Fladmejsel 200 mm med håndbeskytter
55 kr.
Mere info
POW30580CF Fladmejsel 410 mm til pow30580
130 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel 250x25mm
114 kr.
Mere info
IRWIN Fladmejsel, sds-plus 20x250mm
77 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 125x15mm
61 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel bukket 240x26mm
187 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel 200x24mm
97 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel 150x18mm
73 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 250x26mm
96 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 200x26mm
76 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 150x18mm
67 kr.
Mere info
IRWIN Fladmejsel, sds-max 25x400mm
100 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 300x26mm
117 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 200x24mm
91 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel,m.håndbeskytter 300x23mm
163 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel 300x26mm
143 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 300x29mm
112 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 250x25mm
109 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 300x26mm
136 kr.
Mere info
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 250x26mm
90 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af produkter, imens nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot fladmejsel.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige fladmejsel hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på de bedste priser, imens øvrige tilbyder faglig sparring. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få råd og vejledning til valg af fladmejsel.
Ifald du skal have varerne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ i de gængse byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige nicheshops, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af fladmejsel online.
De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder finder du i store dele af landet, og derved har folk chancen for at bestille online og køre varerne på egen hånd. I kraft af det har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt sågar få varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker har en stor passion for deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Altså bør du modtage mere begavet assistance fra nogle der er eksperter i lige præcis fladmejsel.
De fleste nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler fladmejsel online fra deres webshop.
Majoriteten af små butikker står selv for produktion af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
fladmejsel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

fladmejsel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

fladmejsel silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

fladmejsel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må for alt i verden ikke undvære værktøj. Tit vil det være klogt at have det ved hånden før du påbegynder byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de her omkostninger i byggeriets budget.
2Før du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive yderst fornuftigt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der være mange regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
3Det kan overvejes at få hjælp til arbejdet, ikke mindst når det kommer til væsentlige arbejdsopgaver. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere mennesker. I øvrigt viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
4Husk at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere entreprenører.
5Det er afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være rationelt at nedfærdige samtlige udgifter, og herefter indsamle ens udgift ved hver enkelt.
6Der ligger en overflod af artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til ret så meget nyttig oplysning, navnligt når du kigger i hele verden.
7For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum undersøge vejrforudsigelserne i tiden op til byggeriets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne nøjagtig som du er midt i det svære byggeprojekt.
8I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at ombygningen påvirker planeten.
9Du må unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så husk beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som hjælp imod eventuelle risici. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
10Der viser sig som regel utidige vanskeligheder i forbindelse med svære projekter, og pga. dette vil det være væsentligt at der er afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
11Det vil vise sig af stor betydning at du har de fornødne materialer indkøbt før du igangsætter dit arbejde. Du kunne sammensætte en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår alt du skal bruge, og så efterse hver eneste ting, hvormed du sikrer dig at du har husket alt.
12Planlægning er vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en effektiv strategi, der dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af oversigten.
Danskernes foretrukne byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er yderst overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er enormt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Flere online varehuse frembyder i dag et stort udvalg af billige fragttyper til fladmejsel. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig ret let gængelig, samt oftest derudover den mest prisbevidste leveringstype.

Du burde endvidere prøve at vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er af og til en lille smule mere pebret, men tillige temmelig let ved køb af fladmejsel online. Den mest betalelige form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på fladmejsel kan i nogle tilfælde være rigtig relevant såfremt vi har behov for produkterne inden for få dage, og herved er det sandelig afgørende at du efterser den forventede leveringstid ved fladmejsel. Masser af netbutikker – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 hverdags levering på deres favorit varer online, der dog tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres før et aftalt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få ordren ud af døren forud for at pakkepersonalet tager hjem.

En række netbutikker sikrer gratis fragt på fladmejsel online, men ofte stiller det krav om at der indkøbes for en bestemt sum. Derudover må man gribe den mindst kostelige leveringsmodel, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En lang række kæder udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig fladmejsel online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på fladmejsel i følgende byer:

Struer, Brøndby, Herlev, Søborg, Nørresundby, Odder, Hvidovre, Hjørring, Greve, Lillerød, Frederikssund, Frederiksværk, Birkerød, Kokkedal, Tårnby, Aarhus, Grenaa, Dragør, Vallensbæk, Valby, Åbyhøj, Næstved, Kalundborg, Viborg, Aabenraa, Ishøj, Sønderborg, Rønne, Skanderborg, Ølstykke, Jyllinge, Lystrup, Charlottenlund, Værløse, Horsens, Allerød, Rødovre, Holbæk, Odense, Tilst, Fredericia, Højbjerg, Brønshøj, Silkeborg, København, Haderslev, Kolding, Vanløse, Skive, Haslev, Stenløse, Hillerød, Middelfart, Aalborg, Brabrand, Esbjerg, Hedehusene, Risskov, Gladsaxe, Hobro, Nyborg, Solrød Strand, Nærum, Holstebro, Slagelse, Ringsted, Varde, Rudersdal, Farum, Hørsholm, Lyngby, Thisted, Virum, Frederiksberg, Roskilde, Albertslund, Helsingør, Nykøbing Falster, Korsør, Herning, Ballerup, Vejle, Køge, Glostrup, Svendborg, Ikast, Hedensted, Gentofte, Frederikshavn, Taastrup, Randers, Nakskov, Vordingborg, og Brønderslev, .

