Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 26 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 850 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 1 m3 800 kg 20 kg 500 liter 15 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 500 kg 10 kg 1 ton 1 kubikmeter

Levering: afhentning vognlæs løst leveret i løs vægt trailer i bigbag hent selv i sække i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende forretningens betingelser.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot flisesand.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor bør du købe fra en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning til valg af flisesand.
Der er variationer i prisniveauet på billige flisesand hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver billige priser, imens øvrige har fokus på service. Du må vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt hos de udbredte byggecentre.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder varer fra forskellige nicheshops, og derigennem kan du købe fra et stort udvalg af flisesand online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og pga. det har flertallet mulighed for at handle online og køre produkterne på egen hånd. Derfor er det muligt at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved kan du opleve mere kyndig service fra personale som er specialister i lige præcis flisesand.
Forskellige specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du køber flisesand online hos dem.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
Danmarks største byggecentre
flisesand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der ligger utallige instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ekstremt meget nyttig info, i særlig grad hvis man søger på engelsk.
2Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på økonomien. Det vil være rationelt at nedskrive samtlige omkostninger, og dernæst nedskrive udgiften ved dem alle sammen.
3Du bør på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ikke beklædning inklusiv sko og hjelm som hjælp imod mulige uheld. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeprojektet, specielt ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
4Det viser sig meningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer klar til brug forud for at du påbegynder byggeriet. Du kunne udarbejde en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og så granske hver eneste ting, med øje for at du er sikker på at alt er på sin plads.
5Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan tilkøbe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du henter professionel hjælp kunne det godt betale sig at søge tilbud fra diverse selskaber.
6Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald byggeriet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at projektet påvirker planeten.
7Du vil nødig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at have værktøjet ved hånden idet du tager fat på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indregne de her omkostninger i det økonomiske overblik.
8Planlægning vil altid være kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver handlingsplanen.
9Der kommer ofte utidige problemstillinger når det gælder krævende opgaver, og følgelig kan det være afgørende at man afsætter en del plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at nå i mål.
10Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til projektet, navnlig ift. vigtige byggerier. Større byggeprojekter bør udføres af flere personer. Desuden er det mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
11For udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. Således kan du regelmæssigt undersøge vejrmeldingerne i perioden for projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med det ellers velplanlagte projekt.
12Inden du opstarter arbejdet kan det vise sig ganske fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er meget flot. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål rundt om flisesand

 • Hvad koster flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  Flere outlets på nettet yder i dag en lang række forskellige billige fragtformer til flisesand. En favorit iblandt mange er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare bestillingen når du har lyst. Fragttypen er jo meget enkel, samt tit tilmed den mest billige form for levering.

  Du burde også foretrække at vælge levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver sædvanligvis en sjat dyrere, men endvidere meget simpel ift. flisesand online. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette er betinget af at du opholder dig nær internet selskabets butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på flisesand er selvfølgelig ret vigtig ifald man absolut skal bruge din ordre nu og her, og derfor er det forholdsvis passende at vi checker tidshorisonten for levering for flisesand. En lang række internet forretninger – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre online, hvilket dog er påkrævet at orden realiseres før et angivent tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varen pakket inden pakkepersonalet tager hjem.

  Indtil flere online selskaber yder fragt uden betaling på flisesand online, men i reglen kun når du handler for et konkret beløb. Derudover skulle du beslutte sig for den prisbilligste type af levering, som tit vil være at få kørt produkterne til et afhentningssted.

