Byghjem.dk

Ford Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder fremviser et stort vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare Ford multisliber.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige Ford multisliber hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på gode priser, imens andre har service. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Dermed er det en fordel at købe fra en netbutik, hvor du får gode råd til valg af Ford multisliber.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du kende netbutikkens regningslinjer.
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne selv. Det er i høj grad muligt hos de gængse byggecentre.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af Ford multisliber online.
De store byggecentre er tilgængelige nær dig, og som følge af det har kunderne chancen for at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Derfor kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, og endda have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, som kan give øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Således kan du forvente mere kyndig hjælp fra ansatte der er eksperter i lige præcis Ford multisliber.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få en skarpere pris.
Diverse online nichebutikker er små familiefirmaer, som tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller Ford multisliber online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
Ford multisliber harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Ford multisliber silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Ford multisliber jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Ford multisliber bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det vil blive økonomisk at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kunne gennemgå omkostningen ved dem hver især.
2Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Tit kan det være yderst relevant at have grejet til rådighed inden du starter arbejdet. Det er desuden en fordel at påregne de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
3Før du iværksætter byggeprocessen er det vanvittigt værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor mulige risici. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
5For opgaver udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Af den grund bør du ofte kigge på vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er midt i dit krævende projekt.
6Husk at reflektere over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du henter hjælp fra en professionel er det en god idé at modtage prisoverslag fra forskellige foretagender.
7Potentielt kan det blive væsentligt at du har de fornødne materialer klar til brug forud for at du begynder håndværket. Du kunne forfatte en enkel huskeliste hvorpå der noteres alt du har brug for, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
8Det er muligt at indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har betydning for planeten.
9Der er alle mulige former for instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube bringer dig enorme mængder konstruktiv viden, ikke mindst hvis man kigger i hele verden.
10Der præsenterer sig altid uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med store byggeprojekter, og pga. dette kan det være meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i køreplanen, med formålet om at man er sikker på at man får det færdiggjort.
11Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om vigtige byggerier. Store byggerier stiller krav om flere folk. Desuden vil det vise sig bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
12Forberedelse vil være vejen til succes med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en klar køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du laver tidsplanen.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst flot. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er utrolig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En del byggeforretninger tilbyder heldigvis diverse forskellige billige leveringsmidler til Ford multisliber. En af de mest moderne er efterhånden afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig nem, samt oftest tilmed den mest billige mulighed for fragt.

Du bør også foretrække at få pakken leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver somme tider en tak mere bekostelig, men derudover usædvanlig simpel ved køb af Ford multisliber online. Den billigste leveringsudgave vil dog altid være at hente varerne selv, som jo nødvendiggør at du opholder dig nærved online webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på Ford multisliber kan være virkelig bestemmende ifald du har behov for ordren nu og her, og derfor er det skam meningsfuldt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt på Ford multisliber. Masser af internet firmaer – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at ordren køres igennem før et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet pakket forud for at logistikpersonalet får fri.

En række online firmaer lover fragt uden gebyr på Ford multisliber online, men tit forudsætter det at man shopper for en konkret pris. Derudover må man foretrække den billigste leveringstype, som ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

En stor portion webshops giver afhentning hvor du bestiller billig Ford multisliber online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af Ford multisliber i følgende områder:

Rønne, Hedensted, Aabenraa, Holbæk, Struer, Virum, Korsør, Aalborg, Risskov, Lillerød, Lystrup, Brønshøj, Vordingborg, Rudersdal, Kalundborg, Næstved, Thisted, Horsens, Esbjerg, Rødovre, Birkerød, Hvidovre, Sønderborg, Nyborg, Brønderslev, Gentofte, Taastrup, Stenløse, Skive, Aarhus, Køge, Frederikshavn, Kolding, Dragør, Lyngby, Herlev, Helsingør, Holstebro, Hjørring, Nakskov, Charlottenlund, Allerød, Svendborg, Ølstykke, Vejle, Vallensbæk, Valby, Brabrand, Ringsted, Slagelse, Roskilde, Ballerup, Ishøj, Hobro, Frederiksværk, Middelfart, Silkeborg, Kokkedal, Solrød Strand, Greve, Hillerød, Nykøbing Falster, Fredericia, Albertslund, Farum, Skanderborg, Frederikssund, Åbyhøj, Brøndby, Jyllinge, Varde, Hørsholm, Frederiksberg, Vanløse, Ikast, Tilst, Hedehusene, Herning, Glostrup, Odense, Højbjerg, Værløse, Nærum, Randers, Gladsaxe, Odder, Haderslev, Nørresundby, Tårnby, Haslev, Viborg, Søborg, København, og Grenaa, .

