Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 26 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 850 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til brede fuger til tegl til klinker til teglklinker til brosten til havefliser mod mos til terrasse til fliser til chaussesten til pigsten til skifer til teglsten mod myrer til belægningssten til herregårdssten til natursten til indkørsel mod ukrudt mod sokkel

Varianter: antracit fejefast organisk basisk lufttørret epoxy ukrudtshæmmende ovntørret hvid elastisk

Mængder: 500 liter 1 ton 25 kg 500 kg 800 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 20 kg 1 kubikmeter 10 kg 1 m3

Levering: afhentning løst leveret trailer i løs vægt i sække vognlæs i bigbag i poser hent selv

Brands: Dansand RNR IBF Skalflex Weber FB Beton Danfast No grow RC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare fugesand.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Det er særligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
For nogle er byggeprojekter lig med en masse spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring fugesand.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende byggemarkedets regningslinjer.
Der vil være forskel på prisen på billige fugesand hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på gode tilbud, og andre tilbyder faglig sparring. Du må reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og så kan du handle fra et stort sortiment af fugesand online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder findes i det meste af landet, og som følge af det har de fleste adgang til at handle online og hente varerne personligt. Derigennem har man mulighed for at blive fri for fragten, og sågar få varerne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er små familiefirmaer, som oftest er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse støtter du ved at købe fugesand online hos dem.
Alverdens nichebutikker er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online får du gode tilbud.
Størstedelen af nichebutikker på nettet har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem vil du få en høj grad af nyttig assistance fra nogle der er specialister i lige præcis fugesand.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

fugesand silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske det viser sig meningsfuldt at have de fornødne byggematerialer til rådighed forinden du starter arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms note indeholdende alle de ting du skal bruge, og derefter efterse oversigten, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
2Husk at overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan tilkøbe professionel assistance til dele af byggeriet. Såfremt du tager imod assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at hente tilbud fra flere leverandører.
3Du bør for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ej beskyttelse såsom fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod eventuelle skader. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst når du ikke investerer i professionel hjælp.
4Du har adgang til alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube bringer dig vældig meget brugbar info, navnligt når du benytter engelske søgeord.
5Man kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få når renoveringen er godt for miljøet. Det betinges altså af at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
6Du vil nødig undvære grej. Tit kan det være fordelagtigt at du har udstyret parat inden du begynder på arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at medtage de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
7For opgaver udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du hyppigt tage et kig på vejrprognosen i dagene før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne nøjagtig som du er godt i gang med det komplekse projekt.
8Før du igangsætter dit byggeprojekt er det aldeles vigtigt at du sikrer dig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Der viser sig ofte uforudsete udfordringer i forbindelse med omfattende projekter, og af den grund vil det vise sig essentielt at der afsættes god nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
10Planlægning bliver kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af agendaen.
11Typisk vil det vise sig afgørende at lave et budget for dit byggeri, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive behjælpeligt at notere hver enkelt udgift, hvorefter man bør finde frem til prisen på hver enkelt.
12Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til dele af projektet, især når der er tale om væsentlige byggeprocesser. Flere ombygninger stiller krav om mere end en person. Desuden viser det sig bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig flot. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut flot. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål om fugesand

 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvilken mulighed for levering er bedst?

  En masse online webshops giver efterhånden diverse billige leveringsformer til fugesand. En favorit iblandt mange er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig vældig gnidningsløs, og typisk ydermere den mest prisbevidste leveringsmanér.

  Du kunne endvidere afveje for og imod at vælge udbringning til dit hus eller til hvor du arbejder. Denne er undertiden en anelse mere pebret, men også virkelig smertefri for fugesand online. Den mest billige leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket dog beroer på at du opholder dig med kort afstand til e-shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på fugesand er naturligvis meget vigtig hvis du har brug for dine nye produkter inden for få dage, så herved er det virkelig væsentligt at man gransker den forventede leveringstid ved fugesand. Mange internet webshops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer online, som regnes ud fra at ordren laves før et bestemt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få ordren afsted før pakkepersonalet drager hjemad.

  Visse firmaer på nettet præsterer fragtfri levering på fugesand online, men tit afkræver det at du aftager for en bestemt pris. Ellers kan du udse dig den billigste leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop.

