Byghjem.dk

Fliserenser til indendørs

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et bredt vareudvalg, imens andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot fliserenser til indendørs.
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt ved de gængse byggemarkeder.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du får information omkring fliserenser til indendørs.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige fliserenser til indendørs fra netbutik til netbutik. Nogle giver lave priser, og øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra flere nicheshops, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af fliserenser til indendørs online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan give øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og af den grund har man chancen for at købe online og køre byggematerialerne selv. Derved har man chancen for at spare fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, som tit er danske, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille fliserenser til indendørs online på deres side.
Flertallet af nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en lavere pris.
Mange webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til deres varer, da de ikke sælger andet. Følgelig kan du få mere erfaren hjælp fra ansatte som er specialister i lige præcis fliserenser til indendørs.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
fliserenser til indendørs silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

fliserenser til indendørs harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

fliserenser til indendørs jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

fliserenser til indendørs bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag skal du med jævne mellemrum kigge på vejrberetningerne i den tid der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er startet på det omfattende byggeprojekt.
2Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Det kræver dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
3Det kan vise sig aktuelt at have de påkrævede byggematerialer klar til brug forud for at du går i gang med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne notere en enkel huskeliste som samler alt hvad der bliver brug for, og dernæst gennemgå hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
4Der kommer uden tvivl uforudsete problemer når det kommer til større projekter, og som følge heraf kan det vise sig vigtigt at der er afsat en god portion plads i kalenderen, med det formål at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
5Det kan overvejes at få assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggeopgaver. Flere ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover er det hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
6Ofte vil det være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være en god idé at kortlægge hver enkelt omkostning, og så gennemgå ens købspris for hver eneste af dem.
7Forinden du optager byggeriet kan det blive vildt centralt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
8Du bør på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk arbejdstøj som hjelm og sko som hjælper dig overfor eventuelle skader. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
9Du må ikke på noget tidspunkt fattes grej. Typisk vil det være betydningsfuldt at du har udstyret til disposition idet du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i dit budget.
10Der ligger ekstremt mange artikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med overvældende meget anvendelig info, ikke mindst hvis man skriver søgeordene på engelsk.
11Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde hente professionel hjælp til noget af byggeprocessen. Når du køber hjælp fra en fagperson er det normalt at få tilbud fra en håndfuld håndværkere.
12Godt forarbejde vil være metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at sammensætte en effektiv plan, der dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver din handlingsplan.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er hamrende flot. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En masse forhandlere på nettet yder nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til fliserenser til indendørs. Et hit er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling når du har tid. Muligheden er altså meget praktisk, og desuden tillige den billigste leveringsmåde.

Du bør ydermere vælge at få pakken leveret til din adresse eller til dit arbejde. Fragtformen viser sig en gang i mellem en lille smule mere omkostningsfuld, men ligeledes særligt praktisk med fliserenser til indendørs online. Den mest betalelige fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det afhænger af at du befinder dig med kort afstand til online firmaets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på fliserenser til indendørs er naturligvis rigtig bestemmende ifald man har brug for varerne om få sekunder, og herved er det i sandhed afgørende at man dobbelttjekker leveringstidspunktet ved fliserenser til indendørs. En hel del internet selskaber – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, men vær obs på at det er afhængig af at ordren placeres tidligere end et fast tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren betjent forud for at pakkepersonalet får fri.

Nogle internet virksomheder sikrer portofri fragt på fliserenser til indendørs online, men oftest gælder det kun hvis man shopper for et fastsat beløb. Som alternativ kan du gribe den billigste leveringsmulighed, som tit er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

De fleste kæder giver click-and-collect hvor man handler billig fliserenser til indendørs online men selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. De tildeler blandt andet click-and-collect på fliserenser til indendørs i disse områder:

Thisted, Horsens, Jyllinge, Hedehusene, Ringsted, Rødovre, Højbjerg, Næstved, Glostrup, Roskilde, Dragør, Kokkedal, Lystrup, Køge, Vallensbæk, Kolding, Struer, Hillerød, Svendborg, Varde, Rønne, Randers, Farum, Hørsholm, Vanløse, Skanderborg, Aarhus, Hedensted, Holbæk, Lillerød, Odder, Ballerup, Skive, Grenaa, Viborg, Helsingør, Holstebro, København, Risskov, Gladsaxe, Greve, Valby, Tilst, Nørresundby, Silkeborg, Nærum, Frederiksværk, Åbyhøj, Birkerød, Hobro, Ikast, Charlottenlund, Nyborg, Slagelse, Tårnby, Solrød Strand, Fredericia, Allerød, Ølstykke, Haderslev, Aalborg, Odense, Virum, Albertslund, Kalundborg, Sønderborg, Nakskov, Brøndby, Aabenraa, Nykøbing Falster, Søborg, Rudersdal, Hjørring, Middelfart, Esbjerg, Frederikshavn, Frederiksberg, Frederikssund, Herning, Brønshøj, Værløse, Vordingborg, Herlev, Brønderslev, Lyngby, Taastrup, Hvidovre, Korsør, Stenløse, Vejle, Ishøj, Haslev, Gentofte, og Brabrand, .

Klik-og-hent ift. fliserenser til indendørs er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at folk som regel søger efter for eksempel køb fliserenser til indendørs og billig fliserenser til indendørs. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere kigge efter fx fliserenser til indendørs tilbud, fliserenser til indendørs online samt fliserenser til indendørs priser, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Silvan.

