BM31 Fugtmåler
774 kr.
Mere info
Fugtmåler overflade T660
2.499 kr.
Mere info
Fugtmåler T610
8.498 kr.
Mere info
BM22 Fugtmåler med nåle
249 kr.
Mere info
Fugtmåler T510 med nåle Kgk
2.499 kr.
Mere info
BM31 Fugtmåler
774 kr.
Mere info
Fugtmåler til træ EM 4G
440 kr.
Mere info
Greisinger Fugtmåler GMH3830 m. kuffert og tilbehør
6.744 kr.
Mere info
Greisinger Fugtmåler GMH3830 (kun instrumentet)
4.125 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke firmaets handelsbetingelser.
Der er variationer i prisen på billige fugtmåler til væg fra netbutik til netbutik. En del satser på gode tilbud, hvorimod øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad du helst vil have.
For en del er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du får sparring omkring fugtmåler til væg.
Flere byggemarkeder sælger et bredt vareudvalg, og andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot fugtmåler til væg.
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er især muligt hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler varer fra en lang række forskellige leverandører, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af fugtmåler til væg online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De store byggecentre er tilgængelige i de større byer, og på grund af det har mange valget om at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det kan du overveje at spare leveringsgebyret, samt endda hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Således bør du få super nyttig sparring fra folk der er eksperter i lige præcis fugtmåler til væg.
Alverdens nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber fugtmåler til væg online på deres webshop.
Hovedparten af små butikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
De største byggekæder i Danmark
fugtmåler til væg bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fugtmåler til væg jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

fugtmåler til væg harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

fugtmåler til væg silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig uden tvivl pludselige hovedpiner ved store projekter, og derfor vurderes det af stor betydning at der er afsat passende plads i tidsplanen, så man kan være afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
2Det er oplagt at indhente assistance til byggearbejdet, navnlig ved vigtige byggerier. Omfattende opgaver stiller krav om flere mennesker. Ydermere viser det sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
3Godt forarbejde viser sig som vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en strømlinet agenda, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en numerisk orden. Vær realistisk idet du laver din agenda.
4Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det vil være fornuftigt at tage noter til alle udgifter, og dernæst tjekke udgiften ved dem én og én.
5For opgaver udenfor har vejret en væsentlig rolle. Derfor må du med jævne mellemrum kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det omfattende projekt.
6Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig afgørende at have udstyret til rådighed når du indleder dit byggeprojekt. Derudover er det godt at tillægge de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
7Du burde måske tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal anskaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af det. Hvis du får assistance fra en fagmand er det fornuftigt at indhente forslag fra en håndfuld håndværkere.
8Du skal ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko som sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
9Der findes alverdens hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube bringer dig store mængder nyttig info, i særlig grad når du benytter engelske ord i din søgning.
10Inden du opstarter byggeprocessen kan det vise sig vildt vigtigt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Det viser sig fundamentalt at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt forinden du begynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig indkøbsseddel som samler de materialer der skal bruges, og så gennemgå listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når projektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har betydning for klimaet.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er rigtig overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er hamrende flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

De fleste online forhandlere giver heldigvis et bredt udvalg af billige former for fragt til fugtmåler til væg. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de bestilte varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er jo særligt let, og oftest også den mest letkøbte form for levering.

Du bør derudover beslutte dig for at få ordren bragt til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Løsningen viser sig oftest et hak mere bekostelig, men samtidig vældig hensigtsmæssig ved køb af fugtmåler til væg online. Den mest betalelige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den løsning nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af e-forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på fugtmåler til væg er naturligvis temmelig afgørende når vi skal bruge din ordre om kort tid, så med det formål er det fuldkommen afgørende at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid på fugtmåler til væg. Flere e-handler – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter online, men husk at det forudsætter at bestillingen laves før et fast tidspunkt, sådan at de kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forinden de lageransatte får fri.

En hel del e-butikker præsterer gebyrfri levering på fugtmåler til væg online, men i reglen kræves det at man shopper for et fastsat beløb. Alternativt burde du gribe den billigste fragttype, som mange gange er at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Masser af kæder tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig fugtmåler til væg hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på fugtmåler til væg i disse byer:

Aalborg, Odense, Herlev, Rødovre, Birkerød, Korsør, Nykøbing Falster, Middelfart, Aarhus, Svendborg, Thisted, Aabenraa, Haderslev, Hvidovre, Viborg, Skive, Solrød Strand, Horsens, Frederiksværk, Hobro, Vallensbæk, Rudersdal, Struer, Nyborg, Esbjerg, Hørsholm, Kokkedal, Ringsted, Odder, Hedensted, Brøndby, Farum, København, Frederikshavn, Kalundborg, Lillerød, Charlottenlund, Albertslund, Ballerup, Jyllinge, Varde, Søborg, Dragør, Ølstykke, Roskilde, Næstved, Haslev, Holstebro, Vordingborg, Køge, Nørresundby, Taastrup, Hillerød, Brønshøj, Greve, Vanløse, Risskov, Virum, Valby, Gladsaxe, Åbyhøj, Kolding, Grenaa, Fredericia, Randers, Lyngby, Tilst, Glostrup, Silkeborg, Vejle, Slagelse, Sønderborg, Ikast, Ishøj, Rønne, Tårnby, Brabrand, Frederikssund, Frederiksberg, Skanderborg, Nakskov, Helsingør, Holbæk, Hedehusene, Værløse, Stenløse, Hjørring, Allerød, Gentofte, Nærum, Lystrup, Brønderslev, Højbjerg, og Herning, .

Click-and-collect ift. fugtmåler til væg er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Falster, Lolland).

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at online shoppere typisk søger eksempelvis billig fugtmåler til væg og fugtmåler til væg tilbud. Derudover oplever man som regel mennesker kigge efter for eksempel fugtmåler til væg online, køb fugtmåler til væg og fugtmåler til væg priser, plus de store byggecentre som Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Gode tilbud på fugtmåler til væg

Det er i dag super enkelt for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige fugtmåler til væg online på flere internet handler, og så har flere internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på fugtmåler til væg betragteligt, og ydermere garantere fri fragt.

Dog kan det til hver en tid være lønnende at sammenholde et par netshops efter udsalg og tilbud på fugtmåler til væg online forinden du gennemfører din handel, således at man er garanteret at modtage den mest betalelige pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Du skal blot ikke glemme, at ifald en internet forhandler udbyder billige fugtmåler til væg online på tilbud til en pris som kan virke helt fantastisk billig, er det tit være et karakteristika der viser en falsk butik. Kortkøb er heldigvis omfattet af en lovbestemmelse, der redder folk overfor uoprigtige shops på nettet.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ burde du overveje en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du har i sinde at godtgøre omkostningerne til fugtmåler til væg over en længere periode. Det fås normalt i nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere tit leder efter for eksempel fugtmåler til væg online og fugtmåler til væg tilbud. Derudover ser vi mange gange online shoppere efterspørge eksempelvis fugtmåler til væg priser, billig fugtmåler til væg og køb fugtmåler til væg.

Læs tidligere kunders oplevelser

Trustpilot præsterer i højeste grad fine chancer for at tyde ret mange forhenværende brugeres opfattelser og derfor stiller vi forslag om, at du bliver klogere på webbutikkens omtaler forinden du handler billige fugtmåler til væg online.

Facebook bringer dig lignende fuldstændig fornemme løsninger til at få en idé om online butikkens pålidelighed. Foruden det møder vi en række internet virksomheder hvor man kan skrive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tillige kan drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige fugtmåler til væg online i en internet handler behøver de principielt betragte butikkens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende, særligt ved de store byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en påvisning af at online webshoppen opretholder de danske retningslinjer, tillige med at online webshoppen en gang i mellem besigtiges af eksperter der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Dette er en god chance for assistance, når du bliver udsat for problemstillinger i processen med din bestilling af fugtmåler til væg. Tilmed stiller vi forslag om at køberen er sat ind i de mest vitale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af fugtmåler til væg online, som fx hvilken ombytningsrettighed internet virksomheden har.

I relation til det er det virkelig vigtigt, at man permanent bevarer ens faktura e-mail, så man senere kan vidne om sit køb af fugtmåler til væg, uagtet om man har bestilt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

Jørgen gav 5 stjerner

Nemt køb

Rasmus K gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Else M gav 5 stjerner

God til prisen

Anne Knudsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot tilbyder egentlig habile genveje til at dechifrere en længere række eksisterende forbrugeres synspunkter og derved er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer e-shoppens vurderinger forinden du shopper billige fugtmåler til væg online. Facebook giver dig ligeledes relativt passende metoder til at få et kig ind i internet forretningens pålidelighed.
2En stor portion internet foretagender giver nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til fugtmåler til væg. En af de mest almindelige er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo i høj grad fremkommelig, og endda endvidere den billigste form for fragt.
3Det er særligt hensigtsmæssigt for enhver at søge sig frem til priser online på billige fugtmåler til væg fra flere internet forretninger, og altså frembyder flertallet af webshops fragtfri levering. Dog kan det trods alt blive fordelagtigt at sammenholde nogle internet shops i Danmark efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
4Leveringstiden kan være ualmindeligt central når vi skal bruge din pakke omgående, så derfor er det bestemt klogt at du tjekker den forventede leveringsdato for fugtmåler til væg. En masse internet outlets stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren placeres forinden et angivent tidspunkt.
5Visse e-firmaer byder på gratis levering på fugtmåler til væg, men ofte afkræver det at der shoppes for en fastsat sum. Desuden må du udvælge den prisbilligste form for fragt, der tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Muligheden viser sig mange gange desuden ret praktisk. Den prisbilligste leveringsversion er utvivlsomt at hente produkterne selv.
6Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en orden, hvilket beskytter kunden overfor fup internet foretagender. Som et alternativ kan du benytte et tilbud fra fx ViaBill, når du vil dække regningen i flere bidder.
7Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er et sympol på at netbutikken adlyder de danske regler, udover at internet forretningen lejlighedsvis gennemses af jurister som er indført i retningslinjerne. Inden folk shopper billige fugtmåler til væg på en e-shop kan de ideelt set gennemgå e-shoppens forretningsbetingelser.
8Den mest betalelige leveringsmåde vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men dette kræver at du er tæt på internet butikkens adresse. Den leveringsmanér er selvfølgelig usædvanlig vital forudsat man skal bruge fugtmåler til væg lige om lidt. Alternativt så lover nogle online shops gratis levering, men ofte kun når du aftager for en fastsat sum.
9Inden folk handler billige fugtmåler til væg på en butik kan de faktisk granske shoppens handelsaftale, det er dog normalt ikke specielt ophidsende. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at køber er på vagt for de mest basale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige fugtmåler til væg online, som eksempelvis den returpolitik online forretningen tilbyder.