Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige foldbar sækkevogn hos de forskellige online byggekæder. Nogle har gode priser, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre fremviser et stort varesortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør overveje om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover blot foldbar sækkevogn.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af foldbar sækkevogn.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers må du finde et andet.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er særligt muligt i de store byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man kende byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder produkter fra diverse nichebutikker, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af foldbar sækkevogn online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder findes i hele landet, og på grund af det har mange tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne selv. I kraft af det kan du overveje at undgå fragten, og endda skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor kan du opleve en høj grad af kyndig assistance fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis foldbar sækkevogn.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, der tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe foldbar sækkevogn online hos dem.
Forskellige webshops i små nicher står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
foldbar sækkevogn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

foldbar sækkevogn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

foldbar sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

foldbar sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag over 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Derfor bør du jævnligt undersøge meldingerne om vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så det ikke uden varsel begynder at stå ned i stænger bedst som du er i fuld gang med dit krævende projekt.
2Det anbefales at indhente assistance til byggeprocessen, især ved væsentlige arbejdsopgaver. Omfattende ombygninger gør krav på mere end en person. Desuden bliver det mere produktivt og sjovere at være flere om det.
3Du kunne tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du skal anskaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
4Man skal på ingen måde gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at have grejet ved hånden før du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at påregne disse udgifter i din økonomiske plan.
5Det er fundamentalt at have lavet et budget for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det må være behjælpeligt at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kunne notere ens udgift ved dem en ad gangen.
6Der kan findes alverdens instruktioner og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enorme mængder udbytterig information, i særlig grad såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
7Der viser sig ofte pludselige problemer når det kommer til større projekter, og som følge heraf vil det vise sig af stor betydning at man har afsat god nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
8Du bør nødig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj herunder sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
9Forud for at du opstarter dit byggeprojekt må det være vanvittigt centralt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der være gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar til brug forinden du påbegynder dit arbejde. Du kan med fordel sammenfatte en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste tjekke hver enkelt ting, således at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
11Nogle gange kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes når ombygningen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeprojektet påvirker klimaet.
12Forberedelse bliver nøglen til et godt forløb med projektet. Du må udarbejde en struktureret køreplan, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, med en tilhørende numerisk orden. Vær skarp når du laver din plan.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som naturligvis er utrolig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ultra overlegent. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

En hel del online firmaer yder nu til dags et stort udvalg af billige former for fragt til foldbar sækkevogn. Det mest populære er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo meget ukompliceret, samt ofte tillige den billigste fragtmetode.

Du kunne omvendt foretrække at vælge at få udbragt hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig som regel en kende mere pebret, men også vældig problemfri ift. foldbar sækkevogn online. Den prisbilligste form for levering er dog selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du har bopæl nærved internet webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på foldbar sækkevogn kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vigtig når vi har behov for varerne lige om lidt, så herved er det aldeles fornuftigt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering for foldbar sækkevogn. En del e-shops – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter online, som imidlertid er afhængig af at der bestilles forud for et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forinden de logistikansatte tager hjem.

Nogle enkelte internet butikker sikrer fragt uden betaling på foldbar sækkevogn online, men for det meste er det så præmissen at du shopper for en præcis sum. Derudover må du gribe den billigste mulighed for fragt, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

En hel del netbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig foldbar sækkevogn hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Davidsen. Byggecentrene yder for eksempel afhentning af foldbar sækkevogn i følgende byer:

Silkeborg, Hillerød, Frederikssund, Hørsholm, Helsingør, Odense, Brøndby, Lillerød, Hedehusene, Frederiksberg, Glostrup, Vordingborg, Hobro, Højbjerg, Aarhus, Middelfart, Allerød, Nørresundby, Tilst, Aabenraa, Herning, Struer, Roskilde, Varde, Nykøbing Falster, Viborg, Næstved, Skive, Ringsted, Albertslund, Frederikshavn, Ishøj, Charlottenlund, Jyllinge, Nærum, Lystrup, Rudersdal, Gentofte, Åbyhøj, Herlev, Nakskov, Vallensbæk, Sønderborg, Korsør, Thisted, Taastrup, Vejle, København, Svendborg, Holstebro, Frederiksværk, Brabrand, Ølstykke, Dragør, Gladsaxe, Lyngby, Stenløse, Brønderslev, Holbæk, Fredericia, Brønshøj, Ikast, Rønne, Hjørring, Værløse, Haslev, Odder, Tårnby, Hedensted, Solrød Strand, Nyborg, Søborg, Aalborg, Vanløse, Risskov, Valby, Virum, Ballerup, Køge, Kolding, Farum, Skanderborg, Esbjerg, Birkerød, Haderslev, Greve, Kalundborg, Rødovre, Kokkedal, Hvidovre, Horsens, Slagelse, Grenaa, og Randers, .

Klik-og-hent af foldbar sækkevogn er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at folk mange gange efterspørger bl.a. foldbar sækkevogn priser og billig foldbar sækkevogn. Foruden dette oplever vi tit folk efterspørge blandt andet foldbar sækkevogn online, køb foldbar sækkevogn samt foldbar sækkevogn tilbud, plus de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på foldbar sækkevogn

Det er jo efterhånden ret så uproblematisk for alle at vurdere prisniveauet på billige foldbar sækkevogn online på tværs af internet outlets, og af den grund har adskillige netbutikker været tvunget til at nedskære salgspriserne på foldbar sækkevogn kolossalt, og derudover garantere fri fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig smart at inspicere diverse internet forretninger efter tilbud på foldbar sækkevogn online forud for at du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen og Silvan.