  Størstedelen af byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du bestiller billig fugesand online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Silvan. Byggecentrene yder eksempelvis klik-og-hent på fugesand i følgende byer:

  Odder, Fredericia, Skanderborg, Glostrup, Rudersdal, Thisted, Frederikshavn, Haslev, Åbyhøj, Haderslev, Struer, Randers, Stenløse, Virum, Aalborg, Jyllinge, Gentofte, Kokkedal, Rønne, Horsens, Næstved, Kolding, Lillerød, Tårnby, Vallensbæk, Søborg, Rødovre, Hvidovre, Kalundborg, Sønderborg, Skive, Vejle, Aarhus, Frederikssund, Hørsholm, Lyngby, Ølstykke, Tilst, Hjørring, Værløse, Svendborg, Gladsaxe, Brabrand, Korsør, Solrød Strand, Risskov, Hillerød, Holstebro, Helsingør, Vordingborg, Albertslund, Frederiksberg, Højbjerg, Varde, Grenaa, København, Herning, Ringsted, Greve, Charlottenlund, Hedehusene, Farum, Viborg, Vanløse, Nørresundby, Esbjerg, Brønderslev, Holbæk, Ishøj, Køge, Taastrup, Lystrup, Hedensted, Aabenraa, Hobro, Allerød, Nykøbing Falster, Dragør, Brønshøj, Nakskov, Odense, Brøndby, Ballerup, Silkeborg, Birkerød, Valby, Ikast, Roskilde, Slagelse, Middelfart, Nyborg, Herlev, Nærum, og Frederiksværk, .

  Klik-og-hent af fugesand er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Amager) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

  Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at folk tit søger efter fx køb fugesand og fugesand online. Vi ser derudover tit netshoppere søge for eksempel fugesand tilbud, billig fugesand og fugesand priser, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Rabat på fugesand

  Det er jo super ukompliceret for købere at finde frem til tilbud på billige fugesand online hos diverse netbutikker, og af den grund har mange internet butikker set sig nødsaget til at trykke prisen på fugesand betragteligt, og ovenikøbet tilbyde levering uden betaling.

  Dog kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at analysere en række butikker på nettet efter rabatter og tilbud på fugesand online forud for at du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mest billige pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

  Du må blot være så påvagt, at i tilfælde af at en online shop udbyder billige fugesand online på tilbud til en pris der kan ses som grænseløst tiltalende, er det mange gange være en indikator for en uærlig internet butik. Kortbetalinger er heldigvis omsluttet af en foranstaltning, der beskytter køber imod snydagtige webbutikker.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at afdrage prisen på fugesand senere. Dette tilbydes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

  Når man kigger i tendenserne står det markant, at internet shoppere ofte efterspørger for eksempel fugesand tilbud og fugesand priser. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere kigge efter for eksempel billig fugesand, fugesand online samt køb fugesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til brosten til brede fuger mod ukrudt til chaussesten til terrasse til tegl mod myrer til belægningssten til natursten mod sokkel til pigsten til teglklinker til skifer til teglsten mod mos til herregårdssten til fliser til klinker til havefliser til indkørsel

  Varianter: ukrudtshæmmende lufttørret antracit organisk hvid fejefast epoxy basisk ovntørret elastisk

  Mængder: 10 kg 800 kg 15 kg 1 ton 1 m3 500 kg 1 kubikmeter 500 liter 25 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1000 kg

  Levering: i løs vægt vognlæs hent selv afhentning løst leveret trailer i sække i bigbag i poser

  Brands: FB Beton No grow Danfast RC Beton Skalflex RNR Dansand IBF Weber

  Kig på tidligere kunders evalueringer

  Trustpilot genererer en lang række stabile løsninger til at analysere ret mange eksisterende forbrugeres iagttagelser og på grund af dette er det smart, at du ser nærmere på online forretningens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige fugesand online.

  Facebook præsterer ydermere faktisk pålidelige genveje til at få kendskab til internet forretningens kundefokus. I øvrigt møder vi endda internet forhandlere som gør det muligt at give en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tilmed kan benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk bestiller billige fugesand online i en internet webshop behøver man utvivlsomt sætte sig ind i deres forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig sjovt, især med de kendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  En nem løsning er at se om e-firmaet er e-mærket, siden det generelt er et bevis på at online firmaet retter sig efter de opstillede regler, tillige med at webbutikken jævnligt overværes af sagkyndige der mestrer de gældende vilkår.

