Byghjem.dk

Foldbar Arbejdsbord

AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Mere info
Festool arbejdsbord MFT/3 Conturo
5.194 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Mere info
Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Mere info
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Mere info
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Mere info
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Mere info
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Mere info
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Mere info
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden blot foldbar arbejdsbord.
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne selv. Dette er især et alternativ ved de gængse byggecentre.
Der kan være forskel på prisen på billige foldbar arbejdsbord fra byggecenter til byggecenter. En del satser på gode priser, hvorimod øvrige vil have service. Du bør gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
For mange er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan du handle hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring foldbar arbejdsbord.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber produkter fra alle mulige producenter, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af foldbar arbejdsbord online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og hermed har du valget om at bestille online og fragte materialerne personligt. Derfor kan du vælge at undgå fragtomkostningen, samt sågar skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få gode tilbud.
Majoriteten af specialiserede netshops har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem vil du opleve ekstremt anvendelig assistance fra folk med specialistviden i netop foldbar arbejdsbord.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er små firmaer, der typisk er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller foldbar arbejdsbord online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

foldbar arbejdsbord bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

foldbar arbejdsbord jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

foldbar arbejdsbord harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

foldbar arbejdsbord silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at renoveringen har betydning for klimaet.
2Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle opgaver stiller krav om flere mennesker. Dertil bliver det mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
3Inden du påbegynder byggeprocessen er det vildt afgørende med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af din bopæl kan der gælde en række regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
4Du kan finde et stort udvalg af artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med store mængder udbytterig information, især forudsat at du leder på engelsk.
5Du bør nødig mangle grej. Typisk kan det være yderst relevant at have det tilgængeligt forinden du starter byggeriet. Desuden er det afgørende at tillægge de tilhørende omkostninger i dit budget.
6Der viser sig stort set altid pludselige problemer ved svære opgaver, og på grund af det vil det være af stor betydning at der afsættes rimelig tid i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
7Godt forarbejde vil altid være vejen til succes med din byggeproces. Du er nødt til at have en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp idet du udarbejder strategien.
8Du kunne overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan sikre dig hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Ifald du køber hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at tage imod tilbud fra diverse selskaber.
9Typisk vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det kan blive forstandigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og så nedfælde mulige tilbud på dem én efter én.
10Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så husk beskyttelse som fx sko og hjelm der skåner dig overfor mulige risici. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke får assistance fra en professionel.
11Ved udendørs projekter kan vejret få stor betydning. Derfor kan du regelmæssigt tjekke vejrmeldingerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
12Det er at have noget at sige at du har alle materialer klar på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå det du skal bruge, og efterfølgende gennemgå materialerne, hvormed du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er fantastisk overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Flere byggemarkeder yder til alt held et hav af forskellige billige leveringsformer til foldbar arbejdsbord. En favorit er nu om stunder udleveringssteder, hvor du selv kan hente dine nye varer lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig virkelig smertefri, og typisk endvidere den billigste form for levering.

Du kunne omvendt påtænke at bestille levering hjem til dig eller til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig sædvanligvis en lille smule mere bekostelig, men endvidere virkelig smart med foldbar arbejdsbord online. Den mest letkøbte fragttype er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket dog afhænger af at du opholder dig nær e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på foldbar arbejdsbord er naturligvis super vigtig om man mangler varen om et øjeblik, så med det formål er det tydeligvis fornuftigt at du finder det forventede leveringstidspunkt på foldbar arbejdsbord. En masse online webshops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som imidlertid er underforstået at bestillingen realiseres forud for et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varerne afsted forud for at de pakkeansatte får fri.

Visse byggecentre tilbyder gratis fragt på foldbar arbejdsbord online, men ofte gælder det kun hvis der shoppes for en konkret pris. Ellers kan man udvælge den billigste leveringsudgave, hvilket ofte er at få kørt din pakke til en pakkeshop.

Store kæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig foldbar arbejdsbord derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan og Jem og Fix. Byggecentrene foreslår bl.a. click-and-collect på foldbar arbejdsbord i disse områder:

Farum, Vordingborg, Frederikssund, Kokkedal, Åbyhøj, Risskov, Vanløse, Hillerød, Ikast, Jyllinge, Struer, København, Odense, Grenaa, Stenløse, Hobro, Køge, Randers, Gladsaxe, Brønshøj, Aarhus, Vejle, Nærum, Viborg, Hørsholm, Tårnby, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Horsens, Tilst, Næstved, Skanderborg, Aabenraa, Holstebro, Aalborg, Skive, Silkeborg, Brøndby, Esbjerg, Brabrand, Hvidovre, Rønne, Kolding, Værløse, Kalundborg, Sønderborg, Lyngby, Valby, Nakskov, Allerød, Haderslev, Ishøj, Greve, Thisted, Holbæk, Højbjerg, Taastrup, Korsør, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Glostrup, Middelfart, Ølstykke, Søborg, Ringsted, Odder, Birkerød, Herlev, Varde, Solrød Strand, Rødovre, Slagelse, Ballerup, Rudersdal, Nørresundby, Roskilde, Hedehusene, Lystrup, Lillerød, Albertslund, Virum, Herning, Charlottenlund, Haslev, Svendborg, Frederiksværk, Nyborg, Helsingør, Fredericia, Gentofte, Frederiksberg, Hedensted, og Dragør, .

