Byghjem.dk

Fliserenser 18v

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør vide om det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover blot fliserenser 18v.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende firmaets handelsbetingelser.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige fliserenser 18v fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på billige priser, hvorimod øvrige har en høj grad af service. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt hos de store byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at købe fra en webshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af fliserenser 18v.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og pga. det har man adgang til at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Derigennem har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre sælger varer fra flere producenter, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af fliserenser 18v online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber fliserenser 18v online på deres webshop.
Alverdens nichefokuserede webshops er eksperter i deres varer, idet de ikke sælger andet. På grund af det vil du få super begavet rådgivning fra folk der er specialister i netop fliserenser 18v.
Alverdens niche netbutikker er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
Danmarks største byggecentre

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

fliserenser 18v harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

fliserenser 18v jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

fliserenser 18v silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

fliserenser 18v bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omkring 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til projektet, hovedsageligt hvis det er vigtige byggeprocesser. Krævende ombygninger bør udføres af flere mennesker. Samtidig vil det blive bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
2Du kan finde rigelige mængder af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube faciliterer overvældende meget nyttig information, specielt forudsat at du bruger den engelske version.
3Der præsenterer sig typisk overraskende vanskeligheder når det kommer til avancerede projekter, og pga. dette vil det være meningsfuldt at der er afsat passende tid i tidsplanen, således at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
4Før du starter dit byggeprojekt kan det vise sig ret betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Godt forarbejde vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at have en struktureret strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk idet du laver planen.
6Ofte vil det vise sig fornuftigt at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på økonomien. Det kan være rationelt at beskrive hver enkelt udgift, og dernæst finde frem til mulige tilbud på dem én efter én.
7Du bør tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal investere i professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig hjælp fra en professionel er det en god idé at lede efter tilbud fra forskellige virksomheder.
8Du bør aldrig glemme sikkerheden, så glem ikke påklædning som fx sko og hjelm som beskytter dig mod hændelige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
9Man må ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det være en fordel at du har det parat når du indleder byggeprojektet. Du bør huske at påregne disse udgifter i det økonomiske overblik.
10For udendørs projekter kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således bør du regelmæssigt tage et kig på meldingerne om vejret i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger bedst som du står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
11Muligvis vil det vise sig afgørende at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt inden du starter din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammenfatte en simpel liste som samler alle de ting der skal bruges, og så gennemløbe oversigten, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Det er muligt at indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det får man såfremt projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
De højest bedømte byggeshops
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er meget flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

De fleste internet foretagender frembyder nu om dage diverse billige leveringsløsninger til fliserenser 18v. Det mest populære er nu om stunder udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig temmelig let, og mange gange endda den billigste løsning til levering.

Du kunne tillige planlægge at bestille varerne til levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig af og til lidt mere pebret, men endvidere særligt ukompliceret ved køb af fliserenser 18v online. Den billigste slags levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig nærved internet forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på fliserenser 18v er selvfølgelig usædvanlig væsentlig hvis vi absolut skal bruge varerne fluks, så af den grund er det fuldt ud aktuelt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på fliserenser 18v. Størstedelen af online forhandlere – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en masse produkter online, som imidlertid kræver at du bestiller inden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ekspederet forinden logistikpersonalet får fri.

Visse e-firmaer præsterer portofri fragt på fliserenser 18v online, men i reglen forudsætter det at der shoppes for en fastsat pris. Alternativt skulle du snuppe den mindst kostelige leveringsform, som oftest vil være at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted.

En hel del byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du handler billig fliserenser 18v på nettet og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg. De tildeler blandt andet click-and-collect på fliserenser 18v i følgende områder:

Birkerød, Kolding, Værløse, Sønderborg, Lillerød, Aarhus, Dragør, Vanløse, Grenaa, Hørsholm, Svendborg, Tilst, Skanderborg, Charlottenlund, Kalundborg, Frederikssund, Brabrand, Aabenraa, Horsens, Nørresundby, Albertslund, Herlev, Brønshøj, Holbæk, Ballerup, Højbjerg, Glostrup, Brønderslev, Vejle, Esbjerg, Silkeborg, Ishøj, Solrød Strand, Nakskov, Risskov, Lyngby, Næstved, Hobro, Hedehusene, Kokkedal, Fredericia, Jyllinge, København, Rudersdal, Taastrup, Hedensted, Greve, Nærum, Holstebro, Odder, Haslev, Vallensbæk, Brøndby, Rødovre, Lystrup, Virum, Herning, Tårnby, Søborg, Stenløse, Viborg, Ikast, Slagelse, Rønne, Nykøbing Falster, Randers, Allerød, Gentofte, Vordingborg, Nyborg, Varde, Skive, Ringsted, Middelfart, Frederiksværk, Korsør, Roskilde, Frederikshavn, Køge, Haderslev, Gladsaxe, Åbyhøj, Thisted, Odense, Struer, Ølstykke, Farum, Valby, Hjørring, Hvidovre, Helsingør, Aalborg, Hillerød, og Frederiksberg, .

Click-and-collect af fliserenser 18v er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland).