  Desuden får du genvej til støtte, for så vidt du forvoldes problemer med dit indkøb af fugesand. Ligeledes er det smart at man er obs på de fundamentale regler i forbindelse med købet af fugesand online, som fx den ombytningspolitik virksomheden benytter.

  I den relation er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens faktura, så man senere kan eftervise sin bestilling af fugesand, uafhængig af om man har bestilt fra Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bauhaus.

  Martin U gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Hanne gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Jørgen Olsen gav 5 stjerner

  SUPER

  Henrik gav 4 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Fugesand på e-forhandlere

  Trustpilot byder på en række fine genveje til at kigge nærmere på en hel del eksisterende forbrugeres kritik med bestilling af fugesand og af den grund går vi ind for, at du sonderer online virksomhedens anmeldelser inden du shopper fugesand online.

  Facebook frembringer lignende regulære fordelagtige metoder til at få indtryk af internet virksomhedens popularitet. Her ses endda internet shops hvor du kan udforme en vurdering af virksomhedens service, som tillige bør anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er for køb af fugesand.

  Før man handler fugesand via internettet

  Forinden nogen køber fugesand på en online webshop burde de i princippet kigge på e-butikkens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke særlig interessant.

  En anden valgmulighed kan derfor være at finde ud af om online virksomheden er godkendt af e-mærket, fordi det skulle være en antydning af at webshoppen følger dansk lovgivning, foruden at forretningen undertiden ses til af jurister der har indsigt i reglerne på området for salg af fugesand online.

  Dette er en god mulighed for at blive hjulpet, hvis du møder udfordringer i processen med din shopping. Foruden dette foreslåes det at kunden er vidende om de mest centrale vedtægter der gælder for ordren.

  Forsendelse af fugesand

  En del online forhandlere tilbyder nu om dage en lang række forskellige leveringsudgaver. Den mest letkøbte fragtløsning er unægtelig at du selv står for afhentning af fugesandet, hvilket dog kræver at du befinder dig i nærheden af internet butikkens adresse.

  Leveringsdygtigheden kan være virkelig udslagsgivende hvis du mangler fugesandet om et øjeblik, og med det formål er det ret så essentielt at du tjekker den estimerede leveringstid på fugesand – men som imidlertid er regnet ud fra at ordren indsendes forud for et fast tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produktet sendt afsted forinden medarbejderne drager hjemad.

  Indtil flere forretninger på nettet garanterer levering uden beregning af fugesand, men i mange tilfælde er det påkrævet at du indkøber for en præcis sum.

  Produkterne der præsenteres på den her liste blev udvalgt af vores shopping-robot. Robotten har effektivt scannet mange hundredvis af varer med det formål at finde de varer der mest muligt relaterer sig til fugesand, og som den derfor estimerer vil falde i din smag.

  Foruden din søgning har den desuden medregnet vendinger, som den estimerer at andre søgende ofte skriver i sammenhæng med det, eksempelvis fugesand til sokkel eller fugesand til sokkel foruden ord som fugesand til brede fuger og fugesand i mørk farve.

  Den information kan den bruge som yderligere information til at kunne vise de mest relaterede varer. Vi ser også at andre søgende eksempelvis leder efter fugesand i antracit, fugesand i hvid og fugesand afhentning. Den her data har robot-søgeren yderligere benyttet til, at finde vej forbi flere millioner af tilbud.

  Derudover viser data, at søgefraserne bedste fugesand, fugesand til brede fuger og fugesand i mørk farve er særdeles populære, og som følge heraf er disse ligeledes taget med af søgerobotten på samme måde som søgeordene fugesand afhentning, fugesand i antracit og fugesand i antracit. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds med de fremviste varer, idet at minimum ét af disse kan bruges.

  Fugesand afhentes ved populære webbutikker, f.eks. Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og 10-4.

  Her ses de byer der oftest bestilles fugesand til…

  Nordjylland: Nørresundby, Hadsund, Thisted, Aars, Svenstrup, Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Brønderslev, Støvring, Hirtshals, Aabybro, Nykøbing Mors, Nibe, Hobro, Sæby

  Syddanmark: Nyborg, Vojens, Svendborg, Nordborg, Varde, Aabenraa, Vejen, Kerteminde, Middelfart, Ringe, Haderslev, Otterup, Børkop, Tønder, Bramming, Billund, Kolding, Assens, Esbjerg, Faaborg, Grindsted, Sønderborg, Odense, Rødekro, Fredericia, Ribe, Munkebo

