Bernardo Fliseskæremaskine SCM 1000 - 400 V
13.200 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 600 - 400 V
8.025 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 600 - 230 V
8.025 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine Class 670S
8.744 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine TCM 250 - 230 V
4.960 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 350 - 400 V
9.854 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 1000 - 230 V
13.200 kr.
Mere info
Fliseskærer Sigma 2G - 37 cm
995 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 350 - 230 V
9.854 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine VIP 290 - 95 CM
7.305 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine TCM 250 - 400 V
4.960 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 300 - 400 V
11.475 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 300 - 230 V
11.475 kr.
Mere info
Fliseskærer Ø180 mm 600 W - TC-TC 618
449 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 600 watt
1.869 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 1100 watt
3.744 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 750 watt
1.218 kr.
Mere info
Fliseskærer professionel 500 mm Kreator
489 kr.
Mere info
Fliseskærer bordmodel 600 watt PowerPlus POW7490
699 kr.
Mere info
Fliseskærer 400mm
319 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 750 watt PowerPlus POWX230
1.127 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 600 watt PowerPlus POWX240
1.825 kr.
Mere info
Fliseskærer 400 mm Kreator
211 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 1100 watt PowerPlus POWX242
4.158 kr.
Mere info
Fliseskærer med hulskærer 400 mm ProBuilder
299 kr.
Mere info
Fliseskærer 420 mm KwB 1789-00
1.099 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige fliseskærer hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder lave priser, og nogle har en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af fliseskærer.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Nogle byggecentre udbyder et stort vareudvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare fliseskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se fordele ved.
De kendte byggecentre findes i de større byer, og derfor har flertallet valget om at købe online og transportere materialerne personligt. Takket være dette har man valget om at spare leveringsomkostningen, og endda få varerne på kortere tid.
De store byggekæder forhandler produkter fra alle mulige leverandører, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af fliseskærer online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få billigere priser.
Mange små butikker er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe fliseskærer online på deres webshop.
Størsteparten af nicheforhandlere har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du forvente mere indsigtsfuld sparring fra medarbejdere med ekspertviden i netop fliseskærer.

akku, elektrisk, hånd, professionel, stor, Bosch, Carat, Einhell, Festool, Herkules, Husquarna, Makita, Mitsutomo, Power Craft, Rawlink, Rubi, Ryobi, Sigma, Toolmate, 120 cm, 230v, 60 cm, 600 mm, 800 mm, vand

De 10 byggemarkeder med størst omsætning
fliseskærer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

fliseskærer silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

fliseskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

fliseskærer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag ca. 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig yderst relevant at du har grejet disponibelt før du går løs med byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
2Der kommer typisk uforudsigelige problematikker ved omfangsrige projekter, og af den grund vil det være afgørende at der afsættes tilstrækkelig plads i agendaen, så man kan være afslappet omkring at komme i mål.
3Forberedelse vedbliver at være metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du skal have en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilke dage, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du laver strategien.
4Det kan vurderes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal købe assistance fra en fagperson til noget af det. Ifald du indhenter professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at indhente forslag fra forskellige virksomheder.
5For udendørs byggeprojekter har vejret en afgørende rolle. Af den årsag må du ofte holde øje med prognosen for vejret i dagene før starten på projektet, så det ikke med et brag begynder at vælte ned når du netop er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
6Typisk vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive alle udgiftsposter, og dernæst gennemgå online tilbud på dem alle sammen.
7Det er en god idé at søge hjælp til byggeprojektet, ikke mindst ift. væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere folk. Derudover viser det sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
8Du skal ikke gå på kompromis med sikkerheden, så husk beskyttelse som fx sko og hjelm der skåner dig overfor eventuelle uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke har assistance fra en fagmand.
9Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det være yderst centralt at du sikrer dig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Du kan spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man ifald byggeriet bidrager positivt til miljøet. Støtten er altså afhængig af at byggeriet influerer positivt på klimaet.
11Det er vigtigt at du har samtlige byggematerialer disponible forinden du iværksætter arbejdet. Du kan med fordel sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel med hver eneste ting der skal bruges, og dernæst tjekke hver enkelt ting, med øje for at du er sikker på at du har styr på det.
12Der findes alverdens guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Især YouTube yder assistance med enorme mængder nyttig info, ikke mindst forudsat at du søger på engelsk.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig flot. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

De fleste firmaer på nettet foreslår nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmåder til fliseskærer. En favorit iblandt mange er i øjeblikket udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter varerne præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig usædvanlig bekvem, samt oftest desuden den mest letkøbte leveringsudgave.