Når man ser på data står det markant, at netshoppere ofte efterspørger eksempelvis billig fliserenser 18v og fliserenser 18v online. Foruden dette ser vi som regel online shoppere søge efter eksempelvis fliserenser 18v priser, fliserenser 18v tilbud samt køb fliserenser 18v, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og XL-Byg.

Den bedste pris på fliserenser 18v

Det er jo ultra overkommeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige fliserenser 18v online hos flere forretninger på nettet, og altså har langt de fleste internet forretninger i Danmark været nødt til at sænke prisniveauet på fliserenser 18v helt i bund, og derudover yde billig fragt.

Derfor kan det til hver en tid være smart at tjekke et par e-forhandlere efter tilbud og rabatter på fliserenser 18v online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Stark.

Man må dog være obs på, at hvis en forhandler på nettet udlover billige fliserenser 18v online til salg for en udsalgspris som virker utopisk overkommelig, er det tit være et symbol på en falsk online shop. Handler med kort er dog en del af en vedtægt, der bistår dig som køber imod uægte shops på nettet.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre beløbet til fliserenser 18v senere. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at online shoppere tit leder efter fx billig fliserenser 18v og køb fliserenser 18v. Vi ser desuden typisk online shoppere lede efter bl.a. fliserenser 18v priser, fliserenser 18v tilbud samt fliserenser 18v online.

Undersøg tidligere kunders oplevelser

Trustpilot giver dig tilpas gavnlige muligheder for at gennemrode en hel del nuværende brugeres oplevelser og derved stiller vi forslag om, at du efterforsker webbutikkens vurderinger før du shopper billige fliserenser 18v online.

Facebook fremskaffer endvidere visse fine chancer for at få kendskab til e-firmaets kundetilfredshed. Tilmed ses faktisk internet varehuse som gør det muligt at notere en anmeldelse af deres køb, som ydermere bør anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige fliserenser 18v online i en netbutik burde man i princippet se på forhandlerens regler, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Et alternativ kan være at undersøge om online firmaet er e-mærket medlem, grundet at det kan være en angivelse af at online webshoppen forstår de danske love, tillige med at internet forretningen rutinemæssigt ses til af specialister der har nøje kendskab til de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du mulighed for support, når du får problemer som følge af dit indkøb af fliserenser 18v. Desuden går vi ind for at køberen er påpasselig med de væsentligste forhold der kan have indflydelse på bestillingen af fliserenser 18v online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed webshoppen har.

I relation til det er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens faktura, så man altid kan påvise købet af fliserenser 18v, uagtet om man bestiller hos Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Davidsen.

Poul Møller gav 5 stjerner

I gør det super godt

Helle gav 4 stjerner

Nemt køb

Peter M gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Niels M gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til når du køber online
1Leveringstidspunktet er jo vældig relevant ifald man mangler ordren om kort tid, så herved er det tydeligvis aktuelt at vi studerer den anslåede leveringstid for fliserenser 18v. En masse e-forhandlere garanterer billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
2Det er i dag ekstremt problemfrit for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige fliserenser 18v i blandt forskellige netbutikker, og ergo tilbyder massevis af butikker på nettet billig fragt. Men det kan trods alt vise sig gavnligt at undersøge en række netshops efter tilbud og udsalg forinden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
3Indtil flere internet butikker sikrer portofri fragt på fliserenser 18v, men for det meste stiller det krav om at der bestilles for en bestemt sum. Desuden kan man beslutte sig for den billigste fragtmulighed, som typisk er at få bragt varerne til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig oftest ligeledes rigtig bekvem. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
4Vi anbefaler generelt at se nærmere på om internet shoppen er e-mærke godkendt, som typisk er en erklæring om at online virksomheden anerkender de officielle danske regler, tillige med at butikken tit revurderes af fagfolk som behersker de gældende love. Forud for at nogen køber billige fliserenser 18v hos en online webshop kunne de altid granske deres regler.
5Flere internet foretagender giver efterhånden diverse forskellige billige fragtmuligheder til fliserenser 18v. Den mest populære er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente pakken når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo ret uproblematisk, og typisk endvidere den prisbilligste fragtløsning.
6Før folk bestiller billige fliserenser 18v hos en netbutik burde de uden tvivl granske shoppens betingelser, men det er bare en tidskrævende opgave. Udover dette slår vi et slag for at du er påpasselig med de elementære retningslinjer i forbindelse med købet af billige fliserenser 18v online, eksempelvis den byttepolitik e-forretningen garanterer.
7Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en lovbestemmelse, der redder køber imod snydagtige online butikker. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at betale prisen i flere bidder.
8Den mindst kostelige mulighed for fragt er uden tvivl at hente varerne selv, men det afhænger af at du lever tæt på webbutikkens hjemsted. Den leveringsløsning kan vise sig at være ret så vital forudsat vi skal bruge fliserenser 18v med det samme. Alternativt så yder visse internet butikker portofri levering, men tit er det påkrævet at der erhverves for et fastsat beløb.
9Trustpilot tilbyder dig fuldstændig fornemme løsninger til at gennemsøge en stor gruppe aktuelle konsumenters oplevelser og på grund af dette er det en hjælp, at du verificerer internet selskabets bedømmelser inden du bestiller billige fliserenser 18v online. Facebook leverer endvidere visse værdifulde metoder til at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed.