Kabelsæt 400V 5x1,5mm 10 meter Wexim
276 kr.
Mere info
Kabelbro sort
1.149 kr.
Mere info
Kabelsæt 5540 230V med trestikdåse 3x1,5mm 10m Wexim
135 kr.
Mere info
Forlængerledning med dobbeltstik 20 meter Scuko nor-tec 37230
315 kr.
Mere info
Forlængerledning 20 Meter Schuko nor-tec 37227
225 kr.
Mere info
Forlængerledning udendørs 20 meter Schuko nor-tec 37242
299 kr.
Mere info
Kabelsæt 400V 5x1,5mm 25m Wexim
507 kr.
Mere info
Forlængerledning 10 Mtr. - 400 V HERO 5395-610
420 kr.
Mere info
Forlængerledning 30 Mtr. - 400 Volt HERO 5395-629
878 kr.
Mere info
Forlængeledning med dobbeltstik 20 meter Schuko nor-tec 37232
445 kr.
Mere info
Kabelsæt 5538 230V 3x1,5mm 10m Wexim
310 kr.
Mere info
Kabelsæt 5539 230V med trestikdåse 3x1,5mm 25m Wexim
310 kr.
Mere info
Kabelbro WKB3 3 kanaler
399 kr.
Mere info
Kabelbro WKB2 2 kanaler
365 kr.
Mere info
Forlængerledning 20 Mtr. - 400 V HERO 5395-620
587 kr.
Mere info
Forlængerledning udendørs 10 meter nor-tec 37240
239 kr.
Mere info
Forlængerledning 3-Stikdåse med jord HERO 5396-015
358 kr.
Mere info
Kabelsæt 5537 230V 3x1,5mm 10 meter Wexim
135 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende forretningens handelsbetingelser.
Når du skal have varerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du vælge et andet.
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge en webshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring forlængerledning.
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare forlængerledning.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige forlængerledning fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på lave priser, imens nogle har en høj grad af service. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra diverse producenter, og så kan du vælge fra et stort udvalg af forlængerledning online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som en fordel.
De store byggemarkeder findes i det meste af landet, og dermed har du mulighed for at bestille online og fragte produkterne personligt. Takket være dette har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet har en stor passion for deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette bør du modtage super kompetent hjælp fra personale der er specialister i lige præcis forlængerledning.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online får du en lavere pris.
Hovedparten af specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du bestiller forlængerledning online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
forlængerledning bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

forlængerledning harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

forlængerledning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af over 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

forlængerledning jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det bliver betydningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer parat inden du går i krig med dit arbejde. Du kunne med fordel forfatte en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og så gennemgå listen, hvormed du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
2Du skal ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som hjelm og sko som hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke skaffer professionel assistance.
3Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det er større byggeprocesser. Flere byggeprojekter gør krav på mere end en person. I øvrigt vil det blive hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
4Man kan hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Støtten betinger at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
5I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive rationelt at tage noter til alle udgiftsposter, og herefter dokumentere den billigste pris på dem én og én.
6I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt fundamentalt at sikre sig, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der være diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
7For opgaver udenfor kan vejret få stor betydning. Således må du tit se vejrberetningerne i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned nøjagtig som du vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
8Forberedelse vil altid være kilden til at komme i mål med projektet. Du bør liste en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du sammensætter oversigten.
9Måske det burdes overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde anskaffe assistance fra en fagperson til dele af det. Ifald du tager imod hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at søge priser fra flere selskaber.
10Der kommer uden tvivl utidige problemer i tilfælde med krævende opgaver, og derfor vurderes det afgørende at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
11Du skal ikke mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være af stor betydning at have udstyret klar når du begynder på byggeriet. Det er desuden en fordel at indkalkulere disse udgifter i dit økonomiske overblik.
12Der kan findes mange forskellige guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Især YouTube er formidler af betydelige mængder anvendelig oplysning, navnligt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
De bedst vurderede byggemarkeder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En stor portion internet butikker tildeler nu til dags en lang række forskellige billige former for fragt til forlængerledning. Den mest populære er for nærværende pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo rigtig let, samt typisk derudover den mindst kostelige leveringsmåde.

Du kan derudover planlægge at få produkterne bragt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Denne bliver typisk en tak mere bekostelig, men samtidig ualmindeligt smart for forlængerledning online. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning kræver at du bor nær internet webshoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på forlængerledning er selvfølgelig yderst essentiel om vi har behov for din pakke om et øjeblik, så derfor er det fuldkommen væsentligt at du efterser den estimerede leveringsdato for forlængerledning. Adskillige internet butikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, men vær påpasselig da det er betinget af at handlen laves forud for et besluttet klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren betjent forud for at lagerpersonalet har fri.

Nogle enkelte butikker på nettet byder på levering uden betaling på forlængerledning online, men ofte er det under betingelse af at du handler for en præcis sum. Desuden kan man overveje den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket tit er at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted.