Du bør også planlægge at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Fragtløsningen bliver gennemsnitligt en sjat mere bekostelig, men omvendt ret ukompliceret for fliseskærer online. Den billigste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du befinder dig nær internet selskabets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på fliseskærer kan være virkelig betydningsfuld i tilfælde af at man har brug for dine nye varer inden for få dage, så herved er det nemlig på sin plads at man checker den forventede leveringsdato for fliseskærer. Adskillige e-forretninger – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre online, men husk at det påkræver at ordren laves tidligere end et givent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen på posthuset forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere online outlets garanterer fri fragt på fliseskærer online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man bestiller for en bestemt sum. Alternativt burde du snuppe den prisbilligste slags levering, der gerne er at få kørt dine varer til et afhentningssted.

En stor portion webshops tilbyder afhentning hvor man køber billig fliseskærer online men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. De frembyder blandt andet afhentning af fliseskærer i følgende områder:

Ballerup, Brabrand, Frederiksberg, Ringsted, Hjørring, Korsør, Struer, Dragør, Aarhus, Højbjerg, Varde, Virum, Gladsaxe, Ishøj, Frederikssund, Frederikshavn, Aabenraa, Farum, Svendborg, Værløse, Hedensted, Tilst, Skanderborg, Brøndby, Middelfart, Vejle, Nyborg, Hørsholm, Taastrup, Hobro, Holbæk, Ølstykke, Rødovre, Brønshøj, Herlev, Valby, Risskov, Nørresundby, Horsens, Haderslev, Lyngby, Viborg, Fredericia, Birkerød, Glostrup, Slagelse, Søborg, Hvidovre, Brønderslev, Vallensbæk, Kokkedal, Allerød, Holstebro, Frederiksværk, Næstved, Vordingborg, Vanløse, Køge, Thisted, Sønderborg, Helsingør, Odder, Kalundborg, Haslev, Hedehusene, Herning, Silkeborg, Aalborg, Odense, Gentofte, Lillerød, Åbyhøj, Tårnby, Charlottenlund, Randers, Skive, København, Roskilde, Lystrup, Kolding, Rønne, Grenaa, Hillerød, Rudersdal, Solrød Strand, Stenløse, Albertslund, Esbjerg, Nakskov, Ikast, Nærum, Jyllinge, Nykøbing Falster, og Greve, .

Click-and-collect af fliseskærer er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at folk mange gange efterspørger blandt andet fliseskærer tilbud og fliseskærer priser. Vi ser desuden ofte mennesker søge efter bl.a. fliseskærer online, køb fliseskærer samt billig fliseskærer, foruden de velkendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Rabat på fliseskærer

Det er i dag ret let for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige fliseskærer online på diverse internet forhandlere i Danmark, og herved har flertallet af shops på nettet været tvunget til at stampe priserne på fliseskærer betydeligt, og derudover præstere portofri levering.

Dog kan det immervæk blive fordelagtigt at checke forskellige internet forretninger efter tilbud på fliseskærer online forud for at du shopper, så du er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Man må alligevel være så påpasselig, at ifald en e-shop afsætter billige fliseskærer online til en pris som kan ses som uforståeligt fordelagtig, er det ofte være et karakteristika der viser en uærlig e-butik. Køb med kort er på den anden side dækket ind under en orden, som skærmer kunden imod uærlige butikker på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du bruge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at klare pengene til fliseskærer over et længere tidsrum. Dette fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Når vi ser på data er det markant, at online shoppere typisk leder efter fx fliseskærer tilbud og fliseskærer online. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere efterspørge for eksempel billig fliseskærer, fliseskærer priser og køb fliseskærer.

