Scheppach IXES Formatrundsav FORSA 6
58.995 kr.
Mere info
Scheppach IXES Formatrundsav FORSA 9
67.495 kr.
Mere info
TS315 F1500 Formatrundsav Holzmann
19.899 kr.
Mere info
STS 1600 Eco Formatsav Bernardo
18.500 kr.
Mere info
Formatrundsav Holzmann TS 315VF-2600
30.998 kr.
Mere info
Formatrundsav TS250F-1600 w-alubord Holzmann
18.124 kr.
Mere info
Formatrundsav Holzmann FKS 400VF-3200 XL
53.498 kr.
Mere info
Formatrundsav Holzmann FKS 315VFN-3200
46.799 kr.
Mere info
Formatrundsav Holzmann FKS 305VF-2600
39.249 kr.
Mere info
Formatrundsav Holzmann FKS 305VF-1600
36.874 kr.
Mere info
Formatrundsav Holzmann FKS 305VF-3200
41.248 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige formatrundsav fra byggemarked til byggemarked. En del satser på gode priser, imens øvrige fokuserer på faglig sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt hos de store byggekæder.
Det er naturligvis meget relevant at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
Nogle byggecentre udbyder et enormt produktsortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover blot formatrundsav.
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det er det en fordel at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af formatrundsav.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man læse byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De gængse byggekæder findes i nærheden af dig selv, og i kraft af det har folk mulighed for at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe varerne med det samme.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra alverdens leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af formatrundsav online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få gode tilbud.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du når du køber formatrundsav online på deres webshop.
De fleste nichespecifikke webshops er specialister i det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem vil du modtage mere nyttig rådgivning fra personale med ekspertviden i lige præcis formatrundsav.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

formatrundsav silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

formatrundsav jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

formatrundsav harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

formatrundsav bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være uundværligt at du har udstyret ved hånden når du påbegynder byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at påregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
2Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man hvis renoveringen er CO2-besparende. Støtten forudsætter dermed at projektet har en positiv effekt på klimaet.
3Ofte vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og så søge sig frem til ens købspris for dem hver især.
4Længe før du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig ret betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så husk beskyttelse såsom arbejdshjelm som beskyttelse overfor mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig når du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
6Det kan overvejes at få assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til vigtige projekter. Nogle ombygninger bør udføres af mere end en person. I øvrigt må det være mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
7Det kan vise sig essentielt at have alle materialer klar til brug på forhånd inden du går i krig med håndværket. Du kan notere en hurtig huskeliste som indeholder alle de ting der skal bruges, og som det næste gennemløbe materialerne, således at du er overbevist om at du har husket alt.
8For projekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Således bør du løbende holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde set det komme starter med at regne når du netop er gået i gang med dit komplicerede projekt.
9Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en strømlinet dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du sammensætter tidsplanen.
10Der findes en overflod af vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube yder assistance med rigelig udbytterig info, særligt ifald man bruger engelske søgeord.
11Der viser sig jævnligt uforudsete udfordringer ved store byggeprojekter, og herved vil det vise sig af stor betydning at man har afsat nok tid i planen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
12Du kunne overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du skal tilkøbe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du får professionel assistance er det fordelagtigt at hente tilbud fra diverse leverandører.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning er bedst?

De fleste online forhandlere giver til alt held mange forskellige billige leveringsmidler til formatrundsav. En af de mest almindelige er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er altså super overkommelig, og tit også den mest betalelige leveringsform.

Du kan omvendt afveje for og imod at vælge levering til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig for det meste en tand mere omkostningsfuld, men lige så vel temmelig smertefri for formatrundsav online. Den billigste form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som desværre betinges af at du opholder dig tæt på internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på formatrundsav kan i nogle tilfælde være ret så afgørende ifald vi har brug for dine nye varer inden for kort tid, og af den grund er det sandelig meningsfuldt at du besigtiger den anslåede leveringsdato for formatrundsav. En stor portion outlets på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre online, men som ikke desto mindre beroer på at ordren køres igennem tidligere end et fast klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få pakken fikset inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle få e-butikker frembyder gratis levering på formatrundsav online, men undertiden er det forbeholdt når man aftager for et fastsat beløb. Som alternativ burde man tage den mest betalelige leveringsform, der tit vil være at få kørt ordren til et afhentningssted.

En masse webbutikker foreslår click-and-collect hvor man køber billig formatrundsav derhjemme men selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen. Byggecentrene yder eksempelvis click-and-collect på formatrundsav i følgende områder:

Nyborg, Søborg, Gentofte, Hørsholm, Nørresundby, Randers, Lillerød, Skive, Nykøbing Falster, Aalborg, Esbjerg, Helsingør, Lystrup, Hillerød, Taastrup, Rødovre, Åbyhøj, Slagelse, Brønshøj, Brønderslev, Kalundborg, Kokkedal, Skanderborg, Ikast, Holbæk, Tilst, Lyngby, Jyllinge, Glostrup, Vanløse, Vallensbæk, Frederiksværk, Højbjerg, Kolding, Thisted, Risskov, Tårnby, Middelfart, Rudersdal, Allerød, Svendborg, Frederikssund, Sønderborg, Greve, Ringsted, Ballerup, Odense, Herlev, Frederikshavn, Rønne, Gladsaxe, Hvidovre, Birkerød, Farum, Nakskov, Odder, Roskilde, Haderslev, Værløse, Hedensted, Albertslund, Hedehusene, Silkeborg, København, Hjørring, Virum, Struer, Herning, Vordingborg, Korsør, Stenløse, Næstved, Aarhus, Fredericia, Hobro, Solrød Strand, Horsens, Holstebro, Valby, Brabrand, Viborg, Aabenraa, Køge, Vejle, Ølstykke, Haslev, Grenaa, Charlottenlund, Nærum, Dragør, Varde, Ishøj, Brøndby, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent ift. formatrundsav er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i søgedata står det markant, at online shoppere tit søger efter bl.a. formatrundsav online og formatrundsav tilbud. Foruden dette ser man som regel folk søge efter fx formatrundsav priser, køb formatrundsav og billig formatrundsav, plus de store byggecentre som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Tilbud på formatrundsav

