Bernardo Styrbar flytteskøjte STF 18 N
4.444 kr.
Mere info
Bernardo Flytteskøjte med drejeskive CTA 8
1.529 kr.
Mere info
Bernardo Styrbar flytteskøjte STF 8 N
2.935 kr.
Mere info
Bernardo Justerbar flytteskøjte VTR 8 N
2.410 kr.
Mere info
Bernardo Komplet flytteskøjte sæt SK 60
7.088 kr.
Mere info
Bernardo Flytteskøjte med drejeskive CTA 12
1.866 kr.
Mere info
Bernardo Komplet flytteskøjte sæt SK 4
4.069 kr.
Mere info
Bernardo Styrbar flytteskøjte sæt STF 16 N + VTR 16 N
7.060 kr.
Mere info
Bernardo Styrbar flytteskøjte STF 4N
1.585 kr.
Mere info
Bernardo Styrbar flytteskøjte sæt STF 12 N + VTR 12 N
5.907 kr.
Mere info
Bernardo Justerbar flytteskøjte VTR 4N
1.388 kr.
Mere info
Bernardo Styrbar flytteskøjte sæt STF 18 N + VTR 18 N
7.885 kr.
Mere info
Bernardo Styrbar flytteskøjte STF 16 N
4.079 kr.
Mere info
Bernardo Justerbar flytteskøjte VTR 12 N
2.785 kr.
Mere info
Bernardo Flytteskøjte CT 12
1.763 kr.
Mere info
Bernardo Styrbar flytteskøjte STF 12 N
3.338 kr.
Mere info
Bernardo Komplet flytteskøjte sæt SK 30
5.944 kr.
Mere info
Bernardo Flytteskøjte CT 6
1.032 kr.
Mere info
Bernardo Styrbar flytteskøjte sæt STF 8 N + VTR 8 N
5.222 kr.
Mere info
Bernardo Flytteskøjte CT 8
1.425 kr.
Mere info
Bernardo Komplet flytteskøjte sæt SK 20
5.016 kr.
Mere info
Bernardo Flytteskøjte med drejeskive CTA 6
1.097 kr.
Mere info
Bernardo Styrbar flytteskøjte sæt STF 4N + VTR 4N
2.897 kr.
Mere info
Bernardo Flytteskøjte CT 18
2.166 kr.
Mere info
Bernardo Justerbar flytteskøjte VTR 16 N
3.225 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, som tilbyder information omkring flytteskøjte.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot flytteskøjte.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Når du skal have varerne med det samme eller blot ønsker at undgå fragten, så kan du tænke over at køre produkterne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du finde et andet.
Der er variationer i priserne på billige flytteskøjte hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have gode tilbud, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra diverse leverandører, og af den grund kan du shoppe fra et stort sortiment af flytteskøjte online.
De kendte byggekæder findes nær dig, og derigennem har du tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derfor kan man undvære leveringsgebyret, og sågar få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der tit har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du handler flytteskøjte online på deres webshop.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Derfor bør du få ekstremt kyndig rådgivning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis flytteskøjte.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online bør du få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

flytteskøjte jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag over 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

flytteskøjte silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

flytteskøjte harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

flytteskøjte bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag flere end 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være essentielt at lave et budget for dit byggeri, så du har et overblik over økonomien. Det vil være en fordel at gennemgå alle udgifter, og efterfølgende undersøge omkostningen ved dem alle sammen.
2Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilskud beroer altså på at ombygningen har en positiv betydning for naturen.
3For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Således bør du med jævne mellemrum tage notits af femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det store byggeprojekt.
4Det bør overvejes at få hjælp til projektet, ikke mindst når det er store arbejdsopgaver. Nogle byggeprojekter kræver mere end en person. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
5Der viser sig næsten altid overraskende bump på vejen i tilfælde med store projekter, og følgelig kan det være værdifuldt at man afsætter rigeligt med tid i handlingsplanen, så man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
6Du har adgang til en hel del hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube er kilde til ekstremt meget konstruktiv information, i særlig grad når man kigger på engelsk.
7Det viser sig af stor betydning at du har de fornødne materialer indkøbt i god tid før du påbegynder byggeprocessen. Du bør sammensætte en simpel note indeholdende alt der bliver brug for, og bagefter efterse punkterne, så du er sikker på at du har husket det hele.
8Måske du burde vurdere om du selv vil klare det hele, eller du må få assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Når du skal have professionel assistance kan det være en god idé at notere tilbud fra flere selskaber.
9Du skal for alt i verden ikke undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har værktøjet til disposition forinden du går løs med byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for disse udgifter i budgettet for byggeriet.
10Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter køreplanen.
11Du må aldrig forsømme sikkerheden, så glem ikke påklædning som eksempelvis arbejdshjelm som sikring mod potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, specielt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
12Længe før du går i gang med byggeriet er det yderst fundamentalt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde fastsatte love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er virkelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

Adskillige internet foretagender yder heldigvis mange forskellige billige leveringsmåder til flytteskøjte. Det mest populære er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente pakken den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså særdeles gnidningsløs, samt ofte desuden den mest betalelige leveringstype.

Du bør på samme måde påtænke at bestille ordren til levering til din bolig eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er jævnligt lidt dyrere, men endda rigtig ukompliceret ift. flytteskøjte online. Den billigste leveringsløsning er unægtelig selv at hente ordren, men det kræver at du er nærved internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på flytteskøjte kan være ultra essentiel forudsat du mangler produkterne om få sekunder, og med det formål er det utvivlsomt passende at vi besigtiger den forventede leveringstid på flytteskøjte. En lang række online outlets – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering på næste hverdag på masser af produkter online, som alligevel regnes ud fra at transaktionen gennemføres før et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ekspederet før lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle få e-forretninger i Danmark tilbyder fri fragt på flytteskøjte online, men for det meste gælder det kun hvis man handler for en bestemt sum. Desuden må man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsudgave, som typisk vil blive at få bragt din pakke til et afhentningssted.

En del byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du køber billig flytteskøjte på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Bygma. De yder eksempelvis click-and-collect på flytteskøjte i disse byer:

Brøndby, Virum, Struer, Ishøj, Hjørring, Stenløse, Aarhus, Roskilde, Haslev, Rønne, Aabenraa, Hedensted, Hvidovre, Sønderborg, Herning, Randers, Aalborg, Ringsted, Varde, Rødovre, Birkerød, Vanløse, Køge, Glostrup, Nørresundby, Skanderborg, Højbjerg, Vordingborg, Hillerød, Frederiksværk, Fredericia, Albertslund, Horsens, Lillerød, Ølstykke, Frederiksberg, Charlottenlund, Hedehusene, Ballerup, Odder, Vejle, Nyborg, Taastrup, Korsør, Nærum, Esbjerg, Søborg, Thisted, Viborg, Kalundborg, Værløse, Allerød, Helsingør, Haderslev, København, Odense, Risskov, Brabrand, Lyngby, Silkeborg, Brønderslev, Solrød Strand, Herlev, Hørsholm, Tilst, Gentofte, Vallensbæk, Rudersdal, Kokkedal, Greve, Valby, Lystrup, Jyllinge, Hobro, Svendborg, Nykøbing Falster, Farum, Skive, Ikast, Åbyhøj, Næstved, Grenaa, Kolding, Nakskov, Dragør, Gladsaxe, Frederikshavn, Brønshøj, Holstebro, Slagelse, Tårnby, Frederikssund, Middelfart, og Holbæk, .

Afhentning af flytteskøjte er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Falster, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at folk tit søger bl.a. flytteskøjte priser og flytteskøjte online. Foruden dette ser man typisk internet shoppere kigge efter fx billig flytteskøjte, flytteskøjte tilbud og køb flytteskøjte, foruden de velkendte byggecentre som Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Bedste tilbud på flytteskøjte

Det er efterhånden særligt bekvemt for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige flytteskøjte online fra diverse internet forretninger, og altså har de fleste online selskaber fundet det nødvendigt at formindske priserne på flytteskøjte betragteligt, og endda frembyde fri fragt.

Dog kan det ikke desto mindre blive nyttigt at sammenholde nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter billige priser på flytteskøjte online forinden du færdiggør din shopping, så du er sikret at modtage den bedste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Du skal imidlertid være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-handler sælger billige flytteskøjte online til en salgspris som er urealistisk attraktiv, bør det undertiden være en indikation på en falsk online butik. Bestillinger med kort er trods alt omsluttet af en regel, der værner køber imod fup webbutikker.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil afbetale betalingen af flytteskøjte over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som fx Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Når vi kigger i data er det tydeligt, at mennesker som regel søger efter fx flytteskøjte priser og flytteskøjte tilbud. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge fx køb flytteskøjte, billig flytteskøjte samt flytteskøjte online.

