Byghjem.dk

Fliserenser til badeværelse

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man læse webshoppens regningslinjer.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge en netbutik, hvor du får hjælp til valg af fliserenser til badeværelse.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt i de udbredte byggekæder.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort produktudvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot fliserenser til badeværelse.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige fliserenser til badeværelse fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have gode priser, og nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra forskellige producenter, og pga. det kan du shoppe fra et bredt udvalg af fliserenser til badeværelse online.
De udbredte byggekæder har butikker nær dig, og hermed har du adgang til at handle online og hente produkterne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, og endda få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller fliserenser til badeværelse online hos dem.
Mange små butikker er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er specialister i deres produkter, idet de ikke sælger andet. Pga. dette kan du modtage endnu mere anvendelig assistance fra personale som er eksperter i lige præcis fliserenser til badeværelse.
Danmarks største byggekæder

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

fliserenser til badeværelse silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

fliserenser til badeværelse jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

fliserenser til badeværelse bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

fliserenser til badeværelse harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Når du benytter eksperthjælp vil det oftest være en god idé at lede efter forslag fra diverse entreprenører.
2Man vil nødig mangle udstyr. Ofte kan det vise sig uundværligt at du har udstyret tilgængeligt forinden du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i byggeriets budget.
3Du bør ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse som fx arbejdshjelm som beskyttelse imod potentielle ulykker. Det er klogt at have styr på sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke køber assistance fra en fagperson.
4Muligvis kan det blive afgørende at have alle byggematerialer indkøbt på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du bør sammensætte en overskuelig indkøbsseddel som samler alt som er nødvendige, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
5Der kommer uden tvivl uventede problematikker når det handler om svære opgaver, og pga. dette viser det sig meningsfuldt at man har afsat en del tid i køreplanen, som bidrager til at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
6Før du påbegynder byggeprojektet kan det blive yderst essentielt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der være forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Der er en verden af guides og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til store mængder nyttig info, særligt ifald du leder på engelsk.
8Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum holde øje med vejrmeldingerne i forbindelse med byggeprojektet, så du undgår at det mod forventning begynder at regne når du lige er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
9Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter dermed at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
10Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være fornuftigt at notere alle poster, og efterfølgende indsamle ens udgift ved dem enkeltvis.
11Forberedelse er kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en klar agenda, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter tidsplanen.
12Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til ens byggeprojekt, især ift. vigtige byggerier. Krævende ting bør udføres af flere mennesker. Dertil bør det blive mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er utrolig overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er fantastisk godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En række internet firmaer yder nu et hav af forskellige billige leveringsløsninger til fliserenser til badeværelse. Den mest populære er lige nu at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo ret let, samt mange gange endvidere den prisbilligste fragttype.

Du kan omvendt overveje at vælge afsending til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig gennemsnitligt lidt mere pebret, men også meget simpel ift. fliserenser til badeværelse online. Den prisbilligste fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, men det forudsætter at du befinder dig i nærheden af internet forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på fliserenser til badeværelse kan være vældig relevant om vi mangler dine nye produkter nu og her, og med det formål er det bestemt meningsfuldt at man undersøger leveringstidspunktet for fliserenser til badeværelse. Flere online firmaer – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en række varenumre online, men husk at det er forudsat at ordren lægges forinden et besluttet tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen sendt afsted forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Enkelte e-firmaer yder fragt uden betaling på fliserenser til badeværelse online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der aftages for et præcist beløb. Desuden skulle man overveje den mindst kostelige form for fragt, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

Størstedelen af netshops tildeler afhentning hvor man køber billig fliserenser til badeværelse online og selv henter i butikken. Fx Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på fliserenser til badeværelse i følgende områder:

Randers, Vejle, Hvidovre, Frederikssund, Sønderborg, Horsens, Nakskov, Herning, Aabenraa, Højbjerg, Glostrup, Søborg, Struer, Farum, Hedensted, Værløse, Thisted, Nørresundby, Nærum, Brønderslev, Holbæk, Ikast, Albertslund, Ballerup, Korsør, Frederiksberg, København, Hillerød, Helsingør, Ringsted, Skanderborg, Varde, Dragør, Greve, Svendborg, Hobro, Aalborg, Lystrup, Charlottenlund, Gladsaxe, Esbjerg, Aarhus, Stenløse, Næstved, Kokkedal, Haderslev, Tilst, Odder, Rudersdal, Grenaa, Valby, Middelfart, Odense, Kolding, Ølstykke, Hjørring, Rønne, Kalundborg, Brønshøj, Birkerød, Nykøbing Falster, Risskov, Lyngby, Nyborg, Silkeborg, Rødovre, Slagelse, Åbyhøj, Hedehusene, Haslev, Vanløse, Fredericia, Skive, Vallensbæk, Frederiksværk, Hørsholm, Jyllinge, Vordingborg, Frederikshavn, Tårnby, Taastrup, Herlev, Allerød, Ishøj, Holstebro, Lillerød, Viborg, Gentofte, Roskilde, Brøndby, Virum, Køge, Solrød Strand, og Brabrand, .

Klik-og-hent af fliserenser til badeværelse er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland).