Afhentning af Ford multisliber er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk som regel søger efter for eksempel Ford multisliber tilbud og Ford multisliber online. Man ser desuden jævnligt mennesker søge efter for eksempel Ford multisliber priser, køb Ford multisliber samt billig Ford multisliber, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Bedste tilbud på Ford multisliber

Det har vist sig at være i høj grad let for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige Ford multisliber online på forskellige internet handler, og for det har flertallet af shops på nettet været tvunget til at mindske prisniveauet på Ford multisliber helt i bund, og i øvrigt sikre levering uden betaling.

Til gengæld kan det til hver en tid være gunstigt at besigtige forskellige e-shops efter billige priser på Ford multisliber online forud for at du handler, således at man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Man skal dog huske på, at hvis en webbutik sælger billige Ford multisliber online på tilbud til en pris som virker uforståeligt favorabel, burde det mange gange være et karakteristika der viser en snydagtig online shop. Kortkøb er trods alt omfavnet af en bestemmelse, der beskytter kunden overfor snydagtige internet outlets.

Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du anvende en løsning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere omkostningerne til Ford multisliber over en periode. Det tilbydes ofte ved niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved indkig i data er det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter bl.a. billig Ford multisliber og Ford multisliber tilbud. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis køb Ford multisliber, Ford multisliber online og Ford multisliber priser.

Se nærmere på nuværende kunders meninger

Trustpilot bringer dig absolut hæderlige muligheder for at finde ud af adskillige nuværende kunders oplevelser og herved er det godt, at du verificerer internet forhandlerens ratings inden du shopper billige Ford multisliber online.

Facebook giver dig lignende uden sammenligning fantastiske genveje til at få en idé om e-forretningens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi endda online selskaber i Danmark som tilbyder folk at levere en bedømmelse af ordreforløbet, som ydermere må bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige Ford multisliber online på en netshop burde de sådan set gennemse webbutikkens regler, det er dog normalt et tidskrævende projekt, særligt på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

En anden mulighed kan være at granske hvorvidt internet shoppen er e-mærket, da det er en tryghed om at e-firmaet efterfølger dansk lovgivning, udover at netbutikken hyppigt revideres af jurister som har nøje kendskab til retningslinjerne.

Derudover giver det dig genvej til bistand, hvis du møder problemer i processen med din handel med Ford multisliber. Tilsvarende tilrådes det at kunden er vaks omkring de primære retningslinjer gældende for bestillingen af Ford multisliber online, til eksempel den returrettighed online firmaet lover.

Her er det tilmed vigtigt, at man når som helst bibeholder ens købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne påvise sit køb af Ford multisliber, uagtet om man har bestilt ved Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Christian Hansen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Tina Johansen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Per R gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Morten U gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot leverer visse tiltalende genveje til at gennemrode en længere række øvrige kunders synspunkter og herved støtter vi, at du undersøger webshoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige Ford multisliber online. Facebook frembyder ligeledes relativt tiltalende genveje til at få indtryk af internet firmaets popularitet.
2Nogle forhandlere på nettet tilbyder fragt uden betaling på Ford multisliber, men i reglen er det kun gældende hvis du indkøber for en fastsat sum. Alternativt må man vælge den mindst kostelige leveringsmanér, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted. Den er beklageligvis ydermere ekstremt let. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
3Vi tilråder generelt at se om internet butikken er e-mærke godkendt, fordi det kan være en indikation om at online webshoppen efterfølger de danske regler, udover at online firmaet hyppigt besøges af specialister som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Forud for at folk shopper billige Ford multisliber hos en shop på nettet bør man uden tvivl have øje for virksomhedens handelsbetingelser.
4Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af et regelsæt, som bistår folk overfor fup butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du tilstræber at betale beløbet over tid.
5Forinden nogen køber billige Ford multisliber i en webshop kan man reelt gennemgå webshoppens handelsvilkår, men det er bare en omfattende opgave. Foruden dette tilrådes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af billige Ford multisliber online, som fx hvilken ombytningsret e-shoppen har.
6Mange shops på nettet yder i dag alverdens billige leveringsudgaver til Ford multisliber. En af de mest moderne er for nærværende pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente din pakke lige når det passer dig. Løsningen er altså ret så nem, samt oftest tillige den mest betalelige slags levering.
7Leveringshastigheden kan vise sig at være ret essentiel ifald vi har brug for pakken om få sekunder, og med det formål er det temmelig relevant at du undersøger den anslåede leveringsdato på Ford multisliber. En masse e-forhandlere yder billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, som trods alt kræver at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et bestemt klokkeslæt.
8Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning beroer på at du er i kort afstand af online virksomhedens arbejdslager. Den leveringsmodel er naturligvis rigtig relevant hvis du behøver Ford multisliber lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle få internet shops fragt uden omkostninger, men ofte under forudsætning af at du indkøber for en fastsat sum.
9Det har vist sig at være vældig enkelt for købere at sammenligne priser online på billige Ford multisliber i blandt diverse e-shops, og til gengæld lover en hel del forretninger på nettet fragt uden gebyr. Til gengæld kan det imidlertid blive nyttigt at efterse nogle enkelte online forretninger efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at man er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris.