Byghjem.dk

Fliserenser med børste

Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed ved de gængse byggecentre.
Det er selvsagt meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort produktudvalg, og øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare fliserenser med børste.
Der er ikke lighed i priserne på billige fliserenser med børste hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have de bedste priser, og andre har kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring fliserenser med børste.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor læse forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og herigennem har du mulighed for at købe online og køre materialerne på egen hånd. På grund af det kan du vælge at spare leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne nu og her.
De kendte byggekæder udbyder varer fra forskellige leverandører, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af fliserenser med børste online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få gode tilbud.
Størsteparten af online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Herved kan du forvente super informativ rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i netop fliserenser med børste.
Alverdens webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille fliserenser med børste online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

fliserenser med børste bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

fliserenser med børste jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

fliserenser med børste harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

fliserenser med børste silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag over 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være rationelt at kortlægge alle omkostninger, og så gennemgå udgiften ved dem en ad gangen.
2I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte forudsætter dermed at projektet forbedrer planeten.
3Du må under ingen omstændigheder fattes værktøj. Tit kan det være uundværligt at du har udstyret ved hånden før du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at medregne disse udgifter i budgettet for byggeriet.
4Før du opstarter byggeprojektet må det være usandsynligt værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Planlægning bliver metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du anbefales at forfatte en effektiv plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du udarbejder oversigten.
6Du skal aldrig negligere dit velbefindende, så husk beskyttelse inklusiv hjelm og sko der beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
7Det kan blive meningsgivende at du har de relevante byggematerialer til disposition forinden du går til værks med byggeriet. Du kunne lave en enkel indkøbsseddel som samler alle de ting der bliver brug for, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at alt er klar.
8Der kan findes mange artikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med en masse brugbar viden, især hvis man leder på engelsk.
9Du kan tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør hente professionel assistance til opstarten af arbejdet. Hvis du henter assistance fra en fagmand kan det være optimalt at notere prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
10Det er en god idé at indhente hjælp til projektet, i særdeleshed når det er vigtige byggeprojekter. Omfangsrige ting bør udføres af mere end en person. Dertil viser det sig bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
11Ved opgaver udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Således kan du løbende tjekke vejrmeldingerne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det ikke uventet starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
12Der viser sig som regel utidige problemer når det handler om omfattende opgaver, og af den grund vurderes det værdifuldt at man afsætter rimelig plads i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Adskillige netshops yder i øjeblikket diverse billige leveringsløsninger til fliserenser med børste. En favorit iblandt mange er efterhånden at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo særligt ligetil, og oftest derudover den mindst kostelige mulighed for levering.

Du burde endvidere prøve at få pakken bragt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis en lille smule dyrere, men endvidere temmelig problemfri ift. fliserenser med børste online. Den billigste metode til levering vil dog altid være at hente produkterne selv, som jo står og falder med at du fysisk befinder dig med kort afstand til online shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på fliserenser med børste er usædvanlig central om vi har brug for ordren fluks, og med det formål er det sandelig afgørende at du ser leveringstiden på fliserenser med børste. En hel del online varehuse – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre online, som imidlertid er regnet ud fra at ordren aflægges tidligere end et fast klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få ordren distribueret før personalet har fri.

Enkelte e-forhandlere byder på levering uden omkostninger på fliserenser med børste online, men ofte er det under forudsætning af at der købes for en bestemt pris. Alternativt skulle man udse dig den billigste metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få kørt pakken til en pakkeshop.

Flere kæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig fliserenser med børste derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og 10-4. De tildeler fx klik-og-hent på fliserenser med børste i disse områder:

Hvidovre, Åbyhøj, Greve, Helsingør, Aalborg, Skanderborg, Jyllinge, Silkeborg, Haderslev, Brabrand, Herlev, Odder, Køge, Randers, Frederikssund, Taastrup, Virum, Rødovre, Nærum, Roskilde, Grenaa, Allerød, Nykøbing Falster, Gentofte, Frederiksværk, Herning, Esbjerg, Slagelse, Viborg, Lillerød, Skive, Brønshøj, Rudersdal, Stenløse, Søborg, Gladsaxe, Odense, Næstved, Tårnby, Rønne, Værløse, Kolding, Fredericia, Hedensted, Højbjerg, Valby, København, Varde, Birkerød, Tilst, Brønderslev, Risskov, Hillerød, Kalundborg, Nørresundby, Solrød Strand, Vordingborg, Hedehusene, Vejle, Vallensbæk, Aabenraa, Dragør, Ringsted, Ikast, Kokkedal, Charlottenlund, Thisted, Frederiksberg, Svendborg, Sønderborg, Nyborg, Lyngby, Horsens, Holstebro, Lystrup, Korsør, Ballerup, Hobro, Aarhus, Frederikshavn, Middelfart, Ølstykke, Albertslund, Vanløse, Ishøj, Haslev, Brøndby, Farum, Nakskov, Holbæk, Hørsholm, Hjørring, Glostrup, og Struer, .

Klik-og-hent ift. fliserenser med børste er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ved kig i søgedata bliver det klart, at internetbrugere mange gange kigger efter fx fliserenser med børste online og billig fliserenser med børste. Derudover ser vi typisk netshoppere kigge efter blandt andet fliserenser med børste priser, fliserenser med børste tilbud og køb fliserenser med børste, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Rabat på fliserenser med børste

Det er ekstremt ukompliceret for alle og enhver at prissammenligne på billige fliserenser med børste online på forskellige e-handler, og derved har flere e-handler fundet det uundgåeligt at nedsætte prisniveauet på fliserenser med børste betragteligt, og derudover sikre fragtfri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive indbringende at eftergå nogle internet varehuse i Danmark efter tilbud på fliserenser med børste online forinden du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Man bør ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en internet webshop forhandler billige fliserenser med børste online for en tilbudspris der kan virke hamrende lav, så kunne det for det meste være et symbol på en fup netbutik. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af en lovbestemmelse, som hjælper dig som køber overfor bedrageriske internet handler.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at finansiere pengene til fliserenser med børste i flere bidder. Det foreslåes som regel i niche netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4 og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter eksempelvis billig fliserenser med børste og fliserenser med børste priser. Derudover oplever vi som regel online shoppere søge fx køb fliserenser med børste, fliserenser med børste tilbud samt fliserenser med børste online.

Tjek tidligere brugeres ratings

Trustpilot frembringer i højeste grad fortræffelige løsninger til at eksaminere diverse forhenværende brugeres reflektioner og på grund af dette kan det være til hjælp, at du kigger på e-forretningens kritik inden du shopper billige fliserenser med børste online.

Facebook frembringer ydermere fuldt ud relevante metoder til at få kendskab til webbutikkens popularitet. I øvrigt møder vi faktisk internet webshops hvor kunder kan skrive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tilmed burde benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige fliserenser med børste online i en internet handler kunne de for at være sikker gennemløbe webbutikkens forretningsaftale, men det er ofte et tidskrævende arbejde, især med de udbredte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Et nemmere alternativ er at se nærmere på om e-handlen er medlem af e-mærket, fordi det almindeligvis er en forsikring om at online forretningen accepterer de officielle regler, udover at e-butikken fra tid til anden revurderes af specialister der er meget fortrolige vilkårene.

Det er en rigtig god mulighed for at få bistand, ifald du udsættes for udfordringer ved din shopping med fliserenser med børste. Derudover støtter vi at køber er oppe på mærkerne omkring de primære retningslinjer der kan have indvirkning på købet af fliserenser med børste online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-butikken kører med.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man når som helst bevarer ens faktura, så man senere vil kunne eftervise sin bestilling af fliserenser med børste, uanset om man har købt ved Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix eller 10-4.

Poul Knudsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Christian Christiansen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Camilla Knudsen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Erik Poulsen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til online shopping
1Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en lovbestemmelse, der passer på os imod bedrageriske webbutikker. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at klare omkostningerne ude i fremtiden.
2Leveringstidspunktet er selvfølgelig vældig central i tilfælde af at man har brug for produktet lige om lidt, så i det øjemed er det temmelig passende at vi finder den estimerede leveringstid ved fliserenser med børste. Temmelig mange online forretninger præsterer billig 1 hverdags levering på en hel del varer, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres inden et nøjagtigt tidspunkt.
3Trustpilot fremskaffer relativt relevante muligheder for at se nærmere på en række tidligere konsumenters evalueringer og herved støtter vi, at du tager et kig på webshoppens omtaler forud for at du bestiller billige fliserenser med børste online. Facebook yder på samme måde flere fremragende metoder til at få indsigt i internet butikkens pålidelighed.
4De fleste e-forretninger tilbyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til fliserenser med børste. En favorit er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte produkter når du har tid. Fragtmetoden er altså ekstremt hensigtsmæssig, og endda endvidere den billigste fragttype.
5Den mindst kostelige form for fragt vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du har bopæl nærved e-forretningens tilholdssted. Den mulighed for levering kan vise sig at være særdeles relevant ifald du skal bruge fliserenser med børste øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en hel del butikker på nettet gebyrfri levering, men tit under forudsætning af at du køber for en fastsat pris.
6Enkelte online forhandlere præsterer levering uden betaling på fliserenser med børste, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man indkøber for en præcis sum. Alternativt bør man vælge den billigste fragttype, som gerne vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig sædvanligvis på den anden side temmelig problemfri. Den prisbilligste form for fragt vil dog altid være at hente ordren selv.
7Før folk handler billige fliserenser med børste i en netbutik bør de i princippet tyde deres regler, men det er bare et tidskrævende projekt. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold der har indflydelse på handlen med billige fliserenser med børste online, eksempelvis hvilken returrettighed e-forretningen tilsikrer.
8Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, hvilket typisk er et tegn på at online webshoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, og at forretningen af og til føres tilsyn med af fagmænd der har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Forinden folk bestiller billige fliserenser med børste i en e-forretning kan de reelt kigge på butikkens forretningsvilkår.
9Det er jo temmelig let for os alle at vurdere tilbud online på billige fliserenser med børste på tværs af butikker på nettet, og af den grund tilbyder mange internet shops levering uden gebyr. Det kan dog trods alt vise sig smart at besigtige flere online forretninger efter udsalg og tilbud før du handler, således at du er sikker på at få den mest attraktive pris.