Festool Føringsskinne GC 3000
2.965 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne FS 1080/2
665 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne FS 2700/2
2.250 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne FS 3000/2
2.420 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne FS 2424/2-LR32
2.350 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne med huller FS 1400/ 2-LR 32
970 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne FS 5000/2
3.980 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne GC 2000
2.140 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne FS 800/2
530 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne FS 1400/2
790 kr.
Mere info
Festool Føringsskinne FS 1900/2
1.350 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed kan du vælge et online byggemarked, som giver sparring og vejledning omkring føringsskinne.
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de gængse byggecentre.
Nogle byggecentre fremviser et bredt varesortiment, imens nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover blot føringsskinne.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige føringsskinne fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode priser, imens øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og derfor har du adgang til at handle online og køre byggematerialerne selv. Takket være dette har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder køber produkter fra alverdens nichebutikker, hvorfor du så kan købe fra et bredt sortiment af føringsskinne online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du få en billig pris.
Diverse niche netbutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem vil du få super informativ assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis føringsskinne.
Diverse webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du bestiller føringsskinne online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
føringsskinne silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

føringsskinne jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

føringsskinne bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

føringsskinne harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis arbejdssko som skåner dig imod mulige uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
2Godt forarbejde viser sig som kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at lave en strømlinet plan, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk idet du sammensætter din handlingsplan.
3Det er fundamentalt at du har de fornødne materialer indkøbt i god tid før du påbegynder byggeprocessen. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel oversigt hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og derefter tjekke listen, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
4Du vil ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Det er klogt at have værktøjet klar idet du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medtage disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5I visse tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Bidraget betinger at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
6Forud for at du går i gang med arbejdet kan det vise sig ekstremt meningsfuldt at være sikker på, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde mange love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Måske du burde regne på om det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at anskaffe hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
8Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en stor rolle. Således bør du jævnligt undersøge vejrvarslen i den tid der er op til projektets start, så det ikke uden varsel starter med at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
9Der viser sig utvivlsomt pludselige udfordringer når det gælder krævende byggeprojekter, og som følge heraf er det værdifuldt at man afsætter betragtelig plads i handlingsplanen, som bidrager til at man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
10Det er oplagt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig når det er store byggeprocesser. Flere ombygninger stiller krav om flere personer. Ydermere er det mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
11Der ligger en hel del hjælpeartikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube tilbyder vældig meget udbytterig info, især forudsat at man søger på engelsk.
12Typisk vil det være essentielt at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være behjælpeligt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man kan notere den billigste pris på dem hver især.
De højest ratede byggecentre
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt flot. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En masse webshops i Danmark yder heldigvis et stort udvalg af billige fragtløsninger til føringsskinne. Den mest moderne er lige nu levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså meget overkommelig, samt i mange tilfælde derudover den prisbilligste fragttype.

Du bør tillige forsøge at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Metoden viser sig beklageligvis en sjat mere bekostelig, men også super let gængelig ift. føringsskinne online. Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket kræver at du er tæt på e-firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på føringsskinne kan vise sig at være temmelig aktuel ifald man står og skal bruge produktet nu og her, så af den grund er det naturligvis væsentligt at vi finder den anslåede leveringsdato ved føringsskinne. Flere online varehuse – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at ordren gennemføres før et aftalt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varen afsted forinden de pakkeansatte har fyraften.

En hel del e-forhandlere yder fragtfri levering på føringsskinne online, men ofte er det forudsat at du shopper for et fastsat beløb. I øvrigt bør man foretrække den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket ofte vil blive at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

Flere netbutikker frembyder afhentning hvor man bestiller billig føringsskinne online og selv henter i butikken. Fx Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover fx afhentning af føringsskinne i disse områder:

Slagelse, Brønshøj, Frederiksværk, Brønderslev, Nykøbing Falster, Randers, Albertslund, Horsens, Nørresundby, København, Aabenraa, Rønne, Kokkedal, Valby, Glostrup, Hørsholm, Helsingør, Højbjerg, Ringsted, Stenløse, Hjørring, Virum, Solrød Strand, Vejle, Lyngby, Hvidovre, Greve, Hillerød, Hobro, Vanløse, Grenaa, Odense, Tilst, Vordingborg, Frederikshavn, Frederikssund, Åbyhøj, Haderslev, Thisted, Gentofte, Nyborg, Værløse, Hedensted, Haslev, Skanderborg, Struer, Lystrup, Søborg, Kalundborg, Holbæk, Charlottenlund, Nakskov, Middelfart, Esbjerg, Herlev, Tårnby, Varde, Lillerød, Taastrup, Viborg, Vallensbæk, Brabrand, Gladsaxe, Birkerød, Roskilde, Hedehusene, Ballerup, Brøndby, Allerød, Dragør, Aalborg, Køge, Nærum, Fredericia, Ikast, Ishøj, Frederiksberg, Silkeborg, Jyllinge, Odder, Rudersdal, Kolding, Sønderborg, Rødovre, Ølstykke, Næstved, Korsør, Holstebro, Herning, Aarhus, Skive, Svendborg, Farum, og Risskov, .

