Byghjem.dk

Fladtang

Elektronik Fladtang 125 mm
35 kr.
Mere info
Knipex fladtang elekt. 115mm 3512 115
228 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have varerne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at hente varerne selv. Det er i høj grad en mulighed i de udbredte byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring fladtang.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Det er absolut super vigtigt at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggekæder præsterer et stort produktsortiment, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot fladtang.
Der vil være forskel på prisen på billige fladtang fra byggekæde til byggekæde. En del vil have gode priser, og andre tilbyder service. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og pga. det har de fleste valget om at handle online og hente produkterne på egen hånd. Derved har du chancen for at slippe for fragtgebyret, og samtidig få varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra talrige nichebutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af fladtang online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, som tit er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler fladtang online på deres side.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en enorm viden om deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det kan du få super kompetent vejledning fra ansatte med specialistviden i netop fladtang.
En masse niche netbutikker er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

fladtang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

fladtang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

fladtang jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

fladtang silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til dele af projektet, navnlig i tilfælde af større ombygninger. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Derudover vil det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
2Du bør nødig gå ned på værktøj. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at du har udstyret til disposition forinden du indleder arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
3Husk at tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Når du køber hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at tage imod en pris fra en håndfuld håndværkere.
4I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det vise sig temmelig afgørende med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Der kommer næsten altid uventede vanskeligheder når det gælder større opgaver, og af den grund kan det være væsentligt at der er afsat god tid i agendaen, således at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
6Ved projekter udenfor har vejret en essentiel rolle. På grund af dette må du løbende kigge på vejrprognosen i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned netop som du arbejder hårdt på dit komplekse byggeprojekt.
7Du kan finde endeløse hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube er formidler af store mængder nyttig information, særligt hvis du bruger den engelske version.
8Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives når ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte er altså betinget af at projektet influerer positivt på planeten.
9Forberedelse vil være kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør udarbejde en effektiv strategi, som fortæller hvilke gøremål der løses på hvilken dag, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret idet du nedskriver oversigten.
10Det er betydningsfuldt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive økonomisk at dokumentere hver enkelt omkostning, og efterfølgende undersøge ens udgift ved dem hver især.
11Du skal aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som hjælp mod hændelige skader. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
12Måske det viser sig værdifuldt at have de påkrævede materialer disponible på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en hurtig huskeliste hvorpå der noteres hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste gennemgå listen, med det formål at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så overlegent. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Temmelig mange internet foretagender frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtformer til fladtang. En af de mest moderne er nu til dags udleveringssteder, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte varer når du har tid. Leveringsmetoden er altså særdeles fleksibel, samt tit ydermere den mest betalelige leveringsløsning.

Du bør alternativt afveje for og imod at vælge at få udbragt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis en lille smule mindre billig, men desuden super fleksibel ved køb af fladtang online. Den prisbilligste form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men det afhænger af at du befinder dig nær internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på fladtang er selvfølgelig vældig vigtig ifald vi absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, og herved er det komplet aktuelt at du besigtiger tidshorisonten for levering på fladtang. En del online forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig 1 hverdags levering på en række varenumre online, men som ikke desto mindre beroer på at handlen gemmenføres forinden et fastsat tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsted forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle webbutikker tilbyder levering uden omkostninger på fladtang online, men ofte er det så præmissen at du køber for et fastslået beløb. Alternativt kan du foretrække den mest billige mulighed for fragt, som oftest er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En stor portion netbutikker tildeler afhentning hvor du handler billig fladtang online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4. Byggemarkederne yder bl.a. click-and-collect på fladtang i følgende byer:

Næstved, Lystrup, Nakskov, Nykøbing Falster, Herning, Haderslev, Virum, Farum, Struer, Tårnby, Åbyhøj, Albertslund, Odder, Slagelse, Rudersdal, Værløse, Brønderslev, Haslev, Gladsaxe, Hvidovre, Holstebro, Odense, Hedehusene, Grenaa, Fredericia, Holbæk, Solrød Strand, Vejle, Ringsted, Kolding, Frederiksberg, Helsingør, Hillerød, Randers, Nørresundby, Hedensted, Ølstykke, Hobro, Skanderborg, Aalborg, Valby, Viborg, Varde, Silkeborg, Køge, Nærum, Horsens, Jyllinge, Aabenraa, Ballerup, Kokkedal, Aarhus, Esbjerg, Herlev, Søborg, Rødovre, Højbjerg, Birkerød, Hørsholm, Gentofte, Allerød, Stenløse, Lillerød, Lyngby, Brøndby, Vanløse, Tilst, Kalundborg, Frederiksværk, Frederikssund, Taastrup, Glostrup, Skive, Charlottenlund, Svendborg, Dragør, Roskilde, Vordingborg, Korsør, København, Middelfart, Sønderborg, Nyborg, Risskov, Ikast, Hjørring, Thisted, Brønshøj, Greve, Vallensbæk, Ishøj, Brabrand, Frederikshavn, og Rønne, .

Afhentning ift. fladtang er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter fx fladtang priser og fladtang tilbud. Foruden dette oplever man typisk netshoppere kigge efter eksempelvis billig fladtang, fladtang online og køb fladtang, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Bedste tilbud på fladtang

Det er jo temmelig smart for købere at vurdere tilbud på billige fladtang online i blandt forskellige e-firmaer, og ergo har flertallet af internet selskaber i Danmark været tvunget til at tvinge salgspriserne på fladtang drastisk, og i øvrigt sikre levering uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid blive tiden værd at prøve et par forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud på fladtang online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark og Silvan.

Du skal trods alt være omhyggelig med, at hvis en shop udbyder billige fladtang online for en salgspris som virker mystisk billig, kan det mange gange være et kendetegn på en uægte e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er heldigvis inkluderet i en vedtægt, som bistår dig imod bedrageriske internet handler.

Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at finansiere regningen på fladtang over en periode. Det foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggekæder som fx 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg og Stark.

Når vi kigger i statistikkerne står det klart, at netshoppere mange gange leder efter fx fladtang online og billig fladtang. Derudover oplever man ofte netshoppere efterspørge bl.a. fladtang tilbud, fladtang priser og køb fladtang.

Kig på folks meninger

Trustpilot resulterer i ganske uafhængige genveje til at besigtige mange nuværende kunders observationer og derved er det en hjælp, at du betragter internet webshoppens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige fladtang online.

Facebook tilbyder dig ligeledes i højeste grad stabile chancer for at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed. Desuden ser vi en del online virksomheder hvor kunder kan tilkendegive en evaluering af deres køb, hvilket tillige må benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige fladtang online på en webshop behøver de uden tvivl gennemlæse netshoppens forretningsvilkår, det er dog naturligvis en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de gængse byggemarkeder som Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

En anden løsning er at se om internet shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet selskabet følger de opstillede regler, og at den lejlighedsvis monitoreres af specialister som har meget erfaring med vilkårene.

Derudover giver det dig mulighed for at få assistance, ifald du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din handel med fladtang. Ligeså slår vi et slag for at kunden er på vagt for de vigtigste betingelser der kan influere på bestillingen af fladtang online, til eksempel hvilken returneringsret e-forhandleren anvender.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man permanent bevarer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid kan bekræfte sit køb af fladtang, hvad end man har handlet fra XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen eller Jem og Fix.

Pia gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Lone gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Niels C gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Hanne Rasmussen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til internetshopping
1Det har vist sig at være super overkommeligt for alle at sammenligne priser online på billige fladtang fra forskellige online shops, og ergo præsterer langt de fleste forhandlere på nettet fragtfri levering. Det kan dog alligevel vise sig lukrativt at kigge forbi en række online outlets efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at opnå den bedste pris.
2Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en bestemmelse, hvilket sikrer kunden imod falske online butikker. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at finansiere pengene over en periode.
3Den mest prisbevidste leveringsmodel vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, som dog afhænger af at du er med kort afstand til e-butikkens bopæl. Den form for fragt kan vise sig at være ret så central hvis du har brug for fladtang om kort tid. Alternativt så garanterer flere online firmaer billig fragt, men for det meste er det så præmissen at der indkøbes for en konkret pris.
4En del internet handler foreslår nu en hel del forskellige billige leveringsmodeller til fladtang. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når det passer dig bedst. Muligheden er nemlig usædvanlig enkel, samt typisk ligeledes den billigste leveringsløsning.
5Leveringsdygtigheden er særligt betydningsfuld når vi har behov for dine nye varer om få sekunder, og af den grund er det sandelig fornuftigt at vi besigtiger den anslåede leveringstid på fladtang. En masse internet foretagender reklamerer med billig dag-til-dag fragt på flere varer, hvilket kræver at orden realiseres forinden et fastslået klokkeslæt.
6Før folk køber billige fladtang på en internet handler behøver man reelt gennemse forhandlerens betingelser, det er dog i reglen en omfattende opgave. Ligeledes anbefales det at man er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige fladtang online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden har.
7Indtil flere online butikker garanterer portofri fragt på fladtang, men i reglen kun ifald der handles for et fastsat beløb. Desuden kunne man udvælge den mest betalelige mulighed for levering, hvilket typisk vil være at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig undertiden tillige ret så gnidningsløs. Den mest billige leveringsmetode er unægtelig at hente produkterne selv.
8Vi anbefaler at tjekke hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en garanti for at internet forhandleren efterkommer de officielle regler, samt at internet shoppen løbende besigtiges af jurister som kender til vilkårene. Forinden folk bestiller billige fladtang i en internet forhandler behøver de når alt kommer til alt have øje for shoppens forretningsvilkår.
9Trustpilot fremskaffer uden sammenligning hensigtsmæssige løsninger til at analysere diverse nuværende forbrugeres meninger og derfor slår vi et slag for, at du ser nærmere på internet selskabets omtaler forinden du shopper billige fladtang online. Facebook medfører desuden faktisk udmærkede metoder til at få et kig ind i online forretningens troværdighed.