  De store byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man handler billig flisesand online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne tildeler blandt andet click-and-collect på flisesand i følgende byer:

  Næstved, Kokkedal, Nykøbing Falster, Hedehusene, Solrød Strand, Nyborg, Holstebro, Gentofte, Vejle, Holbæk, Thisted, Varde, Dragør, Frederikssund, Farum, Skanderborg, Taastrup, Middelfart, Grenaa, Fredericia, København, Frederikshavn, Charlottenlund, Haslev, Lystrup, Tårnby, Birkerød, Albertslund, Esbjerg, Jyllinge, Hjørring, Hedensted, Roskilde, Kalundborg, Hvidovre, Aarhus, Kolding, Lillerød, Brønshøj, Ringsted, Aabenraa, Vanløse, Frederiksværk, Skive, Lyngby, Herlev, Randers, Hillerød, Svendborg, Hobro, Silkeborg, Helsingør, Brabrand, Brønderslev, Struer, Tilst, Ølstykke, Risskov, Ballerup, Sønderborg, Gladsaxe, Nærum, Glostrup, Viborg, Greve, Ishøj, Haderslev, Aalborg, Brøndby, Herning, Vordingborg, Værløse, Køge, Nørresundby, Rudersdal, Frederiksberg, Stenløse, Søborg, Vallensbæk, Åbyhøj, Valby, Allerød, Odense, Ikast, Rødovre, Slagelse, Korsør, Nakskov, Virum, Odder, Horsens, Højbjerg, Rønne, og Hørsholm, .

  Afhentning ift. flisesand er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Østsjælland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark).

  Når der ses på søgedata er det markant, at folk jævnligt søger blandt andet flisesand priser og køb flisesand. Man ser derudover typisk internet shoppere kigge efter bl.a. billig flisesand, flisesand online og flisesand tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  Rabat på flisesand

  Det er ultra gnidningsløst for folk at sammenholde priser på billige flisesand online på diverse e-butikker, og herved har flertallet af e-handler ikke kunne lade være med at presse salgspriserne på flisesand betydeligt, og ydermere byde på fragtfri levering.

  Trods dette kan det trods alt vise sig profitabelt at udforske enkelte forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på flisesand online forud for at du handler, så du er garanteret at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4 og Silvan.

  Du bør trods alt ikke undervurdere, at ifald en webshop udlover billige flisesand online for en pris som virker uendeligt billig, er det tit være en varsel om en snydagtig e-butik. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af en lovbestemmelse, hvilket forsvarer dig som køber overfor uoprigtige online forhandlere.

  Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kan du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at afdrage beløbet til flisesand over en længere periode. Dette foreslåes som regel ved specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

  Når der ses på tallene er det markant, at internet shoppere tit leder efter bl.a. køb flisesand og flisesand tilbud. Derudover oplever man tit mennesker kigge efter blandt andet billig flisesand, flisesand priser og flisesand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 500 kg 20 kg 500 liter 10 kg 25 kg 800 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 1 m3 15 kg 15 kg 1 kubikmeter

  Levering: i bigbag i løs vægt afhentning løst leveret vognlæs hent selv i poser i sække trailer

  Kig på tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot medfører ganske stabile genveje til at dechifrere en lang række forhenværende kunders anmeldelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du besigtiger internet forretningens vurderinger forinden du handler billige flisesand online.

  Facebook forærer dig ydermere ultra værdifulde chancer for at få indtryk af internet butikkens pålidelighed. Herinde ses faktisk online webshops hvor du kan udfærdige en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed må tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

  Før nogen bestiller billige flisesand online i en butik bør man altid granske e-butikkens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde, specielt hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

  Et andet forslag kunne måske være at granske hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, siden det ofte er en sikkerhed for at online forhandleren accepterer de opstillede regler, udover at internet butikken af og til vurderes af jurister der kender vedtægterne på området.

  Desuden tilbydes du genvej til at få assistance, såfremt du får udfordringer i forbindelse med din ordre på flisesand. Tillige er det prisværdigt at kunden er obs på de vigtigste retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af flisesand online, som eksempelvis den bytteret netshoppen garanterer.

  Her er det i øvrigt afgørende, at man permanent sikrer sin faktura, således man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af flisesand, uafhængig af om man har bestilt fra Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Kirsten Christensen gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Mads N gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Helle F gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Jens Madsen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Flisesand fra outlets på nettet

  Trustpilot genererer fuldstændig værdifulde genveje til at bese en stor gruppe tidligere brugeres reflektioner med bestilling af flisesand og derved er det en hjælp, at du eftersøger e-shoppens anmeldelser før du bestiller flisesand online.

