Festool Føringsleje D12,7
145 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D16 (2x)
190 kr.
Mere info
Festool Føringsleje KLS-D 15,8-OFK
155 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D31,4/45° (2x)
310 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D23,1/30° (2x)
290 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D28
240 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D16
185 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D12,7x4,97x4,76 (2x) 491383
115 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D19 (2x)
165 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D28 (2x)
205 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D18 (2x)
250 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D22/11°
210 kr.
Mere info
Festool Føringsleje KLS-D22-OFK
170 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D19 (2x)
155 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D21-15,88 (2x)
380 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D19
185 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D17,5/15° (2x)
280 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D9,5/12,7/16/19/22
440 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D22-15,88 (2x)
400 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D18-12,7 (2x)
400 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D 9,53 (2x)
195 kr.
Mere info
Festool Føringsleje D18,5/15°
205 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på priserne på billige føringsleje hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på billige priser, imens andre har faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
Flere byggekæder udbyder et enormt varesortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot føringsleje.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, som giver rådgivning og sparring omkring føringsleje.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder produkter fra adskillige producenter, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af føringsleje online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Det kan du se fordele i.
De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og hermed har folk chancen for at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Takket være dette har man valget om at undvære leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem vil du få mere god rådgivning fra ansatte der er specialister i netop føringsleje.
De fleste niche netbutikker producerer selv de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
Diverse niche webshops er små familiefirmaer, der oftest er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber føringsleje online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
føringsleje silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

føringsleje jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

føringsleje bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

føringsleje harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du finder vældig mange guides og videoer online hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube faciliterer meget udbytterig info, især hvis du bruger engelske søgeord.
2Husk at tage til overvejelse hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør hente hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Såfremt du henter assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige entreprenører.
3Du skal nødig forsømme dit eget helbred, så husk påklædning som fx sikkerhedshjelm der hjælper dig mod hændelige skader. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
4I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det ydes såfremt renoveringen er CO2-besparende. Støtten betinger at renoveringen forbedrer planeten.
5Der præsenterer sig typisk pludselige problematikker når det handler om svære projekter, og følgelig vil det vise sig væsentligt at man afsætter nok plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
6Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de presserende materialer klar på forhånd inden du tager fat på eksekveringen. Du vil med fordel kunne lave en punktforms note med det der bliver brug for, og derefter eftergå hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
7I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det være ubeskriveligt vigtigt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde gældende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Planlægning er nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret idet du laver din køreplan.
9For udendørs opgaver har vind og vejr stor betydning. Derfor kan du med jævne mellemrum kigge på vejrprognosen i de dage der er op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at regne absolut lige når du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
10Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave en budgetoversigt for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive økonomisk at nedskrive samtlige poster, hvorefter man kunne undersøge eventuelle tilbud på dem én og én.
11Du vil nødig stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være fornuftigt at du har det tilgængeligt akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Husk også at påregne omkostningerne hertil i dit budget.
12Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed i tilfælde af omfattende byggeprocesser. Krævende opgaver kræver flere folk. Endvidere er det hurtigere og sjovere at være flere om det.
De højest ratede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er yderst flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er ultra beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

Masser af internet butikker yder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige løsninger til levering til føringsleje. En favorit iblandt mange er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine varer når der er mulighed for det. Metoden er altså super let, og typisk ydermere den mest prisbevidste leveringstype.

Du bør endvidere afveje for og imod at få produkterne sendt til din bopæl eller til dit arbejde. Løsningen bliver mange gange en kende mere omkostningsfuld, men omvendt super fremkommelig med føringsleje online. Den mindst kostelige leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du bor nærved online virksomhedens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på føringsleje kan i nogle tilfælde være ultra vigtig hvis man har brug for dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det særdeles klogt at vi undersøger den anslåede leveringsdato på føringsleje. En stor portion online selskaber – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre online, hvilket dog beroer på at transaktionen gennemføres før et givent tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få de nye varer klargjort forinden pakkemedarbejderne får fri.

En række butikker på nettet yder gebyrfri levering på føringsleje online, men tit kræves det at du bestiller for et bestemt beløb. Ellers skal du udvælge den mest billige slags levering, der mange gange er at få kørt bestillingen til et afhentningssted.

De største byggecentre yder afhentning hvor du bestiller billig føringsleje online men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene udlover for eksempel click-and-collect på føringsleje i disse områder:

Valby, Aarhus, Brønshøj, Ikast, Nørresundby, Vanløse, Sønderborg, Frederikshavn, Hillerød, Jyllinge, Greve, Tilst, Thisted, Frederiksberg, Nyborg, Middelfart, Hvidovre, Skanderborg, Silkeborg, Ballerup, Tårnby, Randers, Frederikssund, Korsør, Farum, Rudersdal, Vordingborg, Køge, Esbjerg, Vejle, Lillerød, Helsingør, Herlev, Nærum, Albertslund, Åbyhøj, Viborg, Holbæk, Brabrand, Ishøj, Rønne, Kokkedal, Glostrup, Hobro, Højbjerg, Næstved, Hedensted, Hedehusene, Dragør, Brønderslev, Nykøbing Falster, Hørsholm, Søborg, Odense, Virum, Herning, Nakskov, Haslev, Fredericia, Gentofte, Kolding, Kalundborg, Grenaa, Vallensbæk, Værløse, Lyngby, Odder, Aabenraa, Roskilde, Slagelse, Taastrup, København, Charlottenlund, Allerød, Risskov, Brøndby, Hjørring, Ølstykke, Stenløse, Haderslev, Varde, Svendborg, Aalborg, Ringsted, Horsens, Struer, Rødovre, Lystrup, Skive, Birkerød, Frederiksværk, Gladsaxe, Solrød Strand, og Holstebro, .