Du bør alligevel ikke overse, at ifald en online virksomhed afsætter billige foldbar sækkevogn online til en tilbudspris som er urealistisk beskeden, så burde det tit være et bevis på en bedragerisk e-butik. Bestillinger med kort er trods alt en del af Indsigelsesordningen, der hjælper kunden imod svindlende e-handler.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du udnytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale beløbet til foldbar sækkevogn ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte ved niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på data fremstår det markant, at folk mange gange søger efter for eksempel foldbar sækkevogn tilbud og foldbar sækkevogn priser. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. billig foldbar sækkevogn, foldbar sækkevogn online og køb foldbar sækkevogn.

Undersøg andre menneskers synspunkter

Trustpilot medfører fuldstændig ønskværdige genveje til at efterse mange forhenværende køberes oplevelser og herved tilrådes det, at du efterforsker internet shoppens kritik forud for at du placerer din ordre på billige foldbar sækkevogn online.

Facebook bringer dig lige så vel de facto fantastiske metoder til at få indtryk af online virksomhedens kundefokus. Foruden det er der faktisk e-butikker hvor folk kan forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden burde udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige foldbar sækkevogn online i en webbutik burde man for at være på den sikre side gennemløbe virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke specielt ophidsende, særligt på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Et nemmere alternativ er at finde ud af om e-butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det er en antydning af at online firmaet accepterer de officielle regler, samt at butikken fra tid til anden ses til af eksperter som kender reglerne på området.

Det er en rigtig god chance for en hjælpende hånd, ifald du udsættes for problemer med dit indkøb af foldbar sækkevogn. Tilsvarende kan det være til hjælp at man er vidende om de mest vitale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af foldbar sækkevogn online, som eksempelvis hvilken returneringsret online shoppen garanterer.

Her er det tilmed vigtigt, at man når som helst opbevarer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne bevise bestillingen af foldbar sækkevogn, hvad end man har købt ved Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4 eller Jem og Fix.

Marianne Knudsen gav 5 stjerner

Som altid

Niels Møller gav 4 stjerner

Quick expedit

Thomas gav 5 stjerner

Perfekt køb

Anna M gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til online shopping
1En hel del netshops præsterer fragtfri levering på foldbar sækkevogn, men for det meste kun såfremt der shoppes for en fastsat pris. Ellers bør man udvælge den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket gerne vil være at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver oftest ligeledes usædvanlig ukompliceret. Den mindst kostelige mulighed for levering er dog at hente produkterne selv.
2Den billigste leveringsudgave vil altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket står og falder med at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets arbejdslager. Den fragtløsning er ultra aktuel hvis du absolut skal bruge foldbar sækkevogn straks. Alternativt så sikrer nogle enkelte online outlets fri fragt, men i de fleste tilfælde kun såfremt man handler for en præcis sum.
3Det har vist sig at være ekstremt ukompliceret for købere at finde information om priser online på billige foldbar sækkevogn hos diverse outlets på nettet, og for det præsterer flertallet af online butikker portofri fragt. Til gengæld kan det imidlertid være tiden værd at tjekke visse internet handler efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, så man er tryg ved at opnå den billigste pris.
4Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, fordi det skulle være en tryghed om at online forretningen accepterer de officielle danske regler, og at hjemmesiden regelmæssigt revurderes af specialister som har meget erfaring med vedtægterne på området. Forinden nogen køber billige foldbar sækkevogn i en butik på nettet kunne man sådan set se på butikkens handelsbetingelser.
5Før folk shopper billige foldbar sækkevogn på en internet webshop kan de de facto få overblik over netshoppens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke specielt ophidsende. Ydermere stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale regler der kan have indflydelse på shopping af billige foldbar sækkevogn online, for eksempel den ombytningsrettighed e-forretningen tilsikrer.
6Trustpilot medfører en del nyttige løsninger til at tyde forskellige forhenværende brugeres tanker og derved foreslåes det, at du ser nærmere på webshoppens bedømmelser før du handler billige foldbar sækkevogn online. Facebook giver dig tilsvarende immervæk sikre chancer for at få kendskab til webbutikkens troværdighed.
7En lang række forhandlere på nettet foreslår nu om stunder diverse billige leveringsmodeller til foldbar sækkevogn. En der er meget anvendt er p.t. udleveringssteder, som gør at du kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Den er altså ret så ligetil, samt ofte ligeledes den billigste fragtform.
8Leveringshastigheden kan vise sig at være ekstremt essentiel ifald du har behov for din pakke inden for få dage, så af den grund er det ganske passende at man undersøger den forventede leveringstid for foldbar sækkevogn. Størstedelen af online outlets yder billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre, der dog afhænger af at bestillingen køres igennem tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer køberen overfor svindlende online virksomheder. Som et alternativ burde du vælge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale beløbet over tid.