Afhentning ift. føringsskinne er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når der ses på statistikkerne står det markant, at folk tit efterspørger fx føringsskinne online og føringsskinne priser. Man ser desuden ofte mennesker kigge efter blandt andet føringsskinne tilbud, billig føringsskinne samt køb føringsskinne, plus de gængse byggecentre som 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på føringsskinne

Det er jo særligt fleksibelt for købere at vurdere prisniveauet på billige føringsskinne online i blandt forskellige forretninger på nettet, og til gengæld har mange e-butikker været tvunget til at trykke priserne på føringsskinne enormt, og ovenikøbet love levering uden beregning.

Det kan til hver en tid være indbringende at analysere en række firmaer på nettet efter billige priser på føringsskinne online før du bestiller, så man er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du må alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en e-forretning udbyder billige føringsskinne online til en pris der anses for usædvanlig billig, burde det mange gange være et signal om en snydagtig online virksomhed. Køb med kort er dog indbefattet af en bestemmelse, hvilket sikrer køberen overfor fup e-butikker.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en løsning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at finansiere pengene til føringsskinne af flere omgange. Det fås ofte ved specialiserede netshops, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Når vi ser på data bliver det klart, at folk mange gange kigger efter fx billig føringsskinne og føringsskinne online. Derudover oplever vi ofte internet shoppere lede efter bl.a. køb føringsskinne, føringsskinne priser samt føringsskinne tilbud.

Undersøg tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot resulterer i en række nyttige muligheder for at kortlægge adskillige andre køberes domme og derfor er det smart, at du beser e-handlens vurderinger før du shopper billige føringsskinne online.

Facebook fører til også en del tiltalende metoder til at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed. Her ses endda internet forretninger som giver kunderne mulighed for at notere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også burde udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige føringsskinne online hos en e-forretning bør man reelt gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale, det er dog for det meste ikke særlig spændende, specielt hos de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

En nem løsning kunne måske være at undersøge hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det burde være et tegn på at netbutikken efterkommer dansk lovgivning, foruden at internet firmaet jævnligt ses til af specialister som har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Desuden får du chance for at få hjælp, når du forvoldes vanskeligheder ved din ordre på føringsskinne. Desuden stiller vi forslag om at køberen er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af føringsskinne online, som eksempelvis hvilken returpolitik internet shoppen tilsikrer.

I relation til det er det også vigtigt, at man stadigvæk gemmer sin købsbekræftelse, så man når som helst kan bevidne sin bestilling af føringsskinne, uafhængig af om man har bestilt hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus eller 10-4.

Bente Rasmussen gav 5 stjerner

Fremragende!

Martin gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Martin Sørensen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Tina gav 5 stjerner

Alt ok

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være særdeles problemfrit for forbrugerne at finde tilbud online på billige føringsskinne fra flere online webshops, og på grund af dette yder massevis af forretninger på nettet fragtfri levering. Derfor kan det alligevel blive profitabelt at checke nogle internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud inden du handler, sådan at man er velinformeret til at modtage den mindst kostelige pris.
2Den mest letkøbte form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den løsning afhænger af at du opholder dig nærved internet forhandlerens tilholdssted. Den løsning er selvfølgelig ret så afgørende forudsat man absolut skal bruge føringsskinne om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle enkelte forhandlere på nettet gebyrfri levering, men for det meste er det kun gældende hvis der handles for et konkret beløb.
3Trustpilot yder flere fordelagtige løsninger til at betragte en hel del eksisterende brugeres bedømmelser og på grund af dette er det klogt, at du analyserer webshoppens kritik inden du bestiller billige føringsskinne online. Facebook resulterer i lignende ganske troværdige genveje til at få et kig ind i online virksomhedens popularitet.
4Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en lov, der beskytter folk overfor uoprigtige butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kan du udnytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage beløbet over tid.
5Leveringsdygtigheden kan være virkelig bestemmende når du skal bruge pakken straks, og derfor er det jo meningsfuldt at man studerer det estimerede leveringstidspunkt for føringsskinne. En hel del online forretninger garanterer billig dag-til-dag fragt på deres primære varer, men husk at det forudsætter at ordren laves tidligere end et konkret klokkeslæt.
6Før nogen shopper billige føringsskinne på en online webshop bør man uden tvivl skimme shoppens handelsaftale, dog er det bare ikke særlig morsomt. For øvrigt rekommanderer vi at kunden er klar over de mest vedkommende bestemmelser der kan have indflydelse på købet af billige føringsskinne online, eksempelvis hvilken returneringsret netshoppen bruger.
7Generelt går vi ind for at bemærke om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er et tegn på at online virksomheden understøtter dansk lovgivning, samt at e-butikken hyppigt vurderes af fagfolk der forstår de gældende regler. Forinden nogen bestiller billige føringsskinne på en online virksomhed behøver de reelt gennemse netshoppens handelsaftale.
8Nogle online forretninger tilbyder gratis levering på føringsskinne, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man køber for et fastsat beløb. Derudover må du gribe den billigste leveringsmodel, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragttypen er i mange tilfælde samtidig yderst let. Den mindst kostelige leveringsmodel er uden tvivl selv at hente pakken.
9De fleste internet firmaer yder på nuværende tidspunkt diverse billige muligheder for fragt til føringsskinne. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du så nemt kan hente din ordre når du har lyst. Fragtløsningen er jo super smertefri, samt ofte desuden den billigste mulighed for levering.