Masser af byggemarkeder frembyder afhentning hvor du køber billig forlængerledning derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Stark. Byggemarkederne tildeler bl.a. klik-og-hent på forlængerledning i følgende områder:

Haderslev, Gentofte, Værløse, Solrød Strand, Greve, Aalborg, Brønderslev, Allerød, Glostrup, Køge, Charlottenlund, Hjørring, Valby, Hedensted, Næstved, Hobro, Vallensbæk, Risskov, Holbæk, Varde, Kokkedal, Nærum, Rønne, Birkerød, Brønshøj, Horsens, Thisted, Rødovre, Ølstykke, Lyngby, Struer, Virum, Vejle, Holstebro, Roskilde, Lillerød, Stenløse, Åbyhøj, Fredericia, Kolding, Kalundborg, Rudersdal, Herning, Odense, Hørsholm, Middelfart, Ringsted, Randers, Skive, Korsør, Jyllinge, Haslev, Frederikshavn, Albertslund, Helsingør, Frederiksberg, Herlev, Ikast, Gladsaxe, Ishøj, Søborg, København, Ballerup, Brøndby, Lystrup, Hedehusene, Slagelse, Esbjerg, Hillerød, Frederiksværk, Taastrup, Sønderborg, Tårnby, Dragør, Viborg, Skanderborg, Farum, Svendborg, Hvidovre, Aabenraa, Brabrand, Grenaa, Nykøbing Falster, Nakskov, Odder, Silkeborg, Højbjerg, Frederikssund, Vordingborg, Aarhus, Nyborg, Nørresundby, Vanløse, og Tilst, .

Afhentning af forlængerledning er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når man ser på tallene bliver det markant, at internetbrugere ofte søger eksempelvis forlængerledning tilbud og billig forlængerledning. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge efter blandt andet forlængerledning priser, køb forlængerledning og forlængerledning online, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Stark.

Få rabat på forlængerledning

Det er jo efterhånden ultra bekvemt for almindelige mennesker at finde information om priser på billige forlængerledning online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og med det motiv har masser af forretninger på nettet været presset til at at nedskære salgspriserne på forlængerledning kolossalt, og i øvrigt byde på fragtfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive lønnende at studere en række netbutikker efter tilbud og udsalg på forlængerledning online forinden du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at modtage den billigste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan og Bygma.

Du skal imidlertid være årvågen med, at når en online butik frembyder billige forlængerledning online til salg for en udsalgspris der kan virke kolossalt beskeden, kan det ofte være en indikation på en falsk shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfattet af en ordning, hvilket redder os overfor snydagtige online varehuse.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du anvende en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere regningen på forlængerledning over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel ved niche webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når der ses på data bliver det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger bl.a. forlængerledning online og billig forlængerledning. Derudover ser vi som regel netshoppere søge for eksempel forlængerledning priser, køb forlængerledning og forlængerledning tilbud.

Kig på nuværende kunders ratings

Trustpilot medfører en del belejlige genveje til at sondere en stor gruppe nuværende kunders iagttagelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du studerer internet butikkens ratings inden du placerer din ordre på billige forlængerledning online.

Facebook giver dig også adskillige udmærkede muligheder for at få et kig ind i netshoppens pålidelighed. Her ser vi mange internet forhandlere som gør det muligt at ytre en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige forlængerledning online hos en webbutik burde de i virkeligheden gennemløbe deres handelsbetingelser, det er dog gerne ikke specielt ophidsende, specielt på de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Et andet forslag kan derfor være at se nærmere på om online forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en tryghed om at internet shoppen følger de opstillede regler, samt at internet selskabet nu og da besøges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Derudover tilbydes du mulighed for støtte, ifald du får udfordringer med din handel med forlængerledning. Udover dette stiller vi forslag om at køber er klar over de mest vedkommende regler der har indflydelse på bestillingen af forlængerledning online, som for eksempel den byttepolitik e-handlen har.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man permanent gemmer ens faktura, så man altid kan dokumentere sit køb af forlængerledning, uafhængig af om man har købt fra XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark eller Davidsen.

Rasmus gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Rasmus O gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jette Rasmussen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Pia gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til internetshopping
1En stor portion netbutikker i Danmark yder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringstyper til forlængerledning. Det mest almindelige er p.t. afhentningssteder, hvor det er muligt at hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er altså særdeles let gængelig, samt endda også den billigste leveringsform.
2Trustpilot forærer dig ultra anstændige muligheder for at gennemsøge en hel del aktuelle køberes synspunkter og derved går vi ind for, at du tolker internet firmaets kritik inden du shopper billige forlængerledning online. Facebook genererer for øvrigt ultra sikre muligheder for at få en idé om internet webshoppens troværdighed.
3Fragttiden er selvfølgelig super central forudsat du har brug for ordren straks, og herved er det skam relevant at du gransker det forventede leveringstidspunkt for forlængerledning. De fleste e-shops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer, som forudsætter at ordren laves før et aftalt tidspunkt.
4Nogle internet outlets tilbyder fragt uden gebyr på forlængerledning, men for det meste gælder det kun hvis der erhverves for en konkret pris. I øvrigt må du udse dig den billigste leveringsudgave, som i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Muligheden bliver som oftest tillige ret så let gængelig. Den mest letkøbte type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
5Vi foreslår generelt at finde ud af om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, som generelt er en garanti for at netshoppen understøtter de officielle danske regler, samt at internet forretningen ofte undersøges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige forlængerledning hos en webbutik behøver de faktisk studere webbutikkens forretningsaftale.
6Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af en bestemmelse, der begunstiger dig som kunde overfor uoprigtige internet butikker. Som en anden løsning burde du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, når du ser en fordel i at klare prisen af flere omgange.
7Det er jo særligt ligetil for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige forlængerledning på forskellige internet selskaber, og ergo yder flere e-shops billig levering. Dog kan det alligevel blive udbytterigt at efterse en række internet handler efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at modtage den skarpeste pris.
8Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket dog forudsætter at du er nær e-forretningens bopæl. Den fragtløsning kan vise sig at være temmelig relevant ifald man behøver forlængerledning fluks. Alternativt så frembyder flere internet webshops portofri levering, men i mange tilfælde er det betinget af at der handles for et fastslået beløb.
9Forinden nogen køber billige forlængerledning hos en netbutik behøver de helt sikkert studere dens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er obs på de fundamentale vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af billige forlængerledning online, f.eks. hvilken returpolitik e-butikken garanterer.