ESSVE fugespartel i silicone - Lille
42 kr.
Mere info
ESSVE fugespartel i silicone - Stor
99 kr.
Mere info
ESSVE fugespartel i silicone - Stor
125 kr.
Mere info
SILIFIX Fugespartel til glitning af fuge
39 kr.
Mere info
FENSTERFIX Fugespartel til glitning af vinduesfuge
39 kr.
Mere info
FUGENBOY Fugespartel M/LIGE PROFIL
119 kr.
Mere info
FUGENBOY Fugespartel M/RUND PROFIL
119 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige fugespartel fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på de bedste priser, hvorimod andre tilbyder service. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, hvor du får rådgivning og sparring omkring fugespartel.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er navnligt muligt hos de velkendte byggecentre.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du undersøge byggeshoppens regler.
Nogle byggekæder udbyder et enormt sortiment af varer, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare fugespartel.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler varer fra talrige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt udvalg af fugespartel online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og takket være dette har du chancen for at handle online og køre materialerne selv. Dermed har man chancen for at undvære fragten, og endda få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

En masse niche webshops er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du få en høj grad af nyttig hjælp fra ansatte som er specialister i lige præcis fugespartel.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, der typisk er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du køber fugespartel online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag flere end 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

fugespartel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag over 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

fugespartel silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

fugespartel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

fugespartel jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag over 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at ombygningen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
2Forberedelse vil altid være nøglen til succes med projektet. Du skal forfatte en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder arbejdsplanen.
3Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige hovedpiner når det handler om store projekter, og som følge heraf kan det være vigtigt at der er afsat rimelig plads i agendaen, som gør at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
4Du har adgang til mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med utrolig meget brugbar oplysning, specielt hvis du søger på engelsk.
5Du bør tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør investere i assistance fra en fagmand til noget af det. Forudsat at du benytter eksperthjælp vil det normalt anbefales at hente forslag fra forskellige håndværkere.
6Før du iværksætter byggeprojektet må det være ultra fundamentalt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder sikkerhedshjelm der skåner dig mod mulige risici. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
8Det kan blive fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt forinden du starter håndværket. Du kunne notere en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og bagefter tjekke hver enkelt ting, hvormed du føler dig sikker på at du har husket alt.
9Ved udendørs projekter har vind og vejr en stor rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt undersøge femdøgnsprognosen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du arbejder hårdt på det komplekse projekt.
10Man skal for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være strategisk at have det ved hånden når du går løs med byggeriet. Det er derudover vigtigt at påregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når det er større byggerier. Enkelte byggeprojekter gør krav på flere folk. Desuden må det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
12I mange tilfælde vil det være afgørende at nedskrive et regnskab for renoveringen, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være forstandigt at nedfærdige samtlige poster, og efterfølgende dokumentere eventuelle tilbud på dem én efter én.
De højest bedømte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En del internet virksomheder yder nu et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til fugespartel. En af de populære er i øjeblikket pakkeshoppen, og så henter du bare de købte varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo usædvanlig gnidningsløs, og ofte endda den billigste leveringsmodel.

Du burde på samme måde foretrække at få ordren bragt til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver i mange tilfælde en tand mere omkostningsfuld, men derudover vældig fleksibel for fugespartel online. Den billigste leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som desværre stiller krav om at du har bopæl tæt på online forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på fugespartel kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig når vi mangler varen om kort tid, så med det formål er det øjensynligt vigtigt at man undersøger leveringstiden for fugespartel. En masse online forretninger – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter online, men som ikke desto mindre afhænger af at bestillingen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen pakket forinden pakkepersonalet har fri.

Visse firmaer på nettet lover fri fragt på fugespartel online, men for det meste er det under forudsætning af at der handles for en konkret pris. Som alternativ må du snuppe den mest billige fragtløsning, som oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

De fleste byggecentre udlover klik-og-hent hvor du handler billig fugespartel online men selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder eksempelvis klik-og-hent på fugespartel i følgende områder:

Brønderslev, Aabenraa, Viborg, Brabrand, Holbæk, Horsens, Aalborg, Gentofte, Randers, Gladsaxe, Hvidovre, Kolding, Struer, Silkeborg, Frederikshavn, Ballerup, Nyborg, Slagelse, Odense, Thisted, Haslev, Birkerød, Vordingborg, Nakskov, Rønne, Valby, Glostrup, Greve, Ølstykke, Lystrup, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Farum, Risskov, Herlev, Vallensbæk, Vejle, Kokkedal, Skanderborg, Stenløse, Charlottenlund, Hørsholm, Søborg, Hedensted, Ringsted, Taastrup, Hedehusene, Roskilde, Rudersdal, Frederiksværk, Aarhus, Tilst, Brønshøj, Korsør, Esbjerg, Rødovre, Dragør, Vanløse, Sønderborg, Helsingør, Lillerød, Værløse, Nørresundby, Albertslund, København, Varde, Kalundborg, Næstved, Køge, Nærum, Brøndby, Lyngby, Hjørring, Hobro, Frederiksberg, Haderslev, Åbyhøj, Svendborg, Højbjerg, Herning, Odder, Ishøj, Allerød, Middelfart, Skive, Fredericia, Ikast, Tårnby, Frederikssund, Virum, Hillerød, Jyllinge, Grenaa, og Holstebro, .

