Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 25 kg 1 m3 800 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 20 kg

Levering: i bigbag løst leveret afhentning hent selv i sække vognlæs i løs vægt trailer i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du lede andre steder.
Du vil finde ulighed i priserne på billige flisegrus hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste tilbud, og andre har fokus på faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man kende byggemarkedets regningslinjer.
For mange er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring flisegrus.
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot flisegrus.
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil spare fragten, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er især muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du nær dig, og af den grund har flertallet chancen for at handle online og transportere produkterne selv. I kraft af det har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og endda have produkterne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggecentre tilbyder produkter fra talrige leverandører, så du kan bestille fra et bredt udvalg af flisegrus online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Ergo vil du få ekstra begavet rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis flisegrus.
De fleste webshops i små nicher står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Mange nichebutikker på internettet er små firmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du når du bestiller flisegrus online hos dem.
Danmarks største byggekæder
flisegrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

flisegrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at projektet påvirker naturen.
2For udendørs opgaver har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tage et kig på vejrforudsigelserne lige før byggeprocessen, så du undgår at det mod forventning begynder at regne i samme sekund som du står midt i det komplekse byggeprojekt.
3I god tid inden at du starter dit byggeprojekt er det aldeles betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Det er en god idé at søge hjælp til byggeprocessen, især når det er væsentlige projekter. Omfattende ting skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
5Forberedelse vil altid være metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du må liste en strømlinet agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din strategi.
6Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det er behjælpeligt at gennemgå samtlige omkostninger, og dernæst tjekke prisen på dem en ad gangen.
7Måske det viser sig at have noget at sige at have de fornødne materialer tilgængelige forud for at du går i krig med byggeriet. Du har god gavn af at lave en hurtig huskeliste hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, så du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
8Der præsenterer sig næsten altid uforudsete problemer ved større opgaver, og pga. dette kan det vise sig afgørende at man har afsat rimelig plads i handlingsplanen, således at man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
9Du bør reflektere over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Hvis du benytter professionel hjælp kan du spare penge ved at at tage imod tilbud fra flere entreprenører.
10Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse bl.a. hjelm og sko som beskyttelse overfor mulige skader. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
11Der findes stribevis af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Særligt YouTube faciliterer meget nyttig info, navnligt hvis du benytter engelske søgeord.
12Man bør aldrig nogensinde gå ned på grej. Typisk kan det være strategisk at have værktøjet ved hånden inden du begynder på byggeriet. Derudover er det vigtigt at medregne disse omkostninger i økonomien.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er ekstremt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål om flisegrus

 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvad er flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvilken leveringstype skal du vælge?

  Masser af shops på nettet udlover i vore dage et bredt udvalg af billige former for levering til flisegrus. En der er meget almindelig er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtmetoden er altså særligt ligetil, og ofte tilmed den billigste mulighed for fragt.

  Du burde ydermere tænke over at vælge afsending til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig tit et hak dyrere, men også super let gængelig for flisegrus online. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men det er betinget af at du er i nærheden af online forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på flisegrus er ualmindeligt aktuel om du skal bruge din pakke om få sekunder, og i det øjemed er det utvivlsomt passende at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt på flisegrus. En lang række webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter online, men glem ikke at det kræver at bestillingen placeres tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken betjent forinden lagerpersonalet holder fyraften.

  Flere internet forhandlere præsterer gratis fragt på flisegrus online, men for det meste er det betinget af at man køber for en præcis sum. Alternativt burde du tage den billigste fragtform, hvilket typisk vil blive at få leveret dine varer til en pakkeshop.

  En masse webshops yder afhentning hvor man handler billig flisegrus online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4 og Silvan. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på flisegrus i disse byer:

  Fredericia, Hørsholm, Værløse, Brønshøj, Holstebro, Åbyhøj, Virum, Lillerød, Nørresundby, Charlottenlund, Gladsaxe, Rønne, Solrød Strand, Dragør, Birkerød, Albertslund, Risskov, Tilst, Haderslev, Roskilde, Aarhus, Odense, Skanderborg, Vallensbæk, Kalundborg, Hjørring, Vordingborg, Nærum, Hedehusene, Hedensted, Varde, Kokkedal, Frederiksværk, Aalborg, Haslev, Køge, Rudersdal, Odder, Greve, Hobro, Farum, Nykøbing Falster, Viborg, Grenaa, Gentofte, Tårnby, Næstved, Randers, Sønderborg, Frederiksberg, Brøndby, Helsingør, Herning, Ringsted, Kolding, Brønderslev, København, Nakskov, Vejle, Taastrup, Ishøj, Nyborg, Horsens, Frederikshavn, Hillerød, Hvidovre, Glostrup, Korsør, Stenløse, Slagelse, Frederikssund, Ballerup, Aabenraa, Lystrup, Lyngby, Jyllinge, Thisted, Skive, Middelfart, Silkeborg, Herlev, Allerød, Højbjerg, Ølstykke, Holbæk, Valby, Rødovre, Søborg, Ikast, Svendborg, Esbjerg, Brabrand, Struer, og Vanløse, .

  Click-and-collect ift. flisegrus er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

  Ved kig i søgedata er det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger blandt andet billig flisegrus og flisegrus online. Vi ser derudover typisk netshoppere søge bl.a. køb flisegrus, flisegrus priser og flisegrus tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

  Find den bedste pris på flisegrus

  Det er efterhånden temmelig let gængeligt for internetbrugere at prissammenligne på billige flisegrus online på diverse butikker på nettet, og derved har adskillige internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at mindske prisen på flisegrus en hel del, og derudover frembyde portofri levering.

  Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at eftergå visse forretninger på nettet efter tilbud på flisegrus online før du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

  Man bør bare være obs på, at hvis en butik udbyder billige flisegrus online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som helt ekstremt gunstig, så kunne det i nogle tilfælde være et symbol på en snydagtig internet webshop. Køb med betalingskort er dog dækket ind under en forordning, hvilket begunstiger køberen imod uægte online varehuse.

  Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en løsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at finansiere prisen på flisegrus af flere omgange. Det fås ofte ved specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når der ses på tendenserne står det klart, at internetbrugere ofte leder efter blandt andet flisegrus priser og flisegrus tilbud. Derudover oplever vi typisk netshoppere kigge efter eksempelvis flisegrus online, billig flisegrus og køb flisegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1000 kg 1 ton 25 kg 25 kg 500 kg 800 kg 15 kg 20 kg 1 m3

  Levering: i bigbag afhentning løst leveret i poser vognlæs hent selv i løs vægt trailer i sække

  Gennemsøg nuværende kunders ratings

  Trustpilot medfører adskillige anstændige løsninger til at eftersøge forskellige aktuelle kunders ratings og derved stiller vi forslag om, at du gennemsøger e-shoppens kritik inden du bestiller billige flisegrus online.

  Facebook byder på på samme måde fuldt ud habile genveje til at få kendskab til online webshoppens popularitet. Her ses nogle internet handler hvor kunder kan publicere en vurdering af virksomhedens service, som ydermere burde anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

  Før nogen handler billige flisegrus online på en butik bør de i og for sig granske webbutikkens betingelser, dog er det bare et omfattende projekt, specielt på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  Et andet forslag kan være at efterse om e-firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det ofte er et sympol på at internet forretningen forstår de gældende danske regler, og at online firmaet af og til monitoreres af jurister som forstår de gældende love.

  Desuden får du mulighed for assistance, hvis du udsættes for besvær i processen med din ordre på flisegrus. Yderligere tilråder vi at man er obs på de grundlæggende forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af flisegrus online, for eksempel hvilken returpolitik online forhandleren kører med.

  Her er det tillige relevant, at man permanent bevarer ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne bevidne sin bestilling af flisegrus, uanset om man shopper ved XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller Bygma.

  Jan Thomsen gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Pia V gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Søren gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Thomas gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Flisegrus via internet handler

  Trustpilot forærer dig flere fortræffelige chancer for at se nærmere på diverse forhenværende kunders bedømmelser med bestilling af flisegrus og derved rekommanderer vi, at du besigtiger internet shoppens vurderinger før du køber flisegrus på nettet.

