Byghjem.dk

Fliserenser

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot fliserenser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige fliserenser fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have gode tilbud, hvorimod nogle giver faglig rådgivning. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Det er særligt et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Du bør kende de betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man kende netbutikkens betingelser.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
For de fleste er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af fliserenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og derigennem har kunderne tilbuddet om at handle online og køre produkterne på egen hånd. Dermed har du mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige specialbutikker, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af fliserenser online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, der oftest drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du når du køber fliserenser online hos dem.
Størsteparten af små butikker har en dyb forståelse for deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det er det forventeligt at du får super informativ rådgivning fra mennesker med specialistviden i lige præcis fliserenser.
Majoriteten af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

fliserenser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

fliserenser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

fliserenser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

fliserenser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forinden du igangsætter byggeriet er det ubeskriveligt meningsfuldt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du har mulighed for at få offentligt tilskud til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. Det forudsætter dermed at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
3Du bør for alt i verden ikke mangle udstyr. Jævnligt kan det være essentielt at du har værktøjet til rådighed akkurat som du iværksætter byggeprocessen. Husk også at indregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
4Du bør ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko der skåner dig imod mulige risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke køber professionel hjælp.
5Måske kan det blive meningsgivende at du har de fornødne byggematerialer indkøbt på forhånd inden du går i gang med din byggeproces. Du kunne med fordel udarbejde en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alle de ting der bliver brug for, og derefter efterse materialerne, med øje for at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
6Der viser sig typisk pludselige hovedpiner i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter betragtelig plads i agendaen, som gør at man er tryg ved at man når det til siden.
7Måske du burde vurdere om projektet kan klares alene, eller du hellere bør fremskaffe professionel assistance til områder af byggeriet. Forudsat at du ønsker assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod tilbud fra diverse leverandører.
8Planlægning viser sig som vejen til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en klar strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af din tidsplan.
9Typisk vil det være vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive økonomisk at nedfærdige alle udgiftsposter, og herefter dokumentere mulige tilbud på hver eneste af dem.
10For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag kan du tit lægge mærke til meldingerne om vejret i tiden op til starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at regne absolut lige når du arbejder hårdt på det krævende projekt.
11Det er oplagt at indhente hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed ift. større arbejdsopgaver. Store projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Ydermere vil det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
12Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube supporterer dig med overvældende meget anvendelig info, navnligt ifald du bruger den engelske version.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ualmindeligt flot. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype er bedst?

Flere online forretninger tilbyder nu et stort udvalg af billige fragtmuligheder til fliserenser. En af dem der er mest populær er for øjeblikket levering til en pakkeshop, så du selv kan hente pakken når det passer dig. Muligheden er nemlig særdeles enkel, samt endda endda den billigste leveringsmetode.

Du burde lige så vel foretrække at vælge at få sendt til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Denne bliver en gang i mellem en lille smule mere pebret, men omvendt super fremkommelig med fliserenser online. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter varerne, som dog betinges af at du befinder dig lige ved internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på fliserenser er selvfølgelig ualmindeligt vital såfremt du behøver produkterne med det samme, så derfor er det tydeligvis afgørende at du gransker det anslåede leveringstidspunkt for fliserenser. Størstedelen af internet butikker – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter online, hvilket dog kræver at du bestiller tidligere end et aftalt klokkeslæt, så at de kan nå at få dit nye produkt ud af døren forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Flere internet forhandlere frembyder fri fragt på fliserenser online, men tit kun ifald du køber for en fastsat pris. Desuden skulle du udvælge den mest betalelige leveringsmodel, som i de fleste tilfælde vil være at få leveret varerne til et afhentningssted.

De store kæder foreslår click-and-collect hvor man handler billig fliserenser hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix. De foreslår fx click-and-collect på fliserenser i disse områder:

Lyngby, Hjørring, Risskov, Glostrup, Kokkedal, Vallensbæk, Nørresundby, Kalundborg, Viborg, Værløse, København, Stenløse, Thisted, Søborg, Albertslund, Ølstykke, Nykøbing Falster, Allerød, Dragør, Gentofte, Kolding, Greve, Rødovre, Helsingør, Herning, Charlottenlund, Vejle, Struer, Herlev, Højbjerg, Ishøj, Brabrand, Hørsholm, Odense, Hillerød, Lystrup, Ringsted, Haslev, Rudersdal, Odder, Hedensted, Virum, Farum, Brøndby, Tilst, Silkeborg, Nakskov, Fredericia, Aalborg, Taastrup, Svendborg, Frederikshavn, Randers, Aarhus, Haderslev, Grenaa, Middelfart, Hobro, Skanderborg, Holbæk, Rønne, Horsens, Aabenraa, Hedehusene, Vanløse, Valby, Varde, Brønshøj, Gladsaxe, Næstved, Hvidovre, Køge, Åbyhøj, Jyllinge, Esbjerg, Frederiksberg, Brønderslev, Ballerup, Tårnby, Roskilde, Nyborg, Lillerød, Ikast, Vordingborg, Nærum, Solrød Strand, Korsør, Slagelse, Skive, Holstebro, Birkerød, Frederiksværk, Sønderborg, og Frederikssund, .

Click-and-collect af fliserenser er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Ses der på data bliver det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter for eksempel fliserenser tilbud og fliserenser online. Foruden dette ser vi som regel mennesker søge blandt andet billig fliserenser, fliserenser priser og køb fliserenser, plus de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

akku, automatisk, effektiv, elektrisk, højtryks, hånd, professionel, robot, roterende, Adano, AL-KO, Bosch, Dewalt, Fiskars, Garden, Gardena, Gloria, Husquarna, Kew, Kinzo, Kärcher, Makita, Millarco, Nilfisk, Park, Ryobi, Selekta, SKIL, Stiga, Stihl, Texas, Worx, 18v, 220v, 230v, 300w, batteri, børste, hjul, kost, ledning, motor, skaft, spids, stålbørste, teleskop, vand, batteri, benzin, el, hjul, skaft, badeværelse, batteri, fuger, haven, indendørs, mos, udendørs, ukrudt

Gode tilbud på fliserenser

Det er jo efterhånden ret så uproblematisk for almindelige dødelige at søge information om priser på billige fliserenser online hos forskellige e-butikker, og følgelig har mange e-butikker fundet det uundgåeligt at sænke salgspriserne på fliserenser eftertrykkeligt, og derudover love levering uden omkostninger.

Det kan ikke desto mindre være profitabelt at analysere et par butikker på nettet efter billige priser på fliserenser online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Du må lige meget hvad være opmærksom på, at ifald en butik tilbyder billige fliserenser online på tilbud til en udsalgspris som kan virke grænseløst billig, kan det mange gange være et tegn på en uærlig internet butik. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en vedtægt, der bistår kunden overfor snydagtige e-shops.

Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale prisen på fliserenser over tid. Det fås normalt ved nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark og Silvan.

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. billig fliserenser og fliserenser online. Foruden dette ser man ofte mennesker søge efter eksempelvis køb fliserenser, fliserenser priser og fliserenser tilbud.

Læs nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot præsterer aldeles habile løsninger til at sondere en længere række nuværende kunders anmeldelser og derved er det klogt, at du verificerer online butikkens omtaler før du færdiggør din shopping med billige fliserenser online.

Facebook resulterer i lignende egentlig relevante chancer for at få et kig ind i online virksomhedens kundetilfredshed. Tilmed ses en række outlets på nettet som tilbyder folk at afgive en anmeldelse af deres køb, som ligeledes må drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige fliserenser online på en internet handler bør de i princippet gennemse dens handelsaftale, det er dog bare ikke særlig morsomt, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Et nemt alternativ kunne måske være at granske hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det bør være en angivelse af at e-firmaet overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at internet webshoppen tit evalueres af specialister der har meget erfaring med vilkårene.

Derudover giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du oplever vanskeligheder som følge af din ordre på fliserenser. Desuden er det smart at du er sat ind i de vigtigste reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af fliserenser online, som for eksempel hvilken returrettighed e-firmaet benytter.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne påvise sin bestilling af fliserenser, uafhængig af om man bestiller hos Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

Thomas G gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Birthe P gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Anders Thomsen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Jørgen Jensen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til internetshopping
1Den mest prisbevidste leveringsform er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som dog står og falder med at du er nærved e-butikkens lager. Den form for fragt er naturligvis særdeles betydningsfuld når vi står og skal bruge fliserenser nu og her. Alternativt så lover indtil flere e-butikker fri fragt, men tit under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris.
2Trustpilot fremskaffer de facto udmærkede genveje til at se nøjere på en række aktuelle kunders iagttagelser og derfor er det klogt, at du bliver klogere på e-forretningens vurderinger forinden du køber billige fliserenser online. Facebook indebærer tillige ganske fortræffelige løsninger til at få et kig ind i online firmaets pålidelighed.
3Før nogen køber billige fliserenser i en butik på nettet kunne de de facto gennemgå netbutikkens forretningsaftale, men det er for det meste ikke særlig morsomt. Udover dette er det smart at du er opmærksom på de elementære betingelser der influerer på bestillingen af billige fliserenser online, for eksempel den returneringsret online firmaet tilbyder.
4Temmelig mange internet webshops tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige fragtmuligheder til fliserenser. En af de mest benyttede er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig ekstremt let, samt mange gange desuden den mest prisbevidste leveringsmodel.
5Flere internet virksomheder præsterer fragt uden beregning på fliserenser, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man indkøber for en bestemt pris. Alternativt må du snuppe den mest billige leveringsløsning, hvilket ofte vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Løsningen viser sig som oftest også ret let. Den billigste fragtmulighed er dog at du selv henter produkterne.
6Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særligt essentiel i tilfælde af at man mangler produkterne med det samme, og derfor er det bestemt centralt at vi besigtiger tidshorisonten for levering på fliserenser. En række online forretninger stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, men vær vagtsom da det beroer på at du når at bestille forud for et bestemt klokkeslæt.
7Det er i dag temmelig simpelt for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige fliserenser hos flere webbutikker, og af den grund yder massevis af online virksomheder levering uden betaling. Derfor kan det stadigvæk vise sig rentabelt at sammenligne enkelte online forhandlere efter tilbud inden du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at opnå den bedste pris.
8Vi går generelt ind for at granske hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, hvilket bør være en sikring om at internet firmaet følger gældende dansk lovgivning, og at online forhandleren rutinemæssigt gennemses af sagkyndige der behersker vilkårene. Forinden folk køber billige fliserenser på en internet shop behøver de til hver en tid tage stilling til netshoppens handelsaftale.
9Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en ordning, der dækker dig som køber imod falske e-forretninger. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.