Klik-og-hent ift. føringsleje er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager).

Når der ses på søgedata bliver det klart, at mennesker jævnligt leder efter bl.a. føringsleje tilbud og føringsleje online. Vi ser derudover tit online shoppere søge for eksempel føringsleje priser, billig føringsleje og køb føringsleje, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen og Silvan.

Gode priser på føringsleje

Det er jo efterhånden i høj grad overkommeligt for købere at prissammenligne på billige føringsleje online hos diverse e-handler, og herved har flere outlets på nettet fundet det nødvendigt at sænke udsalgspriserne på føringsleje en hel del, og derudover sikre fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det imidlertid blive indbringende at kontrollere en række shops på nettet efter tilbud og udsalg på føringsleje online forinden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Du må trods alt være klar over, at hvis en e-handler udlover billige føringsleje online til en udsalgspris som kan virke besynderligt billig, kan det tit være et kendetegn på en snydagtig internet butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side en del af Indsigelsesordningen, som sikrer dig som køber overfor falske online butikker.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at afdrage beløbet til føringsleje ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk hos niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at folk mange gange leder efter for eksempel føringsleje online og føringsleje tilbud. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge fx føringsleje priser, billig føringsleje samt køb føringsleje.

Gennemsøg folks erfaringer

Trustpilot yder egentlig nyttige løsninger til at undersøge ganske mange forhenværende køberes domme og derfor er det fornuftigt, at du bliver klogere på e-butikkens kritik forinden du shopper billige føringsleje online.

Facebook bringer dig derudover nogenlunde gode genveje til at få kendskab til e-butikkens kundefokus. Foruden det er der nogle e-butikker som gør det muligt at udfærdige en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden kan benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige føringsleje online hos en butik kan man i virkeligheden gennemse deres betingelser, men det er almindeligvis en omfattende opgave, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne være at undersøge hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det generelt er et bevis på at internet butikken adlyder de danske retningslinjer, og at e-handlen jævnligt overværes af fagmænd som har meget erfaring med reglerne på området.

Det giver dig chance for en hjælpende hånd, når du forvoldes problemer ved dit indkøb af føringsleje. Ligeledes er det fornuftigt at køber er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der influerer på købet af føringsleje online, eksempelvis den returret e-handlen anvender.

På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin ordrekvittering, således man når som helst vil kunne bevidne sit køb af føringsleje, ligegyldig om man køber fra Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller Bygma.

Lars Thomsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Hanne gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Peter gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Mads D gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til når du køber online
1Trustpilot fører til adskillige fine genveje til at vurdere en række nuværende forbrugeres omtaler og derfor kan det være til hjælp, at du udforsker e-shoppens anmeldelser forinden du shopper billige føringsleje online. Facebook fremskaffer ligeledes fuldstændig fine chancer for at få indsigt i internet shoppens kundefokus.
2Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af en ordning, hvilket hjælper folk imod uærlige online selskaber. Som alternativ bør du drage fordel af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre pengene over en længere periode.
3Nogle få internet webshops frembyder fragtfri levering på føringsleje, men tit påkræves det at du køber for en konkret pris. Ellers kan du overveje den mindst kostelige mulighed for fragt, som typisk er at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig en gang i mellem tillige usædvanlig smart. Den mest billige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
4Fragtperioden kan være særdeles central såfremt man har brug for din ordre inden for få dage, og med det formål er det relativt på sin plads at man efterser den anslåede leveringstid ved føringsleje. Adskillige e-shops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, men som trods alt er forudsat at du når at bestille forud for et givent tidspunkt.
5Det har vist sig at være yderst hensigtsmæssigt for enhver at finde tilbud online på billige føringsleje fra diverse firmaer på nettet, og følgelig frembyder masser af shops på nettet fragt uden beregning. Det kan alligevel blive smart at tjekke en række e-forhandlere efter tilbud før du shopper, sådan at man er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
6Den billigste fragttype er unægtelig at hente pakken selv, som jo er betinget af at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets bopæl. Den leveringsform er jo temmelig relevant forudsat vi skal bruge føringsleje med det samme. Alternativt så lover enkelte firmaer på nettet levering uden beregning, men i reglen kun når man aftager for et fastsat beløb.
7Mange internet selskaber tildeler nu om stunder mange forskellige billige leveringsmodeller til føringsleje. Den mest almindelige er i dag at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså ekstremt smertefri, samt typisk endvidere den billigste metode til levering.
8Vi anbefaler at bemærke om e-firmaet er verificeret af e-mærket, siden det typisk er en garanti for at netshoppen accepterer de opstillede regler, foruden at online shoppen nu og da efterses af specialister der har megen viden om de gældende love. Forinden folk shopper billige føringsleje hos en butik kan de reelt have øje for netshoppens vilkår.
9Forinden folk bestiller billige føringsleje i en online virksomhed bør de sådan set overveje e-shoppens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke specielt ophidsende. Foruden dette støtter vi at køber er hensynstagende til de primære reglementer gældende for bestillingen af billige føringsleje online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet webshoppen kører med.