Det er efterhånden meget gnidningsløst for alle at kigge efter tilbud på billige formatrundsav online fra forskellige netbutikker, og for det har massevis af e-shops set sig tvunget til at stampe prisniveauet på formatrundsav helt i bund, og ydermere tilbyde portofri levering.

Det kan dog imidlertid være lønnende at analysere indtil flere e-forretninger efter tilbud og rabatter på formatrundsav online forud for at du bestiller, så du er sikret at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør trods alt være årvågen med, at hvis en online virksomhed reklamerer billige formatrundsav online til en tilbudspris der er utrolig billig, så bør det tit være et bevis på en uærlig online forretning. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i en regel, der begunstiger kunden imod snydagtige internet virksomheder.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil klare prisen på formatrundsav i flere bidder. Det tilbydes ofte i niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Når man kigger i tallene står det klart, at folk typisk søger efter fx køb formatrundsav og formatrundsav online. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere efterspørge fx formatrundsav tilbud, formatrundsav priser og billig formatrundsav.

Undersøg tidligere køberes ratings

Trustpilot giver dig altid relevante muligheder for at studere en række tidligere køberes betragtninger og på grund af dette foreslår vi, at du tolker internet shoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige formatrundsav online.

Facebook fremskaffer på samme måde relativt nyttige muligheder for at få kendskab til online webshoppens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk webbutikker som tilbyder folk at udfærdige en vurdering af deres køb, som desuden må anvendes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige formatrundsav online hos en butik burde man for at være på den sikre side gennemgå virksomhedens handelsvilkår, det er dog undertiden et tidskrævende projekt, særligt ved de kendte byggekæder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

En nem løsning kan være at efterse hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket ofte er en sikkerhed for at webbutikken forstår de officielle danske regler, foruden at online forretningen regelmæssigt overvåges af sagkyndige som har nøje kendskab til reglerne.

Desuden tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du får udfordringer ved din handel med formatrundsav. Herudover anbefaler vi at kunden er hensynstagende til de væsentligste forhold der har betydning for købet af formatrundsav online, som fx hvilken ombytningspolitik online forhandleren benytter.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man permanent bibeholder ens e-mail kvittering, så man altid kan påvise bestillingen af formatrundsav, uagtet om man handler ved Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma eller 10-4.

Henrik Petersen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Anne T gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Per M gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Charlotte gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til din online shopping
1Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af et reglement, hvilket værner dig imod svindlende internet shops. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du agter at honorere betalingen over et længere tidsrum.
2Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men dette afhænger af at du bor i kort afstand af internet virksomhedens arbejdslager. Den leveringsmodel er selvfølgelig rigtig central om du har brug for formatrundsav inden for kort tid. Alternativt så tilbyder visse e-butikker portofri levering, men for det meste kun når du indkøber for en bestemt pris.
3Flere online firmaer frembyder i dag en lang række forskellige billige leveringsmodeller til formatrundsav. En af de mest moderne er for nærværende levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig temmelig praktisk, og desuden endvidere den mest letkøbte fragtform.
4Det har vist sig at være meget ligetil for forbrugerne at finde information om priser online på billige formatrundsav i blandt forskellige internet handler, og til tak yder de fleste forhandlere på nettet fragt uden gebyr. Det kan alligevel vise sig rentabelt at inspicere et par online shops efter billige priser forud for at du handler, således at man er sikret at antage den billigste pris.
5Vi foreslår generelt at se hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, da det generelt er en garanti for at online firmaet føjer de danske love, udover at e-forhandleren tit føres tilsyn med af sagkyndige der kender de gældende love. Forinden nogen bestiller billige formatrundsav på en internet shop behøver de på en vis måde sætte sig ind i deres forretningsbetingelser.
6Leveringshastigheden kan være ultra afgørende hvis vi mangler dine nye varer med det samme, og i det øjemed er det fuldt ud meningsfuldt at du studerer det anslåede leveringstidspunkt ved formatrundsav. Flere e-forhandlere giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, men vær på vagt da det stiller krav om at bestillingen anbringes inden et besluttet tidspunkt.
7Enkelte online varehuse frembyder portofri fragt på formatrundsav, men ofte kun såfremt du bestiller for en fastsat sum. Alternativt må du udvælge den mest billige slags levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Den bliver til tider derudover super smertefri. Den prisbilligste fragttype er dog at du selv henter ordren.
8Trustpilot medfører en række solide løsninger til at udforske ret mange forhenværende forbrugeres kritik og derved støtter vi, at du tager et kig på netshoppens ratings forinden du køber billige formatrundsav online. Facebook byder på tilsvarende nogenlunde passende metoder til at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
9Før nogen bestiller billige formatrundsav i en online shop kunne de på en vis måde skimme netbutikkens handelsaftale, det er dog bare ikke særlig interessant. Udover dette er det prisværdigt at køber er på vagt for de mest aktuelle retningslinjer der gælder for handlen med billige formatrundsav online, fx den returrettighed online virksomheden kører med.