail, således man altid vil kunne bekræfte bestillingen af fugtmåler, ligegyldig om man bestiller fra Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan eller Harald Nyborg.

Lone E gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Mette gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Hans Johansen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Lars Olsen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til online indkøb
1En række internet selskaber yder portofri fragt på fugtmåler, men i de fleste tilfælde afkræver det at man indkøber for en bestemt pris. Desuden bør man snuppe den mest letkøbte fragtløsning, som gerne vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden er sædvanligvis til gengæld særligt gnidningsløs. Den mest betalelige fragttype vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
2Trustpilot giver dig uden sammenligning passelige muligheder for at fortolke mange forhenværende køberes reflektioner og på grund af dette stiller vi forslag om, at du analyserer internet virksomhedens bedømmelser forud for at du handler billige fugtmåler online. Facebook giver dig ligeledes en del fordelagtige metoder til at få indsigt i e-handlens kundefokus.
3En hel del online shops frembyder til alt held et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til fugtmåler. En af de mest anvendte er lige nu levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente ordren når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ekstremt gnidningsløs, samt typisk tillige den billigste form for levering.
4Generelt anbefaler vi at kigge om e-shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det generelt er et tegn på at online shoppen accepterer de gældende danske regler, og at online butikken rutinemæssigt kigges til af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende vilkår. Forud for at nogen shopper billige fugtmåler i en e-butik burde de på en vis måde løbe igennem deres vilkår.
5Det er efterhånden temmelig smertefrit for alle at kigge efter tilbud online på billige fugtmåler på diverse forretninger på nettet, og ergo præsterer massevis af online virksomheder fragt uden betaling. Det kan trods alt vise sig indbringende at granske visse internet foretagender efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.
6Den billigste leveringsversion vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men dette står og falder med at du opholder dig nær online webshoppens hjemsted. Den type af levering er naturligvis ekstremt betydningsfuld ifald man har brug for fugtmåler nu og her. Alternativt så præsterer visse netshops gratis fragt, men oftest påkræves det at man indkøber for et konkret beløb.
7Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af en vedtægt, som skærmer dig som køber overfor fup online shops. Alternativt bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere pengene senere.
8Antal dages levering kan være særligt essentiel ifald man står og skal bruge din pakke om kort tid, så herved er det fuldt ud passende at du studerer den estimerede leveringstid ved fugtmåler. En lang række online firmaer stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men det forudsætter at ordren laves tidligere end et besluttet klokkeslæt.
9Forinden folk bestiller billige fugtmåler hos en internet handler bør man for at være på den sikre side læse deres forretningsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig interessant. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køber er klar over de mest basale vilkår der har indvirkning på bestillingen af billige fugtmåler online, eksempelvis den ombytningsret internet butikken tilsikrer.