Klik-og-hent for fladmejsel er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når der ses på data står det tydeligt, at netshoppere som regel søger bl.a. fladmejsel priser og fladmejsel online. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge fx køb fladmejsel, fladmejsel tilbud og billig fladmejsel, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Spar penge på fladmejsel

Det er jo vældig ligetil for købere at finde tilbud på billige fladmejsel online fra forskellige outlets på nettet, og til tak har flertallet af online firmaer været presset til at at formindske prisniveauet på fladmejsel eftertrykkeligt, og ydermere garantere billig levering.

Derfor kan det trods alt blive smart at checke diverse butikker på nettet efter billige priser på fladmejsel online inden du shopper, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Man må dog være så påpasselig, at såfremt en webshop udbyder billige fladmejsel online for en pris der anses for grænseløst gunstig, kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en fup e-shop. Kortkøb er imidlertid inkluderet i en vedtægt, hvilket begunstiger køberen imod svindlende netbutikker.

Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage betalingen af fladmejsel senere. Det tilbydes som regel i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Ved kig i tallene står det klart, at netshoppere ofte efterspørger blandt andet fladmejsel tilbud og køb fladmejsel. Derudover ser vi tit online shoppere søge for eksempel billig fladmejsel, fladmejsel online samt fladmejsel priser.

Udforsk eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot frembyder fuldkommen fantastiske genveje til at se nøjere på forskellige eksisterende brugeres meninger og på grund af dette er det at foretrække, at du sonderer online firmaets ratings forud for at du handler billige fladmejsel online.

Facebook forærer dig ydermere absolut uafhængige muligheder for at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed. Herinde ses faktisk outlets på nettet hvor folk kan forfatte en kritik af virksomhedens service, som lige så vel burde udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige fladmejsel online hos en e-handler bør man helt sikkert gennemlæse webshoppens betingelser, dog er det oftest ikke særlig interessant, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og Bygma.

Et alternativ er at undersøge hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, da det kan være en tryghed om at internet webshoppen respekterer de danske retningslinjer, foruden at internet selskabet af og til vurderes af specialister som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for assistance, hvis du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din shopping med fladmejsel. Endvidere er det at foretrække at kunden er sat ind i de væsentligste vilkår der indvirker på købet af fladmejsel online, for eksempel den returpolitik online virksomheden tilbyder.

I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man altid sikrer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne påvise sit køb af fladmejsel, uanset om man handler fra Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller Silvan.

Inge gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Poul A gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Lene H gav 5 stjerner

God webshop

Tina Petersen gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til internetshopping
1Vi går generelt ind for at efterse om webbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en antydning af at online virksomheden forstår de gældende danske regler, og at butikken hyppigt overværes af eksperter som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Før folk handler billige fladmejsel hos en online virksomhed burde de ideelt set granske butikkens forretningsvilkår.
2Masser af netbutikker i Danmark tilbyder i dag et stort udvalg af billige fragtløsninger til fladmejsel. Den mest benyttede er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte produkter når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo ret ukompliceret, og desuden tilmed den mest betalelige leveringstype.
3Nogle online shops byder på billig levering på fladmejsel, men undertiden kun når der bestilles for en konkret pris. I øvrigt skulle du overveje den mest betalelige form for fragt, der i de fleste tilfælde vil være at få kørt varerne til en pakkeshop. Metoden bliver mange gange på den anden side særligt gnidningsløs. Den mest prisbevidste løsning vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
4Det har vist sig at være virkelig problemfrit for købere at finde de bedste tilbud online på billige fladmejsel hos forskellige e-forhandlere, og derfor præsterer de fleste e-firmaer fragtfri levering. Derfor kan det imidlertid blive udbytterigt at sammenligne forskellige online varehuse efter billige priser før du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
5Antal dages levering er jo usædvanlig essentiel såfremt vi har brug for varen om et øjeblik, og derfor er det komplet på sin plads at du kigger nærmere på leveringstiden for fladmejsel. En hel del e-handler lover billig 1 dags fragt på massevis af varer, hvilket er regnet ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et givent klokkeslæt.
6Den prisbilligste fragtløsning vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men dette betinges af at du har bopæl i nærheden af netshoppens tilholdssted. Den form for levering kan vise sig at være særligt aktuel om vi behøver fladmejsel om et øjeblik. Alternativt så præsterer en hel del forretninger på nettet levering uden omkostninger, men oftest er det så præmissen at der købes for en konkret pris.
7Trustpilot frembringer i højeste grad værdifulde muligheder for at vurdere ret mange nuværende konsumenters anmeldelser og derfor går vi ind for, at du sonderer internet forhandlerens anmeldelser inden du handler billige fladmejsel online. Facebook tilbyder dig også visse relevante metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed.
8Forinden folk handler billige fladmejsel i en internet virksomhed kunne man når alt kommer til alt overveje deres forretningsvilkår, men det er for det meste ikke videre spændende. Foruden dette tilrådes det at kunden er vidende om de væsentligste vedtægter der gælder for bestillingen af billige fladmejsel online, eksempelvis den returret online webshoppen lover.
9Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket dækker køber imod svindlende internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du bruge en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at betale beløbet over et længere tidsrum.