  Facebook fremskaffer ligeledes en række uafhængige muligheder for at få indsigt i online firmaets troværdighed. Her ser vi en del shops på nettet hvor kunder kan sammensætte en vurdering af virksomhedens service, som lige så vel burde drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er når det kommer til bestilling af flisesand.

  Forinden man køber flisesand på nettet

  Inden folk shopper flisesand på en e-handler bør man for at være sikker sætte sig ind i e-shoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke super interessant.

  En anden løsning er at kigge om webshoppen er e-mærket medlem, fordi det bør være en angivelse af at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, og at butikken fra tid til anden føres tilsyn med af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende vilkår for salg af flisesand via internettet.

  Desuden får du genvej til assistance, ifald du oplever problemstillinger ved dit indkøb. Ligeledes foreslåes det at kunden er vidende om de mest relevante reglementer der har indvirkning på købet.

  Forsendelse af flisesand

  En masse e-firmaer giver heldigvis en række forskellige fragttyper. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente flisesandet, men den løsning afhænger af at du opholder dig lige ved netbutikkens arbejdslager.

  Leveringstiden kan vise sig at være særligt afgørende om man står og skal bruge flisesandet med det samme, og derfor er det jo essentielt at du tjekker leveringstiden på flisesand – hvilket tager udgangspunkt i at ordren aflægges før et besluttet klokkeslæt, så de kan nå at få produktet ud af døren før de logistikansatte får fri.

  Visse forhandlere på nettet tilbyder gratis levering på flisesand, men ofte er det betinget af at man bestiller for en bestemt sum.

  Varerne der er fremvist i den her oversigt blev genereret af websitets søgemekaniske. Den har faktisk kigget tusindvis af varer for at finde de tilbud der relaterer sig mest muligt til flisesand, og som robotten derfor forestiller sig er mest interessante for dig.

  Udover din søgning har den ligeledes medregnet ord, som øvrige brugere normalt bruger i den forbindelse, eksempelvis flisesand hent selv eller flisesand afhentning foruden ord som flisesand online og flisesand i sække.

  Den data kan robotten bruge som ekstra inspiration til at fremvise de bedste tilbud. Det er også tydeligt at andre søgende leder efter eksempelvis flisesand i poser, flisesand online samt billig flisesand. Den viden har robot-søgeren yderligere benyttet til, at søge sig igennem millioner af tilbud.

  For øvrigt viser data, at søgefraserne flisesand i poser, flisesand hent selv og flisesand i grå er meget anvendte, og af den grund er disse ligeledes indregnet af søgerobotten ligesom søgeudtrykkene flisesand online, flisesand online og bedste flisesand. Vores håb er at du er tilfreds med de præsenterede varer, idet at ét eller flere af dem kan bruges.

  Flisesand opdrives hos folkekære webbutikker, som fx Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles flisesand til…

  Hovedstaden: Brønshøj, Ballerup, Stenløse, Taastrup, Brøndby, Måløv, Roskilde, Nærum, Tårnby, Rudersdal, Humlebæk, Dyssegård, Høje Taastrup, Kokkedal, Helsingør, Espergærde, Rønne, Hvidovre, Charlottenlund, Rødovre, Frederikssund, Snekkersten, Hørsholm, Hillerød, Lillerød, Birkerød, Hellebæk, Herlev, Hedehusene, Lyngby, Smørumnedre, Værløse, Allerød, Glostrup, Dragør, Hundested, Frederiksberg, Nivå, Gladsaxe, Frederiksværk, Søborg, Gilleleje, København, Helsinge, Valby, Vanløse, Ishøj, Albertslund, Fredensborg, Holte, Gentofte, Slangerup, Ølstykke, Farum, Hellerup, Vallensbæk, Virum