  Midtjylland: Mårslet, Åbyhøj, Galten, Viborg, Herning, Ringkøbing, Ry, Løgten, Hadsten, Aarhus, Ebeltoft, Vejle, Silkeborg, Hammel, Hasselager, Hørning, Højbjerg, Kjellerup, Hedensted, Skanderborg, Hinnerup, Horsens, Holstebro, Malling, Ikast, Brande, Løsning, Odder, Grenaa, Skive, Lemvig, Randers, Struer, Skjern, Egå, Tilst, Skødstrup, Lystrup, Bjerringbro, Risskov, Hornslet, Brabrand, Beder

  Hovedstaden: Kokkedal, Espergærde, Valby, Gentofte, Charlottenlund, Rudersdal, Hørsholm, Smørumnedre, Helsinge, Hundested, Herlev, Albertslund, Gilleleje, Brøndby, Gladsaxe, Vallensbæk, Tårnby, Hillerød, Roskilde, Værløse, Birkerød, Glostrup, Søborg, Hvidovre, Farum, Slangerup, Hellebæk, Fredensborg, Dragør, Stenløse, Ishøj, København, Allerød, Vanløse, Ølstykke, Rødovre, Frederiksværk, Nærum, Snekkersten, Holte, Hedehusene, Humlebæk, Måløv, Helsingør, Rønne, Frederikssund, Virum, Dyssegård, Nivå, Frederiksberg, Ballerup, Hellerup, Lillerød, Taastrup, Høje Taastrup, Lyngby, Brønshøj

  Sjælland: Næstved, Nykøbing Sjælland, Slagelse, Ringsted, Herfølge, Greve, Nykøbing Falster, Holbæk, Fensmark, Korsør, Maribo, Jyllinge, Solrød Strand, Nakskov, Tune, Køge, Kalundborg, Haslev, Skælskør, Sorø, Vordingborg

  9 tips til din online shopping
  1Trustpilot forærer dig nogle fortræffelige genveje til at verificere adskillige eksisterende kunders oplevelser og på grund af dette er det klogt, at du bliver klogere på online butikkens omtaler forud for at du køber billige fugesand online. Facebook giver dig endvidere regulære pæne chancer for at få en idé om internet forretningens troværdighed.
  2Det er jo efterhånden i høj grad smertefrit for alle at finde information om priser online på billige fugesand hos flere forretninger på nettet, og til tak lover langt de fleste online firmaer billig levering. Derfor kan det trods alt vise sig fordelagtigt at analysere et par outlets på nettet efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at man er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.
  3Forud for at folk handler billige fugesand i en internet butik kunne man i virkeligheden løbe igennem forhandlerens handelsvilkår, dog er det tit ikke særlig spændende. Derudover slår vi et slag for at du er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige fugesand online, fx den bytteret online webshoppen har.
  4Den mindst kostelige løsning er unægtelig selv at hente pakken, hvilket stiller krav om at du befinder dig nærved netshoppens tilholdssted. Den leveringsmodel er vældig vital hvis man står og skal bruge fugesand inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online butikker billig levering, men typisk er det påkrævet at man bestiller for en fastsat pris.
  5En række online virksomheder garanterer billig fragt på fugesand, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der købes for en fastsat sum. I øvrigt kunne man vælge den mindst kostelige form for fragt, der oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtformen viser sig i mange tilfælde ligeledes usædvanlig let. Den mest billige mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
  6Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af en anordning, hvilket begunstiger en overfor fup netbutikker. Som alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre betalingen over et længere tidsrum.
  7Generelt tilråder vi at se nærmere på om netshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er et kendetegn for at webshoppen opretholder de officielle danske regler, og at hjemmesiden lejlighedsvis tilses af jurister der er meget fortrolige lovgivningen. Forud for at folk køber billige fugesand hos en shop på nettet burde man ideelt set sætte sig ind i butikkens forretningsaftale.
  8De fleste online webshops giver nu et stort udvalg af billige former for fragt til fugesand. En af favoritterne er p.t. afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo meget fremkommelig, og typisk ydermere den billigste leveringsmåde.
  9Fragtperioden er jo ultra væsentlig om vi har behov for produkterne fluks, og af den grund er det relativt væsentligt at man besigtiger den estimerede leveringsdato ved fugesand. Adskillige online forretninger byder på billig 1 dags levering på de fleste varenumre, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren indsendes forinden et angivent klokkeslæt.