Se nærmere på tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig altid fremragende genveje til at sondere en lang række forhenværende brugeres iagttagelser og derved støtter vi, at du betragter online forretningens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige flytteskøjte online.

Facebook tilbyder for øvrigt visse pålidelige muligheder for at få indblik i online forretningens kundefokus. I øvrigt ses faktisk e-forretninger som giver kunderne mulighed for at afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket også bør anvendes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige flytteskøjte online hos en netbutik kunne man ideelt set få overblik over dens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, især på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

En anden løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det er et billede på at internet forretningen accepterer de danske love, foruden at internet forretningen undertiden ses til af eksperter som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

Dette er desuden en god chance for en håndsrækning, ifald du skulle få udfordringer som følge af dit køb af flytteskøjte. Tilmed foreslåes det at køber er sat ind i de mest aktuelle forhold der kan have indflydelse på bestillingen af flytteskøjte online, som fx den returret online webshoppen anvender.

I den sammenhæng er det samtidig essesentielt, at man når som helst sikrer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne vidne om købet af flytteskøjte, uafhængig af om man har handlet hos Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Jette L gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Anne Hansen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Per Nielsen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Peter S gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til indkøb via nettet
1Leveringstiden er meget central såfremt man absolut skal bruge varerne inden for kort tid, og af den grund er det komplet væsentligt at du efterser den anslåede leveringstid ved flytteskøjte. De fleste online forretninger frembyder billig 1 dags levering på massevis af varer, hvilket er betinget af at der bestilles før et bestemt klokkeslæt.
2Det er jo i høj grad praktisk for internetbrugere at finde information om priser online på billige flytteskøjte hos forskellige internet virksomheder, og til tak frembyder utallige forretninger på nettet billig fragt. Derfor kan det imidlertid vise sig gavnligt at efterse en række shops på nettet efter rabat og tilbud forinden du handler, således at man er sikker på at antage den laveste pris.
3En masse internet foretagender foreslår nu et stort udvalg af billige leveringsmåder til flytteskøjte. En af de mest anvendte er i vore dage pakkeshops, så du nemt selv kan hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Denne er altså særligt gnidningsløs, og ofte tilmed den billigste leveringsmåde.
4Den mest prisbevidste slags levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forretningens tilholdssted. Den leveringsversion er selvfølgelig ret så bestemmende ifald du behøver flytteskøjte med det samme. Alternativt så frembyder enkelte e-firmaer fri fragt, men tit kræver det at du shopper for en konkret pris.
5Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under en forordning, hvilket beskytter køber overfor fup online forretninger. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
6Indtil flere internet shops garanterer portofri fragt på flytteskøjte, men oftest kræves det at man aftager for et konkret beløb. Som alternativ må man overveje den billigste leveringsmodel, der i mange tilfælde vil være at få bragt pakken til en pakkeshop. Metoden bliver tit ydermere i høj grad uproblematisk. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
7Vi anbefaler at undersøge om internet virksomheden er e-mærke godkendt, da det generelt er en garanti for at internet firmaet opfylder den officielle danske lovgivning, udover at e-forretningen regelmæssigt gennemses af sagkyndige som er indført i reglerne på området. Inden nogen shopper billige flytteskøjte på en internet forhandler behøver man til hver en tid bese netshoppens handelsbetingelser.
8Trustpilot resulterer i en række gavnlige løsninger til at iagttage ganske mange eksisterende forbrugeres reflektioner og på grund af dette foreslår vi, at du iagttager e-handlens ratings forud for at du køber billige flytteskøjte online. Facebook giver dig derudover en lang række fremragende chancer for at få kendskab til e-forretningens popularitet.
9Før nogen køber billige flytteskøjte på en forretning på nettet behøver de ideelt set granske butikkens regler, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde. Udover dette anbefaler vi at køber er hensynstagende til de fundamentale forhold der spiller ind i forbindelse med handlen med billige flytteskøjte online, som for eksempel hvilken returneringsret e-shoppen garanterer.