Læs folks meninger

Trustpilot leverer i højeste grad pæne chancer for at evaluere adskillige øvrige brugeres kritik og på grund af dette er det godt, at du gennemgår online forretningens anmeldelser inden du shopper billige fliseskærer online.

Facebook forærer dig desuden altid sikre løsninger til at få en idé om netbutikkens kundetilfredshed. Tilmed ses en del webshops hvor folk kan notere en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må udnyttes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige fliseskærer online i en internet virksomhed kunne man de facto gennemløbe virksomhedens handelsvilkår, dog er det normalt ikke særlig interessant, særligt med de velkendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

En nem løsning er at se hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det længe har været et kendetegn for at online firmaet efterlever de officielle regler, tillige med at forretningen en gang i mellem føres tilsyn med af jurister der kender reglerne.

Dette er desuden en god anledning til at få assistance, hvis du skulle få problemer som følge af dit indkøb af fliseskærer. Endvidere rekommanderer vi at køberen er vaks omkring de væsentligste retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af fliseskærer online, eksempelvis den ombytningsrettighed internet virksomheden tilsikrer.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man stadig sikrer sin kvittering på e-mail, så man når som helst kan vidne om købet af fliseskærer, hvad end man handler hos XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix eller Davidsen.

Kirsten R gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Thomas B gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Tina C gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Camilla Poulsen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til din online shopping
1Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles vigtig ifald vi har behov for pakken omgående, så herved er det særdeles aktuelt at man tjekker den forventede leveringstid på fliseskærer. Masser af internet virksomheder frembyder billig 1 hverdags levering på en lang række varer, men som trods alt antager at ordren køres igennem tidligere end et bestemt klokkeslæt.
2De fleste online forhandlere yder nu en hel del forskellige billige leveringsløsninger til fliseskærer. Den mest populære er i dag udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså ret så praktisk, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte leveringsform.
3Trustpilot forærer dig ultra ønskværdige muligheder for at analysere diverse øvrige konsumenters kritik og derved slår vi et slag for, at du ser nærmere på online butikkens vurderinger forinden du køber billige fliseskærer online. Facebook præsterer derudover stort set nyttige muligheder for at få et kig ind i e-shoppens pålidelighed.
4Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af en anordning, der begunstiger dig overfor uægte internet handler. Som et alternativ bør du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre omkostningerne senere.
5Forud for at folk shopper billige fliseskærer hos en e-shop bør de sådan set læse shoppens betingelser, det er dog uden tvivl ikke specielt ophidsende. Tilmed foreslåes det at du er klar over de primære vilkår der indvirker på shopping af billige fliseskærer online, f.eks. den byttepolitik internet forhandleren lover.
6Visse internet handler præsterer fragt uden gebyr på fliseskærer, men for det meste kun hvis der bestilles for en fastsat pris. Desuden skulle du overveje den mest betalelige leveringsversion, hvilket tit er at få bragt produkterne til et udleveringssted. Den er som regel ligeledes yderst let. Den mindst kostelige fragtmetode er unægtelig at du selv henter pakken.
7Den billigste leveringsudgave er uden tvivl selv at hente ordren, som dog nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af e-handlens bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis usædvanlig afgørende forudsat vi absolut skal bruge fliseskærer med det samme. Alternativt så garanterer nogle få internet firmaer billig fragt, men i reglen er det forbeholdt når du aftager for et fastsat beløb.
8Det er i dag yderst ukompliceret for alle og enhver at sammenligne priser online på billige fliseskærer i blandt forskellige webbutikker, og altså frembyder massevis af e-firmaer fragtfri levering. Det kan til hver en tid blive tiden værd at inspicere indtil flere online butikker efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at indhente den mest attraktive pris.
9Generelt går vi ind for at kigge om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det længe har været en forsikring om at internet forretningen accepterer den officielle danske lovgivning, udover at e-forhandleren jævnligt vurderes af fagfolk der har indsigt i de gældende bestemmelser. Inden nogen handler billige fliseskærer i en online shop behøver de utvivlsomt få overblik over dens forretningsbetingelser.