Afhentning for foldbar arbejdsbord er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ses der på tallene står det markant, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. foldbar arbejdsbord tilbud og foldbar arbejdsbord priser. Derudover oplever vi som regel internet shoppere efterspørge blandt andet billig foldbar arbejdsbord, foldbar arbejdsbord online og køb foldbar arbejdsbord, plus de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Gode tilbud på foldbar arbejdsbord

Det er jo super ukompliceret for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige foldbar arbejdsbord online hos flere internet firmaer i Danmark, og af den grund har masser af internet webshops været nødt til at tvinge udsalgspriserne på foldbar arbejdsbord betragteligt, og derudover præstere fri fragt.

Men det kan alligevel blive udbytterigt at besigtige nogle få netshops efter billige priser på foldbar arbejdsbord online før du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man må ikke desto mindre huske på, at hvis en online webshop annoncerer billige foldbar arbejdsbord online til en udsalgspris som kan ses som ubegribelig overkommelig, kunne det i nogle tilfælde være et tegn på en bedragerisk e-forhandler. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af en orden, hvilket hjælper dig som køber overfor snydagtige internet shops.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at betale betalingen af foldbar arbejdsbord af flere omgange. Det foreslåes som regel hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan og Bygma.

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit søger blandt andet foldbar arbejdsbord tilbud og foldbar arbejdsbord online. Man ser derudover typisk netshoppere søge eksempelvis køb foldbar arbejdsbord, billig foldbar arbejdsbord og foldbar arbejdsbord priser.

Gennemsøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot præsterer en række sikre chancer for at iagttage flere øvrige konsumenters synspunkter og derfor tilråder vi, at du analyserer internet butikkens anmeldelser forud for at du handler billige foldbar arbejdsbord online.

Facebook tilbyder tillige ret så gavnlige løsninger til at få indsigt i online webshoppens kundefokus. Herinde møder vi endda internet virksomheder som giver folk mulighed for at registrere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket desuden bør anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige foldbar arbejdsbord online på en webbutik kan man sådan set betragte netshoppens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt, særligt med de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Alternativet kan derfor være at undersøge hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er et tegn på at internet forretningen forsvarer de danske love, og at e-forhandleren fra tid til anden tilses af fagfolk der har nøje kendskab til reglementet på området.

Derudover tilbydes du chance for opbakning, ifald du møder dilemmaer som følge af din shopping med foldbar arbejdsbord. Foruden dette er det godt at køber er hensynstagende til de vigtigste retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af foldbar arbejdsbord online, fx hvilken bytteret online webshoppen tilbyder.

Her er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne dokumentere bestillingen af foldbar arbejdsbord, uafhængig af om man har handlet fra Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma eller Silvan.

Jette Nielsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Kirsten C gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Inger C gav 5 stjerner

Fremragende service

Inge Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Fragtperioden kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende når man skal bruge ordren straks, så herved er det aldeles på sin plads at man studerer tidshorisonten for levering for foldbar arbejdsbord. En del e-firmaer i Danmark lover billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre, men som trods alt beroer på at orden realiseres forud for et givent klokkeslæt.
2Den billigste type af levering vil utvivlsomt være at hente varerne selv, som jo betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet webshoppens hjemsted. Den mulighed for fragt er meget vigtig ifald man skal bruge foldbar arbejdsbord nu og her. Alternativt så garanterer enkelte netshops levering uden omkostninger, men undertiden kun såfremt man bestiller for en bestemt pris.
3Det har vist sig at være meget problemfrit for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige foldbar arbejdsbord fra forskellige internet forretninger, og til tak frembyder en lang række netbutikker billig levering. Men det kan trods alt være fordelagtigt at kigge forbi nogle få e-handler efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at indhente den bedste pris.
4Visse internet forretninger sikrer fragt uden beregning på foldbar arbejdsbord, men undertiden er det så nødvendigt at man køber for en fastsat pris. I øvrigt bør man gribe den mindst kostelige fragttype, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Løsningen viser sig i regelen desuden ret smart. Den mindst kostelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
5Masser af online virksomheder foreslår i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmodeller til foldbar arbejdsbord. En favorit er i dag levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter dine nye varer når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså særdeles ukompliceret, og oftest tilmed den mest betalelige løsning til levering.
6Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en bestemmelse, som passer på køberen imod bedrageriske e-forretninger. Alternativt burde du drage nytte af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage omkostningerne af flere omgange.
7Trustpilot frembyder altid solide genveje til at fortolke diverse øvrige forbrugeres bedømmelser og herved er det en hjælp, at du iagttager online forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige foldbar arbejdsbord online. Facebook yder tilsvarende visse relevante genveje til at få kendskab til netshoppens troværdighed.
8Forud for at folk shopper billige foldbar arbejdsbord i en internet forhandler bør man for at være på den sikre side bese deres forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig sjovt. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er påpasselig med de elementære betingelser der kan have indflydelse på købet af billige foldbar arbejdsbord online, fx den returrettighed online shoppen kører med.
9Vi tilråder at kigge om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er et kendetegn for at online shoppen adlyder de officielle regler, samt at shoppen hyppigt revideres af sagkyndige som kender de gældende bestemmelser. Forinden nogen køber billige foldbar arbejdsbord i en online forretning behøver de i og for sig tyde netbutikkens handelsvilkår.