  Midtjylland: Skive, Tilst, Lemvig, Aarhus, Hasselager, Hammel, Ringkøbing, Ebeltoft, Beder, Malling, Herning, Skanderborg, Løsning, Hinnerup, Struer, Løgten, Galten, Skjern, Grenaa, Højbjerg, Randers, Hornslet, Bjerringbro, Brabrand, Mårslet, Hedensted, Brande, Lystrup, Viborg, Skødstrup, Holstebro, Vejle, Horsens, Ikast, Kjellerup, Risskov, Egå, Silkeborg, Ry, Odder, Hadsten, Hørning, Åbyhøj

  Syddanmark: Varde, Otterup, Kerteminde, Aabenraa, Grindsted, Ribe, Tønder, Bramming, Børkop, Assens, Fredericia, Sønderborg, Rødekro, Kolding, Esbjerg, Svendborg, Haderslev, Faaborg, Ringe, Odense, Billund, Vejen, Nyborg, Munkebo, Nordborg, Middelfart, Vojens

  Sjælland: Korsør, Køge, Solrød Strand, Vordingborg, Herfølge, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Haslev, Skælskør, Nakskov, Sorø, Fensmark, Tune, Holbæk, Ringsted, Jyllinge, Greve, Maribo, Næstved, Slagelse

  Nordjylland: Thisted, Skagen, Nibe, Aars, Svenstrup, Støvring, Hobro, Hirtshals, Hadsund, Aabybro, Hjørring, Frederikshavn, Aalborg, Sæby, Nørresundby, Brønderslev, Nykøbing Mors

  9 tips til online shopping
  1Forud for at nogen bestiller billige flisesand i en shop kan man de facto se på dens vilkår, dog er det undertiden ikke særlig sjovt. Derudover foreslåes det at man er opmærksom på de grundlæggende regler gældende for shopping af billige flisesand online, eksempelvis den ombytningspolitik internet virksomheden lover.
  2En stor portion firmaer på nettet tildeler nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsløsninger til flisesand. En af de mest moderne er nu om stunder pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte varer når du har lyst. Denne er altså usædvanlig praktisk, og desuden ydermere den billigste fragtløsning.
  3Antal dages levering er temmelig central såfremt vi behøver varerne øjeblikkeligt, og med det formål er det tydeligvis fornuftigt at man studerer det estimerede leveringstidspunkt for flisesand. Mange online outlets annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter, men det nødvendiggør at bestillingen placeres forinden et konkret tidspunkt.
  4Enkelte e-butikker byder på fragt uden omkostninger på flisesand, men i de fleste tilfælde kun såfremt man shopper for et præcist beløb. Som alternativ skal du udvælge den mest prisbevidste form for levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop. Fragttypen viser sig godt nok endvidere meget let. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
  5Trustpilot giver dig immervæk ønskværdige muligheder for at inspicere en stor portion tidligere kunders erfaringer og derved er det klogt, at du besigtiger internet forhandlerens kritik før du køber billige flisesand online. Facebook tilbyder desuden de facto troværdige muligheder for at få indsigt i e-handlens pålidelighed.
  6Vi anbefaler at se nærmere på om online firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er et tegn på at internet shoppen forstår de danske regler, og at e-butikken af og til besigtiges af eksperter der er indført i reglerne på området. Inden folk køber billige flisesand hos en shop på nettet kunne de reelt tage stilling til dens handelsaftale.
  7Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af Indsigelsesordningen, der sikrer køberen imod snydagtige internet firmaer. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at afbetale betalingen i flere bidder.
  8Det er i dag ret bekvemt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige flisesand hos forskellige internet outlets, og for det yder mange e-handler fragtfri levering. Det kan dog stadigvæk blive tiden værd at analysere et par forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så du er garanteret at få den mindst kostelige pris.
  9Den prisbilligste leveringsmulighed vil altid være selv at hente produkterne, men det afhænger af at du lever lige ved online forretningens hjemsted. Den mulighed for levering er selvfølgelig ekstremt vigtig ifald du har brug for flisesand med det samme. Alternativt så lover en række forretninger på nettet levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man indkøber for et fastslået beløb.