Når der ses på data bliver det markant, at internetbrugere som regel søger efter eksempelvis billig fliserenser til badeværelse og fliserenser til badeværelse priser. Derudover oplever vi tit internet shoppere kigge efter for eksempel fliserenser til badeværelse tilbud, køb fliserenser til badeværelse og fliserenser til badeværelse online, plus de gængse byggecentre som 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Den bedste pris på fliserenser til badeværelse

Det er jo efterhånden super simpelt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige fliserenser til badeværelse online i blandt forskellige e-butikker, og af den grund har en hel del internet butikker været tvunget til at sænke udsalgspriserne på fliserenser til badeværelse markant, og ydermere sikre levering uden gebyr.

Derfor kan det trods alt blive fordelagtigt at analysere flere e-forretninger efter billige priser på fliserenser til badeværelse online forud for at du handler, således at man er garanteret at opnå den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Man må imidlertid være omhyggelig med, at når en online butik frembyder billige fliserenser til badeværelse online for en pris som kan ses som kolossalt beskeden, bør det ofte være et signal om en uægte internet handler. Kortbetalinger er på den anden side en del af en bestemmelse, der passer på dig som kunde overfor bedrageriske internet outlets.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage regningen på fliserenser til badeværelse senere. Dette fås normalt ved online nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at internet shoppere mange gange søger fx fliserenser til badeværelse online og køb fliserenser til badeværelse. Derudover oplever vi jævnligt folk efterspørge eksempelvis fliserenser til badeværelse priser, billig fliserenser til badeværelse samt fliserenser til badeværelse tilbud.

Tjek eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot bringer dig rigtig passende løsninger til at bese en stor gruppe aktuelle køberes synspunkter og på grund af dette er det en hjælp, at du gransker internet forretningens vurderinger før du handler billige fliserenser til badeværelse online.

Facebook fører til for øvrigt super habile genveje til at få en idé om internet forhandlerens kundefokus. Foruden det ser vi nogle e-forretninger som tilbyder folk at formulere en omtale af virksomhedens service, hvilket tillige burde bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige fliserenser til badeværelse online i en e-forhandler behøver de i reglen tyde deres regler, dog er det undertiden et tidskrævende projekt, især med de gængse byggekæder som Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kan være at bemærke om internet butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være et signal om at internet forretningen anerkender de officielle regler, og at hjemmesiden jævnligt overvåges af eksperter der er meget fortrolige de gældende regler.

Det giver dig mulighed for at få hjælp, såfremt du bliver udsat for problemer som følge af din ordre på fliserenser til badeværelse. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de primære regler i forbindelse med bestillingen af fliserenser til badeværelse online, fx den returret netbutikken benytter.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man stadig gemmer ens ordremail, så man en anden gang vil kunne vidne om købet af fliserenser til badeværelse, uafhængig af om man køber fra XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

Karen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Tina Kristensen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Lene F gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jette gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot fremskaffer absolut pålidelige muligheder for at iagttage en lang række forhenværende konsumenters observationer og derfor er det klogt, at du tager et kig på online firmaets omtaler forud for at du bestiller billige fliserenser til badeværelse online. Facebook fører til for øvrigt fuldstændig værdifulde løsninger til at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed.
2Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af et lovbud, hvilket skærmer en imod uægte internet virksomheder. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale beløbet i flere bidder.
3Fragttiden er naturligvis vældig relevant såfremt man absolut skal bruge ordren omgående, og herved er det komplet på sin plads at vi besigtiger leveringstiden ved fliserenser til badeværelse. En række internet selskaber stiller udsigt til billig 1 dags levering på de fleste produkter, men vær obs på at det står og falder med at ordren aflægges tidligere end et besluttet tidspunkt.
4Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som dog forudsætter at du er i nærheden af internet shoppens lager. Den fragtmulighed er selvfølgelig meget aktuel om vi behøver fliserenser til badeværelse lige om lidt. Alternativt så sikrer en hel del netshops levering uden gebyr, men oftest under forudsætning af at der bestilles for en konkret pris.
5Forinden folk shopper billige fliserenser til badeværelse hos en shop behøver de uden tvivl læse butikkens handelsbetingelser, men det er gerne ikke særlig interessant. Tillige foreslår vi at køber er opmærksom på de vigtigste vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige fliserenser til badeværelse online, eksempelvis hvilken returrettighed online virksomheden garanterer.
6En lang række internet outlets giver til alt held en lang række forskellige billige former for levering til fliserenser til badeværelse. Det mest almindelige er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine nye produkter når du har tid. Fragttypen er jo super ligetil, samt typisk ligeledes den billigste fragtløsning.
7Nogle webshops lover portofri levering på fliserenser til badeværelse, men oftest er det kun gældende hvis du køber for en fastsat sum. I øvrigt bør man tage den mest billige fragtform, der oftest er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Muligheden er oftest derudover særligt smart. Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
8Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det kan være et tegn på at e-firmaet lever op til de officielle regler, og at netbutikken af og til besøges af eksperter der kender til de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige fliserenser til badeværelse i en netshop kan man utvivlsomt overveje netshoppens forretningsaftale.
9Det er ualmindeligt praktisk for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige fliserenser til badeværelse fra forskellige butikker på nettet, og derfor tilbyder flere outlets på nettet levering uden beregning. Men det kan immervæk blive nyttigt at prøve indtil flere internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris.