Byghjem.dk

Fliserenser på hjul

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, som kan give information omkring fliserenser på hjul.
Der er ikke lighed i priserne på billige fliserenser på hjul hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod nogle har fokus på faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de store byggecentre.
Det er absolut super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal kende de regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke forretningens betingelser.
Nogle byggemarkeder har et enormt varesortiment, og nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare fliserenser på hjul.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra flere producenter, og pga. det kan du handle fra et stort sortiment af fliserenser på hjul online.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte butikker, som medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se fordele i.
De store byggemarkeder findes nær dig, og derfor har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere varerne personligt. Af den grund kan du overveje at undgå fragtomkostningen, og tilmed skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber fliserenser på hjul online på deres webshop.
Flertallet af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du modtage ekstremt gavnlig service fra ansatte med ekspertviden i netop fliserenser på hjul.
Danmarks største byggekæder
fliserenser på hjul harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fliserenser på hjul jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

fliserenser på hjul bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fliserenser på hjul silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske kan det blive væsentligt at have de presserende bygningsmaterialer handlet ind forinden du starter din byggeproces. Du kunne med fordel notere en punktforms oversigt som samler de materialer der bliver brug for, og bagefter granske hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
2Typisk vil det være betydningsfuldt at have et regnskab for dit byggeprojekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er en fordel at beskrive hver enkelt udgiftspost, og herefter indsamle billige priser på dem en ad gangen.
3Glem ikke at du kan få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for naturen.
4Man må på ingen måde undvære udstyr. Det er afgørende at du har det disponibelt før du påbegynder arbejdet. Det er derudover vigtigt at tillægge disse udgifter i din økonomi.
5Der er et stort udvalg af guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med overvældende meget nyttig information, ikke mindst når man benytter engelske søgeord.
6Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende hovedpiner når det handler om større byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig af stor betydning at der afsættes god plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at man når det til siden.
7For projekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt tage et kig på vejrvarslen i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at piske ned netop som du er i fuld gang med dit avancerede projekt.
8Måske det ville være relevant at overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du må få professionel assistance til delelementer af byggeriet. Forudsat at du indhenter professionel hjælp er det fornuftigt at indhente tilbud fra flere selskaber.
9Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til byggearbejdet, især når det kommer til vigtige byggerier. Nogle ting kræver flere folk. I øvrigt må det være hurtigere og sjovere at være flere om det.
10Planlægning er metoden til at lykkes med dit arbejde. Du bør udarbejde en gennemarbejdet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din dagsorden.
11Inden du starter dit byggeprojekt må det være ubeskriveligt centralt at have styr på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
12Du må aldrig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som hjælper dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeriet, navnlig hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget flot. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er virkelig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering er bedst?

En række online virksomheder tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsformer til fliserenser på hjul. En af de mest benyttede er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Denne er altså ret så overkommelig, samt endda endda den mest letkøbte leveringsmodel.

Du burde ligeledes planlægge at få produkterne leveret hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig som oftest et hak mere bekostelig, men desuden ret enkel med fliserenser på hjul online. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre betinges af at du har bopæl i nærheden af internet webshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på fliserenser på hjul er selvfølgelig ualmindeligt relevant ifald man står og skal bruge dine nye produkter straks, så med det formål er det selvfølgelig vigtigt at vi ser den estimerede leveringstid på fliserenser på hjul. En hel del byggecentre – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer online, som dog beroer på at bestillingen realiseres forinden et fastslået tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forud for at pakkemedarbejderne har fri.

En hel del e-handler i Danmark byder på levering uden omkostninger på fliserenser på hjul online, men tit under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb. I øvrigt bør du vælge den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket ofte vil blive at få bragt bestillingen til et udleveringssted.

En del byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du køber billig fliserenser på hjul online og afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Bygma. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på fliserenser på hjul i disse byer:

Valby, Værløse, Nærum, Aabenraa, Odense, Gladsaxe, Nakskov, Vejle, Højbjerg, Ikast, Ringsted, Lystrup, Roskilde, Rødovre, Brønshøj, Gentofte, Albertslund, Risskov, Esbjerg, Tilst, Birkerød, Sønderborg, Greve, Thisted, Frederikshavn, Taastrup, Odder, Herning, Hjørring, Lyngby, Varde, Aarhus, Silkeborg, Hillerød, Skive, Svendborg, Aalborg, Glostrup, Haslev, Brønderslev, Vordingborg, Herlev, Grenaa, Kokkedal, Frederiksværk, Hørsholm, Ølstykke, Vanløse, Frederiksberg, Tårnby, Charlottenlund, Ishøj, København, Virum, Farum, Randers, Hedensted, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Rønne, Korsør, Allerød, Dragør, Frederikssund, Skanderborg, Horsens, Jyllinge, Stenløse, Brøndby, Hvidovre, Åbyhøj, Slagelse, Rudersdal, Brabrand, Haderslev, Holbæk, Viborg, Nyborg, Lillerød, Ballerup, Hobro, Næstved, Vallensbæk, Holstebro, Fredericia, Struer, Køge, Hedehusene, Helsingør, Kolding, Søborg, Nørresundby, Kalundborg, og Middelfart, .

Afhentning for fliserenser på hjul er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland).

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at mennesker mange gange søger fx fliserenser på hjul priser og fliserenser på hjul tilbud. Derudover oplever man mange gange mennesker efterspørge fx fliserenser på hjul online, køb fliserenser på hjul og billig fliserenser på hjul, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Tilbud på fliserenser på hjul

Det er jo efterhånden rigtig bekvemt for folk at søge sig frem til priser på billige fliserenser på hjul online fra diverse internet handler, og derfor har de fleste online varehuse set sig nødsaget til at nedsætte priserne på fliserenser på hjul helt i bund, og ydermere love gratis fragt.

Det kan dog alligevel vise sig nyttigt at checke nogle enkelte forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på fliserenser på hjul online forinden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at modtage den laveste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Du skal bare være obs på, at i tilfælde af at en internet handler reklamerer billige fliserenser på hjul online til en pris som kan ses som uendeligt billig, er det tit være en indikation på en bedragerisk internet virksomhed. Kortbestillinger er ikke desto mindre indbefattet af en foranstaltning, der værner folk imod uoprigtige online butikker.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du hellere vil klare betalingen af fliserenser på hjul af flere omgange. Dette tilbydes typisk i nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Når vi ser på data bliver det klart, at mennesker mange gange søger efter eksempelvis billig fliserenser på hjul og køb fliserenser på hjul. Man ser derudover ofte folk efterspørge fx fliserenser på hjul tilbud, fliserenser på hjul priser samt fliserenser på hjul online.

Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot indebærer faktisk fornemme løsninger til at kigge nærmere på en række øvrige brugeres anmeldelser og derved tilrådes det, at du beser internet virksomhedens omtaler før du lægger din bestilling på billige fliserenser på hjul online.

Facebook præsterer også rigtig hensigtsmæssige muligheder for at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed. Desuden ses en række internet handler hvor man kan offentliggøre en omtale af købsoplevelsen, hvilket også må anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige fliserenser på hjul online hos en e-forretning burde de på en vis måde kigge på e-shoppens regler, dog er det naturligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed med de store byggecentre som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

En anden valgmulighed kunne være at tjekke hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det længe har været en angivelse af at internet butikken respekterer de opstillede regler, udover at internet forretningen af og til gennemses af fagfolk der er meget fortrolige reglerne.

Desuden får du genvej til at blive assisteret, for så vidt du oplever dilemmaer i processen med dit køb af fliserenser på hjul. For øvrigt anbefales det at køber er hensynstagende til de primære betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af fliserenser på hjul online, som for eksempel den bytteret internet forhandleren tilbyder.

I relation til det er det tilmed relevant, at man stadigvæk gemmer ens ordrekvittering, således man til enhver tid kan bevise bestillingen af fliserenser på hjul, ligegyldig om man bestiller ved Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

Lene gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jette gav 4 stjerner

Som altid

Charlotte Petersen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Bente gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til internetshopping
1Indtil flere internet selskaber sikrer gratis fragt på fliserenser på hjul, men undertiden påkræves det at der bestilles for en fastsat pris. Derudover bør man gribe den billigste mulighed for levering, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Muligheden viser sig jævnligt ydermere særdeles smart. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
2De fleste internet virksomheder foreslår i vore dage mange forskellige billige leveringsmetoder til fliserenser på hjul. En af de mest anvendte er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye produkter når det passer dig. Fragtmetoden er altså i høj grad gnidningsløs, samt tit ligeledes den mest prisbevidste leveringsform.
3Fragttiden kan i nogle tilfælde være særligt central ifald du mangler ordren lige om lidt, så med det formål er det ret så klogt at du ser det estimerede leveringstidspunkt på fliserenser på hjul. En stor portion online virksomheder frembyder billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre, men glem ikke at det påkræver at bestillingen gennemføres før et konkret tidspunkt.
4Forinden nogen handler billige fliserenser på hjul hos en webbutik kunne de helt sikkert overveje e-shoppens handelsvilkår, det er dog i reglen en omfattende opgave. Yderligere går vi ind for at køberen er obs på de grundlæggende betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige fliserenser på hjul online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet selskabet tilsikrer.
5Trustpilot forærer dig evigt pæne genveje til at gennemgå en lang række tidligere konsumenters reflektioner og derfor er det godt, at du iagttager online butikkens omtaler forinden du bestiller billige fliserenser på hjul online. Facebook leverer lignende evigt solide genveje til at få indsigt i online butikkens pålidelighed.
6Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af Indsigelsesordningen, der forsvarer folk overfor uærlige shops på nettet. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du vil afbetale omkostningerne over en længere periode.
7Det har vist sig at være ekstremt let for alle og enhver at finde information om priser online på billige fliserenser på hjul på diverse online virksomheder, og herved præsterer en hel del webbutikker gratis levering. Men det kan immervæk blive nyttigt at tjekke enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg før du handler, således at du er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris.
8Vi tilråder generelt at undersøge om online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det ofte er en forsikring om at online shoppen følger de opstillede regler, foruden at webbutikken ofte besøges af eksperter som har ekspertise inden for vedtægterne på området. Forinden folk handler billige fliserenser på hjul på en internet webshop kan man ideelt set betragte netshoppens vilkår.
9Den mest betalelige leveringsversion vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, men dette står og falder med at du opholder dig i nærheden af internet firmaets adresse. Den leveringsmåde er jo super essentiel hvis du absolut skal bruge fliserenser på hjul omgående. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet butikker levering uden betaling, men for det meste er det påkrævet at man køber for en bestemt sum.