  Facebook tilbyder for øvrigt ganske solide metoder til at få kendskab til netshoppens popularitet. Derudover er der nogle online virksomheder hvor man kan ytre en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser ift. køb af flisegrus.

  Inden du handler flisegrus via internettet

  Forud for at folk bestiller flisegrus på en e-forhandler kunne man i og for sig have øje for dens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke super spændende.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at tjekke om webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det er en sikkerhed for at internet webshoppen følger gældende dansk lovgivning, og at den af og til føres tilsyn med af specialister som kender de gældende regulativer for salg af flisegrus på nettet.

  Desuden får du mulighed for en hjælpende hånd, når du møder problemstillinger i processen med din bestilling. Endvidere anbefaler vi at køber er omhyggelig omkring de mest centrale vilkår der kan have indvirkning på transaktionen.

  Forsendelse af flisegrus

  Masser af netshops yder efterhånden en hel del forskellige fragtmuligheder. Den billigste form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter flisegruset, men det stiller krav om at du befinder dig lige ved e-butikkens lager.

  Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ultra vital når vi skal bruge flisegruset om et øjeblik, og af den grund er det ret så fornuftigt at man besigtiger den forventede leveringstid for flisegrus – men som trods alt er betinget af at ordren aflægges forinden et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få varen hen til fragtfirmaet inden de lageransatte drager hjemad.

  En række butikker på nettet yder levering uden betaling af flisegrus, men i reglen kun ifald man handler for et konkret beløb.

  Produkterne du ser på denne side er fundet frem af vores shopping-robot. Den har faktisk gennemsøgt millioner af varer med det formål at kunne fremvise de tilbud der har mest mulig relation til flisegrus, og som søgemotoren derfor forestiller sig matcher din søgeintention bedst.

  Foruden søgeteksten du indtastede på Google har algoritmen derudover medregnet formuleringer, som den estimerer at andre brugere med stor sandsynlighed skriver i den forbindelse, eksempelvis flisegrus pris eller flisegrus leveret foruden søgeforespørgsler som billig flisegrus eller flisegrus afhentning.

  Den viden har den benyttet som ekstra inspiration til at fremvise de bedste tilbud. Det kan også ses at andre leder efter flisegrus tilbud, flisegrus leveret eller flisegrus afhentning. Den information har robot-søgeren også benyttet til, at søge sig forbi tusindvis af produkter.

  I øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene flisegrus leveret, flisegrus afhentning og flisegrus tilbud er virkelig almindelige, og som følge heraf er de også indregnet af robotten ligesom søgeordene bedste flisegrus, flisegrus tilbud og bedste flisegrus. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de listede tilbud, idet at mindst ét af disse vækkede din interesse.

  Flisegrus afhentes hos fremtrædende byggebutikker, eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan og 10-4.

  Her ses de byer der oftest bestilles flisegrus til…

  Midtjylland: Aarhus, Horsens, Odder, Vejle, Randers, Løsning, Mårslet, Beder, Åbyhøj, Hasselager, Bjerringbro, Hedensted, Hinnerup, Hørning, Struer, Skive, Kjellerup, Løgten, Skødstrup, Ebeltoft, Skanderborg, Højbjerg, Ry, Hornslet, Egå, Ringkøbing, Malling, Risskov, Grenaa, Herning, Silkeborg, Hammel, Tilst, Ikast, Viborg, Hadsten, Lystrup, Lemvig, Brabrand, Skjern, Brande, Holstebro, Galten

  Sjælland: Ringsted, Nykøbing Falster, Skælskør, Slagelse, Korsør, Haslev, Køge, Sorø, Fensmark, Herfølge, Jyllinge, Holbæk, Nakskov, Tune, Maribo, Vordingborg, Solrød Strand, Næstved, Nykøbing Sjælland, Greve, Kalundborg

  Nordjylland: Hadsund, Hjørring, Aars, Nykøbing Mors, Hobro, Skagen, Aalborg, Frederikshavn, Aabybro, Thisted, Svenstrup, Støvring, Sæby, Nibe, Brønderslev, Hirtshals, Nørresundby

  Hovedstaden: Tårnby, Nærum, Rønne, Søborg, Snekkersten, København, Glostrup, Valby, Ballerup, Kokkedal, Charlottenlund, Rødovre, Ølstykke, Værløse, Helsinge, Albertslund, Ishøj, Espergærde, Brønshøj, Dyssegård, Hedehusene, Holte, Birkerød, Vallensbæk, Taastrup, Gladsaxe, Virum, Farum, Lyngby, Smørumnedre, Humlebæk, Gilleleje, Frederiksberg, Høje Taastrup, Helsingør, Slangerup, Allerød, Frederikssund, Hvidovre, Fredensborg, Frederiksværk, Hillerød, Vanløse, Lillerød, Hellerup, Herlev, Hørsholm, Nivå, Rudersdal, Brøndby, Dragør, Stenløse, Hundested, Hellebæk, Måløv, Gentofte, Roskilde

  Syddanmark: Svendborg, Esbjerg, Billund, Aabenraa, Grindsted, Haderslev, Nordborg, Odense, Rødekro, Fredericia, Middelfart, Otterup, Kerteminde, Vojens, Ringe, Bramming, Tønder, Munkebo, Vejen, Faaborg, Sønderborg, Kolding, Assens, Børkop, Varde, Nyborg, Ribe

  9 tips til online shopping
  1Flere online virksomheder giver efterhånden et bredt udvalg af billige fragtløsninger til flisegrus. Den mest moderne er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre når du har lyst. Muligheden er jo yderst bekvem, og i mange tilfælde også den billigste leveringsmanér.
  2Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en erklæring om at internet selskabet forsvarer de officielle danske regler, tillige med at den nu og da gennemses af specialister som er meget fortrolige vilkårene på området. Før nogen shopper billige flisegrus på en butik bør de i princippet tage stilling til shoppens regler.
  3Trustpilot forærer dig absolut habile løsninger til at inspicere adskillige andre kunders erfaringer og på grund af dette anbefales det, at du tolker online webshoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige flisegrus online. Facebook bringer dig for øvrigt regulære stabile muligheder for at få et kig ind i e-firmaets troværdighed.
  4Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en regel, hvilket redder os overfor uægte e-forretninger. Som en alternativ mulighed kan du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afdrage prisen af flere omgange.
  5Nogle enkelte online firmaer lover levering uden betaling på flisegrus, men typisk er det så nødvendigt at der shoppes for et konkret beløb. Desuden burde du udvælge den prisbilligste mulighed for levering, der tit vil blive at få leveret produkterne til en pakkeshop. Løsningen bliver sædvanligvis til gengæld usædvanlig ligetil. Den mindst kostelige fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
  6Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være meget betydningsfuld i tilfælde af at du behøver din ordre inden for få dage, så herved er det naturligvis på sin plads at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for flisegrus. Adskillige e-butikker i Danmark giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen anbringes inden et givent tidspunkt.
  7Den mindst kostelige leveringsform vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, men det er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forretningens bopæl. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være ret betydningsfuld såfremt vi har brug for flisegrus om et øjeblik. Alternativt så yder indtil flere internet selskaber levering uden beregning, men undertiden kun hvis man køber for et præcist beløb.
  8Det er jo efterhånden ultra nemt for forbrugerne at sammenholde priser online på billige flisegrus fra flere e-forhandlere, og ergo yder adskillige online virksomheder gebyrfri levering. Derfor kan det ikke desto mindre blive lønnende at prøve indtil flere butikker på nettet efter billige priser før du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris.
  9Forud for at folk shopper billige flisegrus i en internet forhandler behøver man principielt gennemgå e-shoppens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant. Udover dette foreslåes det at køber er omhyggelig omkring de mest essentielle bestemmelser der har betydning for købet af billige flisegrus online, eksempelvis den returneringsret e-forhandleren tilbyder.