Byghjem.dk

Fliserenser med skaft

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af fliserenser med skaft.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ ved de kendte byggecentre.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige fliserenser med skaft fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod andre har en høj grad af service. Du bør bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder fremviser et enormt sortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot fliserenser med skaft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af fliserenser med skaft online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder finder du nær dig, og takket være dette har man mulighed for at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Herved kan du få mere kyndig rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis fliserenser med skaft.
Hovedparten af nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du køber fliserenser med skaft online hos dem.
Danmarks største byggecentre

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

fliserenser med skaft silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

fliserenser med skaft jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

fliserenser med skaft bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

fliserenser med skaft harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der er alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med meget gavnlig info, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
2Nogle gange kan man spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det får man ifald renoveringen er positivt for miljøet. Støtten kræver med andre ord at byggeriet har positiv betydning for naturen.
3Der viser sig som regel pludselige vanskeligheder når det gælder omfattende opgaver, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at der er afsat rimelig plads i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
4Forberedelse vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at udarbejde en effektiv agenda, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din handlingsplan.
5Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så husk arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på potentielle skader. Det er klogt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, især såfremt du ikke skaffer professionel hjælp.
6Ofte vil det være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det er en god idé at nedfærdige samtlige poster, og bagefter finde frem til omkostningen ved hver enkelt.
7Forinden du indleder byggeprojektet kan det blive ekstremt fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
8For udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag bør du hyppigt undersøge vejrprognosen når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned bedst som du er gået i gang med dit avancerede projekt.
9Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de presserende byggematerialer klar på forhånd inden du tager fat på projektet. Du kunne med fordel sammensætte en simpel huskeliste som indeholder alt det som er nødvendige, og så eftergå listen, hvormed du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
10Du må under ingen omstændigheder undvære grej. Ofte vil det være af stor betydning at du har grejet til disposition akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at påregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
11Husk at tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig hjælp fra en professionel til områder af det. Såfremt du søger eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at indhente uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
12Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til arbejdet, ikke mindst når det er vigtige byggeopgaver. Omfangsrige ting gør krav på flere folk. Dertil bør det blive bedre og mere interessant at være flere om det.
Danskernes favorit byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ultra imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

De fleste internet handler tildeler til alt held alverdens billige leveringsmuligheder til fliserenser med skaft. En der er meget anvendt er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig super problemfri, samt tit også den mindst kostelige leveringsmåde.

Du kan derudover afveje for og imod at bestille produkterne til levering til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragttypen bliver for det meste en tak mindre billig, men ligeledes meget hensigtsmæssig ved køb af fliserenser med skaft online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket betinges af at du opholder dig nærved internet selskabets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på fliserenser med skaft kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vigtig forudsat du absolut skal bruge produktet om kort tid, så i det øjemed er det forholdsvis fornuftigt at man gransker den anslåede leveringstid ved fliserenser med skaft. Flere butikker på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, som dog er underforstået at du når at bestille forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren pakket forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få byggemarkeder frembyder levering uden beregning på fliserenser med skaft online, men undertiden er det under betingelse af at man køber for et fastslået beløb. I øvrigt kan man foretrække den mest billige leveringsmetode, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop.

De store webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig fliserenser med skaft hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. De yder bl.a. klik-og-hent på fliserenser med skaft i disse byer:

Ringsted, Hedehusene, Allerød, Brønshøj, Ølstykke, Hvidovre, Helsingør, Frederiksværk, Skive, Solrød Strand, Holbæk, Grenaa, Holstebro, Taastrup, Rudersdal, Esbjerg, Nærum, Lyngby, Svendborg, Odder, Gladsaxe, Jyllinge, Randers, Brønderslev, Odense, Aalborg, Gentofte, Varde, Haderslev, Viborg, Valby, Herning, Hørsholm, Nakskov, Charlottenlund, Vallensbæk, Silkeborg, Horsens, Brøndby, Kolding, Næstved, Slagelse, København, Frederikshavn, Sønderborg, Lillerød, Roskilde, Lystrup, Hedensted, Birkerød, Haslev, Aarhus, Aabenraa, Nørresundby, Rødovre, Højbjerg, Greve, Thisted, Virum, Køge, Hillerød, Vordingborg, Ballerup, Kokkedal, Korsør, Stenløse, Middelfart, Skanderborg, Frederikssund, Tårnby, Albertslund, Værløse, Hjørring, Farum, Tilst, Brabrand, Nykøbing Falster, Risskov, Ishøj, Glostrup, Fredericia, Ikast, Vejle, Struer, Søborg, Nyborg, Herlev, Dragør, Rønne, Frederiksberg, Hobro, Kalundborg, Vanløse, og Åbyhøj, .

Click-and-collect ift. fliserenser med skaft er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland).

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter blandt andet fliserenser med skaft priser og fliserenser med skaft online. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge efter blandt andet fliserenser med skaft tilbud, billig fliserenser med skaft samt køb fliserenser med skaft, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Gode tilbud på fliserenser med skaft

Det har vist sig at være virkelig let for almindelige mennesker at analysere priser på billige fliserenser med skaft online hos diverse internet selskaber, og derved har masser af webbutikker været tvunget til at tvinge prisen på fliserenser med skaft en hel del, og i øvrigt love levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk være nyttigt at tjekke en række internet selskaber efter udsalg og tilbud på fliserenser med skaft online før du handler, sådan at man er skråsikker på at opnå den mest billige pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Man skal ikke desto mindre være så påvagt, at ifald en online shop udbyder billige fliserenser med skaft online for en pris der kan virke helt fantastisk billig, så burde det i nogle tilfælde være et symbol på en uægte webshop. Køb med kort er dog inkluderet i en forordning, der skærmer dig imod uærlige forhandlere på nettet.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du bruge et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage betalingen af fliserenser med skaft i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på tallene bliver det klart, at netshoppere typisk søger blandt andet billig fliserenser med skaft og køb fliserenser med skaft. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge fx fliserenser med skaft online, fliserenser med skaft tilbud og fliserenser med skaft priser.

Udforsk andre menneskers betragtninger

Trustpilot bringer dig en del fine chancer for at kigge nærmere på en række nuværende forbrugeres kritik og herved anbefales det, at du tager et kig på internet shoppens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige fliserenser med skaft online.

Facebook medfører for øvrigt altid gavnlige genveje til at få et kig ind i e-forretningens kundefokus. I øvrigt er der en del online firmaer som tilbyder kunderne at frembringe en evaluering af deres købsoplevelse, som lige så vel må drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige fliserenser med skaft online hos en internet webshop bør de på en vis måde bese forhandlerens regler, men det er for det meste en tidskrævende opgave, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et andet forslag kan derfor være at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det er en forsikring om at netshoppen anerkender de officielle danske regler, og at internet forretningen regelmæssigt kigges til af jurister der har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Dette er en god chance for hjælpende service, hvis du oplever vanskeligheder med din shopping med fliserenser med skaft. Endvidere er det at foretrække at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af fliserenser med skaft online, fx den returret e-shoppen har.

I relation til det er det tillige vigtigt, at man stadig bevarer ens faktura, så man senere kan eftervise sin bestilling af fliserenser med skaft, ligegyldig om man shopper ved Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus eller Silvan.

Mette J gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Helle gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Kirsten Jørgensen gav 5 stjerner

Fremragende service

Charlotte L gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til online indkøb
1Antal dages levering er usædvanlig central forudsat du står og skal bruge din ordre fluks, og derfor er det uden tvivl fornuftigt at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for fliserenser med skaft. Adskillige online shops garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre, men vær på vagt da det er betinget af at du når at bestille før et fastslået tidspunkt.
2Enkelte internet firmaer tilbyder fragt uden beregning på fliserenser med skaft, men typisk er det forudsat at du shopper for en fastsat pris. Ellers bør man vælge den mest betalelige leveringsform, hvilket ofte vil være at få bragt din ordre til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig mange gange endvidere virkelig fremkommelig. Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
3Trustpilot fremskaffer nogenlunde fine chancer for at kigge nærmere på en stor gruppe eksisterende kunders anmeldelser og derved slår vi et slag for, at du betragter internet firmaets bedømmelser forud for at du bestiller billige fliserenser med skaft online. Facebook byder på tilsvarende ret passende chancer for at få kendskab til e-butikkens kundefokus.
4Det er efterhånden særdeles smart for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige fliserenser med skaft fra flere internet handler, og derfor frembyder adskillige online forretninger portofri levering. Dog kan det trods alt blive smart at besigtige et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud inden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris.
5Den mindst kostelige løsning vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du bor med kort afstand til online shoppens lager. Den fragtform er naturligvis ualmindeligt relevant såfremt man mangler fliserenser med skaft inden for få dage. Alternativt så lover nogle få e-firmaer fragt uden gebyr, men for det meste forudsætter det at der aftages for en bestemt pris.
6Vi anbefaler generelt at se nærmere på om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det skulle være en indikation om at e-handlen respekterer gældende dansk lovgivning, udover at e-forhandleren lejlighedsvis revideres af jurister som har indsigt i bestemmelserne på området. Forud for at folk shopper billige fliserenser med skaft i en online virksomhed behøver man til hver en tid have øje for netshoppens forretningsbetingelser.
7Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en anordning, som passer på os overfor uærlige online outlets. Som et alternativ bør du benytte et tilbud som fx ViaBill, ifald du foretrækker at dække betalingen ude i fremtiden.
8Mange internet outlets tildeler i vore dage diverse billige leveringsmetoder til fliserenser med skaft. En der er meget populær er efterhånden pakkeshoppen, hvor du kan afhente dine nye varer når det passer dig. Den er nemlig særdeles simpel, samt mange gange ligeledes den mest letkøbte fragtløsning.
9Før nogen shopper billige fliserenser med skaft hos en netshop kan de i princippet tyde dens handelsaftale, det er dog gerne ikke super interessant. Herudover kan det anbefales at køber er vidende om de mest aktuelle reglementer der har indvirkning på købet af billige fliserenser med skaft online, som eksempelvis den returneringsret shoppen bruger.