Click-and-collect for fugespartel er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Midtsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere tit søger efter blandt andet fugespartel online og fugespartel tilbud. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge efter bl.a. billig fugespartel, køb fugespartel samt fugespartel priser, plus de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og 10-4.

Spar penge på fugespartel

Det er efterhånden vældig let for alle at sammenligne tilbud på billige fugespartel online fra forskellige internet handler, og til gengæld har mange forretninger på nettet set sig nødsaget til at nedskære prisen på fugespartel betydeligt, og endda tilbyde levering uden omkostninger.

Det kan dog imidlertid vise sig nyttigt at besigtige forskellige netbutikker efter rabatter og tilbud på fugespartel online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at opnå den mest billige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Du må trods alt være årvågen med, at ifald en e-forretning afhænder billige fugespartel online for en pris der kan ses som urealistisk lav, så bør det mange gange være et symbol på en uoprigtig butik. Køb med kort er imidlertid omsluttet af et reglement, hvilket begunstiger os imod bedrageriske online varehuse.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du vil finansiere prisen på fugespartel i flere bidder. Dette fås ofte hos specialiserede netshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Når vi ser på tendenserne er det markant, at folk tit leder efter bl.a. fugespartel online og køb fugespartel. Vi ser derudover mange gange internet shoppere lede efter bl.a. fugespartel tilbud, billig fugespartel og fugespartel priser.

Tjek tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot fører til aldeles fine genveje til at fortolke mange tidligere forbrugeres tanker og af den grund er det smart, at du undersøger online virksomhedens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige fugespartel online.

Facebook leverer tillige nogle uafhængige muligheder for at få kendskab til internet selskabets kundefokus. Derudover møder vi mange internet varehuse som tilbyder kunderne at meddele en omtale af ordreforløbet, hvilket også burde benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige fugespartel online på en butik kunne man sådan set se på webbutikkens handelsbetingelser, dog er det normalt ikke videre interessant, specielt ved de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Alternativet kan være at tjekke om netshoppen er e-mærket, hvilket burde være en forsikring om at e-butikken adlyder de gældende danske regler, samt at virksomheden undertiden kontrolleres af fagfolk der er indført i reglerne på området.

Desuden får du lejlighed til hjælpende service, såfremt du får vanskeligheder som følge af dit køb af fugespartel. Foruden dette er det en hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vilkår der kan influere på bestillingen af fugespartel online, f.eks. den ombytningsrettighed e-firmaet lover.

Her er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk gemmer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bekræfte købet af fugespartel, uanset om man handler fra XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 eller Bauhaus.

Jesper Christiansen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Jette gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Kim M gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Inge B gav 5 stjerner

Fremragende!

9 tips til når du køber online
1Trustpilot bringer dig adskillige troværdige muligheder for at efterforske flere forhenværende brugeres betragtninger og herved tilråder vi, at du undersøger internet forretningens ratings inden du handler billige fugespartel online. Facebook frembyder lignende ret så fornemme chancer for at få indblik i e-shoppens popularitet.
2Leveringshastigheden er jo ultra vital hvis vi absolut skal bruge pakken straks, så derfor er det øjensynligt relevant at du checker den estimerede leveringstid for fugespartel. Mange e-shops giver billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at handlen laves forud for et konkret tidspunkt.
3Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i et regelsæt, hvilket sikrer køberen imod uoprigtige internet handler. Som et alternativ bør du bruge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage betalingen over tid.
4Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en indikator for at internet selskabet forsvarer de danske retningslinjer, udover at hjemmesiden rutinemæssigt føres tilsyn med af eksperter som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Forud for at nogen bestiller billige fugespartel i en e-butik burde de helt sikkert have øje for forhandlerens forretningsbetingelser.
5Før nogen handler billige fugespartel i en internet webshop bør de i reglen betragte forhandlerens forretningsaftale, det er dog tit en tidskrævende opgave. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at køber er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der kan have betydning for købet af billige fugespartel online, f.eks. hvilken ombytningspolitik webshoppen bruger.
6Masser af internet selskaber foreslår i vore dage alverdens billige fragtmuligheder til fugespartel. En af favoritterne er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer præcis når det passer dig. Denne er jo temmelig enkel, og mange gange tilmed den mindst kostelige leveringsudgave.
7Det er i dag særdeles simpelt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige fugespartel fra flere internet firmaer i Danmark, og altså yder en lang række shops på nettet fragt uden beregning. Det kan stadigvæk være udbytterigt at granske flere webshops efter billige priser inden du handler, så du er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
8Den mest prisbevidste leveringsmåde vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du lever i kort afstand af webbutikkens lager. Den fragttype kan være ualmindeligt aktuel hvis du absolut skal bruge fugespartel øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder flere webshops levering uden betaling, men tit kun hvis man handler for en konkret sum.
9Visse e-firmaer yder fragt uden omkostninger på fugespartel, men tit kun hvis der bestilles for en fastsat sum. Derudover kunne man vælge den mest prisbevidste leveringstype, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Denne viser sig sædvanligvis ydermere særligt problemfri. Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.