Få den bedste pris på fliserenser til indendørs

Det er jo særligt smertefrit for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige fliserenser til indendørs online på flere e-forretninger, og følgelig har langt de fleste e-butikker fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på fliserenser til indendørs markant, og ovenikøbet byde på fragtfri levering.

Dog kan det immervæk vise sig fordelagtigt at efterprøve indtil flere butikker på nettet efter tilbud og udsalg på fliserenser til indendørs online forud for at du køber, så du er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Man bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at såfremt en internet handler tilbyder billige fliserenser til indendørs online for en udsalgspris der er uhørt billig, er det tit være et symbol på en snydagtig online virksomhed. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af et regelsæt, der dækker os imod fup online forretninger.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil honorere prisen på fliserenser til indendørs af flere omgange. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Ved kig i data står det klart, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel fliserenser til indendørs priser og fliserenser til indendørs online. Man ser desuden jævnligt online shoppere lede efter fx fliserenser til indendørs tilbud, køb fliserenser til indendørs og billig fliserenser til indendørs.

Undersøg tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot byder på en lang række sikre chancer for at kigge på ret mange øvrige kunders evalueringer og af den grund tilråder vi, at du tager et kig på internet shoppens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige fliserenser til indendørs online.

Facebook bringer dig endvidere evigt udmærkede muligheder for at få indtryk af e-firmaets pålidelighed. Desuden ses mange webshops som giver folk mulighed for at ytre en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes bør bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige fliserenser til indendørs online i en internet shop bør man ideelt set overveje e-butikkens forretningsaftale, dog er det oftest en omfattende opgave, særligt på de store byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

En nem løsning kunne derfor være at bemærke om internet webshoppen er e-mærket, siden det længe har været et bevis på at online forretningen følger de danske love, og at online forretningen jævnligt kontrolleres af eksperter som kender til de gældende regler.

Dette er desuden din genvej til at få assistance, ifald du oplever problemstillinger ved dit køb af fliserenser til indendørs. Ydermere foreslåes det at køberen er hensynstagende til de mest centrale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af fliserenser til indendørs online, fx hvilken byttepolitik online forhandleren har.

På grund af dette er det også essesentielt, at man til enhver tid beholder ens faktura, således man en anden gang vil kunne vidne om sin bestilling af fliserenser til indendørs, hvad end man handler hos Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus eller Stark.

Lene Larsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Lars C gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Rasmus N gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Erik J gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler generelt at bemærke om internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være en garanti for at internet forhandleren forsvarer de danske love, og at e-shoppen af og til overvåges af jurister som har ekspertise inden for vilkårene. Forinden folk bestiller billige fliserenser til indendørs i en online shop burde de uden tvivl granske e-shoppens handelsaftale.
2Flere online forhandlere tilbyder fragt uden omkostninger på fliserenser til indendørs, men ofte påkræves det at der handles for et præcist beløb. Derudover bør man vælge den billigste mulighed for levering, der tit er at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted. Fragtmuligheden er mange gange til gengæld særdeles hensigtsmæssig. Den mest billige løsning til levering er uden tvivl at du selv henter ordren.
3Det er jo efterhånden temmelig enkelt for alle at lave prissammenligning online på billige fliserenser til indendørs fra flere outlets på nettet, og så garanterer adskillige online forhandlere gebyrfri levering. Det kan dog trods alt være profitabelt at efterprøve nogle enkelte netbutikker efter billige priser forinden du shopper, sådan at du er sikker på at indhente den laveste pris.
4Forud for at nogen køber billige fliserenser til indendørs i en internet webshop bør de helt sikkert gennemse e-shoppens handelsaftale, dog er det oftest ikke særlig interessant. Tillige anbefales det at kunden er vidende om de mest aktuelle retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige fliserenser til indendørs online, for eksempel den returret internet butikken har.
5Leveringsdygtigheden er temmelig bestemmende om vi har brug for produkterne lige om lidt, og med det formål er det rimelig vigtigt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for fliserenser til indendørs. Flere e-shops yder billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren lægges forud for et konkret klokkeslæt.
6Trustpilot frembyder fuldt ud nyttige genveje til at bese adskillige forhenværende forbrugeres oplevelser og derved går vi ind for, at du undersøger netbutikkens omtaler forud for at du køber billige fliserenser til indendørs online. Facebook frembyder desuden uden sammenligning hensigtsmæssige løsninger til at få indblik i webbutikkens troværdighed.
7Den billigste form for levering vil altid være selv at hente pakken, men den mulighed står og falder med at du fysisk befinder dig nærved internet forretningens arbejdslager. Den mulighed for fragt er jo yderst betydningsfuld om du skal bruge fliserenser til indendørs fluks. Alternativt så tilbyder indtil flere forhandlere på nettet fragt uden betaling, men i reglen kræves det at man køber for et bestemt beløb.
8Masser af webbutikker i Danmark udlover efterhånden en hel del forskellige billige leveringsløsninger til fliserenser til indendørs. Den mest moderne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente pakken når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig temmelig problemfri, og endda også den mest betalelige leveringsløsning.
9Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af en foranstaltning, som assisterer folk imod uægte internet outlets. Som et alternativ kan du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du har i sinde at dække prisen over en længere periode.